470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
  • Phat Smoker
    köszi szépen! :)
    az alli hatásmechanizmusa egy szelektív lipáz inhibitor nevű funkción alapszik, ami nem más, mint, hogy bekavar a szervezet zsíranyagcseréjébe és nem engedi felszívódni a táplálékkal bevitt zsírokat, legalábbis azok nagy részét. bummm... mekkora találmány :/
    és mi lesz így a bevitt jó zsírokkal ? mert vannak olyanok is.
    pl. a lenmagolaj kifejezetten jó hatással bír a szervezetet zsír-izomszövet arányára.
    de ez csak egy volt a számtalan jó és hasznos zsírforrás közül, melyeket az alli örömmel elpusztít havi 10rongyért :)
    gondolom emellett a bogyó mellett a zsírban oldódó vitaminok hasznosulása sem lesz tökéletes.
    hogy tartsd magadnak a lelket, azt javaslom, hogy olvasgass női fogyis fórumokat, ez a megrekedés dolog súlyleadás terén teljesen természetes, nekem is sajnos szembesülnöm kellett vele párszor, de a hatásos étrendkiegészítők és sok mozgás segít olykor átlendülni a holtponton.
  • lotifutilany
    phat smoker, nagyon kitartó kell hogy legyél, nem elég hogy leadtál 24 kilót, 3 év óta tartod.. én azt a pár kilót sem tudom sokáig tartani, amit néha ledolgozok..:)
    és ehhez mennyire kellett megváltoztatni az életmódodat? mondjuk én úgy látom, hogy ha valaki elért egy ilyen eredményt, általában nem esik nehezére az, hogy odafigyeljen az evésekre, és mozogjon, mert már jól néz ki, jobban érzi magát, és ezt az érzést meg akarja tartani.. nem?
  • moncsics2
    gratulálok hozzá!! nagyon nagyon szép eredmény, igazán büszke lehetsz rá.. csak az a baj, h én úgy érzem, mióta lement rólam az az 5 kiló, mintha megrekedtem volna.. és nem haladok tovább..:S nem is hízok, semmi, de minden egyes leadott dekáért küzdenem kell!!! szó szerint verejtéket izzadok értük és közben olyan lemondásokkal jár az életem, amiket régen el sem tudtam volna képzelni.
    ezért kaptam föl a fejem mikor először hallottam az alliról.. h meggyorsítja a fogyást..
  • Phat Smoker
    reményt kell adni az fogyás útvesztőiben eltévedt emberek számára, erre igér kiutat az alli (de hát igérni sok mindent lehet :)
    én 3 évvel ezelőtt adtam le olyan 24 kilót kb. fél év alatt.
    azóta tartom a súlyom.
  • moncsics2
    phat smoker, te mióta fogyózol? ezzel a kúrával mennyit sikerült leadnod? tudod, én elég elkeseredett vagyok, de most ez az Alli sok ember számára reményt adott. Te mit gondolsz róla?
  • Phat Smoker
    hízékony alkatra, fogyás céljából én inkább egy komplex, a lomha anyagcserét felpörgető, termogenikus zsírégetőt javasolnék.
    emellé finomított,egyszerű szénhidrátoktól mentes, fehérjében gazdag, zsírszegény diétát kombinálnék sok aerob mozgással. nekem ez jött be.
    amúgy súlyleadásilag minden a fejben döl el.

