1798
-
Prince007 #1398 A www.martianbuddy.com magyar változata. -
skristof #1397 miaszar ez a marsipajti? :P -
mike369 #1396 ok! -
mike369 #1395 semmi olyan nem történt, ami ezt indokolná.
a hiba az Ön készülékében van!
a szövegek 100%, graf. kb. 20%, szinkronról nem tudom, hogy hogy áll... -
Padló #1394 helló skacok!! :) Kész a magyarítás?? Sajnos nem voltam egy hétig így nem tudom mi a pálya! :() Viszont letöltöttem oldalról a legújabbat és kicseréltem(felülírtam) a régire és...nem műxik! :( Mitöl lehet? Ja és a szinkron hogy áll?? -
#1393 Ha készen van minden dobjatok mailt és kezdem terjeszteni a szaksajtóban! -
mike369 #1392 Naná!!! -
Hába, profi munkát végeztünk.
Nomeg jó az indexesekkel is jóban lenni -
mike369 #1390 H E L Y Z E T J E L E N T É S :
A doom3hun.uw.hu oldalt eddig összesen 21175 egyedi látogató kereste fel. Közel egy hónap leforgása alatt ez azért nem rossz...
A marsipajti.uw.hu címre eddig 360-an látogattak el vagyis úgy tűnik, vették a lapot a srácok... -
Davidsned #1389 Jó, hogy szóltok h lehet felfele is menni azzl a lifttel Nah amikor felvettem azt a csontvázfejet, az durva volt Jön a komm. torony -
Davidsned #1388 Köszi, megpróbálom! -
#1387 ott van ahol ellehet fordulni jobbra, ha egyenesen mész a kijárat fele jutsz el ha jobbra a 2es helyre na szal ahol fordulni kell ott felemelkedsz tegyél egy 360 fokos fordulatot és észre fogod venni a helyet ahova át kell ugrani -
#1386 hogy tudom a konzolparancsokat előhozni??? -
Davidsned #1385 Felemelkedni?? Eddig nekem mék csak előre ment. -
raga #1384 Manuálisan vezéreld,(nyilak a vezérlőjén) és 2helyen is fel tudsz vele emelkedni ugy hogy tovább juss.
-
Davidsned #1383 Ehh, elakadtam a Kommunikációs transzfer-nél: a feladatom hogy használjam a szervizliftet, hogy elrjek vmi felső vezérlőt, hogy kinyithassam a szervízjáratokat. De végigmentem már a szervizliftel és nem találtan sehol utat a felső vezérlőbe. Merre menjek? -
mike369 #1382 HOPPÁ!!! -
#1381 Nemtom veszitek-e észre az indexes cikk végén a linket... -
#1380 olyasmivel lehet tudna magát doppingolni hogy jobban focusájljon vagy nem tom tipp -
#1379 nézd meg a fa kérgét
ha nagy darabokban "hámlik" a kéreg akkor az platán -
Takigabi #1378 Én tom
Én is láttam már ilyet egy csomószor,ha jól tom mérgező
Régi iskolámnál volt egy ilyen fa -
mike369 #1377 Néhány graf. elemet kivettem, mert kicsit át kell őket alakítani. -
Gus #1376 Miért lett ilyen kicsi a pakHUN.pk4? A multkor még 1MB volt most meg csak 350kB. -
#1375 Ez egy fáról van!
Egymás mellett voltak, leszedtem mind a kettöt.
Itt van a Kosztolányi D. téren, XII. ker.
A fa töböl több felé ágazik, és kb 5-6 méter magas. A földön is és a fán is rengeteg ilyen piros húsos tüskékkel ellátott bogyó van, és rengeteg olyan, amiröl már lepotyogtak a pöckök.
DC-n kaptam egy tippet, miszerint perzsia varázsfa. Parrotia persica .
Erre rákerestem, valóban hasonló, de nem ennyi gömbalakú, hanem inkább mint a mogyoró, úgy kétfelé nyiló "gyümölcse" van. Amit én találtam, ez meg fullra gömb alakú, mint egy cseresznye... -
#1374 csak tippeltem -
#1373 A zöld platán a piros is valszeg az, de én még piros termést sosem láttam! -
#1372 szerintem platán -
#1371 Nem tudjátok milyen fának a termése ez? -
mike369 #1370 Zsolti, merre jársz?
Ha nem haladsz a grafikákkal szólj és majd megcsinálom! -
#1369 LOOOOL...most mondták az RTL-en, hogy még a sakkozók is szedhetnek nem megengedett agyserkentő szereket... ;-) -
#1368 ááááááááááááá
azt mondanák túlfejlett a cskló -
#1367 Van valami szer amitől nem remeg a kezük. -
#1366 lehet hogy a p*na helyett kis kuki van felhajtva hátra...
:-)
ahogy régen az NDK-s sportolónőknek. -
#1365 meg kell nézni az olimpián résztvevő női sportolókat kiemelten atléták, súlyemelők
nincs semmi női formájuk -
#1364 sztem a céllövő-nőnek sem kell a jobb lövéshez dopping.
bár a fenesetuggya... -
#1363 Hát nem tudom...talán a mostani olimpiákon csak az a madár nem doppingolt, aki 4 éve majdnem belefulladt a medencébe az úszók között azzal az érdekes kutyaúszás szerűséggel... :))) -
#1362 Attól még nem kellene mindenkinek! -
#1361 talán... :) -
mike369 #1360 SAKK! -
#1359 Gyerekek ugye senki nem áltatja magát azzal, hogy létezik versenysport tiltott szerek nélkül?