Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet a hiba?!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
de ha nemtucc angolul akkor inkább leírom 😄 (hátha más is kérdezi 😛) 125x125 ös képet kell csinálnod és ott addolni azt a játékban a create-a-skater résznél már választhatod is
zsir mi? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
NOK-I beleive in the future!
Feltettem a játékot de amikor elindítanám kéri az elsõ Cd-t de crack-et nem találtam,mit csináljak?

NOK-I beleive in the future!

A plakátra graffitit kell fújni, csak föl kell mászni oda.
Az épület oldalán (ha szembõl - égõ kuka mellõl - nézed, akkor a bal) van egy sárga létra, azon kell kapaszkodni. A hajó felõl menj, majd ugorj le a deszkáról (alapból KeyPad1) és mássz (alapból KP8) föl, majd ugorj át a felfüggesztett deszkára, onnan a másikra és ott lesz a plakát. Ugrás után érdemes kapaszkodni (KP8), mert lehet, hogy rövid lesz és akkor elkapja a deszka szélét...
Ugyan ezen a pályán a hajón hogyan kell megcsinálni a spine transfert az árbóckosárból? Fölmásztam, leugrottam... (KP7+KP9-et meg nem nyomtam...) lehet, ez a baj...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ja, egy kérdés azokhoz, akik már küzdenek vele:
Milyen formátumú, illetve beállítású kép kell hozzá, hogy rá tudjam illeszteni az idétlen fejemet a skater-re?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
köff
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
de a bostoni pályán a tûzes kukáásat h kell megcsinálni meg a pro-val a plakáthoz ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
3tól fölfelé már fontos a revert (nekem), azt a d-re állítottam be
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
különben nekem is ugy volt eddig de a thps4-be jöttem rá erre és így sokkal jobb szerintem
de mind1
b=flip
v=grab
c=grind
space=ugrás
nekem marad minden kivéve num 1 2 3 a grind flip grab
szerintem igy király meg néhány lényegtelen gomb modosítása
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lehet benne graffitizni is! és sétálni is! options-ba nézd meg a sétáló bill.-jét!
graffitizni így lehet:
megnyomod a sétáló gombot
utána odamász a falhoz és megnyomod azt a gombot amivel grindolni szoktál, és fúj vmit!
de ha akarsz egyedit akkor menny a create a modes menübe és ott a create a graphic-ba!
próbáljátok ki 😉
most van ennek a szezonja szedd le dc-rõl nekem onnét jött fõnix hubon van egy gyerek a Lezer akitõl max sebességgel jön