Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
Nekem is ugyanez a bajom hogy ez a képernyõ jön be és nem indul el a játék?
Mi lehet a hiba?!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

KG21
még azt hozzátenném, hogy utána a face mapping nevû opciónál tudod a fejre ráigazítani a fényképet.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

BlackShadow
na akkor: elinditod launchert, ott custom faces, és ott leírja..
de ha nemtucc angolul akkor inkább leírom 😄 (hátha más is kérdezi 😛) 125x125 ös képet kell csinálnod és ott addolni azt a játékban a create-a-skater résznél már választhatod is
zsir mi? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
az már egy jó kérdés 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Multimax
Azt mondjad,hogy milyen fájl formátumban tegyembe és melyik mappába?

NOK-I beleive in the future!

BlackShadow
asszem ugy lehet, h lefotozod a fejed feltöltöd gépre, és az arcválasztásnál beloadolod a képet

BlackShadow
srácok, barcelonában kihagytam azt a részt amikor arról a siklóizérõl kell acid dropot csinálni egy kisfélcsõre, hol érdemes ezt megtenni?

Multimax
Sokkal jobb!!!

Multimax
A fejedet,hogy tetted be?

SKABALABABA
Hogyan kell megszerezni a többi 7 pályát?Végigjátszottam a játékot azt berakott a proskater nevû pályára de még mindig van 7 kérdõjeles.

KG21
ezek az ausztrál bigék mindenben bennevannak 😊

BlackShadow
berlinben h kell feljutni az ownedes betükhöz? nem birok odajutni 😊

KG21
kilátás a templomtoronyból

[HUN]PAStheLoD
ez ahhoz képest milyen gém ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

KG21
én csak tegnap kezdtem vele játszani, most a berlini pályán vagyok

szoltan
Ti hol tartotok?

Hala Madrid!

szoltan
Nagyon királyos a játék!

Hala Madrid!

BlackShadow
útközben meglett a megoldás 😊

BlackShadow
nekem már csak az az 1 feladat hiányzik a pálya maxolásához 😊 addig nem akarok más mapra menni, lehet felturbozom a statjaimat egy picit azt megpróbálok beugratni 😄 (beugratásról jut eszembe, ott az a száguldozó örült a 'kocsijával' hátha azzal megy 😄)

magus
nekem is csak nekem wasd-n😄

KG21
én már túlléptem azon a pályán anélkül, hogy egyáltalán megpróbáltam volna

BlackShadow
srácok vkinek sikerült már bostonban bejutnia a bankba? 😄 nem birok rájönni h h jutok be az ablakon 😊 már mind a 2 korláton grindeltem de semmi 😊

Multimax
Nagyon állat a játék!!!

Multimax
Bocs már meg van!

Multimax
Sziasztok!
Feltettem a játékot de amikor elindítanám kéri az elsõ Cd-t de crack-et nem találtam,mit csináljak?

KG21
megkreáltam a játékba a saját képmásomat, egész jó lett sztem 😊

Ha a Story Mode-os Boston-i pályára gondolsz, akkor a tüzes kuka fölött átugrasz, a deszka meggyullad és ég egy ideig. Melõtt elalszik, kell összehoznod 15 ezer pontot (assz'em 1 combo-val).
A plakátra graffitit kell fújni, csak föl kell mászni oda.
Az épület oldalán (ha szembõl - égõ kuka mellõl - nézed, akkor a bal) van egy sárga létra, azon kell kapaszkodni. A hajó felõl menj, majd ugorj le a deszkáról (alapból KeyPad1) és mássz (alapból KP8) föl, majd ugorj át a felfüggesztett deszkára, onnan a másikra és ott lesz a plakát. Ugrás után érdemes kapaszkodni (KP8), mert lehet, hogy rövid lesz és akkor elkapja a deszka szélét...

Ugyan ezen a pályán a hajón hogyan kell megcsinálni a spine transfert az árbóckosárból? Fölmásztam, leugrottam... (KP7+KP9-et meg nem nyomtam...) lehet, ez a baj...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Lassan lecsorog nekem is a játék. Remélem este már én is deszkára pattanhatok 😊

Ja, egy kérdés azokhoz, akik már küzdenek vele:

Milyen formátumú, illetve beállítású kép kell hozzá, hogy rá tudjam illeszteni az idétlen fejemet a skater-re?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kösze!
Sil3nt
ott lesz a carck... asszem a 3.cd van az 1.cd lesz egy Crack mappába....

Hali! Telepítés után kéri az 1 cd-t, de nem találok cracket a cd-n. Tudja vki, hogy mit kell tenni??
fitutufi
valaki pls adjon egy olyan weblaphoz linket ahol sok wallpapers van a gamehez !! de jók ám !
köff

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Lacc
Valaki el tudja mondani, hogy a Berlini pályán mi a túrót kell csinálni a graffitis gyerekkel a templom felsõ szintjén? Azt mondja fújkáljam össze jól. Hát én fújkálok minden falat ott, de csak nem sikerül a feladat...
fitutufi
az a grafitizés az nagyon állat
de a bostoni pályán a tûzes kukáásat h kell megcsinálni meg a pro-val a plakáthoz ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nálam is hasonló, csak 1el elcsúsztatva balra...
3tól fölfelé már fontos a revert (nekem), azt a d-re állítottam be

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

fitutufi
aham
különben nekem is ugy volt eddig de a thps4-be jöttem rá erre és így sokkal jobb szerintem
de mind1

nekem úgy van ahogy a thps2be!
b=flip
v=grab
c=grind
space=ugrás

fitutufi
én is
nekem marad minden kivéve num 1 2 3 a grind flip grab
szerintem igy király meg néhány lényegtelen gomb modosítása

Lacc
Én csak billel tudok 😊
dehogy!

DONGUBA
De szar gombokkal jatszani😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Lacc
Na végre megvan nekem Franklin 😊
Sil3nt
nem tudjátok hogy játék közbe ilyen idegesítõ karcoló hang van....nem szar a hangfalam csak a játéknál ilyen....olyan mintha folyamatosan karcolnának valamit....mi a megoldás?

Hmuda
Kösz, így már megvan (csak irtó nehezek a küldijei, eddig csak a 10000 pontos cucc sikerült, a többinél mindig közbejön valami).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SKABALABABA
lehet matricázni is azt meg úgy kell hogy nyom a fal nak egy olliet meg mikor odaér a falhoz mégegyet

SKABALABABA
na szóval,a jobb oldali félcsõben és azon az oldalán nyomj spine tran.sfert amelyiken a szobrok vannakde ne a szobrokba hanem az épületbe mer ott csak egy üveg van,betöröd és az orrod elött all benjamin franklin.én már sydneyben vagyok

fitutufi
figyuzzatok nem lehet benyomni saját musicot a gamebe vmi mappába bemásolni és azt jáccaná ?

huáááá!!! gyerekek!
lehet benne graffitizni is! és sétálni is! options-ba nézd meg a sétáló bill.-jét!
graffitizni így lehet:
megnyomod a sétáló gombot
utána odamász a falhoz és megnyomod azt a gombot amivel grindolni szoktál, és fúj vmit!
de ha akarsz egyedit akkor menny a create a modes menübe és ott a create a graphic-ba!

próbáljátok ki 😉

fitutufi
akkor má megjelennek a new good gamek aztán ezzel nem fogsz törödni az tuti
most van ennek a szezonja szedd le dc-rõl nekem onnét jött fõnix hubon van egy gyerek a Lezer akitõl max sebességgel jön

Multimax
Hát ha ténleg annyira jó akkor majd a jövõ hónapba leszedem.