Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
sokkal jobb
az a 2 mód az total klassz
story mode
class mode

király
csináltam embert az is király 😄
story mode elsõ pályán van 50 pts-em 1000-bõl 😄 10 percnyi játék után

tehát le a kalappal

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

bodesz
kira 1 game lett ebböl is mint minden tony hawk

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ati2002
szerintem jobb. és sirály a game!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Multimax
He sweex te má leszedted?

NOK-I beleive in the future!

király a Game nagyon jó érdemes letölteni 😊

Multimax
Jobb a grafikája van mint a thps 4-nek?

fitutufi
végre lejött a thu 2 nagyon sirály még csak 2 percet jáccottam feltûnt nekem amikor elesek akkor kicsit hosszab ideig kapom vissza a deszkát meg így trükközik vele meg még sok egyébb....klassz..

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hmuda
Sok lépcsõ mellett félcsõ van, melyikre gondolsz? Kicsit specifikusabban kellene.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nincs mit!

SKABALABABA
ja és kösz a cdkeyt

SKABALABABA
ha valaki franklint keresi menjen a lépcsõ melletti félcsõbe majd nyomjon egy spine transfert és már benn is van az épületben,onnan már csak meg találjátok.😄

options/controller

balintka
Hali! Valaki adjob pls. egy gombkiosztást!!!
Kösz

az a gáz ezzel is sztem mint a 4-el!vagyis nekem az nem tetszik hogy nagyok a pályák és túl sok dolog van benne!
na kipróbáltam a többi pályát!!!
hát... van udós pálya, de nagyon szar, és van egy olyan pálya, ami a thps2-ben volt! nem olyan jók a pályák 😞((

Hmuda
Valaki Benjamint tudja már merre van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Duddits
Megjelent egy +3 trainer is.

csum666
http://www.ggmania.com/box.php3?gfx=gameguru&prj=gameguru&key=cheats&noup=yes

Itt van hozzá CHEAT!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Eisenhower
jah eszembe jutott az a szobor^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
a franklin az melyik? nem amelyik a kocsmába van?

Lacc
Franklin engem is érdekelne, én se találom õt... Az az alsõ gép nem fûnyiró hanem Segway 😄
magus
a training palyan sehogysem tudom megcsinalni a sidejump es grind kombot, nem tok akkorat ugrani, egyszer sikerult, akkor meg nem toertent semmi. nem a kek csore kell raugrani, onna jobbra, es onann egyenesen a felcso szelere ugorva grindelni? mert arra semmit se csinal.

Hmuda
Nem tudja valaki, hogy Franklint merre találom? Csak az õ cuccai kellenének már az elsõ pályához, minden más megvan csak õt nem találom. Az addig okés, hogy menjek be egy élületbe, de se a könyvtárban, se a két lakásban (a kecskeimádó és az elmebajos kisgyerek nagyon ászok 😄DD) nincs.Addig nem akarok tovább menni, amíg õt meg nem találom.

hehe, Fûnyíróztam egy kicsit:

Duddits
A zenéket ki lehet valahogy szedni a game-bõl?

most jött le a game és most installálom!amit leszedtem a wanadoo-ról ezt ki lehet írni simán néróval?
magus
A zeneje nem extra, elhallgatgato a jatek alatt, de a regebbieket amugy is hallgattam olyan jok voltak

a jatekmenet szerintem kicsit idegesito, ez az ezt szedd ossze azt szedd ossze, de a palyak meg nem tul jok szerintem. ellehet vele szorakozni, de annyira nem nagy szam😞

Van sok jo zene,lehet valogatni.valaki tud olyan kodot amivel a videokat meglehet nezni?amugy egyre jobban tetszik a game.megcsinaltam magam foto alapjan mondjuk eleg szar minosegu lett,nem ugy mint a skatereknek,de azert jo.

Jimi Hendrix

Scholes18
zene milyen?

Glory Glory Man United!!

BUUG-CFB3-2CKA-UYMG-E15F

SKABALABABA
légyszi segítsetek!Mi a thu2 cdkeye?

Multimax
Honnan tudom leszedni?

Johnny23
ahhhhhhhham STORY mode........COOOOOOOOL !!!!

YEAH

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
semmi már megoldva,csak figyelmetlenség 😊)

Klassz a gamma,de ténleg kéne hozzá vmi code !!

1ébként hogy lehet leszállni a deszkáról, vki mondta,hogy az 1-ben belelhetett kocsiba is ülni,sétálni...stb ??!

Johnny23
nem megy teljes képernyõben...miért???

nemtud vki ehhez kódokat?

már megvan a hiba, semmi 😊

Valaki nem tudná elmondani, hogy miért nem indul el? :

Hi!azt tudja valaki hogy kell egy kis oszlopon porogni,meg manualbol jobra balra huzni?

Jimi Hendrix

ezt már kitalálták nhl 2001 vagy 2 táján... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

holnap elmondom a véleményem a gém-rõl, mert holnapra ér le!

Eisenhower
most hogy haladok elõre egyre jobban teccik graf is jó lett miután bekapcsoltam a fullscrene antialiasing cuccot^^

Eisenhower
sok....

sok idõ a telepítés?

még 12 file a 2. cd bõl

😄

Hmuda
Na ez egy jó dolog, remélem használható is. Még jó hogy van rólam egy csomó kép a gépen amcsiból. 😄

_Atti_
milyen a hangulata?
szvsz a thps2 viszi hangulatban a pálmát..a 3,4 pályái szarok szerintem...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Lacc
Grafikailag túl sok fejlõdés tényleg nincs, de semmi baj vele, jó ez 😊
Ami érdekes, az az, hogy ha csinálsz az arcodról képet, azt be lehet pakolni a játékba, rá lehet feszteni texturaként a manusod fejére 😄 Elég profin néz ki az editor hozzá, majd mindenképpen kipróbálom.