Ismét elmaradt a Windows XP második javítócsomagjának megjelenése
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt mindenki amnéziás?
Miért írna Döme hülyeséget?
Csak én olvastam volna, hogy pl az ausztrál fegyveres erõknél kifejezetten BIZTONSÁGI okokból tiltott bizonyos Winek telepítése.
NSA kiskapu, miegymás. Pedig az ausztrálok és az amcsik amúgy puszipajtások, pl a globális lehalgató rendszerben is.
Vagy tán épp ezért nem engedélyezik a win telepítését, kitudja?
Amúgy olyan nagy különbség azért nincs ezek között a winek között -pláne hogy az xp is telepíthetõ fat32-re-, ha változtatás nélkül fut mindegyiken ugyan az a progi, és nem csak a régiek!
Miért írna Döme hülyeséget?
Csak én olvastam volna, hogy pl az ausztrál fegyveres erõknél kifejezetten BIZTONSÁGI okokból tiltott bizonyos Winek telepítése.
NSA kiskapu, miegymás. Pedig az ausztrálok és az amcsik amúgy puszipajtások, pl a globális lehalgató rendszerben is.
Vagy tán épp ezért nem engedélyezik a win telepítését, kitudja?
Amúgy olyan nagy különbség azért nincs ezek között a winek között -pláne hogy az xp is telepíthetõ fat32-re-, ha változtatás nélkül fut mindegyiken ugyan az a progi, és nem csak a régiek!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Ilyen nincs, mert én nem tudok róla!"...
Korábban lehetett hallani róla, hogy a MS kapcsolatban áll az FBI-al és a CIA-val. A többit találjátok ki.
Korábban lehetett hallani róla, hogy a MS kapcsolatban áll az FBI-al és a CIA-val. A többit találjátok ki.
Megeloztel :o)
Y
Y
Domosdi... mielott ilyen kijelenteseket irsz aludj ra egyet... igy teljesen hiteledet fogod veszteni.
1: Mint tajfun is mondja, az XP es a win3.1 koszonoviszonyban sincsenek egymassal (hal' istennek)
2: Kiadni a lakasodat es eladni egy operacios rendszert kicsit mas kategoria. Az MS annal nagyobb profitot tud hajtani minel biztonsagosabbak a rendszereik. Semmi okuk nincs ra, hogy hatsoajtokat epitsenek a Windowsba. Ezekkel az osszeeskuveselmeletekkel mar le kene allni... kezdenek unalmasak lenni.
Y
1: Mint tajfun is mondja, az XP es a win3.1 koszonoviszonyban sincsenek egymassal (hal' istennek)
2: Kiadni a lakasodat es eladni egy operacios rendszert kicsit mas kategoria. Az MS annal nagyobb profitot tud hajtani minel biztonsagosabbak a rendszereik. Semmi okuk nincs ra, hogy hatsoajtokat epitsenek a Windowsba. Ezekkel az osszeeskuveselmeletekkel mar le kene allni... kezdenek unalmasak lenni.
Y
Érdekes hasonlat.Csak ott sántit a dolog hogyha az ms szándékosan tenne hibákat az oprendszerbe akkor abból kinek származik haszna?Usernek?nem.Ms-nek?nem.miért lenne neki ez jó?hogy újabb pénzeket költsön a hibák orvoslására?hogy népszerütlenebb legyen?vagy mi?ennek semmi értelme.
ráadásul ez a kulcs hasonlat is hülyeség.a userek nem a forráskódot matatják otthon a gépen...
ráadásul ez a kulcs hasonlat is hülyeség.a userek nem a forráskódot matatják otthon a gépen...
"és nem a régi 3.1 es win kodjait felhasználgatni"
Te mirol beszelsz? Ez egy NT alapu oprencer, nem win9x.
Te mirol beszelsz? Ez egy NT alapu oprencer, nem win9x.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Gondold végig. Ha Te kiadod albérletbe a lakásod, akkor nem vagy olyan hulye, hogy egy tartalék kulcsot ne tarts meg.
Jó, rosszul irtam. Nem mindegyik szándékos, de vannak szándékosak. Szerintem.
Jó, rosszul irtam. Nem mindegyik szándékos, de vannak szándékosak. Szerintem.
"...Ezek szándékos kiskapuk..."
Te meg szándékosan írkálsz baromságokat?
Te meg szándékosan írkálsz baromságokat?
Amugy személy szerint biztos vagyok benne, hogy minden winben, minden service packban van lehetõség, trükk a rendszer feltörésére. Ezek szándékos kiskapuk. Ha valaki felfedezi õket, akkor kiadnak egy javitást benne az újjabb kiskapuval.
Én sem raktam fel. Mi a fenének, hogy még lassabb, inkompatibilisebb legyen az egész? Egy zsir új windowst kell irni az alapoktol, és nem a régi 3.1 es win kodjait felhasználgatni.
Ha valaki, meg be tud törni a vodafone GPRS netemen keresztül akkor az meg is érdemli...
Ha valaki, meg be tud törni a vodafone GPRS netemen keresztül akkor az meg is érdemli...
Pedig az SP1 nélküli XP-ben olyan bugok vannak, hogy a bekapcsolt tûzfal mellett is be tudnak törni a gépre. Elég nagy felelõtlenség...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Hogyan fogod megtudni, hogy jobb-e mint az SP1, ha azt fel sem tetted? :|
Na én még az sp1-et sem raktam fel mégis megvagyok. Talán az sp2 tényleg jobb lesz hogy kipróbáljam.
← ElőzőOldal 2 / 2