Kések, kardok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
"de még mindig jol szolgál"

te mire használod a kardod?
vmien sporthoz használod? 😮

vagy ezt a jól szolgákt úgy érted hogy jó állapotban van?

Bandew
Ok csak mert gondolom a fa a lényeg, nem az, hogy Japánban csinálják.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
valaki mindig megy ki, csak meg kell találni és megkérni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nem mondjátok már hogy ilyen is van!<#rinya>
Adam5
húha, akko bekell érnem asszem a olcsó utánzattal :S, japánba kimenni kicsit necces lenne 😄

Punkerwork
aikido topic-ban kérdezd meg 😊

Bandew
Japánban milyen fából készítik ezeket a kardokat?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
olyan nincs, aikido-s ismerõseim még a fakardokat is japánból hotaják mert ami itthon van vagy gagyi vagy mocskosul drága, jól sullyozott fakardokat 10k körül szokták õk kintrõl venni, persze kell 1 ismerõs aki kimegy érte 😊

Adam5
amúgy azon a linken amit adtam nekem a Bordó-Fekete teccik a legjobban 😊

Adam5
😮
😞((

Akko tudna vki adni egy linket (lehetõleg magyart) ahol szerintetek érdemes vásárolni?

Strahd_
én is igy láttam 😊 ahol a Saya még tetszett is ott pont a pengét nem látni 😊

Punkerwork
utánzatnak drága, rendesnek meg gagyi 😞

Adam5
nagyon királyak!!!!

Strahd_
Én maradok az én régi szép kedves kardomnál 😊 mert nekem tetszik 😊 kicsit megviselt már de még mindig jol szolgál 😊

kard1
kard2
és a barátom kardja
kard3
kard4

Bandew
Azt jelenti, hogy a penge alsó részén. Mit nem lehet ezen nem érteni? :-)

Adam5
Punkerwork
én is a levél formára gondolok, aminek a nyele és a hegye vékonyabb a közepe meg tömzsi, ergó közép nehéz 😊

Bobber
mi az hogy a penge aljan??😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
en azokra az ugymond csak pengebol alokra gondoltam mert hat a segebe anno ami nekunk is volt az inkabb egy tor volt es annak valoban valahol a keresztvas korul volt a sulypontja de az ami szinte csak egy nagy level alaku pengebol all az eleg erdekes szamomra de az meg tuti hogy ugymondjam orrnehez mert kinezete alapjan nem tudok mast elkepõzelni viszont arra is kivancsi lennek hogy azt meg hogy kell dobni ill milyen tavolsagra lehet normalisan dobni😊

Punkerwork
attól függ milyen dobópenge, a legtöbbnek középen van a forgás miatt

Bandew
A párbajtõröknek a keresztvas és a penge között, a katanáknak a penge alján, dobórõröknek nyílván sokkal nehezebb a poengéjük.

Bobber
amugy egy jol kisulyozott kardnak hol van a sulypontja nem a keresztvas kornyeken valahol?
mert en ugy kepzelem el
najo most na a nagy lovagi palosokra gondoljunk😊
ill az erdekelne meg hogy a dobotorok mennyire pengenehezek ill azok kisulyozasa szinten erdekel😊
johetnek kepek es magyarazo szovegek is😊😊

Bobber
ööö itt szerintem most a kardot kell nezni😊
de lehet hoyg tevedek😊

Voltan
Mint a lopott biciklit. <#finom>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LSL
<#hehe>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

observer
Köszi. 😊)

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
E'mmeg kicsi.😊

observer

observer
Wazze, ez túl nagy lett. 😞(

observer

observer

observer

Scholes18
Hol lehet neten rendelni rúgos kést?

Glory Glory Man United!!

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Felkellene töltened egy ingyenes tárhelyre (pl. uw, atw stb.) ahonnan linkelni tudnád.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

observer

observer
SegiCCSen má' valaki. Ha nem netes képet szeretnék feltenni, hanem a saját "képek"bõl, azt hogy kell. Van vagy 400 katanám. 😊

A gyakorló fakard se rossz, annak nagyon jó a súlyozása (lehet vele ütni rendesen) 😊 Bár ha jól tudom, akkor úgy vannak súlyozva a szamuráj kardok, hogy mindig az élükre állnak, illetve a hegyükre esnek. Igaz ez?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Tömör is, kemény is 😊

Punkerwork
kár hogy még 1 baseball ütõ súllyozása is jobb 😊

Állat!<#wow1>

Bandew
A katana nem kemény, inkább úgy mondanám, hogy tömör.

Csak sajna minél keményebb, annál ridegebb, rugalmatlanabb sajnos el lehet törni oldal irányban (rohadt nehezen de el)

Nekem is ilyesmim van, csak nem a sárkányos tsubával, hanem téglalap alakúval. Meg van egy keményebb fémbõl készûlt katanám, mivel ami nekünk van az még az üvegen is kicsorbul 😞 (véletlen összekoccant a tekik akváriumával azt kb 2 mm-es kis csorba keletkezett a tanton) a másikkal meg véletlen kinyestem egy darabot az asztalomból, azt semmi baja nem történtt. Ja ha leveszed a kardgombot akkor találsz egy anyacsavart alatta, ha azt is leszedet apró darabokra szét lehet szedni a kardokat. 😄

Tanto

katana, wakizashi, és a harmadik ?

Mhosah Myth
Sajna a fényképezõ pont most merült le ezért a kamera fényképezõjével csináltam így a minõsége elég rossz lett 😞

Íme a kardocskám: 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Nekem van egy szamurájkardos díszkardkészletem mindjárt csinálok képet róla...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Egyébként a katana úgy vág ketté egy embert mint te a vajat a konyhakéssel márpedig az emberi csontok is elég keményke 😊

Bandew
Jaja, én is ezt vettem alapul. :-)