836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
#635 ja tényleg -
#634 " majd az vizet spriccel a munkásra,"
LOL
Nem a viztől ijed meg , hanem a tűzcsap tetejétől amit lecsavartál a nata spinnel. -
#633 New Orleans, helikopter...? -
Gary #632 Az a THUG 1-ben van nem? Ha megcsinálod, utána nyúlja le Eric(?) a kazettát... -
#631 először úgy kezd hogy melyik pálya, aztán milyen trükköt hol, és lehetőleg rakj be egy képet is, és akkor sokkal egyszerűbb válaszolni. Mert nekem helikopter egyik pályán se rémlene hogy lenne, nem hogy fölötte mc twist :S -
#630 Van egy sárga kis munkagép vagy mi, aminek elején lóg egy kőgolyó, és a jrműben meg alszik a dolgozó. Nem messze tőle az út másik oldalán van egy tűzcsap, azon natas spin (vmelyik Revert/rotate X gomb + slide egyszerre), és akkor forog a kúton, majd az vizet spriccel a munkásra, az megijed, és a kővel kiüti a falat ahol belehet menni a gokartoshoz. -
fapipa #629 Mondom ,hogy a földőn egymás után csinálom.
Csak a tetőn nem sikerül a helikopter fölött,pedig ugyanúgy nyomom.
Melyik ugratón kell ? 1.a bódé mellett. 2.szürke beton.3.oldalról ??
V.ki írja le, lécci. -
#628 Szóval McTwistet kell! :DD -
fapipa #627 Help !
A helikopter fölött nem tudom megcsinálni a Mc Twist-et.
A földön 6x is egymás után.
Előtte kell valami speciálisat csinálni,azt sem engedi.
Tippet lécci ! Kőssz. -
#626 ahol van a szükőkút ott van egy csap és azon nata spin vagy mi és majd meglátod hol van:D -
#625 Megint én! Most azt szeretném kérdezni, hogy ausztráliában story mode-ban hol van a kis gokartos benszülött? -
#624 Már megvan...Bocs... -
#623 KP6??? -
#622 ŐŐŐ már jó, már csak azt kéne kiderítenem hogy hogyan lehet trükközni... milyen gombal lehet? (ilyen hülye neve van) :)) -
#621 Üdv. Felraktam az UG2-t, meg is crackeltem a 3. CD-ről, de még mindig az 1. lemezt kéri... -
#620 Köszi az infót a magyarításról. -
#619 http://evin.uw.hu/ - Evin magyarításainak oldala
-Evin csinált neki magyarosítást, de nem teljes, teszt verzió, és sajna nekem nem is működött :( -
#618 Hali!
Nemtudja valaki hogy a Tony Hawk's Underground 2-höz jelent-e már meg magyarítás Ha igen honnan lehet letölteni Köszi. -
#617 Vazze nekem is leállt a THUG1 82%-nál!
Pedig van seed meg minden de 0-ával szedi már 2 napja:( -
Gary #616 A haverodnál kapjátok le valamilyen image file-ba és azt vidd haza, onnan telepítsd vagy azt írd ki otthon magadnak.
iso vagy a Nero nrg-je is jó, mert így kapod a legkisebb file-méretet.
Vagy vidd haza a file-okat és csinálj Te image-et belőle pl. MagicISO-val, Nero-val vagy amit szoktál használni. -
#615 Egyértelmű a cd-kkel van a hiba. Rakd be a 2. cd-t és keress rajta valami meggyőzőt hogy az biztos a 2. cd-e ^^ Esetleg próbáld meg a 3. lemezt, hátha rosszul van ráírva (már fordult elő velem is). Ha nem jó akkr nincs ötletem. -
#614 passz... majd más is benéz ide, és megmondja tutit... -
tosatt #613 Nála műkszik de már azóta legalább 2 helyen kipróbáltukde nem műkszik sehol se. Mit tok csinálni? -
#612 A haverodnál működik ugyanezzel a CD-vel? Mert ha nem akkor lehet, hogy 3x másolta le az 1es CD-t! XD -
tosatt #611 Sziasztok.
Végre megkaptam a haveromtól a gamet 3cd-n. Berakom az elsőt. Nyomja kéri a másodikat. Hiába rakom be nem baszik rá semmit. Mit csináljak?? -
#610 már msn-en tegnap segíetetettem, és megcsinálta -
#609 uh hát én má régen THUG-oztam... na de azért a memóriám megmaradtx))^^ fel kell grindolni de ahhoz nagy lendület kell...ahol van az a rakéta mögötte van egy emelkedő onnét gurulj és ollizz rá a "kötélre" -
#608 [email protected] -
martin01 #607 már megvan a kép. -
martin01 #606 msn címed van?
mert ha igen akkor át tom küldeni a képet. -
#605 Én kijátszottam, de az a baj hogy nyáron. Most így nem nagyon tudom, tudnál felrakni egy képet arról az oglory-tól? -
martin01 #604 sztok!
én Skateopiában vagyok és az uccsó goalt nem tom megcsinálni.A neve :Fountain O Glory.Ha valaki megcsinálta már az kérem mondja el hogy kell.(van ott utasítás hogy fel kell grind-olni rá de nem tok mert 1m elötte visszafelé kezd el grind-olni.Help Please!!! -
martin01 #603 sztok!
én Skateopiában vagyok és az uccsó goalt nem tom megcsinálni.A neve :Fountain O Glory.Ha valaki megcsinálta már az kérem mondja el hogy kell.(van ott utasítás hogy fel kell grind-olni rá de nem tok mert 1m elötte visszafelé kezd el grind-olni.Help Please!!! -
#602 nekem nem hittem volna h játszik rajta vki(én is játszok):D
-
Davidkaaa #601 helloka! van vkinek 100% os vegigjatszasa a tony hawk hoz ? -
Nuki #600 kösz én is pont ezért akartam ideírni :D -
#599 Ez sila!Nem kell megkeresni ott van az előző hozzászólásban kékkel A THAW!Csak katt rá:D -
#598 én kiirtam a telejs nevét és ugy nemadta ki,bocsi és köszi
most megyek és megkeresem -
#597 már rég, és sikerült is, de használd a keresőt, nem véletlen találták ki
THAW
FAQ-ba leírtam hogy mit kell csinálni hogy elinduljon (crack is ottvan) -
#596 kicsit off de valaki letöltötte már a Tony Hawk's American Wastleland-t?
ha siekrült feltelepitenie?