Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

sikerült megcsinálnom...
Mikiller: a Dance Sucka-nál figyelj arra, hogy pont az ütemre nyomd be a trükköt (tehát a nyomás számít, nemp edig az, hogy mikor csinálja meg, mert az lassabb!)
Iskolaigazgató (Ben Franklin): csinálsz a lépcsõkön egy flipet, majd lendületbõl a könyvtár falán a színes poszter két oldalán lévõ kis rámpáról elugrasz és a poszter felett átrepülve a másikra érkezel, majd lendületbõl továbbgurulva át transferelsz a hajóra. Ne ess el mert kevés az idõ (max 1x lehet!)Ennyi.

lee86: látod, mondtam, hogy csak rá kell érezni! 😊

xtimer: asszem 5 munkás felett kell vmi special trükköt csinálni. Töltsd fel a SPECIAL csíkot, nézd meg az options-ban mit kell benyomnod és keresd meg az 5 melóst. Mind a felsõ részen van, a partra nem kell lemenned (ha jól rémlik ujjatlan trikóban bugiznak, de ez nem biztos)

Vanek: te hüje! 😊)) az õslakos, miután megnyitottad, a szökökút túloldalán a munkagéppel átellenben ül egy nyomi gokartban.

fingani???
azt hogy kell?
Vanek
le kell fingani a fekete munkásokat...
szidnin hol tlálom az õslakost,mert megtaláltam de aikor visszamentem a pályára nem tláltam sehol...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

hali!

amikor szidni-t megcsinálom, utánna még kell 2 feladatot megcsinálni...feladatonként 500goal-ért!
az egyik feladat az hogy a villanyvezetéken kell csúszni a part felett!
ezt meg is csináltam...de a másikat lövésem sincs hogy hogy kell!
Multimax
A könyvtár oldalán van két negyedív és ott kell átugrani egyikrõl a másikra.

NOK-I beleive in the future!

Mikiller
Na,már Boston-ban csak 2 dolog hiányzik nekem.
1. Dance Sucka -mennyi flip-et kell eltalálnom ütemre,mert már kiidegel😊 ?
2. Az iskola igazgatóval kell egy hármas akciót végigcsinálni, kezdõdik a lépcsõnél,azután vmi vert transfer-t kell, na az mi?
Bocsesz, de már annyi kombó van,hogy nem tom fejben tartani, és a tutorialban se volt, de ha volt is már elfelejtettem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

lee86
áh thx! mûködött!

¡Hala Madrid!

Bocsesz!

Nemt'om, miért ide írtam!!!
Biztos korán van még... <#zavart1>

IMYke!

Ezt már láttad?

"...November 16-án, a Half-Life 2. aranyba menetele után pontosan három nappal, november 19-én, jelenik meg a Troika Games várva várt akció-szerepjátéka, a Vampire - The Masquerade: Bloodlines. Eredetileg november végére ígérték a vámpírsztorit, de most elõbbre hozták a megjelenést..."

Újabb potenciális áldozat a HL2 mellett! <#vigyor>

Már miért lenne sajnos, ha Neked az fexik!

Én PS1-en próbálkoztam gamepad-dal, de egy normális combo-t nem tudtam összehozni. Fõképp a grab trick után revert majd manual okozott gondot. Igaz, hogy elõtte már végigvittem a THPS2-t és a 3-at PC-n billentyûzettel.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kösz, sajnos (?) én gamepaddal jáccom, ezért nem vágom a többi kiosztást.
Billentyûzettel játszóknak: ugrás(KP2), majd KP8+KP9 <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Natas spin: egyhelyben való forgást jelent, tûzcsapokon, alacsony rudakon, stb. Gurulsz felé, elugrasz kábé úgy, hogy pont eltaláld és amikor hozzáérsz nyomsz egy grind+jobb forgást egyszerre. Csak az elsõt nehéz, aztán megy könnyen.
Multimax
A natas spin-re gondolsz?
A natas spin-t csak a túzcsapokon meg a kis kiálló dolgokon lehet megcsinálni!!!
Arra már nem emlékszem melyik billentyûvel.

lee86
a berlini pályán kell találkozni egy fószerrel, akitõl meg kell tanulni a róla elnevezett figurát. a következõ, ausztrál pályán meg majd ezzel a trükkel kell felébreszteni az emelõgépes faszit.
hogy kell megcsinálni ezt a figurát? thx! és bocsi a kevés infoért, de emiatt elég rég nem nyultam a játékhoz.. 😞

&#161;Hala Madrid!

