DOOM 3 magyarítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene egy kis segítség!😞
Nekem nvidia geforce fx5500-asom van 128 mb-os és vibrál a kép.
Ez mitöl lehet?
nvidia forceware 81.98-as illesztöprogram van fent.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
a www.doom3hu.uw.hu oldalon van egy mod a doom 3 hoz mely feliratozza az átvezetõket.Letöltöttem bemásoltam amiket bekellett és mikor indítanám a játékot egy táblázatot ad be és nem indul. Nem tudna valaki segíteni?
A Doom3 motorjának használatában (moddolás / kódolás / játékfejlesztés) jártas személyeket keresek egy / több játékfejlesztési projectbe.
Ha tapasztalt vagy (profi is lehetsz de nem szükséges) az alább felsorolt területek egyikén és érdekel, keress E-mailben.
Területek
- Modkészítés (Elsosorban Doom3 és source engine-re)
- Programozás / kódolás (elsosorban: Doom3 és source engine)
- 3D modellezés / karakter animáció
- Grafika (textúra, muvészképek, képszerkesztés)
- Pályatervezés és szerkesztés (trigerezéssel vagy anélkül)
- Zene(szerzés)
- Hang / effektezés (Készítés és manipuláció)
(Csak akkor jelentkezz, ha van tapasztalatod.)
A jelenlegi project amit megvalósítani tervezek egy egyedi stílusú FP/TP, horrorral vegyített taktikai elmejáték. A koncepciót (érték lévén) nem teszem közzé nyilvánosan. Ha érdekelnek a részletek, küld egy e-mailt a képességeiddel és referenciákkal, és majd tájékoztatlak a részletekrõl.
Más projectötletek is vannak ezért ha ez az ötlet nem tetszene akkor is jelentkezz nyugodtan, lesz min együtt dolgozni.
Létre akarok hozni egy jó csapatot. A terv az, hogy sikeres játékokat készítsünk és nyereséget realizáljunk.
BirdDog ([email protected], birddog.ini.hu)
U.i.: Mindenképp e-mailben keressetek.
én csak teg nap keztem a játékot és csak azt szeretném kérdezni hogy nincs ojan kodót-tok hogy világitás vagy valami ijesmi mer ha elindulok egy hjség felé nem nálok senki és a nagy semmibe lövöldözök
tudnátok ezen segiteni???????????????ja és eröreis köszi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja és, én azt hittem az is pokol, na mindegy, egyébként Guardiant 5 perce legyaktam!! Még 1* kösz!!!
Hogy érted hogy az elsõ pokol fõellenségénél akadtál el? Egyetlen pokol pálya van, ez pedig a játék 19. pályája. Utána a laborokban folytatódik tovább a történet. Végül pedig a kiberdémon jön, de az nem a pokol pálya, még ha hasonlít is rá.
Ha a Guardiannál akadtál el a pokolban, azt könnyû hidegre tenni. Sose a szörnyet lõdd, mert a bõre nem sebezhetõ, hanem a fölötte pásztázó kis vackokat a levegõben.
A Guardian ugyanis elég vaksi, ezért 3 világító kutászt használ, hogy megtaláljon. Oldalazz és ugrálj, közben rakétával lõdd a kutászokat. Ha kinyírtad õket, a Guardiannak újabbakat kell létrehoznia, hogy biztosíthassa a magának "világítást".
Ekkor viszont sebezhetõvé válik, mivel energiát ad le. Ezt látni is fogod, mert amikor új kutászt hoz elõ, egy kék energiamezõ jelenik meg a fejecskéje felett.
Ilyenkor szintén rakétával durmolj bele, a kék energiamezõbe. Ekkor még nem fekszik meg, de már megsebezted.
Utána megint az új kutászokat kell kilõnöd, amiket létrehozott. Ha kilõtted õket, újra megjelenik a feje feletti kék fény.
Ekkor megint trafálj bele raksival. Ezeket a lépéseket kb. 3-4-szer kell megismételni.
Ezután a kék fény vörösre vált, és a dög megcsuffad. Ha túl nehéz lenne, akkor meg használj kódokat.
Egyszerre lenyomod a Ctrl+Alt+0 billentyûket, bejön a konzol és oda beírod a kódokat.
god - sebezhetetlenség
noclip - falon átjárás
give health - életerõ maximumon
give armor - pajzs maximumon
give ammo - max lõszer
Ennél többet nem tehetek, csak legfeljebb azt hogy végigtolom helyetted. Hajrá! <#gun>#gun><#violent>#violent> <#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Köszi.........
ha 3-nap alatt vitted végig Cheatel vagy pedig napi 60-otát ültél a Géped elött
!+Conzole
😄DD
Összedobtam az 1.2-es patch-hez a magyarítást, így (remélhetõleg) megszûnnek a stringhibák!
Tölthetõ a szokásos helyrõl. 😉
Fákjúal!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Fákjúal!
win98se van a gépemen, doom3 hoz mit szedjek le?Vagy hogyan tudom felinstallálni és játszani vele w98 alatt?
innen lelehet tölteni a doom3-hoz a magyaritást
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
a készitök weboldala: doom3hun.uw.hu
sorozatszám:1244-5345-3453
itt kell letölteni a magyarositást a doom3 nak de sajnos az uw nem müködik
csak 2 sort kekk tölteni, nem a 3sorost,az nem jo
na de ha valakinek meg van a magyarositás askkor át huznám én is MSN-en mert letöröltem és mivel az uw nem jo énsem tudom letölteni
Az #1712-ben a hundoom3.uw.hu-n kívül kértél egy másik oldalt.
Megkaptad (#1713 - egyébként "szívesen...") - doom3hun.uw.hu -, innentõl kezdve csak felesleges szájtépés amit csinálsz... <#ejnye1>#ejnye1>
(Mellesleg a hundoom3.uw.hu oldal is mûködik, tehát "a hiba az ön készülékében...")
nekem úgy tünt hogy hülyének nézel és azt gondolod hogy nem nézek szét mielött bármit is ide irnénk!!!
2. helyesen kézzel irtam be a kódot...mind a 3 rublikába!
3.szerintem nem vagdalkozom...miért is tenném...!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
- Nem basztattalak, Te se tedd!
Másodszor:
- Helyesen, kézzel írd be a kódokat és elfogadja!
Harmadszor:
- Szerintem, nem kéne vagdalkoznod, mert csak égeted magad.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
igy van valamim és nincs semmim..((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de igen..szétnéztem...
találtam is egy másik helyet...!
neked meg kösz mindent..!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerinted miért kértem másik linket...?!!!!
hol van még doom 3 magyaroítás...?
a készítõk saját helyérõl, ha az ATW szívózna...
Amennyiben ezért rinyál, akkor nyugodj meg, attól még kicsomagolja.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
eldugult a tiszta forrááááháháhs!
<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#awink>#awink>