1798
  • InviciblE
    Na viszont már van egy pozitív doppingos ezüstérmes súllyemelőnk!
  • And5
    loállll
  • Kori
    Meg kellet volna várnia hogy legyen elég anyag (pisi) aztán körbehugyozni az összes rohadt mocskos ellenőrt
  • Davidsned
    Nah azért van itt pár tisztázatlan dolog, legalábbis én ezeket hallottam: 1. Amikor Fazekas nem tudott mintát adni, akkor nem ihatott vödörszámra, mivel állítólag a túl híg vizeletből nem tudják kimutatni az anyagokat. 2. Amikor az orvosa nyilatkozott, elmondta, hogy éjszaka alvásról szó sem volt, hanem ott lettek volna mellette, amíg nem sikerül neki.
    Ettől függetlenül persze én is azt mondom, hogy hiba volt így otthagyni őket (elég vizelet nélkül).
  • InviciblE
    Az biztos, hogy kicsit gyanus kezd lenni az egész, de reméljük a legjobbakat!
  • InviciblE
    Nem tudjuk!
  • Kori
    Visszatérve a DOOM 3 - hoz

a szinkron hogy áll???????
  • Frank99
    hát nem is tudom.
    sztem valaminek lennie kell.
    én nem hiszem el, hogy egy sportoló, aki az élete legnagyobb diadalát érte el, nem akarja a 20 milliót, és havi 500.000 Ft életjáradékot bruttó élete végéig, csak mert pisálnia kell 75 ml-t.
    nem hiszem el, hogy egy profi sportolónak nincs ennyi lélek-ereje.
    A másik meg miért pont most tűnt el. Hirtelen olyan sürgős lett a következő verseny, hogy az arany-repülőt sem várja meg?

van ennek oka.
  • mike369
    ok!
  • InviciblE
    Szépen folytatom a bug keresést! :D
  • mike369
    köszi!
  • InviciblE
    Hali!

Mike dobtam egy PDA üzit mailben, valahogy a többszöri ellenőrzés során is maradt benne egy fordítatlan szó!
  • InviciblE
    Ok! Fazekast még nagy nehezen lenyeltem, de következőt már nem!:

Annus Adriántól is elvehetik az aranyat
    Újra mintát kell adnia a kalapácsvetés bajnokának

Index

Délutánig elõ kell keríteni Annust

"Ránk szálltak rendesen" - összegzett Molnár Zoltán, a magyar olimpiai csapat vezetõje, miután a NOB és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség felszólította a magyar csapatot, árulják el Annus Adrián pontos tartózkodási helyét. Annus felháborodott, és befejezi pályafutását.
    2004. augusztus 26., csütörtök 3:35

A magyar olimpiai csapat vezetését szerda este arra kérte a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA, hogy közölje Annus Adrián lakcímét és elérhetőségét. A kalapácsvetés olimpiai bajnokának vasárnapig újabb vizeletmintát kell adnia, különben elvehetik tőle aranyérmét. Edzőtársától, Fazekas Róberttől doppingvétség miatt kedden vették el a diszkoszvetésben szerzett elsőségét. Annus szóvivője azt mondta, az atléta befejezi pályafutását.
  • Andie
    Igen, felmentem kb 10 percre megnézni az újdonságokat. Találtam is jónéhány dolgot, de sajna nem tudok letölteni, mert hó végéig lekorlátozta ez a rohadék chello a sávszélességem, lévén elértem a 15 gigát. ÚGyhogy töltsed amit jónak lácc, mert eljesétöl le se fogok lépni :)

Hallottátok, hogy Annussal is packáznak? Eszem megáll.
  • Frank99
    akkor nincs is baj

