1798
-
mike369 #1238 az oldalon is van link a végigjátszáshoz! -
#1237 Árrghh! És a chello is beváltotta a fenyegetését, lekorlátozta a sávszélességem 15 k-ra. Picsa!
Ma se jön már le az AvP movie.
Mingyár felinstallom a Painkillert!!! -
#1236 Könyörgöm, a kérdésemre is válaszoljon valaki :) -
#1235 A muff se rossz!
Persze, ha nem csokis -
#1234 Mike nem tudod a fordítatlan sorok számát? Mert ha megmondod őket megnézem, hogy lehet-e fordítani! -
#1233 Aztán besül mint a szinkron PHP rendszer ahol nem lehet regelni! -
#1232 Bazeg, megyek a doom3 HQ-ra, valami végigjátszást keresni, ott is van (2 is), rákattintok, erre sajnálja, de nincs jogom megnézni. Hát az anyád! Mike, tegyünk már fel mi is a site-ra egy phpnuke-os baszást, ami jól megfingatja a usert regisztrálás, anyja neve, adószáma, minden franc, 2 napos türelmi idö, mail küldés, biztonsági kód, aztán szépen hozzáférhet az anyagokhoz.
Hát eszem megáll.
Egy kicsit fent van a pumpám, elnézést. Megyek, eszek egy csokis muffint (nem összekeverendő a muffal), most sütötte asszony... -
#1231 Na sorban :)
Hykao : szuper :) Tényleg ezt jelenti? Vagy csak poén? Végülis igy is úgyis belerakhatjuk :)
Cater : menük, környezet, PDA-k, mailek, küldetések, fegyverek, tárgyak, pálya felvezetö szövegek. Gyak minden, 100%-ban, ami irott. A hangfile-ok vannak hátra, de ezen is dolgozik az audió team.
Matheus : még nem is láttam win2003-at :-/
Gyerekek!
Itt vagyok a fögecinél, körbe körbe rohangálok a tüzkráter körül. Mondom nem fog kibaxni velem, mert elöre készültem, azt mondtátok korábban, a kimászó kisgenyókat lelövöldözve, igy Lélekkockát feltöltve 4x egymás után rádobva ki lehet nyirni. Hát ki is mászott 4 kisgenyó, kocka feltölt, rádob. Oké. Csakhogy nincs több kisgenyó!! Körbe körbe rohangálok, kinomba rálöttem 30 BFG-t, 20 rakétát, de semmi!
Valami titok?... -
Matheus #1230 help? -
Matheus #1229 help? -
Caterpillar #1228 ?? -
#1227 Andie! Semmi reakció? :) -
Matheus #1226 nem tuggya vki, mija megoldás hogy Win2003-n tuggyam futtatni a gamet? mert WinXp-ről visszamaradt a telepített verzió de nem indul, HELP -
Caterpillar #1225 Üdv!
Láma kérdés meg visszaolvasni sincs kedvem sorry de jelenleg mit tartalmaz a magyarosítás?
Előre is köszi! -
mike369 #1224 jóóóó!
köszi! -
mike369 #1223 nemt'om, szinkron ügyben egyelőre nagy a hallgatás... -
#1222 Ja, és nézzétek majd meg ezt a pda-t, mert tettem bele Nektek meglepetést :) -
#1221 Mike : ment.
Tényleg. Szinkron? -
#1220 Köszönet nekem és szeretett ikertestvéremnek, aki sajnálatos módon csak másodhegedűs lett... :))))))))))))) -
#1219 hi
mikor lesz letölthető valami szinkron?? -
#1218 Majd meglátod :) -
#1217 Nem tom, de Hell Hole ID-t minek fordítani? -
#1216 Mingyár kész a hellhole... de ez mi lehet?
"Thanks to me and my beloved twin who unfortunately had to be stripped for spare parts.\n\n" -
mike369 #1215 1-2 sor van, de azok gyanúsak, hogy hozzájuk lehet-e nyúlni.
azért nézd át... -
#1214 A lang fájl is kész? -
mike369 #1213 kitettem!
csak a lentebb említett hellholeid maradt fordítatlan. -
#1212 Mikor teszed ki? Van még fordítatlan szöveg? -
#1211 Á, dehogy! Látom legközelebb nekem kell frodítanom mindent! -
#1210 Lélekkocka! -
#1209 Na ez nagyon lol! Nem tom ki fordíthatta! -
mike369 #1208 köszi! -
#1207 Ment az összes PDA javitva, ellenörizve, átnézve, cenzúrázva, összefésülve, meg amit akartok.
Na jó 7végét :) -
mike369 #1206 ha engem kérdezel, ez egy tökéletes képzavar... -
#1205 "Ahogy te meg a fő ásatási helyet, nagyon ilyesztő volt...
Na ez mi?... -
mike369 #1204 a Kockaalakú Lélekbizgeráló Kézikészülék túl hosszú lenne? -
#1203 Írd be a konzolba: map game/pdas
VIGYÁZAT, ERŐS SPOILERVESZÉLY, HA MÉG NEM NYOMTAD VÉGIG A JÁTÉKOT!!!!!
Itt találsz egy videolemezt a SoulCube-ről, meg hogy mit akartak vele csinálni -
#1202 ok, tőlem lehet lélekkocka.
nem láttam a játékban, hallásra meg hülyének éreztem, hogy: lélekkocka, de ha kocka alakú, akkor ok. -
#1201 Hát én lélekszipkának hagytam, mert magam sem tudtam, hogy akkor mi a végleges. Kockának kocka, mert olyan alkú, ilyen arcok vannak belefaragva. 8 oldalú, mert 2 sarka le van csapva. Most nemtok screenshotot csinálni, majd otthonról.
Lélekszipka : valóban elszippantja az általad megölt lények lelkeit, igy 5 szörny után azok lelki erejét koncentrálva tudja a saját pusztitását elvégezni. (értsd : bármilyen szörnyet elsöre kipurcant). A "szipka" egy kicsit olyan rajzfilm izü, volt is valami ilyesmi, a jugón néztem sokat, vizalatti kis manók, a fejükön valami csövecske.
Lélekkocka : mértanilag valóban kockára hasonlit, de ez a név nem túl beszédes. Igaz a müködési elvét megtaláljuk több helyen is. -
#1200 lélekkocka -
#1199 hehe, azt én fordítottam olyanra.
ez nem kiszívja a lelket? én még nem láttam a játékban, hogyan néz ki???