363
Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
  • Bandee1987
    vagy teleszpemmeli a gumiszobát :)
  • cyrus #282
    Aki meg nagyon akar nyitni, elmehet a modokhoz megkérni őket, hogy nyissák meg.
  • cyrus #281
    mondom, legyen valami kombinációs dolog.

Pl nem nyithat uj topikot az aki 3hónapnál nem régebbi reggel rendelkezik, vagy 1000 komment alatt van.
  • Dzsini
    egyikük februárban, másik 2002ben regisztrált :D
  • Bandee1987
    Én komolyan azt ajánlanám, hogy kb. 500 hozzászólásig senki ne nyithasson topikot.
  • cyrus #278
    Csak és kizárólag ismételni tudom magamat....
  • cyrus #277
    Ujregek semmiképpen ne nyithassanak uj topiot !

Ez csak felesleges munka a modoknak !
  • cyrus #276
    És Dboyt banoljuk htx
  • cyrus #275
    oké, de a lényeg hogy én intézzem a topiknyitásaikat :DDDDDD
  • nemcsakfeel
    'SarahGin'> meddig számít valaki újregnek?
    'St'> első 1500 hozzászólásig? :)

1614 hozzászólásig
  • Ottto
    Jobb. Sztem is időre korlátozzuk.
  • Met
    Nem jó a komment szám, bemennek a gumiba és fél óra alatt megvan az 500.
    Legyen 1-2 hónap.
  • cyrus #271
    Ujregek ne nyithassanak témát 500 kommentig ! htx !

Szvsz ez alkalmazható, mert ha feltétlenül szeretnének egy témát, megkérnek valami öregebbet hogy nyisson nekik, esetleg az üzenetek a moderátornak topikban lehetne intézni ezt is, vagy ki lehetne nevezni egy személyt akinek tudnának irni privit hogy nyisson nekik, és ez a személy eldönti hogy nyitható-e a téma, vagy megmondja nekik hova irjanak.

[ez lehetne ő ]
  • Met
    Azoknak nem lehetne kiosztani valami büntetést akik 5 percenkén másik topicba beírják a kérdésüket mert az előzőben nem válaszoltak még rá? Konkrétan rolcsi01 az másfél hónapo reggel és 29 hozzászólással.
    Mondjuk 1 hét ban?
  • [HUN]PAStheLoD
    #267 úgyis az újakat a régieknek kell megnevelni , egy ilyen üzi nemhiszem hogy sokat érne ..
  • Ottto
    Thnx :)
  • I.C.ram
    Az első bekezdéssel maximálisan egyetértek. Utlom a nagyarcoskodó tirpákokat.

Második bekezdés meg lusta voltam elolvasni.

Témához meg annyit, hogy szvsz tök felesleges. Úgyse ovlassa el senki. Csak újabb lépés affelé, hogy totál szar lesz ez a fórum.
  • Kata
    no problem
  • [HUN]PAStheLoD
    lehet regelek újra csak a priv msg miatt :DDDD
  • Ottto
    Nem rosszindulatból mondtam. sry ha megsértettelek.
  • ollie
    A hozzászólásaim 90%-a kizárólag abból állt, hogy próbáltam segíteni másoknak.
  • Dynamic
    Ez így van és ha még lányok is feltűnnek ott tuti, hogy tele lesz fosva a topik(nem a lányok által, mielőtt nekem ugranának) és még véletlenül sem a topik címéről megy a téma.Tudom, hogy örök vesszőparipám de néha eléggé bosszant amikor ráklikkelek egy új topikra amiben mondjuk 100 hozzászólás van és ebből kb. 8-10 ami értékelhető.
  • Loál János #261
  • Kata
    A két szép szememért?
  • Loál János #259
    Ugyan miért hazudnék?
  • Kata
    Nem akarok kötözködni, de mondod ezt 14000 feletti hozzászólással. :)))
  • ThePartyFace
    Azt akarod mondani, hogy csereljuk le a full kialakult "sg-mentalitast"
    Szerintem nem fog menni...
  • VinylToy #256
    Szerintem pedig poénos akart lenni, de nem bántó! :)

[NAIV]
  • Punkerwork
    ő nem szokott flémelni, viccelt különben is kölök még
  • Kata
    Szerintem meg jóindulat volt benne a legkevesebb.
  • ollie
    Szerintem ott a probléma, hogy a fórumtagok 99%-a úgy kezeli a fórumot, mint a chatet. Akár szükség van rá akár nem, hozzászólnak mindenhez. Persze van aki csak néhány topicban, de mindenki folyamatosan dumál. Na most egy fórum nem ebből áll.
    Jön szerencsétlen újreg, és mivel nem tud visszaolvasni (mert lehetetlenség, hogy az őt érdeklő topicok akár több tízezer hozzászólását elovassa), feltesz egy kérdést, ami már volt, akár többször is. Na erre mindenki leugatja, természetesen a kérdése moderálva lesz, esetleg még bannolják is a szerencsétlent. Na most ahhoz, hogy ez elfogadható legyen, előszőr is mindenkinek fórumként kéne kezelnie a fórumot, miszerint nem chatelünk, hanem ha szükséges felteszünk egy kérdést, vagy válaszolunk egy kérdésre, esetleg valami fontos, közérdekű információt közlünk. Szerintem a topicok hozzászólásainak legalább 90%-át ki lehetne dobni, és akkor már nem lenne irreális elvárás, hogy olvass vissza.
  • ThePartyFace
    alap...:D
  • VinylToy #251
    Szerintem tök jóindulatból mondta amit mondott, semmi sértő nem volt benne? Miért kellett lehurrognod?
  • cyrus #250
    oh, már a baby szintnél vagyunk ? htx ! :D
  • cyrus #249
    és senki ne böfögje le a katáat !
  • ThePartyFace
    Max kevesebb hozzaszolasom van, mint neked, baby...te ujabb reg vagy, mint en.
  • cyrus #247
    mint a huzat !
  • Kata
    Inkább valami értelmeset szólnál hozzá a topikhoz, mint hogy leböfögsz...
  • ThePartyFace
    Akkor en is ujreg vagyok?:P
  • Punkerwork