Fogyókúra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért olyan "jó" az alli, mert a reklámok azt sugallják, de mint ugye a reklámok többsége eléggé nagyít, így ennek a készítménynek a hatásfoka is megkérdõjelezhetõ. ;)

I3andy
Csipa44:Szerinted az embernek nincs szüksége zsírra? Nyilván van minden ételben zsír, de ezeknek az ételeknek a zsírtartalma elhanyagolható...
ha ilyen biztos vagy alli hatékonyságában indokold meg nekem légyszíves, hogy miért olyan jó

LadyBaBa: ha következetesen betartod az étkezési és sportolási szempontokat akkor a siker nem marad el, még egy dolog amit elfelejtettem leírni, diétában bizonyos idõközönként érdemes több szénhidrátot enni, így a lelassuló anyagcserét fel lehet újra gyorsítani, így a lelassuló zsír bontás is újra felgyorsul

ki vagy te , hogy csakúgy lehülyézel másokat? részemrõl befejeztem a beszélgetést veled
nem beszélve arról, hogy ennél az allinál számtalan hatékonyabb, jobbnál jobb fogyást elõsegítõ tápkiegek vannak.
de aki hülye és a reklámok után megy az magára vessen ;)

ez biztos így van , és amíg nem volt még vonat se ,meg autó az emberek lóháton el tudtak menni oda ahova akartak pff...
amúgy zsír kb mindenben van...
eddig a nyomi alli nélkül is letudott fogyni az aki akart!

LadyBaBa
jó,köszi,elolvasom,amit leírtál,jó,hogy ilyen részletesen kifejtetted.igyekszem így étkezni majd.és meglátjuk nekem használ e.gondolom a meglévõ zsír pedig a diétával és a sporttal fog lemenni.Zsír manapság mindenben van sajnos..kb néhány gyümiben meg zöldségben nincs,de valahol még azt is olvastam hogy pl az avokádóban is van..

I3andy
És még egy dolog, ha jót olvastam: az alli a zsír felszívódást gátolja valamennyire. A kövér emberek nagy része nem attól lesz kövér, hogy zsíros ételeket eszik...

I3andy
De nincs ilyen, hogy pluszba egy kis segítség... Ettõl csak a pénztárcád lesz karcsúbb, nem te...

király ,hogy megmondod mit érdemes enni , meg ilyenek , de itt a többiek egy olyan dologról beszélnek , hogy diéta és pluszba egy kis segítség , ami az alli lenne..
I3andy
#394, kicsit olvass vissza

LadyBaBa
szia!azt megkérdezhetem,ha nem hiszel ezekben a káposzta,grépfrút diétában,akkor milyen fajta diéta vált be nálad?a sporttal nagyon egyet értek.Én is ha ilyen káposztaféléket eszek nem érzem hogy lenne igazán energiám sportolni.Te mit eszel?

I3andy
Mindenki értse meg, hogy a diéta és a sport nélkül nem érnek semmit, amit fogyni lehet vele annak a nagy része víz, a következõ része izom és csak utána zsír. Kicsit akarni kell a fogyást, nem várni arra, hogy egy bogyó majd megold mindent. És még valami az ilyen sztár diéták és az ilyen alig eszünk valamit féle dolgok(grépfrút, tojás, káposzta... diéták) megint hülyeségek.

végígolvastam nagyából a hozzászólásokat , így kb összegezve nekem annyi jött le , hogy diéta mellett érdemes szedni az allit , és ezek nem akármilyen bogyók , hanem klinikailag teszteltek..én megnéztem az oldalukat is , nekem tetszik
egyet értek az összes hozzászólásoddal,a teljes diétás étrendet pedig felírtam és ki is fogom próbálni!

én sem hiszek ezekben a bogyókban,ettõl függetlenül meg tudom érteni az elkeseredett embereket.. sajnos sokuknak nincs más esély,legalább is ezt hiszik.
ez így van!

Mighty
Ez szerintem inkább placebo, mint hatásos.

Azt hiszed, hogy a tabletta miatt fogytál, pedig inkább az, hogy jobban figyelsz arra, mit eszel meg.

Sajnos titeket rábeszélt a marketing arra, hogy ez hatásos.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

I3andy
Szánalmas...

Nem, jobban vigyázok arra, hogy mit eszem, de az tagadhatatlan, hogy a tablettának köszönhetõen értem el azt a súlyt, amit szerettem volna. Ez adott erõt ahhoz, hogy kitartó legyek. Ha nem lett volna a bogyó, nem tudtam volna kitartani.
I3andy
Miért ne becsméreljük õket, ha nem tesznek meg mindent a siker érdekében? Csoda szerek...jó vicc! Aki ilyenekkel próbálkozik az akarat gyenge, szánalom...

A másik étrend kiegészítõ és az ilyen szennyek között óriási a különbség...

Mighty
Aha. És ugyanannyit eszel, mint a tabletta elõtt?

Mighty
Kérlek, ne becsméreljétek õket.