• moncsics2
    sztem is ez a legfontosabb. az életmódváltás. a rendszeres testmozgás és bizony aki hízásra hajlamos, annak a diéta!!! és h emellett van e olyan ami segít, gyorsítja a fogyókúrát? nem tudom. minden esetre ez az Alli tűnik a legígéretesebbnek..
  • lotifutilany
    én már előre félek tőle, hogy mit fogok csinálni szülés után.. eléggé hízékony vagyok, és tuti valami édes dolog lesz az, amire rákattanok miközben terhes vagyok.. gyanítom, hogy a zöldtea és a pilates arra már kevés lesz... annyira nem vagyok híve ezeknek a fogyis szereknek mint pl. az alli, de ha nagyon nem látok majd más esélyt, akkor lehet ki fogom próbálni. igazából az egészségével játszik az, aki túlsúlyos.. persze a kis tabik mellett életmódváltás is kell ilyenkor, jobban, egészségesebben enni és kevesebbet.. természetesen.. :S
  • moncsics2
    mielőtt fölkelnének? előbb kelnek a rosszaságok mint én..:) nagyon szeretem őket, de ugye az anyaságnak ez a hátránya, h nem marad semmire ideje az embernek..
    a szülés után híztam meg, azóta egyszerűen nem tudom visszanyerni a régi alakomat.:(
  • kicsikacsa23
    A koplalás nem megoldás, amit ilyen módszerrel adsz le, nagyon hamar visszaugrik. A másik nem elhanyagolható szempont, hogy nagyon megterheled vele a szervezetedet, hiszen a többség úgy oldja meg a dolgot, hogy nem csak azt vonja el magától, ami tényleg "árt", hanem a fontos vitaminok és ásványi anyagok is kikerülnek az étrendből. Ez pedig nagy hiba, nagyon sokat tudsz ártani vele saját magadnak.
  • lotifutilany
    hú, na igen, hát amikor már bejönnek a picik a képbe, az már nem lehet egy egyszerű dolog.. gondolom jó korán felkelnek, szóval még azt sem tudod megcsinálni, hogy mielőtt kikelnek te tekersz vagy tornázol egyet.. (pedig egyébként a reggeli testmozgás a legegészségesebb).
    hát ez nehéz helyzet. ilyenkor kb. annyit tudsz tenni, hogy nem eszel.
  • moncsics2
    próbáltam rubint réka tornáját, de a gyerekek miatt egyszerűen nem lehetett csinálni a lakásban. folyamatosan ott tébláboltak. kifogásként hangzik, de abszolút nem az!!!
  • kicsikacsa23
    A torna jó lehet, főleg az elején. Aztán később el lehet kezdeni kicsit dinamikusabb mozgásokat végezni. Ha csak egy 10-15 percet ugrabugrálsz zenére, már az is számít valamit(persze ennél azért biztosan több kell)
  • dronkZero
    Akkor találj ki valami mozgásfélét, amit otthon is tudsz művelni. Szobabicikli, aerobik, tornagyakorlatok, valami, amire rá tudod magad szánni. De közben ne hagyd abba a futás/úszást se. Ha nem kell a mozgásért otthonról elmenned, akkor máris kisebb súllyal jön be a "nincs időm rá"-érv.
  • moncsics2
    csinálnám ha beleférne az időmbe, de sajnos nem. sokat dolgozok és mellette ott vannak a gyerekek is. ők még elég picik, az ovi után maximális odafigyelést igényelnek..
  • lotifutilany
    hány kilót akarsz még leadni moncsics?
  • dronkZero
    Csináld minden nap.
  • moncsics2
    futok heti 3 alkalommal legalább és ha eljutok, akkor úszok is..
    száműztem az édességet, a péksütiket az életemből. kizárólag csirkét, pulykát és halat eszek, párolt zöldségekkel általában..
  • I3andy
    Hogy diétázol és mit sportolsz?
  • moncsics2
    mindkettőt csinálom, diéta és mellette sport.. mégsem elég.. mit lehet még tenni???
  • lotifutilany
    nekem az a tapasztalatom, hogy csak a mozgás nem elég, csak a diéta sem igazán elég (kivétel a 90 napos..), mind a kettő kell egyszerre, és az evés többet befolyásol...
    én újjabban a pilates - zöldtea kombóval próbálkozom..
  • moncsics2
    persze, lófifutilány, ez így igaz. teljesen más a szervezetünk, ezért bizony előfordulhat, h eltérő dolgok használnak is neki.. sztem érdemes szépen sorban mindent kipróbálni és lehetőséget adni az adott dolognak, h beváljon. én anno először futással kezdtem és sima diétával. mármint ez nálam azt jelentette h elhagytam a nagyon zsíros ételeket. sajnos nem volt elég... lassan fogytam, nagyon. aztán elkezdtem úszni és igazi, drasztikus diétába kezdtem, vagyis szinte csak zöldséget ettem, gyümölcsből keveset, csirkét és halat. még mindig nem értem el a kívánt eredményt,de igyekszem..

láttam a tv-ben én is ezt az Alli nevű dolgot. nem tudom mennyire lehet hinni még ezekneknek..:S de lelketek rajta!!
  • kicsikacsa23
    az eddigiekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a rendszeres testmozgás a kulcsa mindennek. ha az nincs meg, akkor nem tudsz tartós eredményt elérni semmilyen módszerrel sem. viszont ha sportolsz, és esetleg mellette még valami mást is bedobsz, akkor megnövelheted a hatékonyságát. nem is beszélve arról, hogy ha rászoktatod magad a rendszeres sportolásra, akkor már természetessé válik, beépül a napi rutinodba és így nem veszélyeztet az, hogy visszakúsznak a nem kívánt kilók.
  • lotifutilany
    szerintem a diéta hatékonysága rengeteg dologtól függ.. nekem van egy barátnőm, aki szegény felszedett magára hááát.. olyan 15-20 kilót.. most persze próbálja leadni, heti 3szor jár aerobicra, figyel arra, hogy mit eszik, ivott már zsírégető teát (nagyjából hasonló a mechanizmusa hogy úgy mondjam, mint az allinak..), csinált 90 naposat.. semmitől nem indul meg rajta a fogyás.
    szóval sok dolog közrejátszik, és sosem tudhatod, hogy mi lesz a neked hasznos módszer. biztos vannak, akiknek a 90 napos működik, gondolom van, akinek vmi alli-szerű készítmény, van, akinek csak a sport..
  • Phat Smoker
    gondolom zsírszegény diétát és kellő mozgást javasolnak.
    de egy zsírszegény diéta mellé, mi a francnak egy zsír felszívódást gátló (inkább csökkentő)szar...bocs, szer ?
    az alábbi cikkben ez áll:
    "...Az orlistattal kezelt betegeknek az eredeti testtömegük átlagosan 8,3%-át sikerült leadniuk, a csak diétázó csoportnak pedig 6,0%-ot, ez a különbség nem szignifikáns..."

