470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
  • LadyBaBa
    nekem sem egészséges már.itt a nyár erőt kell venni magamon,mert én is szeretnék büszkén sétálni a strandon:( megnézem az oldalt,egy esélyt már minden megoldás kap...
  • dodika28
    itt az oldalon ki is tudod számolni a testtömeg-indexedet is, nekem sajnos kissé meghaladja az ajánlott értéket
  • Rebekusz
    hát itt azt írja, hogy ha betartod a diétát is akkor tuti nem lesz mellékhatása. de nézd meg az oldalt, hátha okosabb leszel:)
  • LadyBaBa
    én félek ezektől a szerektől,merthát az emésztést eléggé felborítják,az meg nagyon kellemetlen tud lenni.Nem tudom ezzel mi a helyzet,de az ilyen teák általában meghajtanak és azzal fogysz,úgy meg nem szeretnék...
  • dodika28
    halihó! én is hallottam erről az új cuccról, már rá is bukkantam az oldalára, ha valakit érdekelne: www.alliprogram.hu
    én nagyon parázom a mellékhatásoktól, volt rá példa, hogy jó néhány szerrel pórul jártam, de inkább nem részletezném... :/ ezért is nézek utána, úgy látom, itt minden le van írva részletesen.
  • LadyBaBa
    Úgy tudom,hogy most már lehet kapni,legalábbis én már láttam a tvben a reklámját.Én is annyit tudok róla,amit a reklámban mondtak.Hogy 50%-kal többet tudsz vele fogyni,mint anélkül.Én is felfigyeltem,mert hát fogynom kellene...
  • annittaa
    hi. szerintem a fogyitabik igenis jók! erről az alliról mondjuk csak hírből hallottam. ti miket tudtok róla? egyáltalán lehet ezt itt kapni Mo.-n? mert még nem találkoztam így vele
  • Mighty
    Nekem mindegy, gazdagítsák csak a "bogyó" gyártókat. :)
  • Phat Smoker
    ezeknek aztán magyarázhatsz a negatív kalóriáról.
    most minden partra vetődött bálna az alliban látja a kiutat.
  • Mighty
    http://en.wikipedia.org/wiki/Negative_calorie_food#Foods
  • dugipofi
    szerintem van ilyen is ha nem ettél olyan zsírosat vagy egyáltalán zsírosat akkor nem kell bevenni,de akkor mondjuk mozogjon az illető,ha kimarad az egy szem....
  • se here se zádé
    akkor abszolút jó.
    Mondjuk ha egy hónapig tart, az is megérné. Nekem legalábbis.
  • blondy20
    vhol azt olvastam, h van aki nem szed be minden étkezés után egyet, csak akkor ha zsírosat is vitt be a szervezetébe..
    pl írta h ebédre csirkemellet és salátát evett és azután nem vett be allit, viszont este a sonka után igen..
    így még tovább is elég a 90 napos mint egy hónap...
    sztem simán megéri az árát..
  • dugipofi
    elviekben ez egy hónapos adag,olvastam hogy napi 3 szem fogyasztása javallott......
  • se here se zádé
    három hónapra csak 10e???
  • dugipofi
    jaaja,ha azt nézed hogy dupla annyit kapsz és mondjuk 2-3000 ft-al drágább csak,akkor megéri,inkább ezt vedd meg mint a bkv bérletet.....:)
  • blondy20
    bocs, igazad van. tényleg van!!! 90, 84, 60 és 42 db-os kiszerelések is vannak.. de tény, a legnagyobbra érdemes benevezni.. a 42db-osat 6-7 ezerért kínálják, míg a 84db-osat 9-10-ért...szóval az utóbbi jobban megéri..
  • BalatonBoglarka
    akkor már inkább megveszem a nagyobbat, sokkal jobban megéri!
  • blondy20
    nincs 90 db-os kiszerelés, legalábbis én csak 84db-osról vaamint 42 db-osról olvastam. az előbbit úgy 10-ért, utóbbit 6-7 e Ft-ért lehet kapni..
    sztem aki 90db-osat írt, az kerekített. több fórumban olvastam most utána és mindenhol csak ezeket a kiszereléseket említették.
  • BalatonBoglarka
    bocs, hogy megint, de most olvastam egy teljesen más fórumon, hogy valaki a kilencven szemeset vette egy tizesért... ha ez tényleg igaz, akkor meg pláne megéri :) utána kell nézni
  • blondy20
    hááát, nem én, hanem az anyukám a csinos 50-esek közé.. szegény nagyon régóta fogyizik és nem túl sok eredménnyel, ami el is veszi a kedvét mindentől..:(
  • BalatonBoglarka
    ezzel megveszed a jegyed a jó csajok közé :D
  • blondy20
    vagyis szinte annyi mint egy BKV jegy.. durva..
  • BalatonBoglarka
    szerintem is megér ennyit bőven, ha nagyon kukacoskodni akarok, akkor alig több, mint háromszáz forint naponta :)
  • blondy20
    sztem 1 hónapnyi adagot bőven megér megvenni!!hamar kiderül h tényleg hatásos e, vagy sem.. aztán ha beválik, szedni tovább, ha meg nem, nem..
    lehet veszek egyet anyukámnak. ha már annyira szedni akarja, legalább én ellenőrzöm h közben ne legyen semmilyen problémája...
  • dugipofi
    ja ez igaz hogy sokkal több elmegy fölösleges dolgokra,és egy 10-esért annyira nem vészes,egy hónapra elég,megha valóban van hatása akkor meg főleg nem sok érte annyi....de ennek ki kell derülnie.....
  • blondy20
    9900Ft-ért vette egy nő, már nem tudom melyik fórumban olvastam és az egy hónapra elég.. nem tudom ki h van vele, de én egy 10 est havonta elverek ennél sokkal fölöslegesebb dolgokra is..( méregdrága szájfényekre, amiket aztán elhagyok..)
  • dugipofi
    hát annyira nem sok,sőt lehet simán behozza az árát,mert gondolj bele hogy amúgy is elköltenél annyi pénzt mondjuk ha konditerembe mész vagy úszni jársz vagy a kettőt eggyütt......
  • Phat Smoker
    ennek az allinak nagyobb a füstje, mint a lángja, fölösleges pénzkidobásnak tartom.
    amúgy nem próbáltam, de ha olyan helyzetben lennék, hogy szükségem lenne egy diétát segítő bogyóra, akkor az alli lenne az utolsó, melyet kipróbálnék, tekintetbe véve, hogy annyi pénzért amennyiért árulják, ezerszer jobb és hatékonyabb termékek léteznek.
  • dugipofi
    amúgy tényleg van vkinek tapasztalata erről az Alli-ról,amiket eddíg próbáltam nem jöttek be,sok volt a mellékhatás,tehát nemhogy jobb lett volna a hatás,még rosszabb volt.....sajnos
  • blondy20
    és 2 hét alatt ment már le róla vmennyi?
  • se here se zádé
    a barátnőm szedi most, neki nem volt még problémája vele. Igaz, csak 2 hete szedi, de szerintem már előjöttek volna gondok.
    Azt mondta, mellette diétán kell lenni, nem elég csak bekapkodni.
  • blondy20
    Phat Smoker, Te próbáltad már az Allit? nekem vki kellene, aki igen és tudna róla mondani véleményt... nem én akarom szedni, az anyukám. viszont aggaszt h szinte senki sem ismeri még..:(
  • Stupid Peach
    nem kell mindig mindenhova kocsival menni, vagy tömegközlekedni..sok kicsi sokra megy..na pá
  • Stupid Peach
    na van egy jó tippem!!!
    Fehérkenyeret száműzzük..barna kenyér ok..este hat után no kaja..annyit mozgunk, amennyit tudunk..cukor, édesség kizárva..
    megpróbálunk figyelni rá, hogy napi 1200 kalóriánál ne együnk többet..
    ekkor beindul az úgynevezett "természetes" fogyás, ami heti egy kiló..
    tulajdonképpen ez nem egyszerű fogyókúra, hanem egyfajta életmódváltás..
    de nagyon jól működik és hosszú távon...
    na sok sikert!!
  • Phat Smoker
    igazából kiváncsi lennék majd egy-két fogyasztói véleményre, hogy némileg tiszta legyen a kép, mert a ködös marketing maszlag némileg homályossá teszi a termékről kilakított képet.
    nem tudom milyen hosszú kúrát tervezel, de hosszútávon biztos nem lesz neki kedvező hatása az egészségre.
  • Phat Smoker
    a xenical egy másik cég terméke, de a hatóanyag ezek szerint ugyanaz.
    a diétám alatt volt szerencsém elég sok táplálék kiegészítőt, zsírégetőt megtekinteni, kipróbálni, megismerni, de az alli ezzel az egykomponensű kis hatóanyagjával a fasorban sincs véleményem szerint a nagy cégek bevált termékeihez képest.
    vmi ilyesmi kaliberű cuccot szerettek volna létrehozni:
    Cheaters Relief

