466
Ki milyen módszerrel próbálkozott és milyen sikerrel..
  • KolkaF
    #466
  • kristof1023
    #465
    Zsírégető étrendkiegészítők segítenek az éhségérzet leküzdésében. A felszabaduló zsírok energiaként történő felhasználását ösztönző aminosavakat tartalmaznak.
    Le lehet fogyni nélkülük is, de alkalmazásukkal sokkal könnyebben megy
    proteinguru.hu webshopban kedvező áron tudtam megvásárolni a zsírégető készítményeket, ezekből kombinációkat is alkalmaztam már

    http://proteinguru.hu/zsiregetok/1670421-biotech-usa-l-carnitine-100000-liquid-500-ml.html

    http://proteinguru.hu/zsiregetok/2269086-SCITEC_NUTRITION___SHREDEX___16_INGREDIENT_WEIGHT_AND_BODYFAT_MANAGEMENT_COMPLEX___108_KAPSZULA_HG.html


    Utoljára szerkesztette: kristof1023, 2017.01.31. 01:51:08
  • reyes91
    #464
    Szia!

    Itt egy extrém gyors fogyókúrás program, ahol 10 kilót fogyhatsz 21 nap alatt. 3 hetes diétának hívják. Ezt egy Amerikai személyiedző találta ki, és nem sokkal kevesebb,mint 15e FT-ért tudod megvenni.
    Őszinte leszek veled! Én nekem egy ismerősöm ajánlotta.
    Mutatok róla előtte-utána képet. Nem akarok senkit sem átverni ezzel. Megnézed, aztán eldöntöd érdekel-e.

    Elötte
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=6701.jpg
    Utána
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=8652.jpg

    Magyarországon a leghíresebb és a legjobb ilyen program az Insumed tápszer. Valódi dokikkal meg tápszerekkel meg mittudom én mikkel.
    Az első kezelés 10e Ft. Az összes többi 6e Ft-ba kerül,ha jól tudom, a tápszer,amit egyébként csak tőlük tudsz megvásárolni. 14e Ft. Hát ezt összeadva nem semmi összeg jönne ki:D

    Itt tudod megrendelni az e-bookot.
    http://cdddeiswgniw6x5w84njm2pj92.hop.clickbank.net/?tid=REYES91
  • Fizikuslány
    #463
    Ha nincs sok időd a testmozgásra, de szeretnél megszabadulni pár kilótól, akkor ez az oldal segíthet. A legújabb technikákkal dolgoznak, és az eredmények magukért beszélnek. http://estheticline.hu/alakformalas/
  • musicmi
    #462
    Sziasztok!
    Egy csoport fogyni vágyó ember számára gyűjtök véleményeket, történeteket, tapasztalatokat. Kérlek segítsetek a
    http://magyar-katonai-dieta.blogspot.hu oldalon megjegyzéseket írni. Itt névtelen a hozzászólás.
    Ne tévesszen meg a blog címe, az csak az egyik fogyókúrás módszer neve, ami egyben a blog címadója.
    Társoldal: https://www.facebook.com/sgitsunkegymasnaklefogyni/?fref=ts (hatetszik lájkold, köszi)

    Nagyon köszönök minden hozzászólást!
  • 153942
    #461
    k
  • tomonor
    #459
    Sziasztok! 2014 augusztusában saját fejlesztésű fogyókúrába kezdtem, mely sikerrel végződött, egész pontosan 6 hónap alatt fogytam 50 kilogrammot.

    Ezen a weboldalon elolvashatod, hogy miként is sikerült elérnem:
    www.repafogyas.tk
  • Zero 7th
    #458
    Az jópofa, hogy miután közlöd a megoldást, hozzáteszed, hogy a tanács nem ér semmit másoknak, nem lehet belőle általánosítani... ("minden ember egyedi").

    De egyébként igazad van, csak a dagadtak ezt nem akarják hallani, nekik az azonnali és áldozatok nélküli fogyás a szent gráljuk, és meg sem hallják a "zabálj kevesebbet, mozogj többet!" tanácsot, ami az egyetlen működő dolog.
  • xpek55
    #457
    Hát! Ha már konkrét tapasztalatot akarok mondani, akkor csak egy a titka a dolognak. A sok napi adag mozgás és fogysz... Minden ember egyedi. Ez a megállapításom.

