81
-
HUmanEmber41st #81 Mostár csak egy igazi űrhajó hiányzik meg Csubakka a másodpilota -
TwiceR #80 ehh, Nemsokára jön a lézerkorszak ?? Neee, StarWars lesz vagymi?! -
#79 USAban fű alatt v megtévesztő módon intézik L a dolgokat, vigyázva a közvéleményre.
Az EU kormányát reméljük nem (csak) a multik irányítják.. -
HUmanEmber41st #78 jaja, de azért nekem a nyugati "demokrácia" szimpatikusabb -
#77 a demokrácia önmaga ellensége ... hisz lehetőséged van szabadon csoportosulni , gyülekezni , szólásszabadság .. etc. csak sajnos sokan ezt félreértik és így történhetnek olyan dolgok mint amik az USA-t jellemzik.
ehhez képest a radikális iszlám államok csak annyiban térnek el, hogy ott elöbb lőnek aztán kérdeznek ... azaz aki "nem hivő" azt "megtérítik" ... ill. ott nem a demokrácia fenntartása érdekében fegyverkeznek és hoznak megszorító intézkedéseket , hanem a HIT miatt... csak az ideológia más , de ugyan olyan rossz mind a 2. -
HUmanEmber41st #76 Szerintem nekik meg nincs joguk megmondani, hogy miben higgyek .
Ehhez senkinek semmi köze. Sajnos a szélsőségesek (mohamedánok) ezt nem így gondolják. -
HUmanEmber41st #75 Ja hát azok sem voltak jobbak a deákné vásznánál.
Amikor hajtották fel a szerencsétlen rabszolgákat, akkor jó messziről, tömegesen megkeresztelték őket, és azt mondták, hogy mostmáraztán engedelmeskedni kell a fehér uraknak, mert ezt parancsolja az Isten..
Na meg az inkvizíció, meg a jezsuiták...Azért mostanában már nincs gépfegyver a hittérítő papoknál... -
#74 Nézd, megértem h meg akar ölni, hiszen magyar katonák vannak arab földön, mikor az ég1adta világon semmi keresnivalónk nincs ott!
Hiába akarunk jót, nincs jogunk beleszólni!!
-
HUmanEmber41st #73 Az a bizonyos mohamedán TÉGED IS meg akar ölni, mert nem vagy mohamedán. Ezt ne felejtsd el. Ha az USA felvállalta, hogy megvéd az ilyenektől, én speciel ennek csak örülni tudok.
Jó, csak addig, amíg ehhez érdeke fűződik, de az is valami.. -
#72 Nna akkor ebben 1et értünk, én még hozzá tenném az USA jelenlegi (gazdasági)politikáját. -
#71 Nagyon sok mohamedán hívő ember él a világban, annak csak 1 kis része (harmada v ötöde nemtom) arab, és közöttük is vannak szépszámmal akik nem ilyen radikálisan értelmezik a szent szöveget.
A példád meg a keresztes hadjáratokra emlékeztet.. -
HUmanEmber41st #70 Nekem nem az arabokkal mint népcsoporttal van bajom, hanem az iszlám fanatikus híveivel,akik az alant vázolt folyamatot szeretnék véghezvinni, akár az életük árán is. Meg álltalában az olyan tanításokkal, amik az embereket fanatizálják, megfosztják attól, hogy a saját szeszögükből lássák a világot. Kommunizmus, fasizmus, stb... -
HUmanEmber41st #69 Olvastad a Koránt? Én csak részleteket, de Mohamed azt mondja, hogy ez az igazi vallás, aki nem követi, az nem is ember, és ha kell erőszakkal ,de MINDENKIT a világon át kell téríteni az iszlám hitre, aki meg nem akar áttérni, azt meg kell ölni, mert nem méltó az életre. Persze nem így van leírva, de ez a lényege. Indiában, amikor meghódítottak egy falut, kiállították egy sorba a férfiakat. Aki bevállalta, hogy mohamedán lesz, annak beleköptek a szájába, már kész is volt a "keresztelő". Aki nem akart mohamedán lenni, azt helyben kivégezték. Ma sem lenne másképp, ha egyesülnének, és megindulnának EU-felé...nézz utána, ha nekem nem hiszed el.. -
#68 Nem azt mondtam h szentek, de nem lehet általánosítani h az arabokat lőjjék meg ilyenek.. a Dzsihád pedig szvsz teljesen jogos mint írtam a #64ben.. -
HUmanEmber41st #67 A franciákról meg is feledkeztünk,hiszen az idegenlégió is azért harcolt, hogy meghódítsák észak afrikát...
---Bár minket zsákmányoltak volna így ki az Amik....
Olvastam, és láttam (filmen), hoy mennyire ki vannak zsákmányolva, meg elszegényedve...már egy arab sem dolgozik, az összes szolgát importálják..... -
#66 Ez a #45-ösre volt..
