1798
-
HUN Thomas #1158 Ugye tudjátok, hogy 1 pda egyáltalán nincs lefordítva? #1077 -
#1157 ABC sorrendben haladok, az elsö 10böl 9-ben volt elirás. Némelyikben igaz csak 1, de többségükben több, és fogalmazásbeli hibák is.
Node nincs ezzel semmi gond, átnézni már seperc alatt át lehet. -
mike369 #1156 kint van!!! -
#1155 okéy -
mike369 #1154 ok!
most fésülöm össze! -
#1153 hi thx
antivirus nincs -
Davidsned #1152 Akkor ez már 99,99%-os magyarítás? Az nem rossz! -
#1151 Az egész lang meg van már? Ha igen akkor töltsétek fel a lapra és szóljatok! -
#1150 Nem hiszem, hogy sok lenne bennük, mert m
r sokszor átragtuk mindet! -
#1149 Meg a PDA-k elirásai.
Most javitom... -
mike369 #1148 köszi!
akkor csak a graf. elemek maradtak, de azt zsolti már csinálja. -
#1147 Mike, ment a lang file második fele reviewza, javitva. Ezzel sztem a lang készvan. Mi van még? -
#1146 Király! Akkor ezek szerint már tárgytalan! -
Davidsned #1145 Ez, amit Andie fordított Oneal-nak :) -
#1144 Antivirus nem fut? , mert nalam az fprot miatt dobott uilyet a Battlefield. -
#1143 Hát ezt énis megtaláltam, az elsö, amit a google kidob a hibaüzenetre való kereséskor, de okosabb nem leszel töle. Ám rajtam ne múljon, ime a forditás :
1628: Failed to Complete Installation
Document ID: Q110740
Utoljára frissitve: 1/14/2004
Probléma
- itt a kép -
Az üzenet értelmezhető úgy is, mint:
A Setup inditás közben hibázott.
Nem sikerült befejezni a szkript-alapú installt.
Bővebb információ
Ez az általános hiba rendszerint egy másik hiba után következik be.
Megoldás
Ha egy másik hiba is keletkezett az 1628-as előtt, akkor előbb keress rá arra a Consumer Centralnál. Ha az 1628-as minden előzmény nélkül, egyedül jelentkezett, a következőket teheted:
- Nézd meg, van-e már futó installáció folyamatban, és zárd be azokat
- Ürítsd ki a Temp könyvtárat
- Hogyan installálja a Windows Installer Engine-t a Számítógépemre?
Továbbra is fenn áll a probléma?
Ha a fenti lépéseket végrehajtva még mindig hibát dob az install, akkor keresd fel a szoftver kiadóját. Tekintsd meg Kit Keressek Fel részlegünket. -
#1142 Mi kellene? -
Davidsned #1141 Jah, akkor csak türelem, sokan vannak itt angolosok. -
#1140 lécci vaalki holnapra help majd!!!
thX! -
#1139 jaja csak közben rájöttünk hoyg az nem az én bajomra kell:DD
amit irtam linket pont azt irja ki szval már csak értenem kéne:D -
Davidsned #1138 Pedig Andie módszere elég megbízhatónak tűnt. -
Davidsned #1137 Mezei formátum alatt azt értettem, hogy elég gyakori (annyira hogy ismerem én is:), és nem értem hogy a BSPlayer (aminek sztem mindent le kéne játszania) mér nem játsza le (de a Media Player 9-se, akkor meg nem értem hogyhogy a Classic meg lejátsza). -
#1136 http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q110740
adam5 adta ezt a linket itt le van irva angolul:( hogy mit kéen tenni!!
valaki lécci olvassa el és irja le ungaris a lényeget!!
köszi -
#1135 Az OGG igazából nem "mezei" formátum (hanem erőlködés az MP3 uralmának letörésére, de ezt most hagyjuk )
Szóval a Winamp5 is csak azért tudja lejátszani, mert eleve van benne OGG-plugin (in_vorbis.dll)
Létezik egyébként egy ún. OGG media (.ogm) formátum is, ami nem más mint egy DivX vagy XviD videosáv egy (vagy több) .OGG hangsávval. De ezt is csak úgy lehet lejátszani, ha van a gépre telepítve OGG Vorbis DirectShow Filter (vagy szereztél valahonnan Media Player Classic-ot - azt a bizonyos "hekkelt" verziót, ami szinte mindent lejátszik) -
#1134 nem:((( -
Davidsned #1133 Neten hogyan tudnék jáccani? Felraktam egy multifixet (ebben volt: ciso-d3ps.rar), egyszer ment is egy magyar szerveren a játék, de azóta megint nem megy. Waiting for authorization-t ír ki és nem megy tovább csatlakozásnál. -
Davidsned #1132 Köszi a winamp5-el már nekem is megy. De nem értem, az ogg egy mezei formátum, másnak is le kéne tudni jáccani. -
#1131 Nálam Winamp 5-ös simán lejátsza.
Ha esetleg régebbi a Winamp-od, akkor keress hozzá a neten OGG-plugint (in_vorbis.dll), vagy cseréld le az egészet Winamp 5-ösre. -
Davidsned #1130 Nemtom elvileg BSPlayernek is le kéne tudnia jáccani, fogalmam sincs mér nem megy. -
mike369 #1129 oggplayer...
pl. a winamp tudja -
mike369 #1128 csak még 2 lépést, hogy meglegyen a 10! -
Davidsned #1127 Nah, azt a pak003.pk4-et meg kicsomagoltam, de az ott lévő ogg-ket nem tom lejátszani. Mivel kellene? -
mike369 #1126 nm -
Davidsned #1125 Köszesz! -
Davidsned #1124 Nah azért kíváncsi vok, sikerült Oneal? -
#1123 NA!
Megvan! Hogy miért nincs ebben a kib... fórumban hozzászólás kereső funkció? Fél órája keresem a saját beirásomat.
Szóval :
Hiba : Error -1608: Unable to Create InstallDriver Instance
Megoldás : Lecserélni a 9-es windows installshieldet
A If the file version number starts with 9: rész érdekes Doom3 esetén.
Részletesen :
1. Keresd meg a Setup.Exe -t, amivel a Doom3 indul. Kattints jobbegérrel rá, és Tulajdonságok / Properties.
2. Az új ablakban a Verzió / Version fület válaszd.
3. Itt felül láthatod, hányas InstallShield verzióval készült a setup.
4. Ez DooM3 esetén 9.0... akármi. Tehát nekünk az ISScript9.zip kell.
5. Töltsd le, és tömöritsd ki.
6. Menj a C:\Program Files\Common Files\InstallShield\engine könyvtárba, és ott ha találsz "9" nevü mappát, töröld, vagy nevezd át, mondjuk "old 9" -re.
7. Az 5. pontban kitömöritettél egy .msi kiterjesztésü file-t. Erre kattints duplán, és igy felkerül a legfrissebb 9-es verziójú InstallShield a gépedre. Ez kell a DooM3-nak.
8. Enjoy :) -
#1122 nah nincs semmi? -
#1121 tempes dolog nem jött be sajnos:( -
#1120 Na kezdek visszaemlékezni az óvodára.
"Nem én kezdtem, hanem te"
Csak olvasd vissza, én mit írtam és te mit írtál.
Erről ennyit... -
#1119 ok köszi próbálom