Az ára szerintem kedvezőbb és csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, azokból viszont nem keveset.
    de ezt csak ilyen "alkalmi fegyvernek" javasolnám, mikor tudod, hogy most bűnözni fogsz, de nagyon! :)
    Én ha most kezdenék bele egy fogyókúrába, akkor az alábbi terméket választanám:
    Take Off

2 hónapra elegendő mennyiség, nagyon szimpatikus összetevők, remek ár! :)
  • lotifutilany
    látom eléggé képben vagy.. de ha ennek valóban vannak ilyen jellegű hatásai vannak, akkor nem lehet, hogy csak addig kell használni, amíg el nem érdek a kívánt hatást, és utána nagyon igyekezni, hogy az az állapot megmaradjon? vagy ezek az anyagokat, amik a jó zsírokból nem tudnak így felszívódni, nem lehet máshonnan bevinni a szervezetbe? (tudom, nagyon dilettáns vagyok..)
  • moncsics2
    utána olvastam: Az orlistat (Xenical) egy szelektív lipáz inhibitor, a zsírok felszívódását gátolja, azok 30%-a a széklettel távozik.

szóval ha csak a 30% távozik, akkor a hasznosból is marad benn, meg persze a kevésbé hasznosból is. vagyis nem ürül ki minden zsír a szervezetből...
  • moncsics2
    az egyik oldalon ez van: ALLI márkanéven kerül forgalomba és 60mg Orlistat ( orlisztát) lesz a hatóanyaga.
    akkor most szelektív lipáz inhibitor? vagy orlistat?