Nem hibáztatlak, hiszen ezt nyomja a média.. de kicsit kinyithatnád a szemed -
HUmanEmber41st #65 És ki beszél itt lézerekről ???? -
#64 Ők csak a saját területüket védték, amíg amerika meg a zsidók oda nem pofátlankodtak és beindult a kizsákmányolásuk. -
HUmanEmber41st #63 Nem láttad a "szmájlikat" ????? -
HUmanEmber41st #62 Már' viccelni sem lehet ??? -
#61 A negró világít a fogaid között, te primitív zombi. -
HUmanEmber41st #60 felmelegítek 1 kazánt, onnéttől már tudod.... -
HUmanEmber41st #59 Nehogy félreértsetek, én nem istenítem a nyugati kultúrát, meg az USA-t, csak a két rossz közül én ezt választanám...
Nekem az arabokkal sincs semmi bajom, maradjanak ott a sivatagban, és ne pofázzanak bele a mi dolgunkba. Ha nem kellene annyira az a büdös kőolaj, még mindig a tevéiket hajkurásznák a homokbuckák között. Pénz nélkül szerintem már nem annyira akarnák átalakítani a Földet iszlám országgá.... -
#58 Nna mesélj, lézerrel hogy csinálsz (elektromos) áramot?? -
#57 baráti! -
#56 Na azért az előtt is voltak amerikának nagy disznóságai az arab világban. -
#55 Na jólvan én is elcsesztem, elektromágneses hullám akart lenni :) -
HUmanEmber41st #54 És WTC elleni merénylet? Azt is az arabok kezdték... Utána indult be a hadigépezet: Afganisztán, Irak... Az iszlám magának keresi a bajt -
DBM #53 ez igaz, hogy a közelkeleti embereknek elég fura elképzelésük van a jövőről, hogy aki nem közéjük tartozik, azt kinyírni, és elfoglalni a világot. Így tényleg amerika a szimpatikusabb. -
DBM #52 Ezt gondolom nem így értette. :) És: Mármint ha maradtak indiánok amerikában. Megint egy fényes tett az amerikai részről. -
DBM #51 Erről már írtam... más is tudja, csak Rockk barátunk nem. -
DBM #50 Na ez is igaz. nem véletlenül támadták meg a terroristák őket... Ne csodálkozzanak, ha TÚSZUL EJTENEK 1 katonát, míg azok LEMÉSZÁROLJÁK a családját. Tehát ez még közelsem igazságos megtorlás!
Másrészt pedig az indokínai területen úgyis sok ember van, de attól függetlenül nem az következik belőle, hogy szenvedjenek. Ha kínainak születtem volna nem tehettem volna róla. És más sem. -
DBM #49 Szeretném ezt az állítást helyesbíteni. Ugyanis az amerikai emberek többsége hülye. A tudósok 70%-a nem amerikai származású, vagy nem is ott született.(a származás alatt azt értem, nem a gyarmatosítók leszármazottai) Maga az ország nem hülye, de az ottani emberek a megvásárolt tudósokat kivéve átlagban hülyék. Albert Einstein Amerikai volt? Csak állampolgársága volt az, de német volt. És egyre több a távollkeleti. Teller Ede sem amerikai volt... -
#48 A mikrohullámú fegyver érdekes. A pacemaker-es embereket meg a tüntetés feloszlatása után, egy külön kocsi viszi a hullaházba. -
#47 szegyenkezem helyetted... -
#46 hogy miért kell fegyvereket fejleszteni?
a terroristák ellen, az agresszív és bűnöző jellemű emberek ellen :\ -
HUmanEmber41st #45 Az igaz, hogy Amerikának kell az olaj, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az övé is maradjon.
Viszont az is igaz, hogy az iszlám vallás a maga fanatikus híveivel el akarja törölni a föld színéről a TELJES NYUGATI KULTÚRÁT. Ez az iszlám szent küldetése. A magam részéről azért megmaradnék a nyugati civilizáció mellett, mert mindkét életstílusnak vannak negatívumai, de valamiért a nyugati egy kicsit szimpatikusabb. :))
Az USA a világ rendőrségének képzeli magát....MEGTEHETI.
Új fegyvereket fejleszt, ahol már 1 ember is hatásosan feloszlat tüntető tömegeket, és a kezelő szinte teljes biztonságban van. Addig nincs baj, amíg az arabok ellen fordítják fegyvereiket.
Szerintem nem kellene az összes palesztin hímneműnek 1 éves szülinapjára kalasnyikovot kapnia 1 tár éleslőszerrel, és gyermekkoruktól kezdve katonai kiképzésben részesülniük. -
dez #44 Olyan nincs, hogy elektromágneses töltés. :) Csak elektromos van. Viszont egy elektromágneses erőtér, sugár, stb. indukálhat elektromos áramot, amiből kialakulhat egy töltés. -
#43 Az gondolom elektromágneses töltés (mivel a fény is az) akart lenni. -
DOT #42 "a sugár által keltett elektromos töltés" Eeeeööö.. kétségkívül hiányos a műveltségem e téren, mert nem értem, a lézersugár milyen "elektromos töltést kelt" ?