470
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
-
bizgentyű #429 hmm, érdekes tippeket olvasok már: almaecet (blöee), citromlé, káposztatabletta (???) vagy micsoda, egyesek tényleg mire nem képesek, csak hogy fogyjanak.. 5 nap alatt 3-4 kiló kicsit túlzás lenne.. én úgy vagyok vele, hogy inkább teszek érte, nem csak a koplalás egész nap, inkább odafigyelek meg kellő mennyiséget mozgok,és beletörődöm, hogy a hatás csak később mutatkozik meg. mondjuk most néztem most egy fogyasztó tablettát, de elég szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatban. -
#428 400 méter futás
10 burpees (fekvőtámasz, felállás, fekvőtámasz, felállás...)
10 majd 15 fekvőtámasz
400 méter futás
25 teljes felülés
25 russian twist (
video róla)
400 méter futás
30 Walking Lunges (videó róla)
30 Jumping Jacks (videó róla)
400 méter futás
2x10 húzódszkodás
400 méter futás
25 Dips on a bench (videó róla)
25 teljes felülés
400 méter futás
15 felugrás (videó róla)
10 majd 15 fekvőtámasz
400 méter futás
10 burpees (fekvőtámasz, felállás, fekvőtámasz, felállás...)
Azt hiszem ez elég jó kis zsírégető. -
Zsolti1124 #427 Valaki nem tud nekem összeírni valami edzésprogramot?
Amivel minél hamarabb lehet leadni pár kilót.
Ilyen salátás különleges gyömölcsös ízével kíméljetek mert ahol lakom úgyse lehet olyanokat kapni.
Válaszotokat előre köszönöm -
Zsolti1124 #426 Valaki írjon már olyan fogyókúrát hogy kb 5 nap alatt min 2kg-ot lehet fogyni.
U.I. Csak olyan írjon aki tud is -
#425 El kell, hogy keserítselek: a savanyúkáposztától valóban fogsz fogyni, de az a vízhajtó hatása miatt lesz. Ha erre még cirótromlevet is iszol, szétmarja a gyomrod. Garantált a gyomorfekély...
5-6 nap alatt 3-4 kilót fogyni nagyon nem egészséges.
A negatív kalóriás ételekből állíts össze valami jót. -
Zsolti1124 #424 sziasztok!
Le szeretnék fogyni 3-4 kilót 5-6 nap alatt. Mit ajánlotok?
Azt hallottam a savanyúkáposztától és a citromlétől gyorsan lehet fogyni.
Ez igaz?
-
jojo10 #423 én is egyetértek az előttem szólóval, őrült nagy felelőtlenség így kínozni a szervezetet, csak hogy fogyjunk, nem éri meg, hogy az egészségünk is rámenjen. volt lentebb szó a különböző tablettákról. szívesen megkérdeznék valakit, aki hasonló dolgokat kipróbált, ugyanis egyszerűen évek óta nem tudom leadni a súlyfeleslegemet. -
lotifutilany #422 sziasztok.
húú itt aztán mentek az érvelések rendesen:o
Red Bull, ha csak "semmit" eszel, azzal elérhetsz súlycsökkenést, de mivel a szervezetnek szüksége van a tápanyagokra, egy idő után, mint azt előbb olvashatod is, egyrészt lelassul az anyagcseréd, másrészt az immunrendszered is legyengül, és ami a legjobb: utána a hiányt a tested sokszorosan akarja majd pótolni...
nem éri meg. ja és a sport és energiahiány együtt nem a legjobb a szervezetnek -
Red Bull #421 Hello. le szeretnék fogyni úgy 15 kilót. régen voltam kajás nagyon, mostanában elvagyok reggelivel egész nap, úgy hogy még másnap reggel nem is vagyok éhes, pedig csak 2 zsömlét ettem.
