836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
  • Gary
    Azért, mert nem írtad, hogy melyik pályán, azt sem írtad hogy milyen transfer! Egyébként, a játékon belül is találsz segítséget, leírja, hogy mit kell csinálnod.

Vagy a #344-es hozzászólásban maximus ajánlotta oldalon megnézed.

THUG2

Itt a link, hogy ne kelljen visszakeresni.

Válaszd a Story Mode-ot.
  • bogyesz
    miért nem válaszoltok a kérdésemre?????
  • bogyesz
    hello-sztok!a story mod-ban vagyok amikor beszélgetek bob burnquistal és valami transfer-ről dumál! MIT KELL CSINÁLNI??????????
  • Gary
    A GAME FIXES alatt van a crack
  • Csuhai G
    Meg tudnál adni valami közvetlen címet?Mert így fogalmam sincs merre keressem :(
  • Csuhai G
    kössz :)
  • Gary
    Válassz, töltsd, bontsd ki, másold, játssz, örülj!

GameCopyWorld
    MegaGames

No és persze VEDD MEG AZ EREDETIT!
  • Csuhai G
    kössz! Nekem nincs meg a crack
  • Multimax
    3cd-n van a crack és a játék könyvtárába kell bemásolni!
  • Csuhai G
    Clone cd-s verzióm van
  • Csuhai G
    Lenne 2 kérdésem:

1. Hol van ennek a crack-je?! feltettem a játékot és a direktx-et is és amikor elindítanám, kéri az első cd-t, és hiába teszem be mindig kéri! Hol van a játk crackje és hova kell átmásolni?

2. Mondanátok kódokat a játékhoz? Fontos lenne az "összes ember választható" és az "összes pálya" kód!

Előre is kössz!
  • KG21
    a nagy szeméttűzben kell ugratni egyet, és ha jó ütemben ugrasz, pont a háztetőre érkezel, és az égő deszkád meggyújtja a kanócot.
  • Vanek
    skatopia:rakétákat a ház tetején hogy indítom be?
  • Vanek
    VKI SEGÍTSEN,SZERETNÉK TOVÁBBJUTNI!!!
  • Bluntside
    Vanek: Gratula! A földgömbnél asszem meg kell grindolni a gyújtózsinórt - kurva nehéz! Rakéták a háztetőn: vazze nem emléxem
    :((((
  • Vanek
    sikerült!!!
    viszont bamnél a földgömbbel mit kell csinálni? a rakétákat a ház tetején hogy indítom be?
  • Bluntside
    Multimax: mert melóból netezek, otthon meg jáccok, különben sem, tudom hogy kell beszúrni a képet...

Vanek: igen, csak fel kell gyalogosan másznod a fára.
  • KG21
    az egyik fa tetején van a láncfűrész, csak simán fel kell mászni rá, mint egy létrán.
  • Vanek
    és azt hogyan? csak simán felolliezni? :)
  • Cujo01
    Előtte fel kell venni a láncfűrészt! Legfelül van a pályán egy fenyőfa tetején! Utána jelenik meg a Jeti!
  • Multimax
    Miért nem megoldható a kép???
  • Bluntside
    Vanek: nem tudok képet mutatni, mert nem megoldható. :(((
    Nincs ötletem, hogy hogy segíthetnék, mert nekem a megadott helyen volt.
  • Vanek
    Bluntside:! végignéztem az összes fenyőt,de semmi...:) tudnál egy képet mutatni,hogy merre bújkálhat?
  • Gary
    #106-os hozzászólás:

BUUG-CFB3-2CKA-UYMG-E15F
  • Bluntside
    Vanek: a jeti az indulási hellyel szemben lévő házikó (amin a kutyák vannak) mögött lévő függőleges fal egyik kiszögellésén található. Menj fel a létrán és fordulj balra, ott van a nagy fenyő mögött elbújva.
  • Panjabi Mc
    Valaki tudna adni egy Serialt?
  • Vanek
    jetit a sktopián hogy kell előhozni? vagy még senki nem tart itt?
  • Bluntside
    xtimer: jól van testvér, nyugi, senki sem mondta, hogy hülye vagy. Esetleg próbáld meg az airwalkot más gombokra rakni, lehet hogy úgy sikerül...?
  • Multimax
    Csak nagy sebbeséget kell szerezni a spine transfersekkel akkor semmi gond nem lesz!
  • maxius
    Ezzel én is mennyit basztam...borrrzasztó....
  • Mikiller
    Értem,ok megpróbálom,már csak az kellene Barcelonában, a Stat pontjaim már maxon vannak, a sok próbálkozásnak köszönhetően.
    Ha elekadok majd szólok megint
  • xtimer
    nem vok hülye...tom mit nyomkodok!
    enyszerűen ha normálisan nyomnám az airwalkot baszik csinálni
    bezzeg a behinát vagy mi a faszomat aminek ugyanaz a kombinációja csak nem jobbra kell nyomni hanem ballra azt símán megcsinálja...csak azt a kibaszott airwalkot nem akarja

ui: bocsi a nemkívánt szóhasználatért
  • Bluntside
    Húúú, az a mission nagyon szopó, nekem is tök soká sikerült. A megoldás a következő: vidd fel a speed és ollie statokat ameddig csak tudod. Menj a bal oldali (ha szembe állsz a sárkányos szökőkúttal) rámpasor legfelső szintjére, van ott egy pirosas falú házikó. Itt pumpálj (Special maxra) majd kezdj el folyamatosan transferelni lefelé. Mindig a röppálya legtetején nyomd meg a tranfert. hogy minél magasabbról ess le. A legutolsó rámpa előtt (a legalsó, erről kell elrugaszkodnod)a levegőben kissé ferdére állítsd a deszkát, kb 30 fokosra a merőlegestől. Most padlógáz és imádkozz, hogy jó az kilövési szög és sebesség. Ha így csinálod és kitartó vagy, kb 1000. alkalomra sikerülni fog :)). Remélem érthetően írtam, elég nehéz így szóban elmagyarázni...
  • Mikiller
    Hi!
    Én voltam a hunyó,mert nem volt elég összekapvsolni a hidat,még végig is kellett grindelni az elejétől a végéig,talaj érintése nélkül,most már ok, de megint eleakadtam.Nem tudom megcsinálni a Pro résznél a "Transfer over the Guell Entrance"-t.Egyik oldalról a másikra kell transfer-t csinálni.Még a szökőkútig sem jutok, nem még a másik oldalra LOL:)
  • Bluntside
    xtimer: akkor sztem tuti elrontasz valamit, ne idegeskedj, hanem csináld addig amíg jó nem lesz.
  • xtimer
    lehet követem a példát...mondjuk már tovább mentem, nem volt kedvem szarakodni...de azért érdekes hogy ha csak nyomogatom a gombokat, csinálom a trücköket és ha teljesen mást is nyomok csinál egy kósza airwalkot! Szal már kezd idegesíteni egy csöppet
  • Multimax
    Nekem a 4-be volt gondom a stalefish-el!!!
  • Gary
    Billentyűzettel nyomod, ugye?

Nekem volt hasonló problémám, a Stalefish-nél, de valamelyik korábbi (THPS 2. vagy 3.) résznél. A billentyűzetem nem szerette ezt a 3 gombot ha egyidejűleg volt lenyomva (bal+le+KP6).
    Ezt úgy orvosoltam, hogy az irányítást áttettem az A, S, D, W gombokra. Eleinte kicsit szokatlan volt, de így legalább minden trükköt meg tudok csinálni! :)
  • Bluntside
    xtimer: ja, próbáld simán megcsinálni az airwalkot, úgy megy? Ha igen ----> bug. Ha nem ----> gyakorolj! :)Amúgy nekem ment.
  • Bluntside
    Vanek: a ballonra csak rá kell ugranod úgy, hogy elkapd az alatta lógó kötelet. Van egy minirámpa nagyjából egy szinte vele, a házikó mellett a jetis festés közelében. Arról kell PONTOSAN a kötél felé elugranod majd elkapnod a levegőben. Elég nehéz lesz!