Lányok, hölgyek: ne várjatok csodát ezektõk a tablettáktól. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a tabletta mellé adott utasítások (testmozgás, tápanyagbevitel csökkentése) hatására érik el a fogyást azok, akik dicsõitik a hasznosságát.

Higgyjétek el: az emberi test úgy mûködik, hogy energiát használ fel. Energiát pedig a bevitt ételekbõl/italokból nyerjük.

Csak próbáljátok ki a tablettához ajánlott utasításokat. Emeletes házban laksz, dolgozol? Ne liftezz! Gyalogolj fel/le.
Éhes vagy két étkezés között? Majszolj el egy almát vagy répát.

Minden a bevitt táplálék energiatartalmán és az elhasznált energia különbségén áll vagy bukik.

Hajrá lányok :)

Szerintem elõbb-utóbb minden fogyókúrázó kipróbál néhány étrend kiegészítõt vagy csodabogyót. Akárki akármit mond, nekem pl. igenis használt. És nem híztam vissza!
I3andy
Én egy valamit nem értek. Ha kövérek, akkor gondolom minden ilyen bogyót kipróbáltak, de egyik sem használt hosszú távon-->lehet leadtak 7kg 2hét alatt, de 1hét alatt a dupláját hízták vissza. Akkor miért nem próbálnak meg kevesebbet és jobb minõségût zabálni?

ezeknek az elhízott nõknek aztán magyarázhatsz, kiket elvakított az alli könnyelmû igérete, de hát a marketing már csak ilyen! ;)
amúgy teljesen egyetértek az általad leírtakkal, a siker túlnyomó többsége a táplálkozáson múlik, nem a szaros bogyókon.

I3andy
Nincsenek fogyasztó szerek!!! Ez mind kamu! Könnyû az egyszerûbb utakat keresni, ilyen mentalitással el se kezdjétek a fogyókúrát!

Egyszerû a recept:

-Diéta:
x Ki kell számolnia az embernek a tápanyag szükségletét.
x Ebben az esetben: 3g fehérje/testsúly kilogramm(tsk), a
szénhidrát(CHO): 1-3g/tsk, ez függ:nem,izomzat,elhízás
mértéke,férfiak:150g-mal, nõk 100g-mal kezdhetnek, ezt
folyamatosan csökkenteni kell, mivel a szervezet
hozzászokik a kisebb energia(E) bevitelhez
x A mennyiségeket a fent megadott értékek alapján ki kell
számolni az ételek mennyiségét mérni kell!A kaja
tetszõleges módon elkészíthetõ, fûszerezhetõ és sózzunk!
Finom legyen! Kevés gyümölcs megengedett, édesség, cukor,
liszt tilos! Szószok tilosak!
x Tápanyagforrások
-Fehérje:
elsõrangú: csirke, pulyka, halak, marhahús (ezek fehérjetartalma
20%), tojásfehérje (10%),ezekre alapozzunk.
másodrangú: proteinek (étrendkiegészítõ porok), sovány sajtok,
túrók, ezeket kiegészítésnek használjuk
-Szénhidrát
elsõrangú: rizs (szénhidráttartalma 70%), pufirizs, zabpehely (60%)
másodrangú: fõtt burgonya (20%), durum és teljes kiõrlésû tészta
(70%), gabonák, hüvelyesek, teljes kiõrlésû
kenyér(diéta alatt ezeket hanyagoljuk)
-Rostanyag: zöldségek
-Zsír
elsõrangú: lenmagolaj, MCT, olajos magvak, halolajak, olívaolaj
(fõzés), extra szûz olívaolaj (öntet) stb.
másodrangú: telített zsírok (fizikailag minden olyan zsír, ami
szilárd, állati zsiradékok stb.) ezeket a
zsírforrásokat tartsuk lent az étrendünkben!
-Víz:A víz testünk majd 80%-át alkotja. Alapvetõ a kielégítõ
vízfogyasztás. Testünk minden 20kg-jára 1 liter víz jusson,
azaz egy 80kg-os embernek 4, egy 90kg-osnak 5, egy 50 kilós
nõnek 3 liter vízfogyasztás szükséges. Diéta alatt ezt
célszerû felkerekíteni, 60kg körül már fogyaszthatunk 4 liter
vizet. Az áványvizek és a csapvíz között lényeges különbség
csak az utóbbi szennyezettségében és fertõtlenítõtartalmában
van. Árban a legjobb megoldás az otthoni víztisztítóval szûrt
víz vagy a gagyi olcsó ásványvíz.

-Igyekezzünk az elsõrangú tápanyagforrásokat használni, a
másodrangúakat pedig kiegészítésnek vagy ízesítésnek!
-Kalória táblázatok használata!
-Mintaétrend:
1.zabpehely + tojás vagy protein
2.csirke+rizs
3.csirke+rizs
4.csirke+rizs
5.csirke+zöldség
6.protein+1 kanál lenmagolaj

-Edzés->aerob edzés:gyaloglás: napi 40-60 perc:130-as pulzus
alatt,intenzív,monoton,folyamatos, idõpontnak nagy
jelentõsége nincs, legjobb:reggel éhnyomorra vagy
az utolsó étkezés elõtt
->én javasolok súlyzós edzést is:az izmaid veszik föl a
tápanyagokat ilyen esetben, nem raktározódik el még több zsír

Normális mennyiségû: a heti: 1kg-os fogyás, ha ennél nagyobb túl kevés a CHO:inkább izomból fogysz, +50g CHO-t fogyassz, ha ennél kisebb: túl sok a CHO, -50g CHO-t fogyassz.

