Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sikerült megcsinálnom...
Iskolaigazgató (Ben Franklin): csinálsz a lépcsõkön egy flipet, majd lendületbõl a könyvtár falán a színes poszter két oldalán lévõ kis rámpáról elugrasz és a poszter felett átrepülve a másikra érkezel, majd lendületbõl továbbgurulva át transferelsz a hajóra. Ne ess el mert kevés az idõ (max 1x lehet!)Ennyi.
lee86: látod, mondtam, hogy csak rá kell érezni! 😊
xtimer: asszem 5 munkás felett kell vmi special trükköt csinálni. Töltsd fel a SPECIAL csíkot, nézd meg az options-ban mit kell benyomnod és keresd meg az 5 melóst. Mind a felsõ részen van, a partra nem kell lemenned (ha jól rémlik ujjatlan trikóban bugiznak, de ez nem biztos)
Vanek: te hüje! 😊)) az õslakos, miután megnyitottad, a szökökút túloldalán a munkagéppel átellenben ül egy nyomi gokartban.
azt hogy kell?
szidnin hol tlálom az õslakost,mert megtaláltam de aikor visszamentem a pályára nem tláltam sehol...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
amikor szidni-t megcsinálom, utánna még kell 2 feladatot megcsinálni...feladatonként 500goal-ért!
az egyik feladat az hogy a villanyvezetéken kell csúszni a part felett!
ezt meg is csináltam...de a másikat lövésem sincs hogy hogy kell!
NOK-I beleive in the future!
1. Dance Sucka -mennyi flip-et kell eltalálnom ütemre,mert már kiidegel😊 ?
2. Az iskola igazgatóval kell egy hármas akciót végigcsinálni, kezdõdik a lépcsõnél,azután vmi vert transfer-t kell, na az mi?
Bocsesz, de már annyi kombó van,hogy nem tom fejben tartani, és a tutorialban se volt, de ha volt is már elfelejtettem.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Nemt'om, miért ide írtam!!!
Biztos korán van még... <#zavart1>#zavart1>
Ezt már láttad?
"...November 16-án, a Half-Life 2. aranyba menetele után pontosan három nappal, november 19-én, jelenik meg a Troika Games várva várt akció-szerepjátéka, a Vampire - The Masquerade: Bloodlines. Eredetileg november végére ígérték a vámpírsztorit, de most elõbbre hozták a megjelenést..."
Újabb potenciális áldozat a HL2 mellett! <#vigyor>#vigyor>
Én PS1-en próbálkoztam gamepad-dal, de egy normális combo-t nem tudtam összehozni. Fõképp a grab trick után revert majd manual okozott gondot. Igaz, hogy elõtte már végigvittem a THPS2-t és a 3-at PC-n billentyûzettel.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A natas spin-t csak a túzcsapokon meg a kis kiálló dolgokon lehet megcsinálni!!!
Arra már nem emlékszem melyik billentyûvel.
hogy kell megcsinálni ezt a figurát? thx! és bocsi a kevés infoért, de emiatt elég rég nem nyultam a játékhoz.. 😞
¡Hala Madrid!
Vkinek sikerült mecsinálnia SICK módban a 3 000 000-s kombót?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Újabb spéci kérdés, mit és hogy kell csinálni Bostonban az útlezárásnál,mert én azon nem tok Combózni😊 Valamit ír,hogy elõtte talán átkellene ugranom vmi kocsit, és csak utánna lehet megcsinálni?
Thx!
Kapaszkodni úgy tudsz hogy kiveszed magad alól a deszkát (Kp1) és ha egyperemre ugrasz megnyomod a (Kp9)!
Vanek!: matrica: nagyjából egyenesen ráugrasz egy falra, és abban a pillanatban amikor a faszi eléri a falat nyomsz simán egy ugrást. Templom: az épület mindkét oldalán van 1-1 rámpa, ezekról tudsz transferrel bejutni a templom aljába.
Manualozás: vagy álló helyzetból ugrás után, vagy haladás közben gyorsan elõre-hátragombok lenyomásával.
Amúgy meg CSINÁLJÁTOK MEG A TUTORIALT!!!!! és minden világos lesz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Egy profi írja már le hogyan lehet Graffiti-t csinálni combo közben, mert én csak úgy tudok, ha leszállok a deszkáról.Vagy félreértelmezem a "Graffiti Tag 1 time in a Combo" szöveget.
Thx!
matricát hogy tok felragasztani? berlinben hogy kell bemászni a templomba?-az tom hogy fen van egy slidecsõ- félcsõbõl a gyakorló pályán írtak vmi feladatot,hogy hogy kell kimászni,csak azt skippeltem--->hogy kell kimászni? mondjuk ha fel akarok mászni vminek a tetejére?
Lehet, hogy túl gyorsan csinálod, vagy túl lassan?
Vanek: Álló helyzetbõl is sikerül, nem lényeges a lendület!
seghítségggg
az mér van hogy negyedóráig jáccom vele aztán kifagy?
lecci vki magyarazza el reszletesen, hogy tudok manualozni a gameban, mer k*rva jo, de nem tok haladni miatta.
Köszi Ja es azt, h az löre+Htra billentyüvel kell csinalni, azt tudom, csak en nem tudom +csinalni
kösz
Egy kis segítséget kérnék: Az 1. CD egyik fájlja megsérült és így nem tudom kitömöríteni a játékot. A RELOADED verzió 'rld-thua.r15'-ös fájljáról lenne szó. Ha valaki fel tudná tölteni valahova egy rövid idõre, azt nagyon megköszönném.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Amúgy szerintem ez azon játékok egyike amit KIZÁRÓLAG gamepaddal lehet tisztességesen kezelni - billentyûzetrõl rémálom! Míg gamepadon két ujj kell egy grab kombóhoz, addig kexboardon négy, akár öt is.
Kár hogy saját zenéket nem lehet betolni alá, a gyáriak egy idó után unalmasak.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Figyu má: mejik gombot állitsam be,hogy graffitizzen a pali ??
Mármint hogy mi a neve ??
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nem vágom miért de nekem ezzeal a seriallal és a crackal sem hajlandó Lindulni csak kéri az 1es CD-t . ennek mi lehet az oka ? tudnátok segíteni ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"