Szóval attól mi bajom lehet, hogy naponta joghurtot, gyümölcsöket, salátát eszek amig el nem érem a kívánt súlyt? én lazán el vagyok ezekkel, nekem ízlenek :) persze futok is, nem csak kevés kajával akarok fogyni :) -
Phat Smoker #420 pff..ígyjárás ;)
-
Phat Smoker #419 azért olyan "jó" az alli, mert a reklámok azt sugallják, de mint ugye a reklámok többsége eléggé nagyít, így ennek a készítménynek a hatásfoka is megkérdőjelezhető. ;)
-
#418 Csipa44:Szerinted az embernek nincs szüksége zsírra? Nyilván van minden ételben zsír, de ezeknek az ételeknek a zsírtartalma elhanyagolható...
ha ilyen biztos vagy alli hatékonyságában indokold meg nekem légyszíves, hogy miért olyan jó
LadyBaBa: ha következetesen betartod az étkezési és sportolási szempontokat akkor a siker nem marad el, még egy dolog amit elfelejtettem leírni, diétában bizonyos időközönként érdemes több szénhidrátot enni, így a lelassuló anyagcserét fel lehet újra gyorsítani, így a lelassuló zsír bontás is újra felgyorsul -
csipa44 #417 ki vagy te , hogy csakúgy lehülyézel másokat? részemről befejeztem a beszélgetést veled -
Phat Smoker #416 nem beszélve arról, hogy ennél az allinál számtalan hatékonyabb, jobbnál jobb fogyást elősegítő tápkiegek vannak.
de aki hülye és a reklámok után megy az magára vessen ;) -
csipa44 #415 ez biztos így van , és amíg nem volt még vonat se ,meg autó az emberek lóháton el tudtak menni oda ahova akartak pff...
amúgy zsír kb mindenben van... -
Phat Smoker #414 eddig a nyomi alli nélkül is letudott fogyni az aki akart!
-
#413 jó,köszi,elolvasom,amit leírtál,jó,hogy ilyen részletesen kifejtetted.igyekszem így étkezni majd.és meglátjuk nekem használ e.gondolom a meglévő zsír pedig a diétával és a sporttal fog lemenni.Zsír manapság mindenben van sajnos..kb néhány gyümiben meg zöldségben nincs,de valahol még azt is olvastam hogy pl az avokádóban is van.. -
#412 És még egy dolog, ha jót olvastam: az alli a zsír felszívódást gátolja valamennyire. A kövér emberek nagy része nem attól lesz kövér, hogy zsíros ételeket eszik... -
#411 De nincs ilyen, hogy pluszba egy kis segítség... Ettől csak a pénztárcád lesz karcsúbb, nem te... -
csipa44 #410 király ,hogy megmondod mit érdemes enni , meg ilyenek , de itt a többiek egy olyan dologról beszélnek , hogy diéta és pluszba egy kis segítség , ami az alli lenne.. -
#409 #394, kicsit olvass vissza -
#408 szia!azt megkérdezhetem,ha nem hiszel ezekben a káposzta,grépfrút diétában,akkor milyen fajta diéta vált be nálad?a sporttal nagyon egyet értek.Én is ha ilyen káposztaféléket eszek nem érzem hogy lenne igazán energiám sportolni.Te mit eszel? -
#407 Mindenki értse meg, hogy a diéta és a sport nélkül nem érnek semmit, amit fogyni lehet vele annak a nagy része víz, a következő része izom és csak utána zsír. Kicsit akarni kell a fogyást, nem várni arra, hogy egy bogyó majd megold mindent. És még valami az ilyen sztár diéták és az ilyen alig eszünk valamit féle dolgok(grépfrút, tojás, káposzta... diéták) megint hülyeségek. -
csipa44 #406 végígolvastam nagyából a hozzászólásokat , így kb összegezve nekem annyi jött le , hogy diéta mellett érdemes szedni az allit , és ezek nem akármilyen bogyók , hanem klinikailag teszteltek..én megnéztem az oldalukat is , nekem tetszik -
cybabassluck #405 egyet értek az összes hozzászólásoddal,a teljes diétás étrendet pedig felírtam és ki is fogom próbálni!
