Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dolgozok rajta, hogy minél elõbb menjen az oldalam.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én például mindig ng moddal meek fel.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
de akkor h lehet h más színes nevet ír?
Én mondjuk mód ellenes vagyok már egy jó ideje. Szinesen írás is csak idegesítõ, névben is, free skate-ben szinezés még inkább.
itt pedig választd a thug2-t.
Ott lesz egy nagy rakás mod.
megjegyzem:KIZÁRÓLAG A SZÍNES BETÛK,ÉS A TÁRGYAK(UGRATÓK,GRINDEZÕ HELYEK)SZÍNEZÉSÉHEZ HASZNÁLOM EZEKET!
NEM PEDIG CSALÁSSAL VALÓ PONTSZERZÉSRE!!!!!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
am 1szer tuttam jáccni neten, de akkor is gamespy-ból indítottam...
hol van lentebb az az online pack<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
Lentebb találsz egy THUG 2 online pack-ot, abba bennevan egy cd kulcs átíró, és szerverpatch is.
Egyébként te feltelepíteted és feltudtál menni online-ra? Mert elméletileg megszûnt a thug2 fõszerver, és egy ilyen külön mód kell (fuq mód), hogy fellehessen menni onlinera (cisnáltak egy szervert).
222f-22gb-222v-3axf-78d9
(a kettesek helyet lehet h z van,<#fejvakaras>#fejvakaras>)
<#help>#help>
ugyebár én kb két éve ismerem és (kissebb kihagyásokkal) jáccom a thug2-õt, de miután nemrégiben le kellett kapnom me kellett hely, és vissza akartam tenni feltûnt, hogy a kód a cd-n el van írva(ugyebár nem eredeti) és nem engedi telepíteni. mivel (teljessen) hülye nem vok, kerestem találomra egy kulcsot, telepítettem, minden ok, kivéve h nem tok neten jáccni mert visszautasít (refused). ebben kellene help, és mielõtt vki leszólna, olvastam vissza!
(még most is játszogatok, bár inkább THAW-al, thug1-el meg evvel csak nagyon ritkán ^^)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
meg tudnátok megmondani,hogy graf-kore-nál hogy kell színesen írni?
régebben felírtam,de már nem tom
Összeraktam mi kell az onlinehoz (törtszerver készítõ patch, cd kulcs átíró, és fuqthug2 online mód), leírást is csináltam.
Ez alapján neked is mennie kell. Eredeti lemezt nem kér multiban, kizárólag cd kulcs.
Azzal a FUQTHUG2 exe-vel fel tok menni,de sehova nem tok csatizni.
Olvass vissza pár üzenetet.
Nekem eredetiben van meg a game,már évek óta,de kölcsön adtam ismerõsömnek a cd1-et,de mostanában nem találkozom vele.
Letöltöttem a cd-t,de nem tok felmenni netre.
Én úgy sejtem azért,mert az elsõ lemez nem eredeti.
Nem tudtok vmi megoldást?
Nem akartok hálózatba játszani a Tony Hawk's Underground 2 hamachin keresztül?? Igaz én még hamachin nem próbáltam ki a gamet😞
itt az msn címem: [email protected]
http://csuknorisz.mybrute.com