Új fórumozók nevelése

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Vagy minden új regest 1 hétig banolni, csak a miheztartás végett

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Jó ötlet de a régieknek se ártana elküldeni:)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bandee1987
Sztem ez nagyszerû ötlet.
Mihamarabb be kéne vezetni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

LittleL
Index fórumon is van ilyen, ott volt egy bemutatkozó topik is, ott lehet bemutatkozni az újregeseknek.
Itt is kéne ilyen topik....

Azért jó ötlet

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

"spammelni nem ér" :DD
mi ez, hozzászólás verseny?

Tapasztalatból mondom hogy az aktivációs emaileket a userek 95%-a soha nem olvassa el...
énse.
csak megnézem hol az aktivációs link, katt és szeva !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PLackó
ez jó ötlet!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nemcsakfeel
1. a "fórumkeresõ" végén Õ van és nem O
2. Ezeket sztem nyugodtan, a regisztrált emailcímre is el lehetne küldeni, hogyha nem ért vele egyet akkor ne is aktiválja a nickjét..
3. Még hozzá kéne tenni, hogy az adott témához hozzásólás milyen hangnemben történjen, és hogy spammelni nem ér!!!!

*hihi ** *

cSuwwi
Nem rossz ötlet.
Az persze más tészta, hogy be is tartják-e majd õket.
A Moderátor Figyelmébe topic szerintem nincs minden témakörben, vagy jól le van sülyedve.
Szvsz minden témakörben be lehetne "ragasztani" az elsõ helyre, nem kéne mindig irányítgani a kevésbé otthonosan mozgó júzereket...

shit happens

PLackó
szerintem jó,de ez nem szükséges:- Ha egy témába belépsz, ne tegyél fel már valószínûleg sokszor elhangzott nyilvánvaló kérdéseket, hanem olvass vissza, mert valaki biztos megkérdezte már elõtted is.

szegény lehet hiába,olvasson vissza több száz üzenetet?

ql! ez nagyon jó 5let!

St
Arra gondoltunk, hogy minden új felhasználó regisztráció után kaphatna automatikusan egy privát üzenetet, amiben leírnánk neki a fórumban követendõ viselkedési szabályokat. Az elsõ verzióját ennek a dokumentumnak cyrus írta le, küldte el nekem. Sztetek mivel kellene még kiegészíteni?

Kedves új fórumozó!

Megkérünk hogy pár szabályt tarts be annak érdekében, hogy az SG fórum közössége elfogadjon és kellemesen töltsd itt az idõdet:

- Mielõtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresõben van-e már hasonló téma (jobb felsõ sarok) ellenkezõ esetben a moderátorok felszólítás nélkül törölni fogják.

- Ha egy témába belépsz, ne tegyél fel már valószínûleg sokszor elhangzott nyilvánvaló kérdéseket, hanem olvass vissza, mert valaki biztos megkérdezte már elõtted is.

- Tartózkodj nem az adott témába vágó hozzászólások/képek/linkek beszúrásától, mert ezeket is felszólítás nélkül törlik.

- Ha a moderátorokkal kapcsolatba szeretnél lépni, segítséget kérni tõlük, pl. hozzászólást töröltetni, a MODERÁTOR FIGYELMÉBE témákban üzenj (minden témakörben van ilyen).

- Ügyelj arra ha témát nyitsz azt a megfelelõ fõkategóriában tedd, ez elõsegítheti a felvetett probléma megoldását ;o)

- Ha eladnál/vennél/kölcsönöznél/stb., valamit arra SOHA ne nyiss új témát, mert van külön apróhirdetés rovat!
← ElőzőOldal 8 / 8