Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Lenne 2 kérdésem:

1. Hol van ennek a crack-je?! feltettem a játékot és a direktx-et is és amikor elindítanám, kéri az elsõ cd-t, és hiába teszem be mindig kéri! Hol van a játk crackje és hova kell átmásolni?

2. Mondanátok kódokat a játékhoz? Fontos lenne az "összes ember választható" és az "összes pálya" kód!

Elõre is kössz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

KG21
a nagy szeméttûzben kell ugratni egyet, és ha jó ütemben ugrasz, pont a háztetõre érkezel, és az égõ deszkád meggyújtja a kanócot.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Vanek
skatopia:rakétákat a ház tetején hogy indítom be?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Vanek
VKI SEGÍTSEN,SZERETNÉK TOVÁBBJUTNI!!!

Vanek: Gratula! A földgömbnél asszem meg kell grindolni a gyújtózsinórt - kurva nehéz! Rakéták a háztetõn: vazze nem emléxem
😞(((
Vanek
sikerült!!!
viszont bamnél a földgömbbel mit kell csinálni? a rakétákat a ház tetején hogy indítom be?

Multimax: mert melóból netezek, otthon meg jáccok, különben sem, tudom hogy kell beszúrni a képet...

Vanek: igen, csak fel kell gyalogosan másznod a fára.
KG21
az egyik fa tetején van a láncfûrész, csak simán fel kell mászni rá, mint egy létrán.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Vanek
és azt hogyan? csak simán felolliezni? 😊

Cujo01
Elõtte fel kell venni a láncfûrészt! Legfelül van a pályán egy fenyõfa tetején! Utána jelenik meg a Jeti!

Multimax
Miért nem megoldható a kép???

NOK-I beleive in the future!

Vanek: nem tudok képet mutatni, mert nem megoldható. 😞((
Nincs ötletem, hogy hogy segíthetnék, mert nekem a megadott helyen volt.
Vanek
Bluntside:! végignéztem az összes fenyõt,de semmi...😊 tudnál egy képet mutatni,hogy merre bújkálhat?

#106-os hozzászólás:

BUUG-CFB3-2CKA-UYMG-E15F

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Vanek: a jeti az indulási hellyel szemben lévõ házikó (amin a kutyák vannak) mögött lévõ függõleges fal egyik kiszögellésén található. Menj fel a létrán és fordulj balra, ott van a nagy fenyõ mögött elbújva.
Panjabi Mc
Valaki tudna adni egy Serialt?

Rotary & Dypee production

Vanek
jetit a sktopián hogy kell elõhozni? vagy még senki nem tart itt?

xtimer: jól van testvér, nyugi, senki sem mondta, hogy hülye vagy. Esetleg próbáld meg az airwalkot más gombokra rakni, lehet hogy úgy sikerül...?
Multimax
Csak nagy sebbeséget kell szerezni a spine transfersekkel akkor semmi gond nem lesz!

Ezzel én is mennyit basztam...borrrzasztó....

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Mikiller
Értem,ok megpróbálom,már csak az kellene Barcelonában, a Stat pontjaim már maxon vannak<#circling>, a sok próbálkozásnak köszönhetõen.
Ha elekadok majd szólok megint<#worship>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

nem vok hülye...tom mit nyomkodok!
enyszerûen ha normálisan nyomnám az airwalkot baszik csinálni
bezzeg a behinát vagy mi a faszomat aminek ugyanaz a kombinációja csak nem jobbra kell nyomni hanem ballra azt símán megcsinálja...csak azt a kibaszott airwalkot nem akarja

ui: bocsi a nemkívánt szóhasználatért
Húúú, az a mission nagyon szopó, nekem is tök soká sikerült. A megoldás a következõ: vidd fel a speed és ollie statokat ameddig csak tudod. Menj a bal oldali (ha szembe állsz a sárkányos szökõkúttal) rámpasor legfelsõ szintjére, van ott egy pirosas falú házikó. Itt pumpálj (Special maxra) majd kezdj el folyamatosan transferelni lefelé. Mindig a röppálya legtetején nyomd meg a tranfert. hogy minél magasabbról ess le. A legutolsó rámpa elõtt (a legalsó, errõl kell elrugaszkodnod)a levegõben kissé ferdére állítsd a deszkát, kb 30 fokosra a merõlegestõl. Most padlógáz és imádkozz, hogy jó az kilövési szög és sebesség. Ha így csinálod és kitartó vagy, kb 1000. alkalomra sikerülni fog 😊). Remélem érthetõen írtam, elég nehéz így szóban elmagyarázni...
Mikiller
Hi!
Én voltam a hunyó,mert nem volt elég összekapvsolni a hidat,még végig is kellett grindelni az elejétõl a végéig,talaj érintése nélkül,most már ok, de megint eleakadtam.Nem tudom megcsinálni a Pro résznél a "Transfer over the Guell Entrance"-t.Egyik oldalról a másikra kell transfer-t csinálni.Még a szökõkútig sem jutok, nem még a másik oldalra LOL😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

xtimer: akkor sztem tuti elrontasz valamit, ne idegeskedj, hanem csináld addig amíg jó nem lesz.
lehet követem a példát...mondjuk már tovább mentem, nem volt kedvem szarakodni...de azért érdekes hogy ha csak nyomogatom a gombokat, csinálom a trücköket és ha teljesen mást is nyomok csinál egy kósza airwalkot! Szal már kezd idegesíteni egy csöppet
Multimax
Nekem a 4-be volt gondom a stalefish-el!!!

Billentyûzettel nyomod, ugye?

