Új fórumozók nevelése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A hozzászólásaim 90%-a kizárólag abból állt, hogy próbáltam segíteni másoknak.

Dynamic
Ez így van és ha még lányok is feltûnnek ott tuti, hogy tele lesz fosva a topik(nem a lányok által, mielõtt nekem ugranának) és még véletlenül sem a topik címérõl megy a téma.Tudom, hogy örök vesszõparipám de néha eléggé bosszant amikor ráklikkelek egy új topikra amiben mondjuk 100 hozzászólás van és ebbõl kb. 8-10 ami értékelhetõ.
Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kata
A két szép szememért?

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Ugyan miért hazudnék?

Kata
Nem akarok kötözködni, de mondod ezt 14000 feletti hozzászólással. 😊))

[/cserf][/fülünyúl]

ThePartyFace
Azt akarod mondani, hogy csereljuk le a full kialakult "sg-mentalitast"
Szerintem nem fog menni...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

VinylToy
Szerintem pedig poénos akart lenni, de nem bántó! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punkerwork
õ nem szokott flémelni, viccelt különben is kölök még

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
Szerintem meg jóindulat volt benne a legkevesebb.

[/cserf][/fülünyúl]

ollie
Szerintem ott a probléma, hogy a fórumtagok 99%-a úgy kezeli a fórumot, mint a chatet. Akár szükség van rá akár nem, hozzászólnak mindenhez. Persze van aki csak néhány topicban, de mindenki folyamatosan dumál. Na most egy fórum nem ebbõl áll.
Jön szerencsétlen újreg, és mivel nem tud visszaolvasni (mert lehetetlenség, hogy az õt érdeklõ topicok akár több tízezer hozzászólását elovassa), feltesz egy kérdést, ami már volt, akár többször is. Na erre mindenki leugatja, természetesen a kérdése moderálva lesz, esetleg még bannolják is a szerencsétlent. Na most ahhoz, hogy ez elfogadható legyen, elõszõr is mindenkinek fórumként kéne kezelnie a fórumot, miszerint nem chatelünk, hanem ha szükséges felteszünk egy kérdést, vagy válaszolunk egy kérdésre, esetleg valami fontos, közérdekû információt közlünk. Szerintem a topicok hozzászólásainak legalább 90%-át ki lehetne dobni, és akkor már nem lenne irreális elvárás, hogy olvass vissza.

ThePartyFace
alap...😄

VinylToy
Szerintem tök jóindulatból mondta amit mondott, semmi sértõ nem volt benne? Miért kellett lehurrognod?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

oh, már a baby szintnél vagyunk ? htx ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

és senki ne böfögje le a katáat !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ThePartyFace
Max kevesebb hozzaszolasom van, mint neked, baby...te ujabb reg vagy, mint en.

mint a huzat !

Kata
Inkább valami értelmeset szólnál hozzá a topikhoz, mint hogy leböfögsz...

[/cserf][/fülünyúl]

ThePartyFace
Akkor en is ujreg vagyok?😛

Punkerwork

ujreg-e vagyok ?

CLINT EASTWOOD9
valaki ha csesztett téged és te visszaszolsz neki akkor mi a picsáért tiltanak ki?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Lteebee
Persze, hogy aztán elkezdjenek spammelni a gumiban, ahol nem figyeljük.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

St
elsõ 1500 hozzászólásig? 😊
Punkerwork
amíg a függõk annak hívnak 😊

SarahGin
meddig számít valaki újregnek?

Loál János

St
tized=vip reg 😉
tomsolo
ARRA KELL FIGYELMEZTETNI ÕKT HOGY A TIZEDET NE FELEJTSÉK EL MINDEN HÓNAPABAN BEFIZETNI A LOÁL ANYASZENTEGYHÁZ JAVÁRA MER KÜLÖNBEN ELVISZIK ÕKET A MUMUSOK!44444444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ottto
Kata néni ismét kiosztotta a népen naaaagy-naaagy bölcsességével 😊

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hen-tes
ráfér😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PResident Evil
Új Katák nevelése

Kata
De majd most fogja. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
õ nemmondott semmitö 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kata
Hogy nem vagyok hülyegyerek. ofkóz...

[/cserf][/fülünyúl]

Jano
Mit???

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kata
Akkor most mondd.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ÁZ. Természetesenö.

[/cserf][/fülünyúl]

hülyegyerek-e vagy ? 😛

Jano
Én nem.

Kata
Ki mondta, hogy én kivétel vagyok? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jano
Érdekes, mert õ is ott kezdte a pályafutását. (Hajrá a chat)

Aquir
Kegyetlen a világ... 😄DÐ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

engem má nem érdekel....mer...hüpp...hüppp....bántott...hüpp.....a néniiiiiii !!!!!

Aquir
de inkább:

Gumiszoba: - Fórumozás gumiszobája, aki nem tud/akar komolyabb témákkal foglalkozni itt kiélheti magát.

pihenõhely.... a kimerült intellektuális vitafórum után, pl hardwarefórum.

Aquir
A Gumiszobát úgy lehetne meghatározni mintegy az, akár kevésbé intellektuális témakörökrõl folytatott "eszmecsere"

😄

Kata

[/cserf][/fülünyúl]