836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
romi8 #756 ismerem xd -
#755 Ez már jobb volt valamivel. De túl kevés trükköt használsz. Meg más pályán is csinálhatnál videót.
tony hawk's underground 2 130 tags los angeles graffiti(nem tom ki a készítője) -
#754 szerintem egész jó :) -
romi8 #753 92 tags :D -
#752 köcc -
#751 Ne haragudj. Csak nagyon sok videó van/volt már erről, meg amikor játszottam akkor is nagyon utáltam, mikor LA -n csak azon a kis körön ment mindenki, vagy a másik véglet mikor a szélén grindeltek ugrás nélkül (általába ez a 2 lehetőség volt...). Játsz inkább értelmesen, az csak fölösleges menőzés,hogy milyen nagy pontszámot vagy képes elérni, és nem is fejlődsz tőle (csak abban a körben fogsz tudni jobban menni). -
romi8 #750 www.thug2modz.tk- ha innen nem megy akkor itt :D -
#749 HI!
Honnan tok szerezni ng modot? -
romi8 #748 azér nem kell leszolni... -
#747 LA gaplineon nagyon nehéz -.- -
romi8 #746 videóm :D -
Ász13 #745 Elnézést a fogalmazásért. Nem akarok roszat vagy ijesmi.. bunkó lenni sem akarok... Csak nehezen tom megfogalmazni:S Mwgpróbálom végig vinni nehéz fokozaton. -
#744 Nálad lehet akkor a gond, mivel a link amit ide beírtam, pontosan a fájlra mutat, ami letölthető, akárcsak arról a linkről ami az oldalamon is kint van. Ha esetleg CRC hibás, másik internetkapcsolatról próbáld letölteni. -
#743 Gondolom akkor kapod meg őket, hogyha legnehezebb fokozaton végigviszed 100%-ra a játékot. De nem tom, én nagyon régen játszottam ki a storiját és ezeket a karaktereket nem néztem. -
#742 Az érthetőbb fogalmazást én is javaslom. -
#741 Lesz majd COD2 katona meg Shrek is ha minden igaz.
De ha kicsit érthetőbben fogalmaznál egyszerűbb lenne (: -
Ász13 #740 Hello! segítsetek már lécci! Eljutottam a végéig. Láttam táncolni az ördögöt. Mit kel tennem, hogy teljes legyen a Vendégeknél? Mert anyit tok hogy van az az udvari bolond szerü bohóc, Ben Frenklin, Egy torreádor, egy grafitis, meg egy paraszt gyerek. de még van 2 hely. Most mi legyen? Hogy szerezzem meg őket: Lécci segítsetek -
Ász13 #739 Még valami. megcsináltam Ausztráliát erre most megin ott vok... A galambokat már elzavartam, de nem tom h a második feladat micsoda. Mit kell csinálni? -
Ász13 #738 Nem vok a szavak embere:) Evin! Már rátalálok az oldaladra, csak nem tom letölteni a magyarosítást:S Igen! A gorilla, meg hogy balacsapjon a szörnybe a villám! Noh azt hogy lehet? -
#737 Sztem ,,Temetőbe gorilla" Skatopia, ,,Szörny aki lyukat csinál a földbe" New Orlins -
#736 3x elolvastam, de fogalmam sincs, hogy mire gondolsz, temetőbe gorilla meg szörny ami lyukat csinál a földbe?! :S -
#735 evin.uw.hu/aces/thug2.ace
Dolgozok rajta, hogy minél előbb menjen az oldalam. -
Ász13 #734 jah meg még nagyon megköszönném ha valaki azt a linket, ahonnan egyböl le lehet tölteni a magyarosítást, na azt ha valaki leirná. Mert az oldal valamien ervines nem jön be:S -
Ász13 #733 Köszönöm! meg is csináltam, még rendör kocsit is kicsináltam. van 425 pontom. Még 75 kell:S Nah mind1 láttam az előzetesbe gorillát, meg h azt a szörnyet, aki csinál a földbe egy jukat, ha a temetőbe leszedem a koponyafejeket, nah láttam azt, hogy belecsap a villám. ezt én hogyan oldhatom meg? + a gorilla -
#732 Natas spin (revert + grind) a tűzcsapon. -
Ász13 #731 Helló! Végigolvastam a fórumot, hátha megtalálom a problémámat, de nem sikerült. A Clasik módot végig vittem. Már a Bermuda háromszögös izé is megvan. Szal csak azt szeretném tudni, hogy Ausztriában mit kell csinálni, hogy felébredjen a manus. VAgy nem tom... ÉRtitek? Pleas segítsetek! Főleg azok akik ijen nagy formák, akik megnézik fojton:) -
bust #730 ok. kösz mindenkinek mindent. -
#729 A graff-kore-on kivul az összes moddal fel lehet menni netre.
Én például mindig ng moddal meek fel. -
bust #728 mkódok?
de akkor h lehet h más színes nevet ír? -
#727 Jah csak az online móddal való indításkor élp fel netre. Akkor szerinem nincs lehetőség mkódok használatára. -
bust #726 és ha telepítettem a graffkore-t akkor csak abbol indíthatom? Ugy értem h csak akkor fog működni ha színesen akarok írni? Mer nekem a graffkore-bol indítás nem lép fel a netre, szal ha csak onnan lehet ezt akkor mi a megoldás? -
#725 én a krm -en meg a graffkore-n kívül egyiket se ismerem (illetve a kmr-t nem tudtam kipróbálni, de utána megtudtam h az meghekkeli a balance-t /könnyíti/, és újrakell telepíteni a játékot h megjavuljon).
Én mondjuk mód ellenes vagyok már egy jó ideje. Szinesen írás is csak idegesítő, névben is, free skate-ben szinezés még inkább. -
#724 http://www.thug2modz.tk/
itt pedig választd a thug2-t.
Ott lesz egy nagy rakás mod.
megjegyzem:KIZÁRÓLAG A SZÍNES BETŰK,ÉS A TÁRGYAK(UGRATÓK,GRINDEZŐ HELYEK)SZÍNEZÉSÉHEZ HASZNÁLOM EZEKET!
NEM PEDIG CSALÁSSAL VALÓ PONTSZERZÉSRE!!!!!! -
bust #723 és hol találok pl graffkore-t? Má halom oldalon kerestem de eredménytelenül -
#722 meg pr moddal,ng moddal,chc moddal,kmr moddal,és még sorolhatnám.... -
#721 Az csak graffkore-val működik -
#720 ctrl+backspace aztán c1-c9+a szöveg amit színesen akarsz írni -
bust #719 hogy is van pontosan az a színesen írás? -
bust #718 ja megvan -
bust #717 van eredeti cd kulcsom, de el van írva...
am 1szer tuttam jáccni neten, de akkor is gamespy-ból indítottam...
hol van lentebb az az online pack