Új fórumozók nevelése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gumiszoba - hülyegyerek-gyûjtõ

ezt kikérem makamnak a gumisok nevében !!! (tibhar-éban nem !)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
may be... arra, hogy úgy társalogjon a többiekkel, ahogy azt az életben is tenné, ne játssza meg magát, mert felesleges, attól ugyanolyan teljes értékû ember marad. Mivel ez egy fórum, ahol mindenki nyilváníthat véleményt, ezért elõfordulhatnak viták. A vitákban inkább próbálja meggyõzni a másikat, ha biztos a tudásában, illetve ha tévedett, ismerje be nyugodtan, attól nem lesz kisebb ember. Mindenesetre a viták ne fulladjanak veszekedésbe, személyeskedésbe, maradjanak az adott témán belül.
El kéne nagy vonalakban mondani, hogy melyik fõ témakör mivel foglalkozik: Általános - mindenféle, Fiúklányok - csevegés, ismerkedés, stb., Játékok fóruma - egyértelmû, Gumiszoba - hülyegyerek-gyûjtõ, ilyesmi.
Ezenkívül leírnám, hogy saját galériát csinálhat, hogy lehet VIP tag, és az mit jelent, a fórum mûködésérõl hol talál infót (privát üzenetek, válasz gomb, smile-k, makrók, stb.), valamint felhívni a figyelmét arra, hogy x*y méretnél nagyobb képeket lehetõleg ne közvetlenül linkeljen be, hanem csak url-ként.
Valamint figyelmeztessük arra, hogy mielõtt új témát nyit, vagy egy témához hozzászól, mindig tájékozódjon, hogy nem volt-e már az adott téma, vagy szöveg/kép, amit be szeretne szúrni a fórumra. Ha túl nagy terjedelmû már az adott téma, akkor meg tegyen fel egy kérdést, és a régi motorosok válaszolnak, hogy új a dolog, jöhet, vagy már volt 1000-szer, és ne uborkáskodjon.
Én alami ilyesmiket írnék le, és az ubik (=újoncok) hamarabb be tudnának illeszkedni a fórumozók közé.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
may be... arra, hogy úgy társalogjon a többiekkel, ahogy azt az életben is tenné, ne játssza meg magát, mert felesleges, attól ugyanolyan teljes értékû ember marad. Mivel ez egy fórum, ahol mindenki nyilváníthat véleményt, ezért elõfordulhatnak viták. A vitákban inkább próbálja meggyõzni a másikat, ha biztos a tudásában, illetve ha tévedett, ismerje be nyugodtan, attól nem lesz kisebb ember. Mindenesetre a viták ne fulladjanak veszekedésbe, személyeskedésbe, maradjanak az adott témán belül.
El kéne nagy vonalakban mondani, hogy melyik fõ témakör mivel foglalkozik: Általános - mindenféle, Fiúklányok - csevegés, ismerkedés, stb., Játékok fóruma - egyértelmû, Gumiszoba - hülyegyerek-gyûjtõ, ilyesmi.
Ezenkívül leírnám, hogy saját galériát csinálhat, hogy lehet VIP tag, és az mit jelent, a fórum mûködésérõl hol talál infót (privát üzenetek, válasz gomb, smile-k, makrók, stb.), valamint felhívni a figyelmét arra, hogy x*y méretnél nagyobb képeket lehetõleg ne közvetlenül linkeljen be, hanem csak url-ként.
Valamint figyelmeztessük arra, hogy mielõtt új témát nyit, vagy egy témához hozzászól, mindig tájékozódjon, hogy nem volt-e már az adott téma, vagy szöveg/kép, amit be szeretne szúrni a fórumra. Ha túl nagy terjedelmû már az adott téma, akkor meg tegyen fel egy kérdést, és a régi motorosok válaszolnak, hogy új a dolog, jöhet, vagy már volt 1000-szer, és ne uborkáskodjon.
Én alami ilyesmiket írnék le, és az ubik (=újoncok) hamarabb be tudnának illeszkedni a fórumozók közé.

