1798
-
#1438 Így helyesebb:
"A magyarítás az azt elkészítő emberek tulajdona. (fordítók listája az oldalon és magyarítás .txt-jében)
Bármiféle felhasználás, módosítás csak és kizárólag a fordítók engedélyével lehetséges (kivéve az otthoni, saját célú felhasználást), kapcsolat: Mike." -
#1437 Hát, lehet, hogy ők is lefordították?
Amúgy nyugodt szívvel megtehetnének bármit a magyarítással, mert sem a letöltött fájban (sem mellékletként), se pedig a magyarítás oldalán nincs semmi erre vonatkozó tiltás!!!
Ezt sűrgősen orvosolni kéne!
Legalább egy ilyen szöveg kéne: (mind az oldalon, mind a pak fájlon belül egy .txt-ben)
"A magyarítás az azt elkészítő emberek tulajdona. (fordítók listája az oldalon és magyarítás .txt-jében)
Bármiféle felhasználás, módosítás csak és kizárólag a fordítók engedélyével lehetséges, kapcsolat: Mike." -
mike369 #1436 Tegnap szóltak nekem, hogy sasoljuk a fix.tv portált mert az egyik műsorban bejelentették, hogy olyan ügyes, okos gyerekek, hogy hamarosan letölthető lesz tőlük a doom3 magyarítás.
Mivel minket eddig még nem kerestek meg másik fordításról pedig nem tudok, izgatottan várom a fejleményeket...
-
mike369 #1435 OK! Akkor mindjárt lefújom a bugrePORT!
(hű, de gyenge volt...) -
#1434 Mike! Kültem egy kis bugreportot mail-ben. -
mike369 #1433 nemt'om, nem adnak életjelt (felénk legalábbis) -
mike369 #1432 a szövegek nél már 100% (hibák még lehetnek)
a grafikákat folyamatosan csinálom, de az már nem életbevágó (pl: dohányozni tilos tábla,...) -
#1431 A szinkron halad, vagy csak kezdeti fellángolás volt? -
#1430 Ahol tárhelyet regelsz, ott minden erre vonatkozó infót megadnak a tájékoztatójukban. -
Szabyka #1429 Mikorra várható a full graf. magyarítás ?
Egyébként gratula!!! -
Davidsned #1428 Bocs már én is hülye vok, az FTP klienst ismerem :)
Linkelni viszont nem tudok :) -
Davidsned #1427 Huh, FTP kliens. Pl? Linkelni se szoktam nagyon :) Priviben elmagyarázhatnád ha gondolod. -
#1426 Regisztrálsz az UW-n magadnak ingyenes tárhelyet és pl. FTP-klienssel feltöltöd a képeket.
Ettől fogva oda linkeled a képeket, ahová akarod. -
Davidsned #1425 Itteni galéria? Az hol van?
UW-s tárhely az nagyon frankó lenne, csak nem tom hogy kell csinálni -
mike369 #1424 szerimtem rakd az itteni galériába, vagy csinálj egy uw-s tárhelyet magadnak... -
Davidsned #1423 Hadd dicsérjem meg én is a grafikákat: egész jók!
Viszont találtam szövegelcsúszás hibákat, de nem tom hogyan feltölteni (http://iaro.srv.hu/ itt nem akar feljönni, máshol esetleg?). -
mike369 #1422 TESSÉK:
-
#1421 Képeket! -
mike369 #1420 Kész a maradék reklám is! -
#1419 Ok, ha többen végignézzük akkor kiderülnek a problémák! -
#1418 Nemsoká! :) -
mike369 #1417 bugot ide!!! -
#1416 Hát, azért én találtam...
Majd nemsokára küldök bugreportot Mike-nak. -
#1415 Nagyon frankók. KB a gamma felénél járok, eddig nem volt semmi hiba a fordjtásban! -
#1414 -
mike369 #1413 ÜDV!
A mai frissítéssel jelentősen megnövekedett a fájl mérete ÉS EZ NEM VÉLETLEN!
- belekerültek Piedon javított magyar ékezetes betűkészletei
- valamint a liftekben és falakon megjelenő reklámok magyarított változatai (párat kivéve, azok majd estefelé...)
ÍME:
-
#1412 Azért néha ide is írhatnának valamit! -
#1411 Nézd a fórumukat... -
#1410 Ott sincsen jele semmi aktivitásnak! -
#1409 Itt érdeklődj: http://hundoom3.uw.hu -
#1408 én is a szinkront várom
fiuk adjatok életjelet magatokról! -
mike369 #1407 Lehet, hogy dolgoznak közben, csak nem adnak életjelt... -
mike369 #1406 pak003.pk4-ben, ogg formátumban -
Davidsned #1405 Mér abbahagyták? -
#1404 merthogy ? -
#1403 Úgy látom a szinkronról lemondhatunk
Vagy megcsináljuk magunk.
Bár én nemtom hogy kell. Hol vannak a hangállományok? -
mike369 #1402 akkor ok! -
Padló #1401 A hiba tényleg a készülékben volt! :))) de megoldódott! :))) Most már jó a magyarosítás! :) -
#1400 COOP modot hogy lehet üzembe helyezni LANon probaltuk de amikor én hosotlok haver joinol én kifagyok ugyanez történik ha haver hostol és én joinlok csak akkor haver fagy ki -
Padló #1399 afene! :) Nem tudtok küldeni egy régebbi változatot? Merthogy az működött!