1798
  • mike369
    az oldalon is van link a végigjátszáshoz!
  • Andie
    Árrghh! És a chello is beváltotta a fenyegetését, lekorlátozta a sávszélességem 15 k-ra. Picsa!
    Ma se jön már le az AvP movie.

Mingyár felinstallom a Painkillert!!!
  • Andie
    Könyörgöm, a kérdésemre is válaszoljon valaki :)
  • neozed
    A muff se rossz!
    Persze, ha nem csokis
  • InviciblE
    Mike nem tudod a fordítatlan sorok számát? Mert ha megmondod őket megnézem, hogy lehet-e fordítani!
  • InviciblE
    Aztán besül mint a szinkron PHP rendszer ahol nem lehet regelni!
  • Andie
    Bazeg, megyek a doom3 HQ-ra, valami végigjátszást keresni, ott is van (2 is), rákattintok, erre sajnálja, de nincs jogom megnézni. Hát az anyád! Mike, tegyünk már fel mi is a site-ra egy phpnuke-os baszást, ami jól megfingatja a usert regisztrálás, anyja neve, adószáma, minden franc, 2 napos türelmi idö, mail küldés, biztonsági kód, aztán szépen hozzáférhet az anyagokhoz.
    Hát eszem megáll.
    Egy kicsit fent van a pumpám, elnézést. Megyek, eszek egy csokis muffint (nem összekeverendő a muffal), most sütötte asszony...
  • Andie
    Na sorban :)

Hykao : szuper :) Tényleg ezt jelenti? Vagy csak poén? Végülis igy is úgyis belerakhatjuk :)

Cater : menük, környezet, PDA-k, mailek, küldetések, fegyverek, tárgyak, pálya felvezetö szövegek. Gyak minden, 100%-ban, ami irott. A hangfile-ok vannak hátra, de ezen is dolgozik az audió team.

Matheus : még nem is láttam win2003-at :-/

Gyerekek!
    Itt vagyok a fögecinél, körbe körbe rohangálok a tüzkráter körül. Mondom nem fog kibaxni velem, mert elöre készültem, azt mondtátok korábban, a kimászó kisgenyókat lelövöldözve, igy Lélekkockát feltöltve 4x egymás után rádobva ki lehet nyirni. Hát ki is mászott 4 kisgenyó, kocka feltölt, rádob. Oké. Csakhogy nincs több kisgenyó!! Körbe körbe rohangálok, kinomba rálöttem 30 BFG-t, 20 rakétát, de semmi!
    Valami titok?...
  • Matheus
    help?
  • Matheus
    help?
  • Caterpillar
    ??
  • hykao #1227
    Andie! Semmi reakció? :)
  • Matheus
    nem tuggya vki, mija megoldás hogy Win2003-n tuggyam futtatni a gamet? mert WinXp-ről visszamaradt a telepített verzió de nem indul, HELP
  • Caterpillar
    Üdv!
    Láma kérdés meg visszaolvasni sincs kedvem sorry de jelenleg mit tartalmaz a magyarosítás?
    Előre is köszi!
  • mike369
    jóóóó!
    köszi!
  • mike369
    nemt'om, szinkron ügyben egyelőre nagy a hallgatás...
  • Andie
    Ja, és nézzétek majd meg ezt a pda-t, mert tettem bele Nektek meglepetést :)
  • Andie
    Mike : ment.

Tényleg. Szinkron?
  • hykao #1220
    Köszönet nekem és szeretett ikertestvéremnek, aki sajnálatos módon csak másodhegedűs lett... :)))))))))))))
  • oneal1
    hi
    mikor lesz letölthető valami szinkron??
  • Andie
    Majd meglátod :)
  • InviciblE
    Nem tom, de Hell Hole ID-t minek fordítani?
  • Andie
    Mingyár kész a hellhole... de ez mi lehet?
    "Thanks to me and my beloved twin who unfortunately had to be stripped for spare parts.\n\n"
  • mike369
    1-2 sor van, de azok gyanúsak, hogy hozzájuk lehet-e nyúlni.
    azért nézd át...
  • InviciblE
    A lang fájl is kész?
  • mike369
    kitettem!
    csak a lentebb említett hellholeid maradt fordítatlan.
  • InviciblE
    Mikor teszed ki? Van még fordítatlan szöveg?
  • InviciblE
    Á, dehogy! Látom legközelebb nekem kell frodítanom mindent!
  • InviciblE
    Lélekkocka!
  • InviciblE
    Na ez nagyon lol! Nem tom ki fordíthatta!
  • mike369
    köszi!
  • Andie
    Ment az összes PDA javitva, ellenörizve, átnézve, cenzúrázva, összefésülve, meg amit akartok.
    Na jó 7végét :)
  • mike369
    ha engem kérdezel, ez egy tökéletes képzavar...
  • Andie
    "Ahogy te meg a fő ásatási helyet, nagyon ilyesztő volt...

Na ez mi?...
  • mike369
    a Kockaalakú Lélekbizgeráló Kézikészülék túl hosszú lenne?
  • RelakSfromhome
    Írd be a konzolba: map game/pdas
    VIGYÁZAT, ERŐS SPOILERVESZÉLY, HA MÉG NEM NYOMTAD VÉGIG A JÁTÉKOT!!!!!
    Itt találsz egy videolemezt a SoulCube-ről, meg hogy mit akartak vele csinálni
  • hykao #1202
    ok, tőlem lehet lélekkocka.
    nem láttam a játékban, hallásra meg hülyének éreztem, hogy: lélekkocka, de ha kocka alakú, akkor ok.
  • Andie
    Hát én lélekszipkának hagytam, mert magam sem tudtam, hogy akkor mi a végleges. Kockának kocka, mert olyan alkú, ilyen arcok vannak belefaragva. 8 oldalú, mert 2 sarka le van csapva. Most nemtok screenshotot csinálni, majd otthonról.
    Lélekszipka : valóban elszippantja az általad megölt lények lelkeit, igy 5 szörny után azok lelki erejét koncentrálva tudja a saját pusztitását elvégezni. (értsd : bármilyen szörnyet elsöre kipurcant). A "szipka" egy kicsit olyan rajzfilm izü, volt is valami ilyesmi, a jugón néztem sokat, vizalatti kis manók, a fejükön valami csövecske.
    Lélekkocka : mértanilag valóban kockára hasonlit, de ez a név nem túl beszédes. Igaz a müködési elvét megtaláljuk több helyen is.
  • DayWalker
    lélekkocka
  • hykao #1199
    hehe, azt én fordítottam olyanra.
    ez nem kiszívja a lelket? én még nem láttam a játékban, hogyan néz ki???