Nekem volt hasonló problémám, a Stalefish-nél, de valamelyik korábbi (THPS 2. vagy 3.) résznél. A billentyûzetem nem szerette ezt a 3 gombot ha egyidejûleg volt lenyomva (bal+le+KP6).
Ezt úgy orvosoltam, hogy az irányítást áttettem az A, S, D, W gombokra. Eleinte kicsit szokatlan volt, de így legalább minden trükköt meg tudok csinálni! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

xtimer: ja, próbáld simán megcsinálni az airwalkot, úgy megy? Ha igen ----> bug. Ha nem ----> gyakorolj! 😊Amúgy nekem ment.
Vanek: a ballonra csak rá kell ugranod úgy, hogy elkapd az alatta lógó kötelet. Van egy minirámpa nagyjából egy szinte vele, a házikó mellett a jetis festés közelében. Arról kell PONTOSAN a kötél felé elugranod majd elkapnod a levegõben. Elég nehéz lesz!
Vanek
jetit a sktopián hogy kell elõhozni? jasse jamesnewk hogy kell segíteni? a ballonnal mit kell csinálni?
nálam spec ment az airwalk... próbálgasd simán,küldetés nélkül...

ez hihetelen...az ausztrál pálya utáni pályán ahol a ilyen kriptákat kell felnyitni és utánna megnyilik a föld, ott bele kell ugrani abba szarságba és körözgetni kell...aztán meg templomnál kell airwalkolni a szobor felett...na itt van a problem! Nem akar airealkolni az a szar!!! egyszerûen hiába nyomom azt szar airwalk billkombinációt, semmi...fél óránt próbáltam csak airwalkolni és semmi...
Ti tapasztaltatok ilyet?
Mikiller
Hi!
Én is gamepaddal játszok, azt az indítópultnál kell beállítani rögtön az elején,mikor kijön az a Start ablak

Ott valami egyszerû trükköt kell megcsinálni úgy, hogy az egyikrõl átugrasz a másikra és közben. De, hogy mit, azt már nem tudom, ám ki is írja a képernyõ jobb fölsõ szélén, hogy mit kell és melyik billentyûkombinációval tudod elõhozni azt a trükköt.

Második kérdés passz. Billentyûzetes vagyok! <#vigyor2>

Mike
én még nagyon kis kezdõ vagyok
de story modban elakadtam a legelsõ tréning pályán, amikor két dobbantó? között kéne vmit csináálni, de egyszerüen nem jövök rá, mit is kéne, már mindennel próbálkoztam

arra gondolok ami a tócsa mellett van, és egy rózsaszin ruhás alak ugrálgat

thx

másik, bedugom a gamepedet, és nem reagál rá, hol kell ezt bekapcsolni, opciókban ilyen nincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mikiller
Thx!<#rinya>

Mikiller: bug??? nekem megy.
Vanek: WeeMan el is fog tûnni, ha megynitod az akváriumot, ennyi az egész.
Mikiller
Hi!
Most már miután "kivégeztem" Bostont a segítségetekkel, Barcelonában vagyok elakadva.A hidat kell összezárni valahogy,de hiába grindelek a halászhálón végig, kiírja ugyan,hogy sikerült,és megy az animáció is a hídzárásról, de a "view goals"-ban nem húzza át pirossal, tehát,mintha vmit nem jól csinálnék.
Mit is kell itt pontosan?
Thx!

Vanek
jó,de errõl spec nem ír semmit... vki help!

csekkold meg a faq-t állt. minden ott van...

Vanek
a jetit a sktopián hogy kell elõhozni? jasse jamesnewk hogy kell segíteni? a ballonnal mit kell csinálni?
berlinnél nem találtam weemant,segítettem neki,aztán eltûnt...

nézd meg ezt: faq

Faszt, a legnehezebbb a Skatopiában az egészpályás (!!!) manual!
Multimax
Ténleg azt hogyan kell megcsinálni csak annyit értettem belõle hogy manuálozni kell azoknál a bigyóknál elmagyarázná valaki?

A legnehezebb Berlinben akkor is a Bam-mel manaual-ozás....min 1 órát szoptam vele...

Már sikerült. Eddig úgy próbáltam, hogy megállok, és frontálban nyomom, nem pedig transfer-rel....

New orleansban hogy kell megcsinálni a save nawlins opciót?hogy kell a jobbra srégen le mozdulatot összehozni klaviatúrával?
maxius: Banjamin Franklin egy régi USA elnök, csak a kérdezõ miatt használtam ezt a frázist.

Berlin: az induláis pont után egybõl egyenesen lemész a lépcsõkön, a fal aljában van egy ajtó ami a tetõre visz. Itt továbbgurulva, a tetõ szélén van egy "kidobó", ha pontosan akkor nyomsz ugrást, amikor eléred akkor feldob a levegõbe. Lényeges hogy egyenesen, a tetõ szélére merõlegesen menj rá, mert különben elvéted a célt. Miután kidobódtál a levegõben nyomj egy spine transfert, és így átjutsz arra a tetõre, ahol a két parabolatányér van. Na most jön a neheze: megállás nélkül kell elkapnod a szemben lévõ rámpát, ami az elsõ antenna alatt van, méghozzá olyan szögben ami átjuttat az üvegtetõ túloldalán lévõ másik rámpához - eközben kell a kért mozgást megcsinálnod. Ez egy elég szopós feladat nekem is csak n+1 -edik alkalomra sikerült. Vigasztaljon a tudat, hogy lesz még rosszabb <#vigyor1>
Ben franklin iskola-igazgató? nem vami vagy amerikai forradalmár?

hogy kell Berlinben a kommunikáció elrontani (szépen fordítottam...)?
Követem a leírást, de nem megy...