Új fórumozók nevelése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom eszrevetted-e, hogy lenyegeben nem reagaltam arra amit irtal
"valasz cyrus ..."
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Aztán jött az ötlet, hogy kellene valami teszt arra, hogy fel is fogták e azt amit elolvastak, ha jól válaszolnak jöhetnek ha nem akkor olvassák el megint.
Ez az x hozzászólás/x idõ utáni témanyitási jog már kissé komolytalan.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
En mondjuk nem erzekelm, de az sg valsagban van? a moderatorok nem tudnak urra lenni a helyzeten? akkor meg?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sokan nem is teszik
Arról van szó, hogy a gumis színvonal szivárog ki a fórum többi területére is. Ennek egyes elemeivel nincs is gond, amivel meg van, azt leírtam lejjebb.
#301: Egyetértek. Sajnálatos dolog, hogy azóta sincs mûködõ eljárás, amivel ezeket az egyéneket sújtani lehetne. Egyszerûen hiányzik az eszköz, amivel fel lehetne lépni ellenük.
Btw, szerintem senkinek nincs joga próbára bocsátani az új fórumozókat. Az általuk indított témákból, hozzászólásaikból úgyis kiderül milyen emberek. Ez nem a harry potter, hogy a sapkát a fejükre kelljen húzni, ami majd beosztja õket valamelyik klikkbe. És akkor vagy fújnak rá a gumiban vagy nem...
Adjunk már meg annyi tiszteletet egy új fórumozónak is, hogy a saját stílusát hozhassa magával az SG fórumra, és ne azt, amit a gumi "ítélõszéke" ráerõltet.
Viszont egy jó leckét kap ott, ha tud alkalmaznikodni, lehet belõle valaki, ha nem, azok úgyis lemorzsolódnak .
Természetesen a gumiban kezdõkre értem, hisz sok újreg nem a gumiban kezdi (ami nagyon pozitív), õk nem kapnak semmi negatívat, és ha késõbb a gumiba is tévednek, nincsenek kitéve a kevés hsz / friss reg egyikének se => hamarabb elfgadják .
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"csak két idióta gumis hozzászólás között vadászatot folytatnak az újonnan induló topikokra.
"
Akinek ez szólt, az úgyis ráismert már magára.
>😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Remélem azzal nincs gondod, ha a gumiban egy két pofátlan újreget lekezel a bagázs..
Egy ideje már úgyis érlelõdött a dolog, gondoltam itt most összefoglalom.
Törölnivaló szemetek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Szal nemtom észrevettétek-e, de egyre több az önjelölt tanárbácsi a fórumon. Nem fogok neveket mondani. Ezek az emberek semmi mást nem csinálnak, csak két idióta gumis hozzászólás között vadászatot folytatnak az újonnan induló topikokra.
És bazmeg ha kell, ha nem beleugatnak más témájába!
Sõt, ha netán új fórumozóról van szó, akkor máris a nyakának ugranak mindenféle hülyeséggel. Nem 1, és nem 2 ilyen topikkal találkoztam az utóbbi 1-2 hónapban, amibõl bõven értelmes topic nõtte volna ki magát, ha nem ugatnak bele egyesek.
NEM MINDEN TOPIK FELESLEGES AMI ÚJONNAN NYíLIK! ÉRTHETÕ? Akinek ez szólt, az úgyis ráismert már magára.
Nem véletlenül vannak moderátorok a fórumon. Minden fórumtéma moderátora el tudja dönteni maga, hogy kezdeni kell e valamit az adott új topikkal. Ha kell, el lesz intézve (a moderátor által), ha meg nem, akkor SENKINEK nincs joga más topicjába beleugatni, szétoffolni, fõleg akkor, ha a témához nem is tud konstruktívan hozzászólni!
ÉS a moderátor döntése az is, hogy kell e valamit kezdeni vele, egyátalán nem szükséges belepofázni idõ elõtt a topicba.
Mert így aztán kurvára felesleges új fórumozókat toborozni pólóval meg mindennel, ha a mélyen tisztelt "törzstagok" (=gumiszobások) azzal kezdik, hogy amint megnyílt az új topic máris ugatnak bele, hogy minek nyitottad, búúú újreg, 1., sry, áz, stb, és egybõl ki is utálják az illetõt.
Komolyan mondom többet árt a fórum színvonalának ez a beugatós népség, mint a tudatlan újregek.
Nem fogok javasolni most semmit, de remélem mindenki egyetért abban, hogy ez ellen IS tenni kell.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Teszemazt 2 honap 5 napja vagyok regelve, 2 honap alatt összejött kb 5-600 hozzászólás. Eszembejut 1 topik ami nem tûr halasztást... Lehet az akármi akkor várok 25 napot vagy elkezdek spammelni hogy meglegyen az 1000? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a lezárt topicok simán elsüllyednek ? vagy elõbb utóbb törli õket vki ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
pedig én nem is vagyok mod....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
szerintem annyira nem fájdalmas napi 1-2 topicot bezárni egy modnak...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pl nem nyithat uj topikot az aki 3hónapnál nem régebbi reggel rendelkezik, vagy 1000 komment alatt van.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
'St'> elsõ 1500 hozzászólásig? 😊
1614 hozzászólásig

*hihi ** *
Legyen 1-2 hónap.
Szvsz ez alkalmazható, mert ha feltétlenül szeretnének egy témát, megkérnek valami öregebbet hogy nyisson nekik, esetleg az üzenetek a moderátornak topikban lehetne intézni ezt is, vagy ki lehetne nevezni egy személyt akinek tudnának irni privit hogy nyisson nekik, és ez a személy eldönti hogy nyitható-e a téma, vagy megmondja nekik hova irjanak.
Mondjuk 1 hét ban?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Második bekezdés meg lusta voltam elolvasni.
Témához meg annyit, hogy szvsz tök felesleges. Úgyse ovlassa el senki. Csak újabb lépés affelé, hogy totál szar lesz ez a fórum.