én sem hiszek ezekben a bogyókban,ettől függetlenül meg tudom érteni az elkeseredett embereket.. sajnos sokuknak nincs más esély,legalább is ezt hiszik. -
Phat Smoker #404 ez így van! -
#403 Ez szerintem inkább placebo, mint hatásos.
Azt hiszed, hogy a tabletta miatt fogytál, pedig inkább az, hogy jobban figyelsz arra, mit eszel meg.
Sajnos titeket rábeszélt a marketing arra, hogy ez hatásos. -
#402 Szánalmas... -
nestanetty #401 Nem, jobban vigyázok arra, hogy mit eszem, de az tagadhatatlan, hogy a tablettának köszönhetően értem el azt a súlyt, amit szerettem volna. Ez adott erőt ahhoz, hogy kitartó legyek. Ha nem lett volna a bogyó, nem tudtam volna kitartani. -
#400 Miért ne becsméreljük őket, ha nem tesznek meg mindent a siker érdekében? Csoda szerek...jó vicc! Aki ilyenekkel próbálkozik az akarat gyenge, szánalom...
A másik étrend kiegészítő és az ilyen szennyek között óriási a különbség... -
#399 Aha. És ugyanannyit eszel, mint a tabletta előtt? -
#398 Kérlek, ne becsméreljétek őket.
Lányok, hölgyek: ne várjatok csodát ezektők a tablettáktól. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a tabletta mellé adott utasítások (testmozgás, tápanyagbevitel csökkentése) hatására érik el a fogyást azok, akik dicsőitik a hasznosságát.
Higgyjétek el: az emberi test úgy működik, hogy energiát használ fel. Energiát pedig a bevitt ételekből/italokból nyerjük.
Csak próbáljátok ki a tablettához ajánlott utasításokat. Emeletes házban laksz, dolgozol? Ne liftezz! Gyalogolj fel/le.
Éhes vagy két étkezés között? Majszolj el egy almát vagy répát.
Minden a bevitt táplálék energiatartalmán és az elhasznált energia különbségén áll vagy bukik.
Hajrá lányok :) -
nestanetty #397 Szerintem előbb-utóbb minden fogyókúrázó kipróbál néhány étrend kiegészítőt vagy csodabogyót. Akárki akármit mond, nekem pl. igenis használt. És nem híztam vissza! -
#396 Én egy valamit nem értek. Ha kövérek, akkor gondolom minden ilyen bogyót kipróbáltak, de egyik sem használt hosszú távon-->lehet leadtak 7kg 2hét alatt, de 1hét alatt a dupláját hízták vissza. Akkor miért nem próbálnak meg kevesebbet és jobb minőségűt zabálni? -
Phat Smoker #395 ezeknek az elhízott nőknek aztán magyarázhatsz, kiket elvakított az alli könnyelmű igérete, de hát a marketing már csak ilyen! ;)
amúgy teljesen egyetértek az általad leírtakkal, a siker túlnyomó többsége a táplálkozáson múlik, nem a szaros bogyókon. -
#394 Nincsenek fogyasztó szerek!!! Ez mind kamu! Könnyű az egyszerűbb utakat keresni, ilyen mentalitással el se kezdjétek a fogyókúrát!
Egyszerű a recept:
-Diéta:
x Ki kell számolnia az embernek a tápanyag szükségletét.
x Ebben az esetben: 3g fehérje/testsúly kilogramm(tsk), a
szénhidrát(CHO): 1-3g/tsk, ez függ:nem,izomzat,elhízás
mértéke,férfiak:150g-mal, nők 100g-mal kezdhetnek, ezt
folyamatosan csökkenteni kell, mivel a szervezet
hozzászokik a kisebb energia(E) bevitelhez
x A mennyiségeket a fent megadott értékek alapján ki kell
számolni az ételek mennyiségét mérni kell!A kaja
tetszőleges módon elkészíthető, fűszerezhető és sózzunk!
