Németországban tiltólistára került a Manhunt

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fene tudja... Alapvetõen mindkét oldalnak igaza van. Brutális a játék? A neten meg megnézi a gyerek az iraki túszok lefejezését. Az meg a véres valóság! Nekem már többször eszembe jutott, hogy a pszichológusok még mindíg a múlt század eleji tanokban gondolkodnak. Úgy néz ki abszolute nem haladnak az idõvel. Szinte fogalmuk sincs mekkora változáson ment keresztül a kommunkáció az emberek között az utóbbi 10 évben. A mai kis manók sokkal éretebben gondolkodnak sok mindenrõl mint pl 15-20 éve! Az információhoz való hozzájutás ideje drasztikusan csökkent már. Azért ezen kellene már gondolkodni. Az is megfigyelhetõ, hogy a tanulmányok között több az amely a játékok esetleges káros voltát elemzi, mint amely a pozitív hatásait. Pedig vannak..:-)
akinek nem tetszik ne játszon vele amúgy igen a játék brutálisan durvamindenféle cuccal (pl feszítõvas,hentesbárd,zacskó,stb) többféleképpen kivégezhetünk ellenfelet ha mögé lopakodunk. Én végigtoltam sztem teljesen hangulatos fõleg a végén amikor elszabadul valami pszihopata aki egy disznófejet levágott és a bõrét a fejére húzta...Láncfûrésszel ostromol...Tiszta texasi láncfûrészes feeling😊
Betiltották? Szánalmas.hu😊
nemkéne minden faxságot a játékokra fogni ennyi erõvel nenézzen egy gyerek se tom&jerry-t mer még a végén szétveri a macskáját/kutyájátegy palacsintasütõvel...Nem a játékkal van a gond hanem az olyan nevelésü hülyegyerekekkel akik mindent elhisznek és ki akarják próbálni...És ott sem a gyerekkel lesz a gond hanem a kedves szülõkkel akik egy enyhén elhanyagolják a hülyegyereküket ha a gyerek leigáz egy fél iskolát vagy egyéb baromságot csinál....
Ez a ERÕSZAKOS JÁTÉKOK halandzsa egy oltári nagy baromság...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Bith
Nem tér az vissza, mindig is jelen volt.

Amúgy a játékot nem ismerem.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Az ilyen játékok csak katalizálják a természetes szelekciót, legalább már gyerekkorba kiderül ki a pszichopata, akiket így még idejében kezelni lehet 😛

a_n_d_r_e_w
Akinek nem testzik, ne játssza 😊
De betiltani valamit? Visszatér a cenzúra? ... Szvsz nem jó ez így.

One Vision. One Purpose.

Annyira durva?

Nah akkor majd megnézem!😄D

Stranger
Amikor feltettem a gépre azt hittem hogy egy jó kis horrorjáték lesz, amikor rájöttem hogy mire is megy ki az egész, akkor uninstall+delete iso.
Ilyeneket azért tényleg nem kellene a fejlesztõknek kiadniuk.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

kiria
Két pályát lenyomtam rajta, de aztán egy olyan rész jött, amit többszöri próbálozásra sem tudtam megcsinálni és már mindig mikor ahhoz a részhez értem be voltam szarva, mert a csávó a semmibõl ugrott elõ. Na akkor kaptam fel a vizet, és töröltem az egészet....

"egy, az embereket, az emberi életet megvetõ álláspont"

Teljesen egyetertek vele.
hát igen.

http://thenamelessphoto.com/

tigeroo
ez tényleg egy beteg játék...
← ElőzőOldal 2 / 2