DOOM 3 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GH Nyúl
Erre gondoltál?
http://hundoom3.uw.hu/

hykao
Mindjárt megkeresem.
hol láttad?
leszedem és gyorsan megcsinálom...

ibrik
Akik csinálták volna - a nagy fellángolás után - október óta nem hallattak magukról, vagyis nem lesz szinkron.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

bricsi01
szinkron nem lesz?

hykao
mondjuk nemrég kijött egy mod, ami feliratozza a párbeszédeket, de ez nem lett még lemagyarítva...
hykao
nincs felirat a játékban alapból.
ibrik
A játék beállításaiban kapcsold be a feliratozást.

Hello sziasztok Lenne egy kis problémám letöltöttem a doom3 magyarosítását minden magyarul van csak a beszéd magyar felirata nem jelenik meg. Kérlek segítsetek !!!

A válaszotokat elõre is köszönöm
GH Nyúl
Számít a kis és nagy betû.
- Ez van. Valamivel azért védeni kell.

Amúgy az 1.0-ásnál volt Magyarító a kód, majd 1.2-esnél lett Magyarosító.
Csak sokan még a régit írták hozzá, és az oldalt már nem nézték meg.

hykao
számít a kis- és nagy betû...
lehet hogy nekem a DooM beírása volt rossz, már ha számít hogy a D és az M nagybetû és az "oo" kicsik. mert a többit bizti így csináltam. de végül is mindegy, volt a másik verzió meg már végig is vittem. de azért elég gáz hogy ilyen hülye kódot kér. az addig rendben van hogy egyrészt jó hogy legalább elolvassák hogy ki csinálta a magyarítást, de ez már azért bosszantó

hykao
jah, de azé' szólok Mike-nak, hogy lesse meg, nincs-e elírva valami...
Sry.
Akkor nekem még a régi verzió volt meg.<#szomoru1>
Kép
Végülis a lényeg az, hogy olvassa el és pontosan irja be az adatokat.

hykao
Magyarító és nem Magyarosító!!!

Amúgy meg aki innen (a bannerra kattintva) szedte le, annak - ha pontosan töltötte ki - el kell fogadnia a telepítõnek!!!
Aki meg nem a készítõk oldaláról szedte le, az magára vessen, ha nem jó a kód, vagy nem fogadja el...
De, hogy lásd miröl beszélek:<#email>
DooM 3 Magyarosító Team
www.doom3hun.uw.hu
1244-5345-3453
Ez tutira müködik.<#worship>

Akkor probáld meg helyessen kisbetü-nagybetüre, ékezetekre figyelve, az "Í" és az "Ó" is hosszú, és nem magyaritó, hanem magyarositó.<#boxer>

nekem sem mûködött az istennek sem. hagyd a fenébe, van olyan amit nem kell telepíteni hanem csak bemásolni
pakHUN.pk4
csak két mega. ha keresõvel nincs meg, elküldhetem emilben neked

hykao
Igen Pistikém! ÍRD BE HELYESEN AZ ADATOKAT!!!
pistikem1
Most szedtem le a magyarítást.De
Doom 3 Magyarító Team
doom3hun.uw.hu
1244-5345-3453
nem mûködik. Azt írja ki, hogy a beirt adatok pontatlanok.
valaki tud másikat elöre is kösszönöm

Igen.

Ombika
Doom III,1.1 patch telepitese utan is megy magyarositassal?

InviciblE
Azért ennél szerintem jobb csak rá kell szánnia magát az embernek, hogy folytassa!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

ibrik
Én annakidején, mikor kijött, akkor kezdtem el vele játszani angolul.
Aztán elkezdtétek a magyarítását és mindig letöltöttem az aktuális verzióját és kicsivel késõbb félbe is hagytam a játékot, hogy majd elölrõl újrakezdem, ha már végleges lesz a magyarítása.

Azóta uninstall-áltam a játékot.

És azon is gondolkodom, hogy az ISO-t is törlöm a fenébe...

Ennyit a Doom 3-ról...