    Magam eleinte 8 féle gyakorlattal indultam, amit csakúgy magamtól találtam ki. Ami végül felbővült 11 féle gyakorlatra, amit kerek két évig csináltam. Nagyon sokat változott az alakom is tőle.

    Nagyon kövér voltam amikor elkezdtem. Reális kiszámítható módon csak sportoltam és sportoltam. Persze a 30 perc átment napi 2 órába az idő előrehaladtával, de nagyon élveztem. Semmi mással nem igazán foglalkoztam, hogy kalória számlálás meg ilyesmik. Sem étrend kiegészítőt nem szedtem mellé. Egyszerűen tudod, hogy mi az, amit szeretsz, és mi az, amit nem szeretsz. Ennyi bőven elég lehet a tartós kondihoz és alakhoz is. Legalábbis én nálam.

    Remélem ezzel segíthettem. :)
  • tartarus
    #456
    Itt egy videó, a fogyókúráról, elhízásunk okairól és lelki problémákról:
    http://bestlapok.blog.hu/2014/07/19/minden_a_fogyokurarol_es_az_elhizas_okairol_video
  • Móni32
    #455
    Megint ide tévedtem, így most pótlom a múltkori linket, amit nem tudtam beszúrni (valaki kérdezte):
    Étel és receptkalkulátor Egyébként ajánlom a fogyókúra és diéta fórumát is.
  • Palinko
    #454
    senki se mondta hogy csoda. senki se mondta hogy mozgás nélkül el lehet komolyabb eredményt érni.
  • Zero 7th
    #453
    Jaj, ezek a lófasz csodafogyókúrák. Mozogni kell, meg nem zabálni, csak enni. Kész.

    Minden ilyen pöcs megideologizált fogyókúra erről szól, csak a körítés más, meg a rituálé.
  • Palinko
    #452
    én beleörülnék ha számolni kéne a kalóriákat, egyszer érdemes átnézni a táblázatokat akkor is a tápanyagokra és GI re koncentrálni, jó memóriával többet elő se kell venni. aztán elolvasni a harcosok étrendje könyvet és kapcsolni hogy ez így van. megváltoztatta a gondolkodásom eléggé.

    ugye mindenhol az van naponta 5-6 étkezés. ez annyira logikusnak tűnt anyagcsere felpörgetéséhez hogy csak na, gondoltam egy vízkerékre amit ha többször lökünk meg vízsugárral nyilván gyorsabban pörög. hát az igazság hogy nálam nem vált be, a napi 1 nagy étkezés pedig igen, szóval olvassátok csak serényen :D
  • Móni32
    #451
    Én a kalóriaguru.hu étel és kalóriaégetés kalkulátorát szoktam használni. Az eredményeket csak egy sima excel táblázatba írom be, amit kedvem szerint formázhatok vagy jeleníthetek meg diagramban. Szerintem ez a legkényelmesebb, nekem ez vált be. Bocs, hogy nem szúrtam be linket, de nem engedte az űrlap.
  • akyyy
    #450
    hülyekérd:S

    nincs valami honlap, ahol lehet vezetni, hogy mit ettem, az menniyi kaloria, valamint hogy mit csináltam (futás, egyéb edzés), és hogy ezzel mennyi kaloriát égettem,

    valamint be kéne irni hogy naponta mekkora a testsúlyom :D

    lehetőleg magyar, de angol se lenne rossz, csak ott nehezen lehetne a kaját vezetni (meg utána kéne járni hogy mi mennyi)
  • Zero 7th
    #449
    A méregtelenítés egy faszság, amivel csak buta, tanulatlan embereket lehet behülyíteni.

    Az ember szervezetében a máj végzi a méregtelenítést, minden ilyen "méregtelenítő" módszer tévedés vagy hazugság.
  • hana18
    #448
    Szeretnél fogyni, méregteleníteni, rendbe hozni az emésztésedet, csinos lenni, formába jönni, és végre jól érezni magadat a bőrödben? Én segítek neked, hogy sikerüljön!

