Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
Nem a viztõl ijed meg , hanem a tûzcsap tetejétõl amit lecsavartál a nata spinnel.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Csak a tetõn nem sikerül a helikopter fölött,pedig ugyanúgy nyomom.
Melyik ugratón kell ? 1.a bódé mellett. 2.szürke beton.3.oldalról ??
V.ki írja le, lécci.
A helikopter fölött nem tudom megcsinálni a Mc Twist-et.
A földön 6x is egymás után.
Elõtte kell valami speciálisat csinálni,azt sem engedi.
Tippet lécci ! Kõssz.
-Evin csinált neki magyarosítást, de nem teljes, teszt verzió, és sajna nekem nem is mûködött :(
Nemtudja valaki hogy a Tony Hawk's Underground 2-höz jelent-e már meg magyarítás<#kerdes>#kerdes> Ha igen honnan lehet letölteni<#kerdes>#kerdes><#help>#help> Köszi.
Pedig van seed meg minden de 0-ával szedi már 2 napja:(
iso vagy a Nero nrg-je is jó, mert így kapod a legkisebb file-méretet.
Vagy vidd haza a file-okat és csinálj Te image-et belõle pl. MagicISO-val, Nero-val vagy amit szoktál használni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Végre megkaptam a haveromtól a gamet 3cd-n. Berakom az elsõt. Nyomja kéri a másodikat. Hiába rakom be nem baszik rá semmit. Mit csináljak??
mert ha igen akkor át tom küldeni a képet.
én Skateopiában vagyok és az uccsó goalt nem tom megcsinálni.A neve :Fountain O Glory.Ha valaki megcsinálta már az kérem mondja el hogy kell.(van ott utasítás hogy fel kell grind-olni rá de nem tok mert 1m elötte visszafelé kezd el grind-olni.Help Please!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
én Skateopiában vagyok és az uccsó goalt nem tom megcsinálni.A neve :Fountain O Glory.Ha valaki megcsinálta már az kérem mondja el hogy kell.(van ott utasítás hogy fel kell grind-olni rá de nem tok mert 1m elötte visszafelé kezd el grind-olni.Help Please!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
THAW
FAQ-ba leírtam hogy mit kell csinálni hogy elinduljon (crack is ottvan)
ha siekrült feltelepitenie?
#573-as hozzászólásban van segítség.
A THUG1-bõl kirippelt videókról tud valaki? Mármint arról, hogy hogyan/honan lehetne hozzájutni ezekhez?
Nekem nem fogadja el a generált CD Key-eket! Gondolom, mindenkinek simán bevette, csak én szívok vele... Vagy többször (több, mint 20 próbálkozás) kell nekifutni?
Ha van integrált hangkártyád és egy PCI-os is, akkor próbáld hogy a másikat használod, vagym ég azt próbáld meg hogy kiveszed a hangkártyát teljesen, és úgy megnézed hogy hang nélkül megy-e
nem csinálja
a gépem: PLZ HELP!!!!
Asrock k7s8x
Sempron 2300+
2*512 DDR400 Infineon
MSI 6200 128 MB
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Megnéztem a videóid és én is akarok a Kreml falain deszkázni! <#nevetes1>#nevetes1>
Valaki legyen olyan jó és ossza meg velem a THUG1-et!
Az Altavizslán lehet ingyen regisztrálni vizslamail-t, ahová korlátlan nagyságú file-okat lehet föltölteni. Már regisztráltam (nagyon gyorsan megy). Ha valaki megszánna azzal, hogy összecsomagolná a telepítõt egy file-ba, és föl is töltené, annak elküldöm a címet, jelszót és egy gyors itinert, hogy miképpen lehet.
Elõre is kösz!
(még a post-om után kicsivel sikerült felrakni)
most ott járok hogy a team-emmel (:D) kell iylen brutál feladatokat megcsinálni (minden pályán 1-et(,ez most elég nehéz.
De állitolag még van 2 pálya.
Nah jóéjt