470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
  • Mighty
    összetevők:
    pörkölt, héj nélküli pisztáciabél

tápérték 100 g termékben:
    energia: 2386 kJ (570 kcal)
    fehérje: 21 g
    szénhidrát: 28 g
    zsír: 46 g

Én ezt soknak mondanám... :)
  • Anomaria
    a pisztácia egészséges!
    csökkenti a vér koleszterin szintjét és még a "rossz" LDL koleszterin szintet is csökkenti.
    Ez az alli meg elég határozott módszerekkel segíti a diétát:)
    Mondjuk másképpen nem nagyon lehet eredményes fogyást elérni.
    De ez csak az én véleményem.
  • Willenbrock
    pisztácián nincs rajta.
  • Mighty
    Általában minden ételnek a csomagolásán rajta van, hogy mekkora az energiaértéke 100g terméknek kJ-ban és/vagy kcal-ban.
  • Willenbrock
    Pisztácia hízlaló hatású?Mostanában minden este benyomok egy nagy zacsival.Ma még egy fél milkát meg 3 fánkot is megettem utána.Vissza kéne fognom magam,nem könnyű.
  • fabianofa
    Nah én meg pont ilyenkor járok itt:)

Nagyon érdekes irányba alakul a beszélgetés.

Osztom az előttem szóló véleményét,ha 100%-ig betartod a diétát akkor nem lehet gond. Mondhatjuk azt csúnyán hogyha nem tartod be akkor az Alli nagyon csúnyán megbüntet... !

Szerintem akinek szüksége van rá,mármint nincs kitartása annak mindenképp érdemes lenne kipróbálni.
  • snétberg
    nem hallottam rosszat.Véleményem szerint az nem rossz. Csak sokan sokat várnak...és keveset tesznek érte és ha nem jön össze akkor persze nem ők a hibásak hanem az a módszer vagy gyógyszer amit szedtek.
    Mert az allinak az a lényege,hogy nem hagyja a szervezetnek,hogy a zsírt megkösse így az távozik a szervezetedből.Persze emellé kell egy zsírszegény diéta és ha azt nem tartod be...kellemetlen szituációkba is jöhetsz emiatt. Puffadás és sűrű wc-re rohanás kellemetlen kontroltalansággal.
    Tehát rákényszerít arra,hogy betartsd a diétád és ezek mellett azt a zsírt is amit akaratlanul is beviszel nem fog lerakódni.
    De gondolom ezt nem kell úgy érteni,hogy ha benyomsz egy kis zsírszegény ételt vagy egy tál makarónit akkor ugyan úgy kell majd tőle .....
    Én azért is gondolom jónak mert így azok is lefogyhatnak akiknek nincs elég lelkierejük...mert hát ki akar bepiszkítani!?:)
  • kukcsin
    félre informálni?? miért, hallottál vmi rosszat a szerről?
    hát amit kell, azt megteszem a cél érdekében, aztán ha ez sem jön be, küzdök tovább.. már elég régóta cél a fogyás.. tulajdonképpen 18 éve skorom óta harcban állok a mérleggel..
  • snétberg
    meg nem lesz már több péksüti se kukcsin :)
    Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni.
    Inkább nem mondok semmit nem akarlak félre informálni :S
    De a sali evés és csoki-sütimentesség az kezdetnek jó mozgással!
  • kukcsin
    most láttam az egyik fórumon, h valaki vett egy 84 db-os kiszerelést 9900Ft-ért. az azért végülis nem olyan sok. ha belegondolok édességre egy hónapra néha mennyit adok ki!! most édesség helyett, Alli-t veszek, ami több szempontból is hasznos.. a sütiktől, csokiktól nem hízok tovább, az Alli pedig segít a fogyásban.
    Istenem, bár tényleg így lenne, bár tényleg használna.. vagy naív vagyok és csak fölöslegesen reménykedek???:( ugye nem?:(
  • fabianofa
    A minőséget meg kell fizetni,de inkább nem mondok semmit mert nem ismerem szóval azt sem tudom mennyibe kerül. A hivatalos oldalon gondolom árat nem írnak.
  • kukcsin
    hát én nagyon meghallgatnám az illetőt!! h neki mennyire vált be.. láttam az aukciós oldalon én is a cuccot, de tizen valahány ezer Ft-ot kért érte.. vajon annyiba fog kerülni???? mert az azért picit sok..
  • snétberg
    szerintem ne a külsőt nézzétek hanem inkább olvassatok utána mondjuk külföldi fórumokon ahol már beszélhetnek az eredményekről.
    De láttam licitálós oldalon akkor mikor még el se kezdték nálunk reklámozni. Szóval lehet találnánk itthoni fogyasztót is!
  • manoka29
    na, hát én azóta utánajártam a dolognak és ha jól látom már lehet kapni. múltkor a tv-ben is láttam a reklámját, úgyhogy az biztos nem véletlen.
    szerintem mostmár kipróbálom mit is tud, adok neki egy esélyt. próbacseresznye...
  • kukcsin
    hát igen, pont ezért írtam h a külseje is már mutatja számomra azt, h ez egy megbízható dolog lehet. mondjuk alapjáratban elég szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatosan, de kipróbálom, hátha..
  • fabianofa
    Hogyha jól hallottam ez az egyetlen olyan vény nélkül kapható fogyókúrás termék aminek a forgalmazását az EU is jóváhagyta,szóval csak nem kamu:)