én azt írtam, hogy ne legyen lopott.
    ennyi
  • And5
    A görögök maguknak rendezték az olimpiát ez tény!!! Frank99 nek igaza van miélrt nem ivott meg 2 liter vizet azt hugyozott olyan nincs, hogy egy teljesen egészséges sportoló csak úgy nem tud hugyozni nem először volt szerintem dopping teszten, mondjuk ettől függetlenól nem kellett volna megfosztani az aranyérmetől lehettek volna korrektebbek de hát ez van aláírtam a peticíót bár szerintem az olimpiai bizotság nagy ívben leszarja.
  • And5
    andie te foglalod a helyet a szerveren ?
  • Andie
    Úgy ismersz, mint aki más tollával/installerével ékeskedik? Nézd meg a thief3hun installeremet.
    Selfmade. Semmi külsö cucc. Az elsö sortól az utolsóig én irtam.
    Sajna ma még egyik installer sem felel meg a mi maximális elvárásainknak. Ez volt a baja Imynek is, és KGY-nek is.
  • Frank99
    a kérdés az, hogy megveszzük-e az installert?
    mert ne essünk abba a hibába, hogy lopott installerba pakolunk általunk készített anyagot.... (és azt kitesszük a netre)

• Frank99
    vannak szabályok, amit be kell tartani.
    nem először volt versenyen.
    sztem meg a nagyképűség nem ismer határokat.

pedig magyar vagyok, de nem értem, miért kellett elb*szni.
    falajánlották neki, hogy másnap reggelig várnak, aludjo stb. akkor ledja a 75 ml-t.
    persz felügyelet mellett.

ezt sem akarta.
    akkor mi van.
    10.000 sportoló akáveti magát, 1 nem.
    szar ügy.
    elbukta a néhány milliót, ami kapott volna, plusz Mo-on járandóság illeti meg élete végéig ezeket a sportolókat.
    azt is elbukta
    gratulálok....

:-(
  • InviciblE
    Annyira nem, mert Petiton Online-on kint vannak a cuccok és arrafelé elég sok ember jár. Ez arra, jó hogy többször ilyen ne forduljon elő!
  • Andie
    Na én értem srácok, és egyet is értek, de ennyi erövel egy kockásfüzetbe is irkálhatnánk százasával, hogy "hüje görög olimpiai bizottság...hüje görög olimpiai bizottság...hüje görög olimpiai bizottság..."
    Kicsit szélmalomharc szagú a dolog :(
  • InviciblE
    Mind1, hogy elolvassák-e! A lényeg az, hogy gusztustalan dolgot műveltek a görögök ezen az olimpián már nem is először! :(
  • mike369
    aláírtam!!!
    nem érdekel, hogy végül elolvassa-e valaki, de ez az egész ügy annyira gusztustalan, megalázó és láthatóan előre megrendezett, hogy az elképesztő...
  • Andie
    És ezt el is fogják olvasni az illetékesek?
    Lesz valami foganatja?
    Vagy most több10ezer ember fog itt kattingatni, aztán az egész úgy marad, ahogy van.
    Mi ennek a menete?
  • InviciblE
    Postalos kérdéssel élve:

Could you sign my Petition?

Fazekas Robert aranyáért
  • Andie
    And5 : majd ha leszel, dobd már át az ACDsee6.0 trial unlock kódját. Én hiába kattintok itt a "Get your code with email"-re, azt irja, hogy nem tud kapcsolódni a netre :(
  • InviciblE
    Akkor, azt ne vegyél!
  • mike369
  • And5
    ja sört nem érdemes venni mellé mert az meg 2 euro és csak 3 decis
  • And5
    internet caféból neteztem éjjfél után 1,50 per óra
  • Davidsned
    Jah, hoppá bocsi , de hát ha már ennyire maximalisták vagytok
  • mike369
    az egy KÉP, és azok még nincsenek kész...
  • Davidsned
    Heh, van itt még egy kis fordítanivaló (ha már javítottátok, bocsi) :
  • Davidsned
    Heh, nem semmi, azért kíváncsi lennék honnan szerzett netet
  • mike369
  • InviciblE
    Köszönjük!
  • Andie
    And5 cimbi mindenre képes ha netröl vagy játékról van szó. Ásd el, lödd fel a Holdra (vagy hogy stilusos legyek, a Marsra), onnan is talál kapcsolatot hozzánk :)
  • Davidsned
    Athénban vagy, akkor hogy netezel?
  • mikeleroi
    *-os 5-ös a magyarítás készítőknek.

A mindenre kiterjedő figyelmükért. Hogy értsd. Nem akarok poént lelőni, de a marsi pajtiról van szó.