    A legtöbb méregtelenítő-fogyókúra nehéz, kivitelezhetetlen, vagy költséges. Az embernek a mai világban nem könnyű egy több tízezer forintos gyógyszert kifizetni, amivel mellesleg mérgezed magad, vagy pedig egy család mellet betartani egyéb könyörtelen étrendeket, amikor azt látod, hogy a melletted ülő egy nagy tányér pörköltet eszik, és a napi 40 perces vérverejtékes tornákról ne is beszéljünk, amit már az első alkalommal gyűlölsz. Nem mondom, hogy lehetetlen ezeket megoldani, de nem könnyű!

    Én tudok neked segíteni egy általam kifejlesztett, és kipróbált méregtelenítő-fogyókúrával, ami nem túl bonyolult. Nem mondom, hogy könnyű lesz, hisz egy fogyókúra sem a könnyedségről szól, de hatásos, és egyszerű!

    Ha felkeltettem érdeklődésedet, akkor írj egy email-t a [email protected] email címre, és segítek, hogy el is kezdhess egy új életedet!!

    Legyen szép napod!
  • mue
    #447
    Sziasztok!

    Tegnap elindult honlapunk:
    www.kaloriabazis.hu

    Az ingyenesen használható KalóriaBázis a fogyni vágyóknak kíván segíteni. Legfőbb célkitűzése a gyors és egyszerű kezelhetőség. A kalóriák és tápanyagok nyilvántartását átfogó étel, ital, recept és sport adatbázissal támogatja, melyet a felhasználók maguk is bővíthetnek. A megevett ételek és elvégzett testmozgások elmenthetők, ezáltal a kalóriák útja nyomon követhető. A KalóriaBázis legfontosabb újdonsága azonban az, hogy célbeállítási kalkulátora segítségével a felhasználók maguk állíthatják be fogyási tervüket. Ennek kivitelezését az oldal napról napra grafikonokkal, diagramokkal és szöveges értékelésekkel segíti.

    Reméljük lesz akinek hasznára is lesz :)
  • DRFlame
    #446
    Nem kell koplalni, csak egészségesebben táplálkozni és mozogni. Én tuti nem szednék be fogyó-bogyót.
    Teljes kiörlésű gabonából készült kenyeret, sok zöldséget, gyümölcsöt és húst kell enni. És mozogni. Finomlisztet és cukrot minél kevesebbet enni.
    Izomerősítéssel növelhetjük az izomtömeget (lányoknak is javasolt), ami azért fontos mert több kalóriát éget a szervezetünk még alvás közben is.
    Az ilyen fogyó-bogyót meg különleges csodavibrálós mágneses tökömtudja őrületeket mind olyan emberekkel reklámoztatják, akik nem használnak ilyeneket, hanem aktív életet élnek és egészségesen táplálkoznak.
  • Krita
    #445
    Szia Divatgabi! Én is úgy érzem, hogy télen felcsúszott pár kiló, de annyira utálok koplalni! ráálltam a megoldáskeresésre és láttam a tvben egy mangó kivonatos szert (imádom a mangót!:) úgyhogy arra gondoltam kipróbálom! asszem a HerbPharma gyártja, meg is találtam a neten: http://fytofontana.hu/mangoacai_kapszula_60x_156
    Remélem egy hónap alatt visszaszerzem régi alakomat...
  • Divatgabi
    #444
    Sziasztok mostanában felszaladt rám néhány kiló, és úgy érzem kissé túl pufi lettem. Szeretnék leadni pár kilót, de nagyon sportolni illetve koplalni nincs kedvem. Tudna valaki ajánlani egy jó módszert a fogyásra?
  • dragsNroll
    #443
    nekem olyan tartós fogyásom van 2 éve.. hogy 52 kiló vagyok jelenleg :( de sajnos depresszió miatt.. egyébként megfigyeltem magamat, és azt vettem észre, mikor nagyon éhes vagyok, bekapok pár falat csokit.. és ezzel le is van tudva néha az éhezség.. sajnos :( de hátha tudja alkalmazni valaki akinek szüksége lehet rá.. pár falat csoki vagy 2 túrórudi.. és még finom is :)
  • thomasz012345
    #442
    Sziasztok!

    Találtam egy nagyon jó oldalt, amit megosztok itt mindenkivel.

    w w w.anorex.hu/termekminta

    Itt lehet kérni ingyen termékmintát és katalógust a termékről, és ez mind ingyen!

    w w w.anorex.hu

    oldalon meg maga a termék oldala található
  • stein81
    #441
    Sziasztok!