Pontosan, elõször meg kell nyitnod Jesse James-t majd vele át kell ugranod 3 különbözõ autót (Car Hop) majd ekkor elindul a félcsöves kocsi, amiben nehézségi szinttõl függõen kell kombóznod (normalon asszem 7500 pontot kell elérned.

Vkinek sikerült mecsinálnia SICK módban a 3 000 000-s kombót?
Multimax
Elöször megkell csinálni azt a küldit amiben az autókat kell átugrani aztán elindul egy félcsõ és abban a félcsõben kell csinálni egy 3.000-es combot!

Mikiller
ok, megpróbálom, köszi!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Hi!
Újabb spéci kérdés, mit és hogy kell csinálni Bostonban az útlezárásnál,mert én azon nem tok Combózni😊 Valamit ír,hogy elõtte talán átkellene ugranom vmi kocsit, és csak utánna lehet megcsinálni?
Thx!

Multimax
Spine transfer😞Kp7+Kp9)

Vanek: a transfer (spine transfer) az a mozdulat, amikor a rámpa gerincérõl nem felfelé rugaszkodsz el hanem átfordulsz a túloldalára parabolikus pályán. Azt nem tudom billentyûzeten hogy kell benyomni, mert én gamepaddal tolom, de azon az L2-R2 gombokkal kell egyszerre. A kapaszkodás meg úgy megy, hogy elrugaszkodsz, a röppálya csúcsán, a levegõben nyomsz egy leugrást a deszkáról és ugyanabban a pillanatban egy kapaszkodást. Elõtte ajánlott a SPECIAL sávot maxolni, hogy gyorsabb legyél.
Multimax
Attól függ milyen transfer (spine transfer)?
Kapaszkodni úgy tudsz hogy kiveszed magad alól a deszkát (Kp1) és ha egyperemre ugrasz megnyomod a (Kp9)!

Vanek
mi az a transfer? azt írja ki hogy ls+lc--->??? kapaszkodni hogy kell?

Mikiller!: elindulsz, nyomsz egy flip-et, de még mielõtt leérnél caveman, megfújod a graf-t, majd felugrasz és újra egy flippel elindulsz. Mindezt persze amíg ketyeg az óra.

Vanek!: matrica: nagyjából egyenesen ráugrasz egy falra, és abban a pillanatban amikor a faszi eléri a falat nyomsz simán egy ugrást. Templom: az épület mindkét oldalán van 1-1 rámpa, ezekról tudsz transferrel bejutni a templom aljába.

Manualozás: vagy álló helyzetból ugrás után, vagy haladás közben gyorsan elõre-hátragombok lenyomásával.

Amúgy meg CSINÁLJÁTOK MEG A TUTORIALT!!!!! és minden világos lesz.
a zenéket vhogy ki lehet szedni a gammából? Teccenek, de ez mér rég nem a thps3as mus kiterjesztéses dolog...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

a zenéket vhogy ki lehet szedni a gammából? Teccenek, de ez mér rég nem a thps3as mus kiterjesztéses dolog...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

KG21
azt kapaszkodva kell fújni. ugorj, kapd ki a deszkát, nyomj kp9-et és megkapaszkodik a peremen. Utána kp8 és már fújja is.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ja, meg a graffiti se megy pedig ugrokkp2, kikapom a deszkat kp1 és nyomok 1 kp8atz, de szarik bele. lehet, h nem ugrottam eleg magasra?
Mikiller
Hi!
Egy profi írja már le hogyan lehet Graffiti-t csinálni combo közben, mert én csak úgy tudok, ha leszállok a deszkáról.Vagy félreértelmezem a "Graffiti Tag 1 time in a Combo" szöveget.
Thx!

