Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
3x elolvastam, de fogalmam sincs, hogy mire gondolsz, temetõbe gorilla meg szörny ami lyukat csinál a földbe?! :S

Evin
evin.uw.hu/aces/thug2.ace
Dolgozok rajta, hogy minél elõbb menjen az oldalam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

jah meg még nagyon megköszönném ha valaki azt a linket, ahonnan egyböl le lehet tölteni a magyarosítást, na azt ha valaki leirná. Mert az oldal valamien ervines nem jön be:S
Köszönöm! meg is csináltam, még rendör kocsit is kicsináltam. van 425 pontom. Még 75 kell:S Nah mind1 láttam az elõzetesbe gorillát, meg h azt a szörnyet, aki csinál a földbe egy jukat, ha a temetõbe leszedem a koponyafejeket, nah láttam azt, hogy belecsap a villám. ezt én hogyan oldhatom meg? + a gorilla
Balumann
Natas spin (revert + grind) a tûzcsapon.

Helló! Végigolvastam a fórumot, hátha megtalálom a problémámat, de nem sikerült. A Clasik módot végig vittem. Már a Bermuda háromszögös izé is megvan. Szal csak azt szeretném tudni, hogy Ausztriában mit kell csinálni, hogy felébredjen a manus. VAgy nem tom... ÉRtitek? Pleas segítsetek! Fõleg azok akik ijen nagy formák, akik megnézik fojton😊
ok. kösz mindenkinek mindent.<#finom><#vigyor2>

brodix
A graff-kore-on kivul az összes moddal fel lehet menni netre.
Én például mindig ng moddal meek fel.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

mkódok?<#conf>
de akkor h lehet h más színes nevet ír?

Balumann
Jah csak az online móddal való indításkor élp fel netre. Akkor szerinem nincs lehetõség mkódok használatára.

és ha telepítettem a graffkore-t akkor csak abbol indíthatom? Ugy értem h csak akkor fog mûködni ha színesen akarok írni? Mer nekem a graffkore-bol indítás nem lép fel a netre, szal ha csak onnan lehet ezt akkor mi a megoldás?

Balumann
én a krm -en meg a graffkore-n kívül egyiket se ismerem (illetve a kmr-t nem tudtam kipróbálni, de utána megtudtam h az meghekkeli a balance-t /könnyíti/, és újrakell telepíteni a játékot h megjavuljon).

Én mondjuk mód ellenes vagyok már egy jó ideje. Szinesen írás is csak idegesítõ, névben is, free skate-ben szinezés még inkább.

brodix
http://www.thug2modz.tk/
itt pedig választd a thug2-t.
Ott lesz egy nagy rakás mod.
megjegyzem:KIZÁRÓLAG A SZÍNES BETÛK,ÉS A TÁRGYAK(UGRATÓK,GRINDEZÕ HELYEK)SZÍNEZÉSÉHEZ HASZNÁLOM EZEKET!
NEM PEDIG CSALÁSSAL VALÓ PONTSZERZÉSRE!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

és hol találok pl graffkore-t? Má halom oldalon kerestem de eredménytelenül<#szomoru1><#schmoll2><#shakehead><#sir><#help>

brodix
meg pr moddal,ng moddal,chc moddal,kmr moddal,és még sorolhatnám....

Balumann
Az csak graffkore-val mûködik

brodix
ctrl+backspace aztán c1-c9+a szöveg amit színesen akarsz írni

hogy is van pontosan az a színesen írás?

ja megvan<#circling>

van eredeti cd kulcsom, de el van írva...
am 1szer tuttam jáccni neten, de akkor is gamespy-ból indítottam...
hol van lentebb az az online pack<#kerdes><#kerdes>

Balumann
Ha nincs eredeti CD kulcsod, akkor csak olyan szerverekre tudsz felmenni, ahol a szerver készítõ alkalmazott egy ún. szerverkészítõ patchet (mert egyébként ellenõrzi a fõszerver által a cd kulcsot). Refused-et kizárólag akkor ír, ez ellen nincs ellenszer. Illetve hogyha szerverpatchelve van, de már vki van azzal a cd kulcsal azon a szervern, akkor is refusedt ír.
Lentebb találsz egy THUG 2 online pack-ot, abba bennevan egy cd kulcs átíró, és szerverpatch is.

