DOOM 3 magyarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
azér vagyok itszta ideg mer megvezsem nemmûködik és akkro segitséget kérdek te meg beszólsz....

!Forza Ferrari!

oneal1
ok pill nézem

!Forza Ferrari!

Andie
Tesókám, nem kell mingyár felkapni a vizet, meg anyázni. Ird csak le a hibát betüröl betüre, és rögtön megoldjuk a gondodat - ha nem cd hiba.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

ibrik
Senki sem volt bunkó... caak most te!

Tudod mit?
Ezt a játék miatt "tiszta ideg vagy" dolgot beszéld meg a pszichiátereddel...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

oneal1
kabbe köcsög
faszér kell bunónak lenni??
tiszta ideg vagyok

!Forza Ferrari!

ibrik
Doom 3 - Reloaded ingyé

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

oneal1
sziasztok megjott gyári cd de jól felbaszta az agyam...
1628 failad gcit ir ki az install elõtt%%😞(
ez mi a fasz leeht??
van rá megoldás??

!Forza Ferrari!

InviciblE
Köffi!

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

../base/pak003.pk4/sound/musical

Azt a zenét ami a fõmenüben szól, hogyan tudnám kiszedni a játékból?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Invicible, jó volt az a levél amiben irtad hogy a tudósoknak alacsony az iq-juk, meg h ki kéne rúgni õket

Andie
Biztam benne, hogy ha kipróbálod, menni fog 😊

Ja, én itt sem vagyok, épp az impek lakmároznak belõlem 😊

Nah végülis igazad volt meg kellett elõznöm a tudóst, és felszaladtam a létrán mielõtt lezárult volna.

Ez tényleg polyén

Sajna amint odamegyek minden fénykialszik és jönnek az impek. De te hol tartasz? Nem jártál itt még?

Andie
Kint nemigazán fogták a poént - hátha itt.
Jah, nemis meséltem mi történt velem az imént.
Kimentem a céges konyhába, hogy bedobjam jólmegérdemelt ebédemet, kaja be a mikróba, melegit, csinggg, leül, elkezd kajálni. A szemem sarkából látom, hogy valami nem stimmel a plafonnal. Tudni kell, hogy itt az egész épületben (nagy szocreál fémvázas aluminiumkocka) álmenyezet van, azaz ilyen kis 40x40 centis hungarocell lapok, biztos láttatok már ilyet.
No, felnézek a plafonra, hogy mi nem stimmel, és egy ilyen lapka félre van tolva, mögötte sötétség, illetve néhány kábel, csõ. Hát ne tudjátok meg, mi ugrott be azonnal! Egy századmásodperc alatt végigfutott rajtam, hogy "Most hátraugrani! Mindjárt rámugrik onnan egy IMP!", és valami a gyomromba markolt. Aztán persze kapcsoltam, hogy hüjeség, mert épp kajálok, a céges konyhában - de ez akkoris mekkora pszichó már baze, tiszta elvonási tüneteim vannak 😊

(aztán mikor jöttem vissza a szobámba, mintha valami az álmenyezet felett kaparászott volna, de ahogy leültem a székemre, megszünt. tisztára paranoiás vagyok, hisz ez nem játék, ez a valóság, tuti nincs ott a plaf sss ö39rjn !% "+" #&@¢!

Andie
És a lámpa fényénél esetleg... mikor még látod a létrát?...

Alpha Labor Szektor 2-ben ennél a résznél elakadtam. Azt a tudóst követem, akinél van az a lámpa, de néhány méterrel elõttünk van egy lépcsõ. Azt mondja valami kijárat, de rögtön kialszik minden fény (zseblámpát se tok használni), leölik a csaveszt az impek, aztán engem kezdenek el ölni. Ez nem is lenne még nagy gond ha nem lenne koromsötét.

InviciblE
Srácok va fordított részben maradt két mondat fordítatlanul:
"#str_04344" "INITIALIZING EVENTS..."
"#str_04349" "INITIALIZING USER INTERFACE..."

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Andie
Naná.
Nekifutottam az összes lehetséges oldalról, sprintelve, aztán nagyot ugorva, de néhány centi hiján mindig melléestem. Kb 10x futottam neki a logikus oldalról (ahonnan a kép is készült), és nem sikerül átugrani. Lehet, hogy nem elég futni? Van még valami gyorsitó cucc? Esetleg el kell rakni a fegyvert? (bár könnyebb nem leszek töle, hisz rajtam van akkoris 😊

Nem kötözködés képpen írom és nem is olyan fontos de a készítõk pda-ja egyáltalán nincs lefordítva az utolsó pályán.

ok

hykao
Sprintelve próbáltad az ugrást?
Még a próbafelvételek visszaküldése zajlik és az audio bejegyzések magyarosítása.

