Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném tudni, hogy van-e a játékhoz perfect manual kód, és ha van akkor mi.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)
ezt a videót nézd meg, ebben minden van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha egy hét után sincs önálló eredményed: Válogass!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mert ha pl a GK-.exe-t indítom,akkor ugyanolyan bugos.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
THX ROMI!!
EZ TÉLEG MÜKSZIK!
Azóta mint mondtam eléggé elrettentem a Catalyst-tól.
Azért nagyon köszönöm segítséged!!!
-átállítod a kompatibilitást XP -re
-a videókártya driver kezelõjében (Catalyst) állíts át mindent vmi másra, tehát ha legkisebben volt akkor legnagyobbra és stb.
Én próbáltam Vista-n is a játékot, nem volt problémám vele.
Végül is feltettem a Graf-Kore-t,de ugyanúgy megmarad a probléma.
Valakinek nincs ötlete,mit tudnék csinálni ezzel a buggal?
Graff Kore-t hol találok?
van rá patch valahol
Nem tudjátok,miért lehet az,hogy elindítom a játékot,és mikor lépek egy másik menüre,elkezd csúszni a kép,hirtelen pedig helyre áll,de ha átlépek egy másik menüre,akkor megint elcsúszik.
Játék közben pedig ez akkor van,ha focus-t bekapcsolom.
Idézet onnan a thug 2 magyítás alól:
"Azt ígértem 2007 végére kész leszek. Ezt sajnos csak részben tudtam betartani. A magyarítás tesztelése alatt, most jött elõ az a hiba, mely kiküszöbölhetetlen és komoly játékélményvesztést okoz. Röviden: 1-2perces fagyást okoz játék közben. Mivel minden szöveges fájl tömörítve szerepel a játékban, ami szerencsére kitömörítve is a játékba került, de a tömörítettet használja alapból a játék. A tömörített fájlokat szépen sikerült kiiktatni, és a külsõ fájlokat használja a játék, mellyel magyar lesz, de mivel így a tömörített fájlokban nincs semmi, gondolom azért akad meg néha, mert keresné benne az adatot. A játék nem fagy le vagy lép ki, csak kb 2percen keresztül áll.
Amíg nem lesz hozzá ki/betömörítõ (ennyi idõ után nem valószínû, hogy lesz is) addig nincs értelme tovább folytatni. A telepítõbe belekerült természetesen az eddig elkészült minden anyag és külön beleraktam azokat a fájlokat, melyek nincsenek kész, és írtam egy rövid leírást, ha valaki foglalkozni akar mindezek ellenére a dologgal.
Részemrõl itt a vége (bár sajnálom)."
További letöltések itt: thgames.atw.hu
A játékom ugyan nem eredeti, de nem is crackes. Online-ra nem enged fel, kiírja hogy nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Anno láttam egy youtube-videót ahol a http://www.thug2modz.tk/ oldalon talált modokat kellett berakni hogy mindez menjen.
Szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit tegyek hogy tudjak online játszani.
Csak jó támogatottságot kell szerezni 😊 Mondjuk GRAW 2-ben multi szervezõ voltam, THAW-nál meg csináltam azt az oldalt, banner is saját, és el is fogadtak.