Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ki van cserélve a számlap 😊
Elég macerás mûvelet, haveroméban csináltuk. Meg lehet szívni rendesen, pl az órák helyes visszakötésében. Mert utána könnyen 7000-ret mutathat alapjáraton is 😄
Amúgy tudom kié az autó, ha érdekel. Nagyon jó darab.
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Pont ezt akartam írni amit Borg, nekünk nem ez a világos szürke üléses-mûszerfalas van hanem a sötét változat abban azért sokkal jobb sztem, 6.gen sem rossz viszont a mûszerfal óráit cserélném lefele az 5gen-ére...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Akkor ez a tiéteknek a gondja.
Nekem pont ugyanolyan kárpit van az ajtóban, mint az üléseken.
Hondagirl

csak egy FR-V 😊

honda forever:)

Hondagirl
de az oldalkárpitra gondoltam. az 5.gennek nem egyforma, nagyon eltérõ színû. világossabb. nekem az nem tetszik. A többi tényleg jobb. 😊

Csabesz6
ohh😊...thx( 5.gen forewer😄)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
6 gen

5 gen

Csabesz6
mutassatok má képt plz mind2röl😛...most nekem ugy rémlik mintha mind2-nek szinte ugyanolyan lenne...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

5gen belseje tényleg jobb! Sajnos a 6gen mûszerfala nem nagyon lett eltalálva szerintem..

van a fórumon más hr-v tulaj is?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Melyik kárpit van csúnyán megoldva?

Nekem az 5gen belseje jobban bejön, mint az angolosan átlagos 6gen-é.
Puritánnak max a 4gen-t nevezném.
Hondagirl
azárt szerintem az elõdjének nincs puritán belseje. Jó a 3 ajtósnál a kárpit kicsit csúnyán van megoldva, de lehet cserélni😊 a "mûszerezése" szerintem szép....

Csabesz6
hülyevagy? rühellem a mekit xD...ien szarokra meg, hogy csoki nem költök. eddig ienek hogy vga, bicaj, ienek vótak😊...és most van 50 körül moneyom...havi 5k zsebpénz+nyári melo is lesz...

desigo
De a pénzt kezd el gyûjteni!
Nincs csoki,semmi meki😊
Csabesz6
<#idiota> a tavria csak poén volt😊 amugymeg holvanmég az autovásárlás...te jó ég😊)

desigo
Na nemáááár😊

Az 1.4-es 6-gen 3 ajtós civicet ajánlanám.
Nem olyan puritán a belseje mint az elõdjének.
A 90 ló elég jól mozgatja😊
Csabesz6
látom meginditottam a szövegáradatot...😄 nem fogok bika verdával kezdeni az fix...viszont van itt a szomszédba eladó tavria😉...kezdésnek jólessz xD

gratula az oktatónak, okos lehet mondhatom... ilyenen tanítani...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Guer
hehe én egy 2000pdtdi alteán tanultam vezetni potom 150loval + chiptuningal szal amikor még nem is volt jogsim akkor állatkodtam a legtöbbet 😊

azota ladával tolom ami ritka szarul megy viszont király driftautó 😊)

Hondagirl
ez igaz. nekem 2 éve van jogsim, és érezhetõ, ha egy erõsebb autóba ülök. máshogy kell kezelni. pedig két éve folyamatosan vezetek. sokan a vesztükbe rohannak, fõleg a fiatal jogsisok. a környezetemben sokat tapasztaltam ezt. csak óvatosan😊 (persze mégcsak én is 20 éves vagyok😄)

nagyon igaz, én már 22 vagyok ugyan, de elsõ 2 évembe alig vezettem, ezért sincs még meg a tapasztalat, egyik ismerõsöm rosszul járt, amikor profinak képzelte magát, megúszta, de szépen összetörte a 12 éves BMW 325-ösét, 23 éves volt. Szóval csak óvatosan, 100 lóval is gond lehet ilyenkor, nemhogy 160 lóval...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Jaja, csak a 6gen vti 1.5 misiért olyan is lesz... míg az 5gen annyiért már szépen rendbentartottnak számít.
desigo
dettó
Én se nagyon gondolkodtam 17 évesen,hogy kanyarba húzzam-e a kéziféket
vtivel nem igazán kéne elkezdeni...
VTI?Szerintem kezdd vmi gyengébbel! Friss jogsival 100 LE bõven elég. Én viszonylag megfontolt ember voltam mindig is, ennek ellenére ha visszaemlékszem hogy miket mûveltem 18-19 évesen.