Amúgy nem ismerem,nekem szerencsére nincs rá szükségem,de mostanában elég sokat olvastam a témában...!

Tény hogy a doboz illetve a csomagolás elég minőséginek tűnik.
  • kukcsin
    így nézne ki ez az alli? hm elég minőségi csomagolásnak tűnik... akkor csak nem lehete vmi fake termék.. remélem hatása is lesz!!
    és akkor mikortól is lehet kapni a gyógyszertárakban? csak ott árulják, vagy a drogériákban is?
  • nikeeee100
    Váóóó tök szimpatikus már a csomagolása is...nem néz ki csalós dolognak... jajj már nagyon várom hogy itthon is legyen...
  • ribot
    van 120 darabos is...
  • ribot
    Nem hiszem, hogy különösebb mellékhatása lenne!
  • manoka29
    Jaja most én is ezen gondolkodom, nem tudom megéri-e, de ha ennyire ajánlják, csak van valami alapja... bár az is lehet, hogy megvárom, amíg picit elterjed az országban.
  • ViolinBp
    akkor már inkább ezt az allit próbáld ki, amit a "fogyás 2szeres gyorsasággal" fórumban ír vki.. mondjuk nem merem rendesen ajánlani, mert én sem tudom milyen.. kitudja milyen mellékhatása van meg minden.
  • manoka29
    De hát valamire szükségem van, mert magától nem megy:(
  • ViolinBp
    a margit szigetet a parafa futópályán körbefutom. nem tom az mennyi.. 5-6 kilóméter?
    manoka29, csak port ne.. bár ha hányni akarsz a ízétől, akkor hajrá..;)
  • Mighty
    Csak azért kérdezem, mert a házipatika kalórialeadási kalkulátora szerint a 10 km/h-s kocogás 1 óra alatt 80-90 kilós embernél kb 800 kalóriát éget el. 60-70 kilós embernél meg 655 kalóriát.

Ma futottam/kocogtam 2.8 kilométert (25 perc) és közbeiktattam kb 600 méterenként 50-80 méter sétát. A gyminee szerint égettem 331 kalóriát...

