Tony Hawk\'s Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Hol van ennek a crack-je?! feltettem a játékot és a direktx-et is és amikor elindítanám, kéri az elsõ cd-t, és hiába teszem be mindig kéri! Hol van a játk crackje és hova kell átmásolni?
2. Mondanátok kódokat a játékhoz? Fontos lenne az "összes ember választható" és az "összes pálya" kód!
Elõre is kössz!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
😞(((
viszont bamnél a földgömbbel mit kell csinálni? a rakétákat a ház tetején hogy indítom be?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Vanek: igen, csak fel kell gyalogosan másznod a fára.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nincs ötletem, hogy hogy segíthetnék, mert nekem a megadott helyen volt.
BUUG-CFB3-2CKA-UYMG-E15F
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
NOK-I beleive in the future!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ha elekadok majd szólok megint<#worship>#worship>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
enyszerûen ha normálisan nyomnám az airwalkot baszik csinálni
bezzeg a behinát vagy mi a faszomat aminek ugyanaz a kombinációja csak nem jobbra kell nyomni hanem ballra azt símán megcsinálja...csak azt a kibaszott airwalkot nem akarja
ui: bocsi a nemkívánt szóhasználatért
Én voltam a hunyó,mert nem volt elég összekapvsolni a hidat,még végig is kellett grindelni az elejétõl a végéig,talaj érintése nélkül,most már ok, de megint eleakadtam.Nem tudom megcsinálni a Pro résznél a "Transfer over the Guell Entrance"-t.Egyik oldalról a másikra kell transfer-t csinálni.Még a szökõkútig sem jutok, nem még a másik oldalra LOL😊
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Nekem volt hasonló problémám, a Stalefish-nél, de valamelyik korábbi (THPS 2. vagy 3.) résznél. A billentyûzetem nem szerette ezt a 3 gombot ha egyidejûleg volt lenyomva (bal+le+KP6).
Ezt úgy orvosoltam, hogy az irányítást áttettem az A, S, D, W gombokra. Eleinte kicsit szokatlan volt, de így legalább minden trükköt meg tudok csinálni! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
nálam spec ment az airwalk... próbálgasd simán,küldetés nélkül...
Ti tapasztaltatok ilyet?
Én is gamepaddal játszok, azt az indítópultnál kell beállítani rögtön az elején,mikor kijön az a Start ablak
Második kérdés passz. Billentyûzetes vagyok! <#vigyor2>#vigyor2>
de story modban elakadtam a legelsõ tréning pályán, amikor két dobbantó? között kéne vmit csináálni, de egyszerüen nem jövök rá, mit is kéne, már mindennel próbálkoztam
arra gondolok ami a tócsa mellett van, és egy rózsaszin ruhás alak ugrálgat
thx
másik, bedugom a gamepedet, és nem reagál rá, hol kell ezt bekapcsolni, opciókban ilyen nincs
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vanek: WeeMan el is fog tûnni, ha megynitod az akváriumot, ennyi az egész.
Most már miután "kivégeztem" Bostont a segítségetekkel, Barcelonában vagyok elakadva.A hidat kell összezárni valahogy,de hiába grindelek a halászhálón végig, kiírja ugyan,hogy sikerült,és megy az animáció is a hídzárásról, de a "view goals"-ban nem húzza át pirossal, tehát,mintha vmit nem jól csinálnék.
Mit is kell itt pontosan?
Thx!
berlinnél nem találtam weemant,segítettem neki,aztán eltûnt...
NOK-I beleive in the future!
Berlin: az induláis pont után egybõl egyenesen lemész a lépcsõkön, a fal aljában van egy ajtó ami a tetõre visz. Itt továbbgurulva, a tetõ szélén van egy "kidobó", ha pontosan akkor nyomsz ugrást, amikor eléred akkor feldob a levegõbe. Lényeges hogy egyenesen, a tetõ szélére merõlegesen menj rá, mert különben elvéted a célt. Miután kidobódtál a levegõben nyomj egy spine transfert, és így átjutsz arra a tetõre, ahol a két parabolatányér van. Na most jön a neheze: megállás nélkül kell elkapnod a szemben lévõ rámpát, ami az elsõ antenna alatt van, méghozzá olyan szögben ami átjuttat az üvegtetõ túloldalán lévõ másik rámpához - eközben kell a kért mozgást megcsinálnod. Ez egy elég szopós feladat nekem is csak n+1 -edik alkalomra sikerült. Vigasztaljon a tudat, hogy lesz még rosszabb <#vigyor1>#vigyor1>
Követem a leírást, de nem megy...