Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ja télleg ez teljesen kiment a fejembõl xD
Azért ide is be lehetne rakni egy F.A.Q.-t
Balumann
thgames.cwi.hu itt megtalálod a választ ilyen kérdésekre 😊

elitehun
Ez 2004-es vagy 2005-ös játék?
elitehun
Kössz mindent
Balumann
Nincsenek összekötve a pályák, mindegyik részben ugyan úgy külön vannak, naggyából azonos méretü pályák. THAW story módjában van, hogy át lehet menni egy hosszú átjárón egyikbõl másikba, ahol középtájt megáll valahol 3-4 másodpercre tölteni (jobb lett volna ott is pályaváltás...).

elitehun
ok. De a pályák össze lesznek kötve vagy külön kell belépni a menübõl úgy hogy kiválasztod? (mint a THPS4-ben)
Pistike 007
De viszont van egypár jó spot😊

Balumann
Szerintem ne is próbáld a 2 játékot hasonlítani, még ilyen módon se 😄 Jóval kisebb pályák vannak. Kb. 40-50 másodperc a 2 legtávolabbi pontba eljutni a nagyobb pályákon is.

elitehun
És mekkora egy pálya? mondjuk a san andreas egyik szigetéhez képest?
Balumann
TH Underground 1-ben, Underground 2-ben, és American Wasteland-ban van free skate mód, amikor szabadon mehetsz a pályákon, nincsenek feladatok és ilyesmik. De csak úgy mint story-ban.

elitehun
Ebben a játékban van úgynevezett "szabad kóborlás mód"??? (vagy "oda mész ahova akarsz" ha úgy jobban tetszik) Röviden GTA-s?
tudom és ez volt az utolsó de ez akkor is 1,1 bil xD

Balumann
Fõleg ezen a gapline-on. Amúgy sem ér semmit a pont rekord, mert már akkor is mások az esélyek ha egyik flip helyett más van beállítva, mint a másiknak. Régen ezért a gapline-ért lenooboztak mindekit.

Balumann
Nekem már az életkedvem is elmegy az ilyen körözéstõl.

wtf?

Balumann
<#szomoru1>

xD thx

Pistike 007
Grat, nemgyönge😊

Pistike 007
várjuk^^
😄

ezt is töröltem xD de most töltök föl 122 tags videót

az elõzõt töröltem de itt van 113 tags

Evin
Ahol indulsz játék elején, ott mész elõre, majd balra van egy ház. Annak az oldalában a félcsõben gurulj, és ha elég magasra érsz, a ház ablaka betörhetõ, amin ha bemész ott van Ben. Csak kergetned kell utána.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

léccci
csáztok
lenne egy igen kínos kérdésem
az volna h hol találom meg Ben Franklin-t az elsõ pályán????
ismerem xd

Balumann
Ez már jobb volt valamivel. De túl kevés trükköt használsz. Meg más pályán is csinálhatnál videót.

tony hawk's underground 2 130 tags los angeles graffiti(nem tom ki a készítõje)

Tekken5
szerintem egész jó 😊

brodix
köcc

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Balumann
Ne haragudj. Csak nagyon sok videó van/volt már errõl, meg amikor játszottam akkor is nagyon utáltam, mikor LA -n csak azon a kis körön ment mindenki, vagy a másik véglet mikor a szélén grindeltek ugrás nélkül (általába ez a 2 lehetõség volt...). Játsz inkább értelmesen, az csak fölösleges menõzés,hogy milyen nagy pontszámot vagy képes elérni, és nem is fejlõdsz tõle (csak abban a körben fogsz tudni jobban menni).

www.thug2modz.tk- ha innen nem megy akkor itt 😄

brodix
HI!
Honnan tok szerezni ng modot?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

azér nem kell leszolni...

Balumann
LA gaplineon nagyon nehéz -.-

Elnézést a fogalmazásért. Nem akarok roszat vagy ijesmi.. bunkó lenni sem akarok... Csak nehezen tom megfogalmazni:S Mwgpróbálom végig vinni nehéz fokozaton.
Evin
Nálad lehet akkor a gond, mivel a link amit ide beírtam, pontosan a fájlra mutat, ami letölthetõ, akárcsak arról a linkrõl ami az oldalamon is kint van. Ha esetleg CRC hibás, másik internetkapcsolatról próbáld letölteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Balumann
Gondolom akkor kapod meg õket, hogyha legnehezebb fokozaton végigviszed 100%-ra a játékot. De nem tom, én nagyon régen játszottam ki a storiját és ezeket a karaktereket nem néztem.

Balumann
Az érthetõbb fogalmazást én is javaslom.

Pistike 007
Lesz majd COD2 katona meg Shrek is ha minden igaz.
De ha kicsit érthetõbben fogalmaznál egyszerûbb lenne (:

Hello! segítsetek már lécci! Eljutottam a végéig. Láttam táncolni az ördögöt. Mit kel tennem, hogy teljes legyen a Vendégeknél? Mert anyit tok hogy van az az udvari bolond szerü bohóc, Ben Frenklin, Egy torreádor, egy grafitis, meg egy paraszt gyerek. de még van 2 hely. Most mi legyen? Hogy szerezzem meg õket: Lécci segítsetek
Még valami. megcsináltam Ausztráliát erre most megin ott vok... A galambokat már elzavartam, de nem tom h a második feladat micsoda. Mit kell csinálni?
Nem vok a szavak embere😊 Evin! Már rátalálok az oldaladra, csak nem tom letölteni a magyarosítást:S Igen! A gorilla, meg hogy balacsapjon a szörnybe a villám! Noh azt hogy lehet?
brodix
Sztem ,,Temetõbe gorilla" Skatopia, ,,Szörny aki lyukat csinál a földbe" New Orlins