Németországban tiltólistára került a Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Épp elég brutalitás van ebben a világban, nincs szükség még virtuális síkon is erre...
/sarcasm off
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
). Nem tudom miért kell több millió embert korlátozni a "gyermekek érdekében". Ezeket a játékokat tényleg nem csak gyerekeknek szánják. Ha meg apuci/anyuci megveszi a játékot amúgy is agresszív herpeszes Ödönkének, majd pszichopatává válik, akkor én inkább a szülõket hibáztatnám.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Multkorjában néztem az Emlékmást vmelyik német adón...A liftes jelenetbõl szabályosan kivágták ahogy a faszinak ottmarad a keze...Az egyik pillanatban svarci fogja a logó genyót az rdít mer jön a fal..A következõ pillanatban svarci száll ki a liftbõl--> kivágták ahogy svarci feláll és eldobja a két leszakadt kezet😊
Szal néztem multkor tévé2-t leadták az emlékmást és egy az egybe ugyanaz a cenzúrázott szar volt...És ezt már nem egy filmnél észrevettem...Van értelme? Nincs....Hangulatrombolás...Szívem szerint a cenzorokat kibasznám az utcára munkanélküli hajléktalannak...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csak a fiatalok és a gyerekek léteznek? a filmek, játékok csak nekik készülnek? a felnõttek ma már csak azzal játszhatnak, azt nézhetnek amik a gyerekekre nem károsak
nem mintha ez a manhunt érdekelne, csak a tököm televan azzal, hogy a sok pisi miatt engem szabályoznak. ne játszon vele a gyerek!
mekkora igazság baze', nálad a pont 😄 én is hasonló cipõben járok, csak én nwn elött baxtam el az idõmet tök feleslegesen. de ez már a múlt... 😊)
Nos, a mai gyerekek azt sem tudják mi az h rajzfilm...csak a Yougi-Oh, meg a Dragonball Z. Olyan, hogy Tom $ Jerry, vagy Maci Laci stb., olyanról még nem is hallottak. Egész nap a gép- TV-Video-DVD elõtt döglenek, a biciklit és egyéb sportokat nem ismerik (bár jobb, mintha a téren szipóznának vagy verekednének). Szerintem az, hogy egy gyerek hülye és nyápic lesz, az leginkább a "remek" szülõi nevelésnek köszönhetõ, nem a gép a hibás. Akinek kivan az összes kereke, az úgyis fel tudja fogja ép ésszel, hogy ami a gépen történik az nem a valóság.
Ez egy szubjektív vélemény, akit nem érdekel, ne vegye figyelembe, ls semmiképpen se húzza fel magát rajta: 😉
Manapság, egyre több károsodással élõ ember is túlél, 10 vagy több évvel ezellõtt meghaltak volna. Az emberiségnél gyakroláatilag leállt az evolúció, ha valaki meghal, akkor az vagy baleset vagy gyilkosság... Akinek ennyire gyenge az elméje (félre ne értsétek, nem a gyenge idegzetõekre gondolok, õk tudjûák mit nem bírnak, és nem nézik/játszák), hogy mészárolni kezdd, annak nincs helye a társadalomban. Aki hülye, dögöljön meg. Ismétlés a tudás: Szubjektív vélemény.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Gondoljunk a kis cigánygyerekekre, akik gyengébb szellemi képességekkel vannak megáldva, nem képesek arra sem hogy következményeket mérjenek fel. Veszem példának, hogy haverommal és unokatesómmal mentem az utcán és 3 kis 8-10 év körüli cigány belénk kötött, és meg akarták verni 10 éves unokatesómat. az a szerencséjük hogy nem szeretek kis kölyköket verni, és én fel tudom mérni a következményeket is: Jött volna az egész rokonság.
Inkább csak elküldtem õket udvariasan a hím picsába.
Sokszor látok a környéken kis hülyegyerekeket verekedni, egymás kõvel dobálni, aki bicajozik azt megpróbálják lerúgni az ülésrõl, 2-en keménykednek 4-el szemben, és sokan olyanok, akiknek pénzük sincs számítógépre.
A lényeg az, hogy a szélsõséges nézetet nem az ilyen játékok táplálják, ezek inkább csak arra szolgálnak, hogy a felgyülemlett feszültség és agresszió ne vezessen stresszhez. Mert az átlag embernél stresszhez vezet, csak annál a kevés lelkileg sérült embernél alakul át öldöklési vággyá.