Multimax
Berlin-ben Spine Transfers-el betudsz jutni a templomba!

Multimax
Matricát úgy tudsz ragasztani hogy neki ugrasz a falnak és amikor odaérsz nyomsz még egy ugrást!

Vanek
IGAZ..
matricát hogy tok felragasztani? berlinben hogy kell bemászni a templomba?-az tom hogy fen van egy slidecsõ- félcsõbõl a gyakorló pályán írtak vmi feladatot,hogy hogy kell kimászni,csak azt skippeltem--->hogy kell kimászni? mondjuk ha fel akarok mászni vminek a tetejére?

Pedig úgy kell, próbálkozz! Vagy próbáld a hátra, elõrét...
Lehet, hogy túl gyorsan csinálod, vagy túl lassan?

Vanek: Álló helyzetbõl is sikerül, nem lényeges a lendület!

sehogy se tudokkkk::::::😞(((((((((((((((((
seghítségggg
Vanek
hát talán kéne kezdõlendület...
az mér van hogy negyedóráig jáccom vele aztán kifagy?

hali

lecci vki magyarazza el reszletesen, hogy tudok manualozni a gameban, mer k*rva jo, de nem tok haladni miatta.
Köszi Ja es azt, h az löre+Htra billentyüvel kell csinalni, azt tudom, csak en nem tudom +csinalni
kösz
Vanek
saját polot/graffitit hogy sinálhatok?

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék: Az 1. CD egyik fájlja megsérült és így nem tudom kitömöríteni a játékot. A RELOADED verzió 'rld-thua.r15'-ös fájljáról lenne szó. Ha valaki fel tudná tölteni valahova egy rövid idõre, azt nagyon megköszönném.
BlackShadow
nemtom én a gamepadot nemszeretem 😄 billen meg megy pörfektül a dolog 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nekem sem volt gáz a 1.500.00, csak gondoltamm elõre szólok 😊
Amúgy szerintem ez azon játékok egyike amit KIZÁRÓLAG gamepaddal lehet tisztességesen kezelni - billentyûzetrõl rémálom! Míg gamepadon két ujj kell egy grab kombóhoz, addig kexboardon négy, akár öt is.
Kár hogy saját zenéket nem lehet betolni alá, a gyáriak egy idó után unalmasak.
A firkálás alapból a KP8-on van, de csak akkor tudsz fújni, ha elõbb leugrasz (alapból KP1 vagy KP3) a deszkáról és egy fal elé állsz. Akad olyan textúra is, amit nem tudsz átfesteni.

báttyó02
Na meg a zenék nagyon faszák,bár én csak rappet hallgatok.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Zsir játék ez,csak kurva nehéz,bár én billenytyüzetrõl tolom.
Figyu má: mejik gombot állitsam be,hogy graffitizzen a pali ??
Mármint hogy mi a neve ??

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mikiller
Ja, rájöttem már közben, de az elõzõ részekben lehetett pakolászni össz-vissz a pontokat az zavart be, thx az infot a vert wallplant-ról.

SkunkliX
köszönet !

KG21
a /game alkönyvtárba másold a krekket

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

SkunkliX
sziasztok !
nem vágom miért de nekem ezzeal a seriallal és a crackal sem hajlandó Lindulni csak kéri az 1es CD-t . ennek mi lehet az oka ? tudnátok segíteni ?

fitutufi
én eddig párat jáccottam a gémmel a 2. pályán vok de elég gyorsan haladok ahhoz képest amennyit eddig nyomtam !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

BlackShadow
story-ban sztem 1értelmü miért nem tudsz pakolni, mivel mindegyik stat növeléséhez külön dolgokat kell csinálnod.. pl ha szerzel egy grind pontot mert jól csináltad a grindet attól még nem nyomsz jobban egy flipet 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"