Shellshock Nam '67 szeptember 3-án

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vernoon
Shellshock Nam '67 kapcsan megtuttuk, hogy par qvekes szerint szar a BF 1942, es meg a kor zeneje (ami sokaknak viszont igen tetszett -> bfv oldalakon kulon letolthetoek a zenek is) sem passzol a vietnami haboruhoz, ahol meg kulon radiojuk is volt az amcsiknak dj-vel, mindennel. SZVSZ nagyon szorosan hozza tartozik a hangulathoz,mert ott is ejjel-nappal ment a zene. A Kvekhez mehet az ilyen zene (swf)

N.E.O.!!!
SZVSZ a battlefield 1942 egy rakás...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

joebacsi
"Az eredeti battlefield amúgy még szarabb volt."
hmm...egy nagy SZVSZ-t odatehettél volna a végére

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Wing Rockling
Ma mindegy, az a lényeg hogy a Bf egy teljesen más stílus, aminek a rock elvenné a hangulatát.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

N.E.O.!!!
Taktikai irányzat: megyek, ölök, megölnek, más ember bõrébe bújok, ölök, odamegyek az ellenség támaszpontjához, várok a zászlónál, megyek, ölök...
Néhe persze ha beakartam szállni valami jármûbe, akkor nyomtam a pickup gombot, meg néha unalmamban azt, hogy kövessenek. Az eredeti battlefield amúgy még szarabb volt.

Wing Rockling
De viszont könnyebb írtani, ami egy teljesen más hangulatot adna a játéknak, így nem hozná a korábbi Battlefield-et.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Bf: V-nek van egy kis taktikai irányzata, és bömbölõ rock zene mellett elég nehéz taktikázni.

Szerintem Jimi Hendrix eleg rockos, ha o nincs akkor ma "modern rockot" sem hallgatnal.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

N.E.O.!!!
Hát rockra keményebb lenne a gyilkolászás, mellesleg ezekkel a zenékkel teljesen elkúrták a hangulatát.

Wing Rockling
Már megint egy Vietnámi játék, a jelenben játszódó fps-ekért jobban oda vagyok. Ha ilyen gyenge próbálkozásaik vannak, egzotikus környezet terén még egy jó ideig a fárkráj lesz a nyerõ.

Wing Rockling
Télleg szar volt a zene, dehát ha azoknak az idõknek a hangulatát kell hozni mit rakjanak bele? Beethoven szimfóniáit, vagy modern rockot?

Nagyon jó lesz
grebber
Nekem az tetszik benne hogy odaosonhatsz az ember mögé azt leütheted vagy mi.

Next PC upgrade: 2022

N.E.O.!!!
Hát jobbank néz ki mint a BF Vietnam, igaz az is egy másik kategória. Ha jól megcsinálják a fizikát, akkor tényleg ütõs lesz. Ja, még annyit, hogy 60-as évekbeli zenét ne rakjanak bele, a BF V-ben elegem lett belõle