[/cserf][/fülünyúl]

fejezzük be mert kumiszobás lesz a topig ! :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

loálö

hen-tes
ha elmondanánk megkellene hogy öljük.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

de akkor mondjuk meg neki ki az az st !

mer nem fokja tudni :D

Lteebee
St üzenete szvsz elegendõ.
A bunkó, aki nem fogja, vagy nem akarja fogni úgyis meghág minden szabályt legyen az írott, vagy íratlan.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

oks...

csak akkor mek sok jóak csaj jönne :(

hen-tes
ST nem elég ijesztõ
küldjünk téged! senki nem mer majd írni mer asziszik mindenki szörnyeteg ittene :P

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Újregeknek való levél :

Mi nem szeressük ám a szpemmereket ittene!!4
Mi nem szeressük ám a nagyszájóakat ittenö!4
Mi nem szeressük ám a linkelni nem tó embereketö!4
Téked se szeretünk ittene !4

igy kell nekeik elküldeni.... mek egy képet az strõl :D

hen-tes
Újregeknek való levél :

Mi nem szeressük ám a szpemmereket ittene!!4
Mi nem szeressük ám a nagyszájóakat ittenö!4
Mi nem szeressük ám a linkelni nem tó embereketö!4

Mer szpemmer.....

hen-tes
ja meg ték!

hen-tes
igen
de ezzel nem mondtad el mi legyen beleírva
te kis buta

nem az a lényeg hogy tudj mi az az url !

HANEM az hogy ha képet akar beszúrni az t elõbb töltse fel valahova mert a gépérõl nem fog menni !

ilyen erõvel már RFC ajánlásokat is bele lehetne rakni, ugyanannyi értelme van - ha vki nem tudja mi az az URL, van értelme bármit is magyarázni?

St bá feltétlen irjuk bele hogy képeket beszurni csak URLrõl tud, tehát saját számítógéprõl ne is próbálkozzon...

Punkerwork
nem ártana

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

és mondjuk aki már 5ször megkapta, nem nyithat topikot egy hónapig.... vagy iesmi..

Punkerwork
nem rossz ötlet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Vááá olyan jutott eszembe !!!
mit szólnátok ha lenne olyan rendszer hogy akinek lezárják a topikját, vag ytörlik, atomatikusan megint megkapja az alap üzit.. és akkor tudja hogy nincs rendben valami

zakika
ja es figyelmeztetni kell az ujoncokat (es a regieket is), hogy aki moderator lett, az azt csinal, amit akar

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Tuvok
a gumiban meg nincs komolyan véve, de igazad van, neitt
részemrõl el is mondtam amit akartam

Tuvok
Részemrõl egyáltalán nincs degradálva a gumi, mint mondtam nekem is szórakozás
a többire azt tudom mondani, hogy ha felépítenek elég egy dombot, megmászod, ha fakerítést, kidöntöd, a betonfalat megkerülöd, de mindhárom egyszerre fárasztó és tönkreteszi az ember türelmét/tûrõképességét

St
Ezt itt most hagyjátok abba, vitás ügyeket ne hozzatok ki a gumiból, köszi
Tuvok
az nem besértõdés, hanem vélemény, de elég fura lenne egy fórum dolgait fevenni, szal abszolút nem érdekel a dolog, de építõ kritikát SOHA nem szóltam le

ja és amit kifelejtettem az elõzõbõl: ha van 10 jóbarát a gumiban, és ki is jössz mondjuk 4-5-tel, többeivel közönbös, de 1 nem fogad el, akkor a többi se fog, 1 beszól, akkor a többi is be fog, és ha 1 megutál, a többi is megfog idõvel, tehetsz bármit, és rohattmód kellemetlen az embernek úgy "végeznie a dolgát", hogy rühellik ott, és még csak nem is azért, ami kell tennie, hanem 1 ember különbözõ véleménye miatt

Mike
utolsó mondattal tökéletesen egyetértek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ehhez képest rengeteget irsz oda

Loál János
Építõ jelleggel próbáltam írni, mivel, ahogy mondtam, nekem az jött le, hogy képtelen vagy jól érezni magad a Gumiban, ahol Te is moderátor vagy. Ha nem így van, akkor annak nagyon örülök.
Jómagam elfogadom az egész Gumit, úgy, ahogy van, nekem maximum unalmassá tud válni az 50 egy kaptafára épülõ topik, de 2 éves pályafutásom alatt vajmi kevésszer fordult elõ, hogy tényleg felidegesítsen valami.