ebből nekem az jön le, hogy előbb fogyasztja le a pénztárcámat a készítmény, mint engem.
    az a 2,3% differencia az orlistát javára, tényleg nem túl meggyőző.
  • Mighty
    Kiváncsi lennék, ha csak a honlapon írt étkezési és testmozgási tanácsokat betartanák, milyen fogyást érhetnének el a "bepalizott" emberek...
  • Phat Smoker
    a hozzászólásokat olvasva úgy nézem, hogy a marketing megtette a kellő hatását ;)
  • Lidling
    *tejszínhab :D
  • Lidling
    Tudod ez olyan ajándék,hogy több megy le ...mint a fagyin a hejszínhab tetején az öntetbe ágyazva egy gyümölcs :)
  • vadvagyok
    az mondjuk nem jön rosszul, ha van hozzá. A diéta a kulcsa egyébként, ahogy láttam.
  • Anomaria
    csak az oldalt tudom ajánlani:
    www.alliprogram.hu
    de úgy tudom,hogy a készítmény mellé kap az ember részletes leírást.
    De ezt csak úgy tudom:P
  • Lidling
    Nem tudjátok,hogy esetleg van valami ajánlott diéta az Allihoz... ? Amit a gyártó ír elő a hatás fokozása érdekében ?
  • kicsikacsa23
    Pontosan, a bio kajától nem fogsz fogyni egy grammot sem :) A fogyás tuti receptje a megfelelő diéta és mellé elég sok mozgás!! Enélkül hiába is szedtek allit.
  • Anomaria
    a bio kaja nem biztosítja a fogyást!
    Az csak annyit tesz ki,hogy egészséges alapanyagokat viszel be.
    Szóval alli :)
    De amellett is egészségesen kell kajálni.Nem azt mondom,hogy bio kaját hanem azt,hogy a megírt diétát betartani.Attól nem lesz bajod.
  • Lidling
    Szerintem nem kerül sokba...ha belegondolok,hogy edzőtermi bérletre és biokajákra mennyit költünk...
  • vadvagyok
    mondjuk erre még azt mondom belefér, főleg h amúgy is kevesebbet eszek fogyókúra alatt, tehát van spórolás is. LEhet nekiállok, csak még kéne a biztatás:)
  • Anomaria
    42 és 84 db-os kiszerelésben.
    Az előbbi (napi 3-szor szedve) két hétig elegendő, az utóbbi 4 hétig. A korábbi olyan 6500-7000 körül van, a nagyobbik 10-11 000 között (ez ugye patikánként változik).
    Tapasztalatom nekem még nincs.Barátnőm szedi
  • Lidling
    Szerintem 3x a főétkezések elött,de gondolom pontos leírást tartalmaz a csomag :)
  • vadvagyok
    Hogy kell beszedni ezt? Mármint napi hányszor?
  • Lidling
    Sziasztok!!!!
    Én majd most fogom elkezdeni szedni az Allit...
    Nagy reményeket fűzök hozzá...
    Sajnos a régebbi diétáim nem jártak nagy sikerrel ...

A pisztácia nagyon fincsi én is imádom :)

Bár baromira sós és ráadásul megköti a vizet a szervezetben ,de ennek elenére hetente tuti benyomok 1-2 csomaggal :)
    A nasikról nem is beszélve :) Most hogy így elgondolokozom szinte csak édeset eszem :)

Ajjajjj pedig az Allihoz vissza kell magamat majd fogni,de nem baj ...

Kis lépés nekem és nagy lépés a súlyvesztésben :D vagy fordítva :D

Szép napot !!!!

ui .: Willenbrock : ehetsz ilyeneket de ,,reggelire,, és ne este :D

Mondom én :D

Üdv !