Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Most megint változott valami a thug 2 onlineal kapcsolatban. Most ezt kell bemásolnotok a thug2\game könyvtárba, és avval indítani a játékot:
FUQTHUG2.rar link

Pistike 007
Láttam a videóban hogy Berlinben, ahol a részeg sörösök vannak, egy nagy valami szétzúzta az épületet ( mint a játékban sok más helyen😊 ).
Nem tudjátok mi ez?

Pistike 007
[email protected]
Egyébként benne van a profilomban-.-'

Nembaj.

😊

mert lenne 1-2 kérdésem
Pistike van msn címed?
Balumann
Érdekes, ez a mód óta ezt írja miután loginolok Online-ba:

Nemtudom miért, mi jogon kapcsolták le az online szervert, de elég szemétség. A THPS 4 szervert már fél éve leállították kb. azthiszem, de azt még megértem mert tényleg régi játék. Na de a THUG 2-t amivel még most is rengetegen játszanak, hihetetlen. Nah mind1, ezen legalább lehet játszani...

Én ma voltam fenn online-on, egy magyar szerver, volt benn 5 magyar. Belépek, és látom hogy perfect balance van. Ezt már multkor is tapasztaltam, hogy így játszanak. Mikor fentvoltam legutobb, belépett hozzám egy magyar, és kérdezte hogy miért van ilyen balance, nincs meg az a bigyó...? Mondom csak a noobok meg hülyék játszanak úgy, erre mondott egy szép verset nekem... Ma megkérdeztem, hogy mi ebben a jó így játszani, azt mondták: Így nincs tétje a játéknak, csak úgy mehetünk, meg hogy legyen min idegeskednem.
Úgyhogy errõl ennyit, szánalmas! Játszani se tanulnak meg, õ bajuk.

Egyébként ehhez az online módhoz még annyit, hogy aki szeretne szervert készíteni, ne felejtse el újra patchelni a thug2_served -el.

Pistike 007
<#csodalk>

Balumann
Sajnos kb. 1 hete (vagy kicsit több) úgytûnik lekapcsolták a THUG 2 fõszervert (?), akárcsak a THPS 4 és azthiszem a THUG 1-et is sajnos.

Basti.MC csinált egy módot, amivel lehet játszani neten, nem tudom, hogy hogy... :/ LETÖLTÉS (from Rapidshare), egy másik mirror

Pistike 007
Tûzfal?

szily12
HellO!
Készüljetek fel valszeg very noob kérdés ^^
Szóval.
Én régebben THUG2-ztem és futott a multi is meg minden. Viszonylag tudok játszani. Szóóval.
Most egyszeruen nem tudok belogolni a multiba. Nem enged be. Csomó ideig tölt aztán semmi. Feltettem a GameSpy-t, profilt is csinaltam, regeltem is... és mégis semmi...
Ha vki tudja akkor help pls! lehet h valahol le van irva de nincs erõm végigolvasni

Elõre is thx
<#csodalk><#wilting><#vomit><#rinya>

Pistike 007
Emlékszem amikor nem tudtam mivel mit csinálok úgy tudtam örülni egy ollienak...<#nyes>

ja, a to rail csak amikor csúszik megforditja a deszkát és csúszik tovább

Cool story, bro.

ez a neve: primo

Cool story, bro.

Pistike 007
Aha

Balumann

Balumann
olvasd el az elõtte lévõ üzenetemet 😄

Pistike 007
Nem manual? Én mindig abból csináltam.

Balumann
De valószínûleg arra gondol 😄 Az asszem grab - flip. De lehet hogy grind - flip, most így fejbõl nem tom, ki kellene próbálnom ^^

Pistike 007
Nem a To Rail-re gondolsz?

Balumann
Ha ez egy manual trükk, akkor kezdj el manualozni, majd nyomd meg közbe a grab - flipet (egymás után gyorsan), vagy lehet hogy fordítva.

hy! vki nem tudja a thug 2-be hogy hogy kell azt a trükköt megcsinálni amikora deszka oldalán csúszol? (nem a csövön)

Cool story, bro.

ok köszönöm. akkor inkább a tony hawks american wastelandal jáccok 😊
Balumann
Az nem a mentés miatt van. elõbb single-be játsz egyébként, aztán multiba, ne a multin idegesítsd a többieket azzal, hogy milyen trükköt hogy kell.

