363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
-
cyrus #243 ujreg-e vagyok ? -
#242 valaki ha csesztett téged és te visszaszolsz neki akkor mi a picsáért tiltanak ki? -
#241 Persze, hogy aztán elkezdjenek spammelni a gumiban, ahol nem figyeljük. -
#240 első 1500 hozzászólásig? :) -
#239 amíg a függők annak hívnak :) -
#238 meddig számít valaki újregnek? -
#237 -
#236 tized=vip reg ;) -
#235 ARRA KELL FIGYELMEZTETNI ŐKT HOGY A TIZEDET NE FELEJTSÉK EL MINDEN HÓNAPABAN BEFIZETNI A LOÁL ANYASZENTEGYHÁZ JAVÁRA MER KÜLÖNBEN ELVISZIK ŐKET A MUMUSOK!44444444
[TÖMVE VAN A ZSEBE BŰNBOCSÁNAT, VALAMINT LEJÁRT NICKNEVEK CÉDULÁIVAL] -
#234 Kata néni ismét kiosztotta a népen naaaagy-naaagy bölcsességével :) -
#233 ráfér:P -
#232 Új Katák nevelése -
#231 De majd most fogja. :P -
#230 ő nemmondott semmitö :) -
#229 Hogy nem vagyok hülyegyerek. ofkóz... -
#228 Mit??? -
#227 Akkor most mondd. -
#226 ÁZ. Természetesenö. -
cyrus #225 hülyegyerek-e vagy ? :P -
#224 Én nem. -
#223 Ki mondta, hogy én kivétel vagyok? :) -
#222 Érdekes, mert ő is ott kezdte a pályafutását. (Hajrá a chat) -
cyrus #221 -
#220 Kegyetlen a világ... :DDÐ -
cyrus #219 engem má nem érdekel....mer...hüpp...hüppp....bántott...hüpp.....a néniiiiiii !!!!!
[PŐK] -
#218 de inkább:
Gumiszoba: - Fórumozás gumiszobája, aki nem tud/akar komolyabb témákkal foglalkozni itt kiélheti magát. [de csak óvatosan :)] -
cyrus #217 pihenőhely.... a kimerült intellektuális vitafórum után, pl hardwarefórum. -
cyrus #216 -
#215 A Gumiszobát úgy lehetne meghatározni mintegy az, akár kevésbé intellektuális témakörökről folytatott "eszmecsere"
:D -
#214 -
cyrus #213 Gumiszoba - hülyegyerek-gyűjtő
ezt kikérem makamnak a gumisok nevében !!! (tibhar-éban nem !)
[kikéri] -
#212 may be... arra, hogy úgy társalogjon a többiekkel, ahogy azt az életben is tenné, ne játssza meg magát, mert felesleges, attól ugyanolyan teljes értékű ember marad. Mivel ez egy fórum, ahol mindenki nyilváníthat véleményt, ezért előfordulhatnak viták. A vitákban inkább próbálja meggyőzni a másikat, ha biztos a tudásában, illetve ha tévedett, ismerje be nyugodtan, attól nem lesz kisebb ember. Mindenesetre a viták ne fulladjanak veszekedésbe, személyeskedésbe, maradjanak az adott témán belül.
El kéne nagy vonalakban mondani, hogy melyik fő témakör mivel foglalkozik: Általános - mindenféle, Fiúklányok - csevegés, ismerkedés, stb., Játékok fóruma - egyértelmű, Gumiszoba - hülyegyerek-gyűjtő, ilyesmi.
Ezenkívül leírnám, hogy saját galériát csinálhat, hogy lehet VIP tag, és az mit jelent, a fórum működéséről hol talál infót (privát üzenetek, válasz gomb, smile-k, makrók, stb.), valamint felhívni a figyelmét arra, hogy x*y méretnél nagyobb képeket lehetőleg ne közvetlenül linkeljen be, hanem csak url-ként.
Valamint figyelmeztessük arra, hogy mielőtt új témát nyit, vagy egy témához hozzászól, mindig tájékozódjon, hogy nem volt-e már az adott téma, vagy szöveg/kép, amit be szeretne szúrni a fórumra. Ha túl nagy terjedelmű már az adott téma, akkor meg tegyen fel egy kérdést, és a régi motorosok válaszolnak, hogy új a dolog, jöhet, vagy már volt 1000-szer, és ne uborkáskodjon.
Én alami ilyesmiket írnék le, és az ubik (=újoncok) hamarabb be tudnának illeszkedni a fórumozók közé.
-
#211 may be... arra, hogy úgy társalogjon a többiekkel, ahogy azt az életben is tenné, ne játssza meg magát, mert felesleges, attól ugyanolyan teljes értékű ember marad. Mivel ez egy fórum, ahol mindenki nyilváníthat véleményt, ezért előfordulhatnak viták. A vitákban inkább próbálja meggyőzni a másikat, ha biztos a tudásában, illetve ha tévedett, ismerje be nyugodtan, attól nem lesz kisebb ember. Mindenesetre a viták ne fulladjanak veszekedésbe, személyeskedésbe, maradjanak az adott témán belül.
El kéne nagy vonalakban mondani, hogy melyik fő témakör mivel foglalkozik: Általános - mindenféle, Fiúklányok - csevegés, ismerkedés, stb., Játékok fóruma - egyértelmű, Gumiszoba - hülyegyerek-gyűjtő, ilyesmi.
Ezenkívül leírnám, hogy saját galériát csinálhat, hogy lehet VIP tag, és az mit jelent, a fórum működéséről hol talál infót (privát üzenetek, válasz gomb, smile-k, makrók, stb.), valamint felhívni a figyelmét arra, hogy x*y méretnél nagyobb képeket lehetőleg ne közvetlenül linkeljen be, hanem csak url-ként.
Valamint figyelmeztessük arra, hogy mielőtt új témát nyit, vagy egy témához hozzászól, mindig tájékozódjon, hogy nem volt-e már az adott téma, vagy szöveg/kép, amit be szeretne szúrni a fórumra. Ha túl nagy terjedelmű már az adott téma, akkor meg tegyen fel egy kérdést, és a régi motorosok válaszolnak, hogy új a dolog, jöhet, vagy már volt 1000-szer, és ne uborkáskodjon.
Én alami ilyesmiket írnék le, és az ubik (=újoncok) hamarabb be tudnának illeszkedni a fórumozók közé.
-
cyrus #210 fejezzük be mert kumiszobás lesz a topig ! :D -
cyrus #209 loálö -
#208 ha elmondanánk megkellene hogy öljük. -
cyrus #207 de akkor mondjuk meg neki ki az az st !
mer nem fokja tudni :D -
#206 St üzenete szvsz elegendő.
A bunkó, aki nem fogja, vagy nem akarja fogni úgyis meghág minden szabályt legyen az írott, vagy íratlan. -
cyrus #205 oks...
[pennevan]
csak akkor mek sok jóak csaj jönne :( -
#204 ST nem elég ijesztő
küldjünk téged! senki nem mer majd írni mer asziszik mindenki szörnyeteg ittene :P