Ha esetleg elgondolkodtál a leírtakon, akkor (részemrõl) megérte a dolog. Nem cseszegetni akar(ta)lak, csak azt, hogy ne legyen degradálva se a Gumi, se senki, aki ott a legaktívabb az SG-n belül, vagy bárki, aki oda jár.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Eye-scream
Szvsz az a baj, hogy olyanokon is besértõdsz amin nem kéne, és akkor aztán egyszerre jönnek a túlzott reakciók...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
engem !

PResident Evil
:D

Tuvok
Nem feleslegesen, legalább nagyjából építõ jelleggel írtad (kérdés annak szántad-e)
Akkor most én is leírom: bizony jót mulatok a gumin, néha könnyesre röhögöm a szememet, akkora ökörségek vannak ott (nem negatív értelemben, persze van kivétel) .
Hõbörgõ hozzászólás ? Ami neked hõbörgõ, az lehet, hogy nekem/másnak nem az, talán csak azért tûnik neked annak, mert nem vettem/veszem föl a gumi stílusát, ami pedig komolyan szánalmas, azt egyértelmû, hogy le is szólom, vagy elmondom a véleményemet, de a gumiról (sajnos) nem sok pozitív van .
Pláne mikor azzal szembesül az ember, hogy ha kér komolyan valamit, azt ugyanolyan komolyan magasról leszarják, olyan mód, ami még a gumiba se való . És biztos azt is megfigyelted, hogy aki nem szólt be nekem, nem tett bármi negatívat, legyen szó bármirõl, azzal jól ki is jövök, de ha 1 beszól és (gumihoz nagyon is illõ 'vak vezet világtalant' csapatszellemben) a többi is ugyanazt csinálja "mertahaverom melléállok haigazavan hanincs úgykellazt", az hosszútávon rendkívül idegesítõ és morálromboló az emberre .
Konklúzió: sosenem oktalanul vagyok goromba valakivel, és sosenem oktalanul "hõbörgök" valakinek a topikján/hozzászólásán, jólismert szlogenem: adok-kapok, vagy kapok-adok .

The Garrett
ordibálj és fürödj meg?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil

St
mi ez a veszekedés itt, kit kell megnevelni? :)
Mike
tuvok már megint hisztis :)

Loál János
Én biztos nem, inkább csak értetlenül állok személyed elõtt. Eddig nem tettem ezt szóvá, most leírtam, ennyi.
Ahelyett, hogy mulatnál a Gumin, ahogy (szinte) mindenki más, jóformán csak hõbörgõ hozzászólásaid vannak, most megcsömörlöttem velük, ezért elmondtam a véleményemet, bár gondolom feleslegesen.

2Voc vs. Janóak?
ejnye

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Tuvok
ja, és ha már elkezdtétek, fejezzétek is be

Tuvok
mert mindig visszajöttök
megmondtam, útálom elõbb abbahagyni

tomsolo
mé nem hagyod má abba te ûrcsokker! :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tuvok
csõ .
szal ki is van besértõdve ..?

Loál János
Pff. :D Verd a billzetet, sértõdj tovább, csõ.

flém
ejnye

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Tuvok
ahogy gondolod, álbölcs bolondgyerek

ThePartyFace
Váóó...szoval most akkor te is szembesitetted a nepet tettuk sulyaval, a te groteszk stilusodban?:D

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Loál János
:D Legalább jól megbeszéltük pukkancsarc.

The Garrett
Hehe eszembe jutott hitrelen valami .D nem privátüzikkel kéne nevelni az uj fórumozókat, hanem példamutató forumozással

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.