A connection refused azért van, mert nem eredeti a CD kulcsot. Van szerver patch, amivel lehet tört szerver készíteni, amik ezekkel vannak csinálva, oda betudsz lépni (feltéve ha nincs olyan CD kulcsot használó mint te 😄). (ha nem tört szerver akkor a fõszerver ellenõrzi, hogy nem warez-kulcs -e egyáltalán).
Ennyibõl is jobb a THAW, mert ott egyáltalán nincs CD kulcs se, és nem tudja mivel ellenõrizni hogy eredeti-e a játék, v nem.

Egyébként talán ha jobb leszel egy fél év mulva, sok pontod lesz, és elnyered a jobb külföldiek bizalmát, akkor talán kapsz egy olyan kis progit amivel bárhova betudsz lépni.

nemtud valaki adni mentéseket?? hoy tudjak normálisan jáccani multiba... mert egy csomoszor azt írja ki amikor fel akarok meni egy szerverre hogy refused game
😞 plz help! :'(
Evin
Nem is téged szúrtalak le.

cyberboci
Sajnos nem. Talán majd 1x lesz idõm befejezni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

de az sem teljes. 😛
😞
Pistike 007
Jólvanna, csak reklámoztalak...<#vigyor5>

Evin
Szinkron nincs!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Pistike 007
hello a Tony Hawks Underground 2-höz van magyar szinkron?
Pistike 007
<#nemtudom>

Balumann
ez mi, és hogyan kapcsolódik ez a THUG 2 játékhoz?

Tekken5
<#wink>

Pistike 007
<#smile>

Viktor9202
<#vigyor>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Tekken5
"Ha a menyasszony szülei az örömapa és az örömanya,
akkor a lányuk az örömlány?"

LOL! 😄

Balumann
feltalálták a szótárat :| Én is sokszor csináltam, fõleg az American Wasteland-ba, hogy leraktam a tálcára és szótárba beírtam amit nem értettem. Mondjuk érdekes, hogy a történetet teljesen értem, a feladatból meg mindig a legfontosabb szavakat nem 😊 Ez így van, hogyha tanulsz angolul akkor is!

Pistike 007
Csak azért kérdeztem mert Berlinben már csak az az egy cucc volt amit meg kell csinánlni, de már megvan, köszi. Sztem az volt a baj hogy free skate-ben próbálkoztam... 😄

Viktor9202
Tom leirja, de nekem nehezebb volt rájöni mer németet tanulok az engolt meg nem nagyon értem

Balumann
Rájönni. Leírja a feladatot pontosan úgy emlékszem ^^

Pistike 007
<#taps>

Viktor9202
Ne legye ma nyomorék, gyere rá mer nekünk is rákellet jönni

Pistike 007
De hogyan kell kifesteni?<#szomoru1>

xy21
Kikell festeni a Templomot!

Pistike 007
Berlinben hogyan lehet bemenni a galériában lévõ gördeszkapályára?

Pistike 007
Ja, a spine transfert meg tudom csinálni, csak a teljesen full stathoz kellett. 😊

Egyet tudsz csinálni?
Ha nem, akkor kesess egy ehhez hasonló helyet:
A lényeg, hogy mikor a negyedcsõ egyik oldalán fölugrasz, akkor nyomsz egy (alapbeállításnál) KeyPad7+KeyPad9-et. Ez a Spine Transfer.

Most már csak kettõ ilyet kell összekötnöd, úgy, hogy mikor landolsz a negyedcsövön, akkor nyomsz egy Revert-et (KP9), majd Manual vagy Nosemanual (elõre, hátra vagy hátra, elõre) és az egyensúlyt megtartva elgurulsz a következõ (képen látható) helyre és ott megismétled a Spine Transfer-t.
Az sem baj, ha a két negyedcsõ nem egy szinten van!

Ilyet kell csinálnod a New Orleans-i pályán is!
További segítség:
Planet Tony Hawk

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Pistike 007
magyarul😊

Prince of Máté
kettõ között revert

Pistike 007
Két spine transfer 1 combóban... Azt hogyan?