Finom legyen! Kevés gyümölcs megengedett, édesség, cukor,
liszt tilos! Szószok tilosak!
x Tápanyagforrások
-Fehérje:
elsőrangú: csirke, pulyka, halak, marhahús (ezek fehérjetartalma
20%), tojásfehérje (10%),ezekre alapozzunk.
másodrangú: proteinek (étrendkiegészítő porok), sovány sajtok,
túrók, ezeket kiegészítésnek használjuk
-Szénhidrát
elsőrangú: rizs (szénhidráttartalma 70%), pufirizs, zabpehely (60%)
másodrangú: főtt burgonya (20%), durum és teljes kiőrlésű tészta
(70%), gabonák, hüvelyesek, teljes kiőrlésű
kenyér(diéta alatt ezeket hanyagoljuk)
-Rostanyag: zöldségek
-Zsír
elsőrangú: lenmagolaj, MCT, olajos magvak, halolajak, olívaolaj
(főzés), extra szűz olívaolaj (öntet) stb.
másodrangú: telített zsírok (fizikailag minden olyan zsír, ami
szilárd, állati zsiradékok stb.) ezeket a
zsírforrásokat tartsuk lent az étrendünkben!
-Víz:A víz testünk majd 80%-át alkotja. Alapvető a kielégítő
vízfogyasztás. Testünk minden 20kg-jára 1 liter víz jusson,
azaz egy 80kg-os embernek 4, egy 90kg-osnak 5, egy 50 kilós
nőnek 3 liter vízfogyasztás szükséges. Diéta alatt ezt
célszerű felkerekíteni, 60kg körül már fogyaszthatunk 4 liter
vizet. Az áványvizek és a csapvíz között lényeges különbség
csak az utóbbi szennyezettségében és fertőtlenítőtartalmában
van. Árban a legjobb megoldás az otthoni víztisztítóval szűrt
víz vagy a gagyi olcsó ásványvíz.
-Igyekezzünk az elsőrangú tápanyagforrásokat használni, a
másodrangúakat pedig kiegészítésnek vagy ízesítésnek!
-Kalória táblázatok használata!
-Mintaétrend:
1.zabpehely + tojás vagy protein
2.csirke+rizs
3.csirke+rizs
4.csirke+rizs
5.csirke+zöldség
6.protein+1 kanál lenmagolaj
-Edzés->aerob edzés:gyaloglás: napi 40-60 perc:130-as pulzus
alatt,intenzív,monoton,folyamatos, időpontnak nagy
jelentősége nincs, legjobb:reggel éhnyomorra vagy
az utolsó étkezés előtt
->én javasolok súlyzós edzést is:az izmaid veszik föl a
tápanyagokat ilyen esetben, nem raktározódik el még több zsír
Normális mennyiségű: a heti: 1kg-os fogyás, ha ennél nagyobb túl kevés a CHO:inkább izomból fogysz, +50g CHO-t fogyassz, ha ennél kisebb: túl sok a CHO, -50g CHO-t fogyassz.
Ha valaki eredményeket akar elérni, következetesen be kell tartania ezeket az alapelveket. Ki kell alakítani egy új életmódot. -
dodika28 #393 hmm, egész jó ez az oldal, elég alaposan körüljárják a témát és még receptek is vannak. de akkor ezt bármelyik patikában megvehetem ugyan? -
dugipofi #392 az alli egy fogyókúrás kapszula, én jókat hallottam róla, a honlapja itt van, ha gondolod: http://www.alliprogram.hu/index.html -
#391 Estére, nass helyett
Mehet bele még retek is. -
dodika28 #390 de erről az Alliról nektek mi a véleményetek?