Legtöbbünk szemében az ilyen játék pedig inkább csak egyszerû szórakozás, ami elkalauzol a világ sötétebb oldalára, és semmi több!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
ajanlom a 220-at. 😄
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ha az egyik gyerek lemészárolja a másikat az ilyen játékok miatt akkor ott a szülõ felelõssége is ugyanúgy felvetõdik, mint a gyereké. Normális nevelés mellett nem húz egy X éves gyerek egy Y éves fejére zacskót v. nem vágja el hátulról a torkát, mert azt látta a játékban.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
elhihetitek,hogy a kis 8 évesek nagyonhüjék.unokatesóm is azt csnálja amit a TV-ben lát. ha abban az a vitszes, hogy vkit tökön rúgnak, vagy leköpnek, akkor õ is azt csinálja, hogy vitszes legyen. és nem ez a legdúrvább amit szokott csinálni. na, meg amiket mesél, hogy a barátai mit szoktak. pfff... már eltörtem volna mindnek a kezét....
Én nem játszottam még a Manhunttal de nem hiszem ,hogy a végigjátszás után bárddal gyilkolásznám a kedves szomszédot. Eleve az ellenfelek (ahogy elnézem) nem is hasonlítanak átlag emberekre hanem brutál izompacsirták és nem kismamák. A GTAban az öreg szagyrokat hurcoló nagymami képét is be lehet szakítani baseballütûvel és azt mészárolsz le akit akarsz.
A Carmageddonnal is megcsinálták ugyanezt a hisztit.
Szerintem a 5tõl-10 éves gyerekek nem is vásárolnak maguknak játékot és nem is érdekli õket az ilyesmi ,õk megveszik a Micimackós játékprogramot mert õket az köti le és a Manhunthoz és egyéb brutkó gémekhez lövésük sincs és már a mozgás is nehezükre esne.
A 11 felett lévõ kölkök meg már csak meg bírják érteni ,hogy az amit tesznek nem a valóság ha nem akkor alapból van valami baj az agyukkal.
Nekem mindenesetre jól esik egy szar nap után kiloccsantani néhány agyat a monitoron de semmi esetre sem a valóságban.
Sztem attól, hogy többet lát még nem tud majd többet feldolgozni. A gyerekek nem hülyék, ez tény. De nem úgy gondolkoznak, mint egy felnõtt, és nem is úgy értelmeznek dolgokat. Én is azon a véleményen vagyok, hogy aki undorodik a stílustól (pl. jómagam), az ne játsza és kész. Ha jól tudom a boltban a korhatáros jétákokat nem is lehet fiatalabbnak eladni. Mondjuk az más téma, hogy ezt nem igazán tartják be. A jó megoldás:
Anyuka és apuka hazamegy meló után és foglalkozik a gyerekkel és nem dugja a tv vagy a számítógép elé. Ha látják, hogy ezzel játszik, akkor elvenni tõle és - gyereke válogatja - elmagyarázni neki, hogy ezt ne csinálja a jövõben, vagy pedig lekeverni egy nyaklevest.
Ha a kormányok ennyire magukra akarják vállalni a felnövõben lévõ generációk nevelését, akkor szüntessék meg a család intézményét és menjünk petricsészébe fogantatni.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
de ha neked van türelmed kivárni a jót , mint a piacon .. nem mondtam hogy ne játsz vele ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Se vér se semmi és minden szempontból alulmarad blabla?😊
Próbáld már ki....Idióta...épp ezaz hogy a játék kifejezetten brutális...Nemtom te hogy viszonyulnál ahhoz ha vízszintesen a hátadba baxnak egy hentesbárdot és amikor összerogysz megfogják a fejed és elkezdik levágni...A játék ehhez hasonló kivégzésekkel van tömve,eszközönként 3 féle kinyírási mód...Az hogy ha kipróbáztad a játékot és 0 aggyal ostoba módon ramboztál és nekirontottál az ellenfélnek ahelyett hogy mögélopakodtál volna és megnézted volna mitörténik ha akkor csapatod neki (minél hosszabban nyomod a támadást annál brutálabb-->3 szint) arról ne a játékkészítõk tehessenek...Mindig imádtam az efféle looser tesztereket..😊
Ilyen játék is kell az embernek néha.
Átlag kölyök a játékban vezeti le a feszültséget, pszychopata a valóságban.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]