InviciblE
Én napi 1-2 pályát tolom, ha van idõm. Helyenként ellaposodik. Pokol az tiszta hent, ami utána jön meg uncsi. De azért a grafika király és a GUI rendszer is faxa!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

InviciblE
Akkör örülünk, hogy örömet szerezhettünk! 😉

Bocs, hogy ide kontárkodom, de engem csak egy valami fogot meg a játékban: a PDA-k. Brilliáns ötlet volt, hogy a háttéranyag és a sztori kibontakozik belõle. Már alig vártam a játékban, hogy felvegyek egy PDA-t, s tovább bontogathassam a sztorit. Maga játékmenet viszont a vége felé már elég unalmassá vált.
Szóval: a PDA-k magyarul olvasása nagyon feldota a játékot. THX!
pl.:
http://www.fileshack.com/file.x?fid=5392
vagy
http://games.softpedia.com/public/cat/6/6-221.shtml
vagy
http://www.3dgamers.com/news/more/1096411087/

csak a vampire-t, de most rámszakadt a meló, úgyhogy azt is csak módjával...

igen, honnan tölthetem le ? és sokat gyorsít ? kell hozzá külön crack ?

IMYke2.0.0.0
Én pedig addig, amikor az elsõ szörnyike átjön a portálon és meghal az elbújt tudós - ergo: az elsõ pályán megúntam.

----------D - O - O - M - III -----------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004 ---;_;---
----------D - O - O - M - III -----------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Nem nagy kár érte! Azért annyira nem nagy durranás a játék sztem...én pl. kb. 1/3-ig játszottam vele...
Ombika
Akkor hiaba is varjuk a szinkronizalast,mert igy olyan szar,hogy csak a szamitogepben levo van lefordirva de pl amit ugatnak a csavok nem ertem! 😞

IMYke2.0.0.0
Már fordítják!!! Nézz el a Magyarítások Portálra.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mike, jelenleg magyarítasz vmit? Ha nagyon ráérsz, kipróbálhatnád a Rome-Total Wart. Sztem nagyon jó lenne magyarul játszani vele , de komolyan.

\"Hard to see, the dark side is.\"

IMYke2.0.0.0
Kérdés: akkor miért vállalták el aszinkronizálást, ha angolul sem tudnak?
Lehet megsértõdni - az igazságon.

hzsolt
Idézet a szinkronkészítõk honlapjáról:
"Sajnos nem jutottunk tovább a szinkronizálás ügyben, mert nem lettek leforditva a PDA-ban található audió logok magyarra. Aki esetleg elválalná ezeket annak megköszönném mert akkor újra beindúlhatna a projekt."

Nem tudnátok nekik besegíteni, hogy teljes legyen a magyarítás?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Kísérleti jelleggel beindítottam a Doom3HUN Oldal Fórumát, hogy a kérdésekkel, problémákkal ne csak levélben lehessen jelentkezni.
Meglátjuk, hogy beválik-e a dolog...

neozed
Ez gyorsan ment!
Most már jó minden.
THX

A maximalizmis jó dolog.

Jah, igazad lehet.

IMYke2.0.0.0
maximalista... (nem marxista 😊))))) )

IMYke2.0.0.0
Az direkt van.
Amúgy meg nincs mit, örömmel csináltam - én is amximalista vagyok, ahogy Ti is.

IMYke2.0.0.0
A Doom 3 nem nekünk készült, hanem a JÁTÉKFEJLESZTÕKNEK. Hiszen, és ez már a Quake 2 óta köztudott (igen, jól olavsod, nem a Quake 3 óta!) az iD csak engine-eket (értsd: játékokat mozgató programocsomagot) írnak.

A Doom 3 engine pedig jobban fog muzsikálni a Vampire Bloodline, módosítva a Duke Nukem Forever alatt (bármit is mondanak, tuti ez lesz a motorja) stb. stb. stb.

köszi a grafikákat, bele is raktam (kivéve a fõmenü hátterét, mert annál fura áttetszési problémák vannak)

thx
azért lehet majd rajta finomítani...

Heh, nem vagy semmi Mike 😊
Bár a grafikán kívül sztem se nagy szám a játék (már töröltem is), a magyarítás sokkal jobb hozzá 😛

IMYke2.0.0.0

ÉS VOILÁ!
full 1.1 compatibility!

köszi!
na, akkor kész is vagyok!
hozzárakom a tiedet és megy is fel az 1.02!