Egyébként te feltelepíteted és feltudtál menni online-ra? Mert elméletileg megszûnt a thug2 fõszerver, és egy ilyen külön mód kell (fuq mód), hogy fellehessen menni onlinera (cisnáltak egy szervert).

nem tom h ez fontos-e,de a cd kulcs vhogy így néz ki (hibássan):
222f-22gb-222v-3axf-78d9
(a kettesek helyet lehet h z van,<#fejvakaras>)
<#help>

csá all. kéne egy kis help cd keyyel kapcsolatban! a következõ a problémám:
ugyebár én kb két éve ismerem és (kissebb kihagyásokkal) jáccom a thug2-õt, de miután nemrégiben le kellett kapnom me kellett hely, és vissza akartam tenni feltûnt, hogy a kód a cd-n el van írva(ugyebár nem eredeti) és nem engedi telepíteni. mivel (teljessen) hülye nem vok, kerestem találomra egy kulcsot, telepítettem, minden ok, kivéve h nem tok neten jáccni mert visszautasít (refused). ebben kellene help, és mielõtt vki leszólna, olvastam vissza!

Balumann
Azt hiszem emlékszem rád, én vok BaluHuNTeR.
(még most is játszogatok, bár inkább THAW-al, thug1-el meg evvel csak nagyon ritkán ^^)

ChuckyHUN
fúúúú ezt régen mennyit toltam!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pistike 007
Már két éve döngetem a játékot, negyedszer viszem végig, kéne már valami újítás😊

Balumann
Van egy olyan, hogy CHAD mód, azt szoktam használni. THUG 1 -es trükköket rak bele a játékba (wallplant utáni ugrás, nagyobb szögbõl lehet wp-t csinálni), meg szintén van néhány beállítás. Ez inkább styler mód. Egyébként jobb ha egy ideig mód nélkül játszol, ez csak megzavarna.

Pistike 007
Aham. És valami más értelmes mód van amit lehet rendesen használni?

Balumann
Egy lámáknak készült mód, olyan mint thaw-ban a CHC. Freeskate-be szinez összevissza mint ha graffban lenne, lehet szinesen írni, lehet ilyen szarokat dobálni, meg van 1-2 teljesen felesleges hülyeség. Azthiszem bennevan h nem dob ki sehonnan ha kimész (ami csítnek is számít de hátrány is ráadásul, thaw-ban ezért utáljuk legjobban), de ez lehet h nincs, nem emlékszem már rá.

Pistike 007
Mert ez mi is?

Balumann
Én kb. 2 éve használtam a graffkore-t, akkor is pár napig. Ha jól emlékszem CTRL + Backspace a \ jel, kódokat nem tudom, de \c1 -tõl \c9 -ig, meg vannak ilyenek hogy \cb, meg stb. Egyébként ez a mód is csak arra jó, hogy idegesítsed a többieket, a lámáknak meg menõzhess, semmi másra. Nem javaslom módok használatát multiban.

Pistike 007
???

brodix
hi!
meg tudnátok megmondani,hogy graf-kore-nál hogy kell színesen írni?
régebben felírtam,de már nem tom

brodix
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!

Balumann
THUG 2 online csomag
Összeraktam mi kell az onlinehoz (törtszerver készítõ patch, cd kulcs átíró, és fuqthug2 online mód), leírást is csináltam.
Ez alapján neked is mennie kell. Eredeti lemezt nem kér multiban, kizárólag cd kulcs.

brodix
Maga a THUG 2 online még mükszik.
Azzal a FUQTHUG2 exe-vel fel tok menni,de sehova nem tok csatizni.

Balumann
Semmi köze az eredeti lemeznek, a cd kulcs számít netnél. Azért nem tudsz felmenni mert lekapcsolták a fõszervert. Már régebben a THPS 4-ét, és most nemrég a THUG1 és THUG 2-jét is.
Olvass vissza pár üzenetet.

brodix
Ja,és elõre is köcc

brodix
HI!
Nekem eredetiben van meg a game,már évek óta,de kölcsön adtam ismerõsömnek a cd1-et,de mostanában nem találkozom vele.
Letöltöttem a cd-t,de nem tok felmenni netre.
Én úgy sejtem azért,mert az elsõ lemez nem eredeti.
Nem tudtok vmi megoldást?

Pistike 007
!!! #696

Balumann
Minek írsz meg jössz be ide, ha nem is akarsz írni semmi értelmeset?

???

Pistike 007
x)

Balumann
?

Hello

Balumann
neten is lehet játszani, nem kell hamachi.

CSá mindenkinek!!
Nem akartok hálózatba játszani a Tony Hawk's Underground 2 hamachin keresztül?? Igaz én még hamachin nem próbáltam ki a gamet😞
itt az msn címem: [email protected]
Pistike 007
Kanadában hogyan lehet felmenni abba kis lukba amibe sín vezet?😊

Pistike 007
Rájöttem, grindelni kell valami csövön a vonatnál😊)

heló nemtud vki 100%-os mentést vhonnnan??? elõre kössz

http://csuknorisz.mybrute.com