    Itt egy jó kis oldal sok kevésbé ismert diéta leírásával, receptekkel meg ilyesmi.
    Akit érdekel, annak hasznos lehet.

    http://fogyokura.net76.net

    üdv. Zoli
  • qwertrt
    #440
    Na, azért csak van haladás! :) Kb. 1,5 hónap alatt 115-ről minap 109 lettem. Nem sok, de már majdnem abbahagytam volna. Az elmúlt években sosem volt 115 alatt a súlyom.
  • nyirfakati
    #439
    Sziasztok!

    Nekem is több évbe telt mire rájöttem a tartós fogyás trükkjére. Ahogy az előttem szóló is mondta, nem szabad fejetlenül belevágni a dolgokba. Fontos, hogy helyrehozzuk az emésztésünket, csináljunk egy alapos béltisztítást. Nekem a Lipo nevű gyógynövény főzet segített. Napi kevés mozgással és megfelelő étkezéssel 21 kilót sikerült lefogynom. Nem eszek fehér lisztet és fehér cukrot, sok zöldséget és gabonát eszek. Ezzel 2 hónap alatt már látszott az eredmény és nem jött vissza amit lefogytam. Ajánlom mindenkinek!

    Üdv: Kati
  • nikcsi30
    #438
    Sziasztok,mivel évekig hasonló problémákkal küzdöttem,/hogyan fogyjak le 30-35kg ot úgy,hogy ne jöjjön vissza/mindent kipróbáltam.Gyógyszerek,lúgosítok,akupunktúra, divatos diéták most mit is mondjak semmi sem segített hosszú távon.Bár öt éve lefogytam valami kínai zsíroldó teától, sajnos többet híztam vissza úgy,hogy szinte észre sem vettem.Aztán elkezdtem gyógynövényes diéták után kutatni,gondoltam valami komolyabbat keresek, és egy ismerősöm ajánlott gyógynövény kúrát amit ő is csinált .Kifizethető, és a fogyás mellett elmulasztja a puffadást,teltség érzetet is.Nekem bejött, 35kg- ot fogytam hét hónap alatt ,kaptam hozzá mintaétrendet ami nem kerül többletköltségbe csak egy kis odafigyelésbe.Mellette gyalogoltam napi 20percet.A bőröm nem lóg,nem vagyok folyton éhes és jól érzem magam,szóval mindenkinek sikerülhet a fogyás csak meg kell tanulni mi a jó neki,mi segíti a fogyását .Fejetlenül nem szabad belevágni mert több jön vissza és az elkeserítő.Szóval mindenkinek sok sikert.Ja ,a fogyáshoz idő kell nem megy egyik percről a másikra ,de feladni nem szabad.
  • qwertrt
    #437
    Igazán megoszthatnád az általános tapasztalataidat...

    Én 115 kiló vagyok 180 centi mellé. Január óta másnaponta súlyzóval edzek, egy hete fekvenyomópadot is beszereztem, azzal fogom szadizni magam.

    Évek óta zabálok, mint az állat. Reggelire semmit nem eszem, délben szolíd (általában hideg) kaja, vacsorára sokat, majd éjszaka még többet (nyolc kilenc körül házi hamburger, szendvics, stb.), napi 1 tábla csoki, vagy 2 szelet kis csoki. Ice teát ittam mindig mindenhez.

    Na, egy hónapja mondok kicsit vissza kéne venni. Azóta csak ásványvizet (ritkán gyümölcslevet) iszom. Édesség totális mellőzése. Az étrendbeosztásom még mindig teljesen torz, de azon nem is nagyon tudok változtatni. Vacsorára eszem még mindig a legtöbbet. De 8 után próbálom visszafogni magam. Ettől függetlenül megeszek 1-2 almát és kivit, de mást nem. (Megjegyzem, a rostdús táplálkozás érezhetően jót tett az emésztésemnek.) Sajnos kenyeres vagyok, erről nem tudok lemondani, de ha olyan van, sokszor korpás és rozskenyeret eszem.

