Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki eltudná magyarázni az install-t?
Nemigazán értem hogykell csinálni :S
pl az az isobuster mire kell?
Nemigazán értem hogykell csinálni :S
pl az az isobuster mire kell?
áá leállt 96%-nál 😞
pedig van seeder is meg minden és mégis 0-val jön!
Jókis szülinapi ajándék 😞
Amugy boldog új évet!
pedig van seeder is meg minden és mégis 0-val jön!
Jókis szülinapi ajándék 😞
Amugy boldog új évet!
Én még az Skyline (rip) magyar torrent oldalról szedtem le....már nincs sajnos...😞 A neten mindenhol inaktív.... 😞
csak torrentrõl lehet leszedni, ha nincs seeder akkor máskor kell próbálkozni
www.torrentspy.com
www.torrentspy.com
légyszives tedd be nekem a thug 1 cd kulcsát mert véletlenül letöröltem a txt-t amiben benne volt..........!!! köszi!
és a thug1-et honnan lehet leszedni??
nekem nagyon kéne mert érdekel és nem feltétlenül a küldetések miatt.
(megtaláltam a torrentspy.com-on de nemjön 😞 valahonnam máshonnan nemlehet leszedni?)
nekem nagyon kéne mert érdekel és nem feltétlenül a küldetések miatt.
(megtaláltam a torrentspy.com-on de nemjön 😞 valahonnam máshonnan nemlehet leszedni?)
THUG 1 van PC-re és régebb óta mint a THUG2 elkell hogy keserítselek 😊
Torrentrõl lehet kizárólag leszedni, 800 mega körül van, és elindítása sem könnyü, ami leírás van benne az is fake, ezért hiszik azt sokak hogy nem létezik a játék csak átverés 😊
Én nyár végén töltötem le, és nekem is segítség kellett a beindításához, én se hittem amíg láttam... És azt kell hogy mondjam hogy a pályák sokkal nagyobbak és néha élvezetesebb is mint a THUG2, bár nem olyan pergõs, oldalamról letudsz szedni 2 videót róla
www.baluman.dox.hu (egyéb részleg-be THUG1 -es videó)
Nete is van, és neteztem is vele, csak kevesen voltak, átlag 1-2 szerver volt ha volt 😊
Torrentrõl lehet kizárólag leszedni, 800 mega körül van, és elindítása sem könnyü, ami leírás van benne az is fake, ezért hiszik azt sokak hogy nem létezik a játék csak átverés 😊
Én nyár végén töltötem le, és nekem is segítség kellett a beindításához, én se hittem amíg láttam... És azt kell hogy mondjam hogy a pályák sokkal nagyobbak és néha élvezetesebb is mint a THUG2, bár nem olyan pergõs, oldalamról letudsz szedni 2 videót róla
www.baluman.dox.hu (egyéb részleg-be THUG1 -es videó)
Nete is van, és neteztem is vele, csak kevesen voltak, átlag 1-2 szerver volt ha volt 😊
Ha kell akkor BitTorrent-en, vagy DC-n keresd, ott biztos, hoy megtalálod!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
honnan töltöd a thug 1 et????
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Kicsit megkésett válasz:
kb szeptember óta. De sajna nincs idõm játszani vele.
kb szeptember óta. De sajna nincs idõm játszani vele.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hoppá megnéztem és télleg van thug 1 pc-re.és télleg 800 mega körül van.
én is töltöm😄Bár remélem menni fog.
én is töltöm😄Bár remélem menni fog.
Nekem Ati 9600 pro-m van, 2400-es+-os proci, és 1024x768-on maxon megy. A THUG 1 nekem is megvan, torrentrõl lelehet szedni de mûködésbe helyezése elég gázos. 800 MB körül van. Mivel nete is vna, ezért kérdeztem külföldiektõl, a THUG1 régebb óta létezik mint a THUG2 érdekes módon, vannak akik több mint 1 éve nyomják <#merges2>#merges2>. Ez azért meglepõ mert én jóval több mint fél éve tolom neten a THUG2-ot, bár most abbahagytam, meguntam egy kicsit (most THUG1-ezek 😊) Akinek mégis kéne segítség a THUG1 elindításában, feltelepítésében írjon E-mailben vagy MSN-be. [email protected]
Tudtam regelni a skylinera meg is találtam de seedelni nem seedeli senki. Egyébként pécsi vagyok
Az endlessen nincs a skylinera meg nemm vagyok bejáratos, regeleni meg már nem lehet.
nem. nekem a service pack 1 van fennt mert nem megy fel az sp 2 pedig jó lenne mert ott tûzfal is va.
Ja, ha az ilyen egyszerû lenne! Egy intézmény szigorú szabályzata és tûzfala állja utam. Na meg persze a szerverszoba zárt ajtaja! <#rolleyes>#rolleyes>
Azért tetszik a ki nem mondott feltételezésed, amivel értelmi és billentyûzet-nyomogatói képességemet méltatod! <#nyes>#nyes>
Azért tetszik a ki nem mondott feltételezésed, amivel értelmi és billentyûzet-nyomogatói képességemet méltatod! <#nyes>#nyes>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Meg tudod adni hogy melyik torrent oldalról szedted le?
szerintem a 9250-es azért nem túl gyors kártya!2 gépem van a gyengébbik p3-as 800mhz gf4 ti 128mb-os videókártyával és most próbáltam tökéletesen megy a játék1280-ban is!A másik az lényegesen gyorsabb ott sincs gond😊
nem az sajnos. a videókártya.mert egyik barátomnak 2.4 ghzes és 512mbramos de neki is 9250 a videókártyája.és 1280-asban neki is akad.
inkább videókártyafüggõ a játék de nem kell neki szerintem 1.2ghz-nél gyorsabb procis 512mb-os memóriával pixel shader 1.1-et ismerõ videókártyánál jobb!!!