836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
VulcanBomber #796 Segítség kellene.
A játékom ugyan nem eredeti, de nem is crackes. Online-ra nem enged fel, kiírja hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Anno láttam egy youtube-videót ahol a http://www.thug2modz.tk/ oldalon talált modokat kellett berakni hogy mindez menjen.
Szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit tegyek hogy tudjak online játszani. -
#795 Hello, már Berlinben vagyok, de Barcelona óta nem működik a magyarosítás és anélkül nem tudom mind1ik feladatot megcsinálni, csak videók segítségével, de így nem túl izgalmas a játék, mindenkinél így működött a magyarosítás? -
#794 Ebben nincs külön Spine transfer (a thps 4-ben meg thaw-ban van csak), a Nollie és Switch gombot kell lenyomni egyszerre. -
#793 Ezek közül melyik a Spine transfer, mert mát mid1iket próbáltam és egyik sem jó
-
#792 ja -
#791 4dfsdgt3d -
#790 Ez diszkrimináció!:D -
#789 Hát, én 4 topiknak vagyok házigazdája, ebből 3-nál így 1 napon belül megkaptam a házigazda jogokat. A Fuel of Wars-nál 2x is kértem, és emlékeim szerint 3 hét után adták meg.
Csak jó támogatottságot kell szerezni :) Mondjuk GRAW 2-ben multi szervező voltam, THAW-nál meg csináltam azt az oldalt, banner is saját, és el is fogadtak. -
#788 Én kb 2 éve levelezgetek hogy berakjanak valahova szóval... -
#787 Csak a THAW topikjában van sajnos házigazda jogom. -
#786 Ja télleg ez teljesen kiment a fejemből xD
Azért ide is be lehetne rakni egy F.A.Q.-t -
#785 thgames.cwi.hu itt megtalálod a választ ilyen kérdésekre :) -
#784 Ez 2004-es vagy 2005-ös játék? -
#783 Kössz mindent -
#782 Nincsenek összekötve a pályák, mindegyik részben ugyan úgy külön vannak, naggyából azonos méretü pályák. THAW story módjában van, hogy át lehet menni egy hosszú átjárón egyikből másikba, ahol középtájt megáll valahol 3-4 másodpercre tölteni (jobb lett volna ott is pályaváltás...). -
#781 ok. De a pályák össze lesznek kötve vagy külön kell belépni a menüből úgy hogy kiválasztod? (mint a THPS4-ben) -
#780 De viszont van egypár jó spot:) -
#779 Szerintem ne is próbáld a 2 játékot hasonlítani, még ilyen módon se :D Jóval kisebb pályák vannak. Kb. 40-50 másodperc a 2 legtávolabbi pontba eljutni a nagyobb pályákon is. -
#778 És mekkora egy pálya? mondjuk a san andreas egyik szigetéhez képest? -
#777 TH Underground 1-ben, Underground 2-ben, és American Wasteland-ban van free skate mód, amikor szabadon mehetsz a pályákon, nincsenek feladatok és ilyesmik. De csak úgy mint story-ban. -
#776 Ebben a játékban van úgynevezett "szabad kóborlás mód"??? (vagy "oda mész ahova akarsz" ha úgy jobban tetszik) Röviden GTA-s? -
romii #775 130 tags la :) -
romii #774 tudom és ez volt az utolsó de ez akkor is 1,1 bil xD -
#773 Főleg ezen a gapline-on. Amúgy sem ér semmit a pont rekord, mert már akkor is mások az esélyek ha egyik flip helyett más van beállítva, mint a másiknak. Régen ezért a gapline-ért lenooboztak mindekit. -
#772 Nekem már az életkedvem is elmegy az ilyen körözéstől. -
romii #771 wtf? -
#770 -
romii #769 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=n5Gsnh5ei4g]1,1 bil ^^[/URL] -
romi8 #768 xD thx -
#767 Grat, nemgyönge:) -
romi8 #766 122 tags la xD -
#765 várjuk^^
:D -
romi8 #764 ezt is töröltem xD de most töltök föl 122 tags videót -
romi8 #763 az előzőt töröltem de itt van 113 tags -
romi8 #762 106 tags -
romi8 #761 [URL=http://www.eps-clan.com/vids/romi_1008mil_la.wmv.htm]1 bil ^^[/URL] -
#760 Ahol indulsz játék elején, ott mész előre, majd balra van egy ház. Annak az oldalában a félcsőben gurulj, és ha elég magasra érsz, a ház ablaka betörhető, amin ha bemész ott van Ben. Csak kergetned kell utána. -
NelsonFalcone #759 léccci -
NelsonFalcone #758 csáztok
lenne egy igen kínos kérdésem
az volna h hol találom meg Ben Franklin-t az első pályán???? -
romi8 #757 844 mln ^^