Andie
Na, gondoltam jáccok még egy kicsit igy elalvás elõtt, hát nem jött össze
Elõször egy csomó cuccért nem tudtam átugrani, mert egy ilyen polcrendszeren van, kib..ott messze. Hogy a picsbe lehet ide átugrani???

Aztán meg jött a central server bankban összefutottam azzal a dög tankkal. Ez gecibb még annál a piros diablonál is a pokolban. Zöld baszásokat lõ rám (bfg lövedék?) amik csak úgy szedik le az életemet. Persze a rakétáimra rá se szarik. Hogy kell kinyirni ezt a rohadékot?
Gondolom nem rakétával, vagy legalábbis nem õt kell lõni megint, dehogy minek ilyen nyakatekert logikákat rakni ilyen hent játékba? Órákig csak menj-és-lõjj-mint-a-hüje módszer, aztán egy olyan akadály, hogy max a neten leled meg a megoldást. Áh, azis lehet, hogy fáradt vagyok.

Néhány meglepi, csak itt, csak nektek!
Ez meg milyen feladat itt?
És iiiime a gumiszörny!!!
Neee, azért hátulról mégsem!
Najó, de csak a shotgunnal!

Jóccaka!
Mike, holnap átnézem a másikfelét a lang-nak, hacsak nem köpnek bent megint bele a levesünkbe... vinnem kéne egy kis lélekszipkát a brassói mellé...

Oksa, értem

oneal1
a szinkron hogy áll mesterek??

!Forza Ferrari!

Andie
David : Én egyedül a lang kiterjesztésü file-t nyitottam eddig meg, abban van a forditandó szöveg egy része. Ez a file sima txt, csak más a kiterjesztése. Tehát notepad, vagy bármi más texteditor megteszi. Azt véletlenül tudom, hogy a pda file-ok is hasonlóan "bonyolult" szerkezetüek.
A stringhibák pedig azt jelentik, hogy a játék a stringek (amiket leforditunk, a szövegek) helyett azok azonositóját irják ki. Tehát egy szöveg igy néz ki :
"#str_01186" "veszélyeshulladék ledobó"
Ahol a baloldali rész az azonositó, a jobboldali a hozzátartozó szöveg. Néhány esetben valamiért a "veszélyeshulladék ledobó" helyett a játék a "#str_01186" szót irta ki. Egyenlöre nem tudjuk miért, énis csak sejtem

Jah és még egy hülye kérdés: mik azok a stringhibák?

Ok, értem. És akkor mivel is kell megnyitni õket (amik a pk-ban vannak fájlokat)?

Rage47
Az joo! akkor nem várok 1-2 hetet😊 már töltöm is aztán...😊
ok! javítottam!

max. 1-2 hét hibajavításokkal együtt.

BaLeeX
Nem szúrom be a képeket csak mondom hol találtam hibákat:

PDA szövegek - Sam Harding - Postafiok - Turret Gun Mounting Brackets és az erre válasz levél neve nincs lefordítva.

Szintén PDA - Karl Cullen - Postafiok - További biztonság szükséges levél elsõ mondatában

a dolgainkrl-ból hiányzik egy ó betû.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hát, nem azért a két fillérért, de szvsz kb. 95% már simán megvan, s csak olyan dolgokat nem láttam néhol magyarítva, mint pl. játék közben egy panelon: user...

Rage47
Nem vicces...
Már nagyon várom😊 Ugy terveztem, addig nem állok neki, mig nem lesz magyaritas...
és kb. sem tudjátok?
köszi, hogy szólsz!
majd felveszem a sérvkötõmet...

Andie
Ment 14 kilónyi javitás. Vigyázz, mikor veszed ki a postaládából

egyetértek, egyetértek!!!

Andie
Persze, meg még csinálunk ómagyar változatot is. Hogyne.
Elöször rázzuk ezt gatyába, van dolgod ezzel is böven. Aztán a végén ráérünk szórakozni, bár szeretném már Thief3-at is egyben látni.

esetleg meg lehet próbálni még 1x...

Andie
Hoppá...

na, az egy más ügy:
mikor pár helyen átírtam 1.alszint...stb-re, elkezdett stringhibákat kidobálni...

Andie
"Szakasz 1 feltárás"
"Alszint 1 szállítólift"
sztem rémes

Andie
A szinteknél a számokat nem kéne elõre rakni?
Mert angolul megszoktuk, hogy Level 1, meg Sublevel 3, de magyarul az 1. Szint meg 3. Alszint sokkal jobban mutat, mint a Szint 1.
Én igy is csináltam még anno, mikor legelöször megcsináltam 300- , de azóta látom valaki átjavitotta...

ok! jó munkát!

Andie
Király vagy! (kéne egy korona smiley 😊
Cserébe most nekidurálom magam, és ebédig forditok.
Töltöm le a legfrissebb adagot!

hát ez az...

ok, minden javítva!