    Nem egy túl drasztikus diéta (mondjuk számomra az), de valahol mégis rengeteg kalóriát meg kellene spórolni azon, hogy nem eszek édességet (ahogy régen minden nap), nem iszom a cukros ice teát (ahogy régen minden nap), nem eszek villanyoltás után (ahogy régen minden nap). Ettől függetlenül egy hónap alatt egy dekát nem adtam le. De még bizakodok, hogy beindul. Lassan megszokom, hogy nem eszek este, de az alma és kivi nasiról nem nagyon tudnák lemondani.
  • The Protector
    #436
    Sziasztok.
    szeretném a segítségemet nyújtani fogyni vágyóknak.Mindenkinek szeretnék segítséget nyújtani akinek van elég elszántsága és akaratereje.
    Én 107kiló voltam.Lefogytam3 hónap alatt 65kilóra.Jelenleg 75kiló vagyok20 évesen.és 18éves koromban fogytam le.
    Egy képet is teszek h miből mi lett.

    Msn:[email protected]
    Emailt nagyon ritkán nézem meg!
  • sztj80
    #435
    Jó reggelt!
    Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! :))))

    Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
    Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.

    Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
    Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetőségeim:
    msn: [email protected]
    Skype: [email protected]
    e-mail: [email protected]

    Puszi Nektek!
    Timi
  • szanna
    #434
    1 hónapra elég 1 doboz, de van 42 dbos is, ami féladag, ha csak ki akarod próbálni, én is azt vettem először.
  • bizgentyű
    #433
    igen, láttam is a reklámját a tv-ben, végre találtam vkit, aki már használja/ta
    és mennyi időre elég egy doboz?
  • szanna
    #432
    hát ezt megértem, én is paráztam a mellékhatástól, de nem találkoztam semmilyen kellemetlenséggel, viszont betartom az előírásokat, a diétát, és a sportolást is!!
    ez az alli, elég sok helyen hallhattál már talán róla.
  • bizgentyű
    #431
    személy szerint én a mellékhatások miatt aggódom leginkább. olvastam mindenféle teákról, amik hasmenést okoznak stb. .. megkérdezhetem, te mit használsz, ami bevált?
  • szanna
    #430
    szia!
    én kipróbáltam már 1-2t, de csak az utolsó vált be, amit most 1 hónapja kezdtem el, és 7kgt sikerült vele leadnom, de még szeretném folytatni egy kicsit, és tök jó, mert egyre jobban belelkesülök:) és így nem nehéz a sport se!
  • bizgentyű
    #429
    hmm, érdekes tippeket olvasok már: almaecet (blöee), citromlé, káposztatabletta (???) vagy micsoda, egyesek tényleg mire nem képesek, csak hogy fogyjanak.. 5 nap alatt 3-4 kiló kicsit túlzás lenne.. én úgy vagyok vele, hogy inkább teszek érte, nem csak a koplalás egész nap, inkább odafigyelek meg kellő mennyiséget mozgok,és beletörődöm, hogy a hatás csak később mutatkozik meg. mondjuk most néztem most egy fogyasztó tablettát, de elég szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatban.
  • Mighty
    #428
    400 méter futás
    10 burpees (fekvőtámasz, felállás, fekvőtámasz, felállás...)
    10 majd 15 fekvőtámasz
    400 méter futás
    25 teljes felülés
    25 russian twist (
    video róla)
    400 méter futás
    30 Walking Lunges (videó róla)
    30 Jumping Jacks (videó róla)
    400 méter futás
    2x10 húzódszkodás
    400 méter futás
    25 Dips on a bench (videó róla)
    25 teljes felülés
    400 méter futás
    15 felugrás (videó róla)
    10 majd 15 fekvőtámasz
    400 méter futás
    10 burpees (fekvőtámasz, felállás, fekvőtámasz, felállás...)

    Azt hiszem ez elég jó kis zsírégető.
  • Zsolti1124
    #427
    Valaki nem tud nekem összeírni valami edzésprogramot?
    Amivel minél hamarabb lehet leadni pár kilót.
    Ilyen salátás különleges gyömölcsös ízével kíméljetek mert ahol lakom úgyse lehet olyanokat kapni.
    Válaszotokat előre köszönöm
  • Zsolti1124
    #426
    Valaki írjon már olyan fogyókúrát hogy kb 5 nap alatt min 2kg-ot lehet fogyni.
    U.I. Csak olyan írjon aki tud is