1 db bigmac több, mint 500 kalória :)
  • manoka29
    Én csak a ház környékén szoktam futkosni, konditerembe nem merek bemenni a kinézetem miatt... gondolkodtam, hogy használjak-e ilyen porokat vagy ilyesmiket, vajon megérné?:S
  • Mighty
    Mennyit futsz egy-egy alkalommal?
  • ViolinBp
    nem benned van a hiba, nagyon sokan vagyunk így.. vannak akiknek ez egy kicsit nehezebben megy. én évek óta diétázok és mellette hetente többször futok a Margit szigeten, mégsem tudok fogyni, csak kordában tartom a súlyom. sajnos genetika ez nálam. ha nem diétáznék, akkor kitudja már mekkora lennék..
  • manoka29
    Sziasztok! Én sok módszerrel próbálkoztam már, de még valahogy egyik se jött be, nem tudom, talán bennem van a hiba... Nem tudtok valami jó módszert, ami megkönnyíti a lefogyást? :$
  • Mikoto
    hát ezt én is így gondolom...és azzal is tisztában vagyok, hogy valahogy be kéne iktatnom a teljes heti rendszerességet, csak hát lusta is vagyok meg időm se mindig engedi...de mikor elmegyek futni, akkor azt komolyan végigcsinálom és nem lazsálom el...
  • Endru37
    Még mindig többet mintha akkor sem menne. Jó az is ha többre éppen nem futja.
  • Mikoto
    igen tudom...de a nem heti rendszerességet úgy értettem, hogy van amikor hetente 2szer van amikor 2hetente...szóval így teljesen változó ez nálam...
  • Boromello
    @Kancsalka: nem alacsony egy kicsit sem, Buda legnagyobb konditermét vettem alapul, ott a felnőtt bérlet 1 hónapra 6500 forint, ami elfogadható ár, mert rengeteg a gép és a körülmények is tökéletesek.
    @Mikoto a futás nem sokat ér, ha 2 hetente egyszer mész, gondolom ez számodra is egyértelmű.
  • Mikoto
    én nem azt mondom, hogy egyáltalán nem sportolok, mert már írtam egy párszor, hogy eljárok futni nem azt mondom, hogy heti rendszerességgel de igyekszem, csak nem vagyok konditerembe járós ilyen egyszerű...
  • Kancsalka
    a 6500-os felső érték nem alacsony egy kicsit? :)
  • Boromello
    Mikoto konditerem bérlet felső értéke 6500 forint. Nem hiszem el, hogy nem ér neked ennyit.
    Bár most veszem észre magamat. Komolyan arról próbállak meggyőzni hogy sportolj, ha fogyni akarsz? Esetleg ne kezdjem el helyetted? :D
  • Mikoto
    hát nem tudom...de tudod van úgy, hogy az embernek se ideje se pénze se kedve elmenni, és most nem arról beszélek hogy elmenni futni, mert azt én is szoktam, hanem konditerem vagy uszoda...
  • Boromello
    @Willenbrock: Megoldás: SOHA, de SOHA ne menj éhesen a boltba bevásárolni, mert olyan dolgokat is meg fogsz venni, amire abszolút nincs szüksége a szervezetednek. Az, hogy éhesen nem megyünk boltba, fogyókúra esetén annyira triviális, hogy az már fáj. XD
    @Mikoto: még nálunk, a vidéki lepukkant kis termálfürdőnél is van éjszakai fürdési lehetőség. Egyébként az úszás pont olyan dolog, amit nem kell minden nap csinálni, csak hetente 2-3szor. Nem tudom elhinni, hogy minden héten reggel 6tól este 10ig dolgozol. :-) A sport ma már nem az idő, hanem akarat kérdése!
  • Mikoto
    igen, tudom, hogy fejben dől el, de velem pont ez a baj, hogy van akaraterőm, de nem túl sok, ez persze nem azt jelenti, hogy beszednék egy ilyen bogyót és semmi mást nem csinálnék, mert tudom , hogy ez önmagában nem elég.
  • Kancsalka
    Szerintem sokkal több erőfeszítést igényel az, hogy minden nap kimozdulj a testmozgás érdekében :) fejben könnyebb eltervezni a dolgokat, gyakorlatban már nehezebb megvalósítani, főleg azt a részét, hogy minden nap eljárj mozogni!