De errõl már sokszor volt szó..

JGTC
1gen multkor hiányzott...

JGTC
jó hírem van: másfél misi alatt kicsivel már kapsz 6gen VTI-t is szal nem kell annyit gyûjteni 😊
ahha arra gondoltam

Csabesz6
perpill semennyit mivel márciusban leszek 16😉...de amugy én olyan másfél misiért láttam vti-ket...kisebb mocival 1 misi körül(ha erre gondolsz)

JGTC
mennyit szánsz rá?

Csabesz6
igyvan a lekszebb gen😉 ienem lecc😄 terveim szerint😊( a 3ajtós)

Hondagirl

a legszebb generáció, és abból is ott van a coupe

Hondagirl
bazz, nem látszik😞

Hondagirl
na, milyen az új nicknevem?
😊

Hondagirl
hát igen.....

tep

\"SLICE of LIFE\"

Guer
nem az idõ számít hanem a km....

Hondagirl
ez teljesen igaz.
a vizsgálatnál nem ellenõriznek semmit.....
sokan észre sem veszik, azt hiszik nem okoznak gondot.... 😄

én meg azt vallom, hogy egy öregnek észre kéne venni, hogy mi a határ, meddig érzi biztonságosnak a vezetést, személyes példát tudok erre.

meg erre is találni kéne valamit, hogy 3-4 év szünet után ne ülhessenek csak úgy be vezetni

desigo
Az öregeknek évente kell járni orvosi vizsgálatra csak sajnos az abból áll,hogy elmegy a körzetihez egy pecsétért...
Hondagirl
szerintem azért a mx korhatárt is be kéne vezetni. van olyan öreg, aki azt sem tudja, hogy mi van. megváltoztak a szabályok. én azt vallom, hogy egy bizonyos kor után kellene, egy ingyenes megmérettetés, hogy mennyire boldogul a forgalomban. mert vannak ügyesek is....
a fiataloknál meg van személyes tapasztalat. rég megvan a jogsi, csak nem volt több mint másfél évig "használva". rögtön erõs kis crx, aztán hamar baleset. nem durva, dehát akkoris. együtt szereztük a jogsit, nekem még nem volt (kopp, kopp, kopp), pedig azóta vezetek. ésszel kell!!!!😊<#nyes>

desigo
az durva😞
és mi lett a büntetése?
nálunk nem is olyan rég egy 17 éves kölök érezte magát elég keménynek ahhoz hogy megkockáztasson egy kanyart 130-cal. Mondanom sem kell hogy átcsúszott a szembe sávba és halálra gázolt 2 motorost apuci kocsijával..

Ilyenkor jut az eszembe hogy emelni kellene pár évvel a B-s korhatárt.

nekem se jutott eszembe 5 éve, elsõ autónak friss jogsival egy erõs gép, inkább egy 80-90 ló, tapasztalat kell

Csabesz6
értem én, elég lesz 120 paci is😊) <#wink>

Rossz a baleseti statisztika a friss jogsisok közt.
csak óvatosan..
rögtön ne 160 lóerõs verdát vegyél, kezdd vmi közepessel elõször..

Csabesz6
<#vigyor1><#mf2><#smile>

Jól mondtad..lassan lassan..

Csabesz6
hát márciusba leszek 16...lassan lassan jogsi stb. nah és eccer mjad beruháznék 1 5th generációs civicre(oan mint barátodé)csak csapotthátúban...és akkor majd jó lenne megspékelni 1-2cuccal(technika fõleg)...dehát holvan az még😊 mind1 sose lehet elég korán kezdeni😊

civic 4ever !!!!

Hondagirl
Köszi a barátom és autója nevében is😊
nem vagy az. igazából az alaponkívül nem volt plusszba sokba, mert õ most tanul szerelõnek, és õ csinálja magának. Csak az alkatrészeket kellett megvennie, de azokhoz is ügyesen jutott hozzá, eladta ami nem kellett neki, és abból vett újat, és volt (apróság) amit én vettem neki😊 Pontos összeget viszont csak õ tud.
mit tervezgetsz?

Csabesz6
hallod nemsemmi gépe van barátodnak😄 mennyibe fájt kábé ha nemvok indiszkrét?