Ha valaki eredményeket akar elérni, következetesen be kell tartania ezeket az alapelveket. Ki kell alakítani egy új életmódot.

hmm, egész jó ez az oldal, elég alaposan körüljárják a témát és még receptek is vannak. de akkor ezt bármelyik patikában megvehetem ugyan?
az alli egy fogyókúrás kapszula, én jókat hallottam róla, a honlapja itt van, ha gondolod: http://www.alliprogram.hu/index.html
Mighty
Estére, nass helyett

Mehet bele még retek is.

de errõl az Alliról nektek mi a véleményetek?
LadyBaBa
nekem sem egészséges már.itt a nyár erõt kell venni magamon,mert én is szeretnék büszkén sétálni a strandon:( megnézem az oldalt,egy esélyt már minden megoldás kap...

itt az oldalon ki is tudod számolni a testtömeg-indexedet is, nekem sajnos kissé meghaladja az ajánlott értéket
hát itt azt írja, hogy ha betartod a diétát is akkor tuti nem lesz mellékhatása. de nézd meg az oldalt, hátha okosabb leszel:)
LadyBaBa
én félek ezektõl a szerektõl,merthát az emésztést eléggé felborítják,az meg nagyon kellemetlen tud lenni.Nem tudom ezzel mi a helyzet,de az ilyen teák általában meghajtanak és azzal fogysz,úgy meg nem szeretnék...

halihó! én is hallottam errõl az új cuccról, már rá is bukkantam az oldalára, ha valakit érdekelne: www.alliprogram.hu
én nagyon parázom a mellékhatásoktól, volt rá példa, hogy jó néhány szerrel pórul jártam, de inkább nem részletezném... :/ ezért is nézek utána, úgy látom, itt minden le van írva részletesen.
LadyBaBa
Úgy tudom,hogy most már lehet kapni,legalábbis én már láttam a tvben a reklámját.Én is annyit tudok róla,amit a reklámban mondtak.Hogy 50%-kal többet tudsz vele fogyni,mint anélkül.Én is felfigyeltem,mert hát fogynom kellene...<#szomoru1>

hi. szerintem a fogyitabik igenis jók! errõl az alliról mondjuk csak hírbõl hallottam. ti miket tudtok róla? egyáltalán lehet ezt itt kapni Mo.-n? mert még nem találkoztam így vele
Mighty
Nekem mindegy, gazdagítsák csak a "bogyó" gyártókat. :)

ezeknek aztán magyarázhatsz a negatív kalóriáról.
most minden partra vetõdött bálna az alliban látja a kiutat. <#vigyor4>

Mighty
http://en.wikipedia.org/wiki/Negative_calorie_food#Foods

szerintem van ilyen is ha nem ettél olyan zsírosat vagy egyáltalán zsírosat akkor nem kell bevenni,de akkor mondjuk mozogjon az illetõ,ha kimarad az egy szem....
akkor abszolút jó.
Mondjuk ha egy hónapig tart, az is megérné. Nekem legalábbis.
vhol azt olvastam, h van aki nem szed be minden étkezés után egyet, csak akkor ha zsírosat is vitt be a szervezetébe..
pl írta h ebédre csirkemellet és salátát evett és azután nem vett be allit, viszont este a sonka után igen..
így még tovább is elég a 90 napos mint egy hónap...
sztem simán megéri az árát..
elviekben ez egy hónapos adag,olvastam hogy napi 3 szem fogyasztása javallott......
három hónapra csak 10e???
jaaja,ha azt nézed hogy dupla annyit kapsz és mondjuk 2-3000 ft-al drágább csak,akkor megéri,inkább ezt vedd meg mint a bkv bérletet.....:)
bocs, igazad van. tényleg van!!! 90, 84, 60 és 42 db-os kiszerelések is vannak.. de tény, a legnagyobbra érdemes benevezni.. a 42db-osat 6-7 ezerért kínálják, míg a 84db-osat 9-10-ért...szóval az utóbbi jobban megéri..
akkor már inkább megveszem a nagyobbat, sokkal jobban megéri!
nincs 90 db-os kiszerelés, legalábbis én csak 84db-osról vaamint 42 db-osról olvastam. az elõbbit úgy 10-ért, utóbbit 6-7 e Ft-ért lehet kapni..
sztem aki 90db-osat írt, az kerekített. több fórumban olvastam most utána és mindenhol csak ezeket a kiszereléseket említették.
bocs, hogy megint, de most olvastam egy teljesen más fórumon, hogy valaki a kilencven szemeset vette egy tizesért... ha ez tényleg igaz, akkor meg pláne megéri :) utána kell nézni