836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
#676 Emlékszem amikor nem tudtam mivel mit csinálok úgy tudtam örülni egy ollienak... -
thesnowy #675 ja, a to rail csak amikor csúszik megforditja a deszkát és csúszik tovább -
thesnowy #674 ez a neve: primo -
#673 Aha
-
#672 #667 -
#671 olvasd el az előtte lévő üzenetemet :D -
#670 Nem manual? Én mindig abból csináltam. -
#669 De valószínűleg arra gondol :D Az asszem grab - flip. De lehet hogy grind - flip, most így fejből nem tom, ki kellene próbálnom ^^ -
#668 Nem a To Rail-re gondolsz? -
#667 Ha ez egy manual trükk, akkor kezdj el manualozni, majd nyomd meg közbe a grab - flipet (egymás után gyorsan), vagy lehet hogy fordítva. -
thesnowy #666 hy! vki nem tudja a thug 2-be hogy hogy kell azt a trükköt megcsinálni amikora deszka oldalán csúszol? (nem a csövön) -
cyberboci #665 ok köszönöm. akkor inkább a tony hawks american wastelandal jáccok :) -
#664 Az nem a mentés miatt van. előbb single-be játsz egyébként, aztán multiba, ne a multin idegesítsd a többieket azzal, hogy milyen trükköt hogy kell.
A connection refused azért van, mert nem eredeti a CD kulcsot. Van szerver patch, amivel lehet tört szerver készíteni, amik ezekkel vannak csinálva, oda betudsz lépni (feltéve ha nincs olyan CD kulcsot használó mint te :D). (ha nem tört szerver akkor a főszerver ellenőrzi, hogy nem warez-kulcs -e egyáltalán).
Ennyiből is jobb a THAW, mert ott egyáltalán nincs CD kulcs se, és nem tudja mivel ellenőrizni hogy eredeti-e a játék, v nem.
Egyébként talán ha jobb leszel egy fél év mulva, sok pontod lesz, és elnyered a jobb külföldiek bizalmát, akkor talán kapsz egy olyan kis progit amivel bárhova betudsz lépni. -
cyberboci #663 nemtud valaki adni mentéseket?? hoy tudjak normálisan jáccani multiba... mert egy csomoszor azt írja ki amikor fel akarok meni egy szerverre hogy refused game
:( plz help! :'( -
#662 Nem is téged szúrtalak le.
cyberboci
Sajnos nem. Talán majd 1x lesz időm befejezni. -
cyberboci #661 de az sem teljes. :P
:( -
#660 Jólvanna, csak reklámoztalak... -
#659 Szinkron nincs! -
#658 Van, de nem teljes... -
cyberboci #657 hello a Tony Hawks Underground 2-höz van magyar szinkron? -
#656 -
#655 ez mi, és hogyan kapcsolódik ez a THUG 2 játékhoz? -
#653 -
#652 -
#651 -
#650 "Ha a menyasszony szülei az örömapa és az örömanya,
akkor a lányuk az örömlány?"
LOL! :D -
#649 feltalálták a szótárat :| Én is sokszor csináltam, főleg az American Wasteland-ba, hogy leraktam a tálcára és szótárba beírtam amit nem értettem. Mondjuk érdekes, hogy a történetet teljesen értem, a feladatból meg mindig a legfontosabb szavakat nem :) Ez így van, hogyha tanulsz angolul akkor is! -
#648 Csak azért kérdeztem mert Berlinben már csak az az egy cucc volt amit meg kell csinánlni, de már megvan, köszi. Sztem az volt a baj hogy free skate-ben próbálkoztam... :D -
#647 Tom leirja, de nekem nehezebb volt rájöni mer németet tanulok az engolt meg nem nagyon értem -
#646 Rájönni. Leírja a feladatot pontosan úgy emlékszem ^^ -
#645 -
#644 Ne legye ma nyomorék, gyere rá mer nekünk is rákellet jönni -
#643 De hogyan kell kifesteni? -
#642 Kikell festeni a Templomot! -
#641 Berlinben hogyan lehet bemenni a galériában lévő gördeszkapályára? -
#640 Ja, a spine transfert meg tudom csinálni, csak a teljesen full stathoz kellett. :) -
Gary #639 Egyet tudsz csinálni?
Ha nem, akkor kesess egy ehhez hasonló helyet:
A lényeg, hogy mikor a negyedcső egyik oldalán fölugrasz, akkor nyomsz egy (alapbeállításnál) KeyPad7+KeyPad9-et. Ez a Spine Transfer.
Most már csak kettő ilyet kell összekötnöd, úgy, hogy mikor landolsz a negyedcsövön, akkor nyomsz egy Revert-et (KP9), majd Manual vagy Nosemanual (előre, hátra vagy hátra, előre) és az egyensúlyt megtartva elgurulsz a következő (képen látható) helyre és ott megismétled a Spine Transfer-t.
Az sem baj, ha a két negyedcső nem egy szinten van!
Ilyet kell csinálnod a New Orleans-i pályán is!
További segítség:
Planet Tony Hawk -
#638 magyarul:) -
#637 kettő között revert -
#636 Két spine transfer 1 combóban... Azt hogyan?