Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok. elöbb ide irtam, azátn találtam meg<#vigyor2>#vigyor2>
Teamspeaket használtok ?
Teamspeaket használtok ?
Az "initialisieren..." felirat egy picit sokáig kinn volt.
Bocs srácok. most értem csak ide. Melyik a ti szerveretek?
Addig itt egy toborzóplakát.😊

Én eddig "automata" célzással játszottam, nem próbálgattam a számolgatós módszert. Nekem az "automata" jobb lenne.
A torpedó célzása?
hard
kezdésidõ '42
nagy konvoj
éjszaka
idõ nyugodt
hadihajók lesznek páran de viszonylag gyengék
limitált torpedók
hajók bármi kivéve XXI
legénység választható
szerver neve SH3 Game Hun, jelszó: 12345
Óhaj, sóhaj, bánat panasz ? Nincs ? Helyes, nem is lehet . 😊
kezdésidõ '42
nagy konvoj
éjszaka
idõ nyugodt
hadihajók lesznek páran de viszonylag gyengék
limitált torpedók
hajók bármi kivéve XXI
legénység választható
szerver neve SH3 Game Hun, jelszó: 12345
Óhaj, sóhaj, bánat panasz ? Nincs ? Helyes, nem is lehet . 😊
Én benne vagyok egy falkába.
map_ani_fall_france.swf
Jól vannak az ilyen "ütközet-animációk" is megcsinálva.
Jól vannak az ilyen "ütközet-animációk" is megcsinálva.
Nekem is ez a bajom, egy ilyen németül jobb lenne.
Battle atlantic (swf)
A védelmi taktika bemutatása.
A védelmi taktika bemutatása.
Ha minden igaz le tudtam mondani a programot, legalább is elhalasztani 1 nappal, szal most úgy néz ki leszek holnap este . 😊
PLackót kérdezném, hogy a múltkori mentéses problémája megoldódott-e, és ha igen hogyan, mert akkor azt is beletenném a FUCK-ba . 😊
PLackót kérdezném, hogy a múltkori mentéses problémája megoldódott-e, és ha igen hogyan, mert akkor azt is beletenném a FUCK-ba . 😊
Ha adsz mailcímet, akkkor elküldöm a magyarítást... <#wave>#wave>
Már 2 és fél hete járom a tenger,és keményen akadt 2 db coastal merchant a torpedók végére(pedig a convoly útvonalakat járom).Már majdnem 2 hete tomból a vihar,most csillapodott egy kicsit.Még a végén hazafurikázom a sok torpedót(11db).Fogytán az üzemanyag.
Remélem sikerül Tuvok!Jön még egy haver is majd.Akkor leszünk 5en eddig!Helyes!<#nyes>#nyes>
Én sajna nem tudok generálni.Nem értem,hogy miért dob le mindenkit a gameból miután betöltötte?
Én sajna nem tudok generálni.Nem értem,hogy miért dob le mindenkit a gameból miután betöltötte?
Ja igen, már most úgy néz ki nem fogok ráérni, nem leszek itthon <#falbav>#falbav>
De szólni fogok elõtte, próbálom még áttenni a dolgot
De szólni fogok elõtte, próbálom még áttenni a dolgot
Akkor vasárnap 6 óra.
OFF
Köszi. Néztem a COD-ot, de sajnos még nem annyi idõm, hogy kipróbáljam. Elvileg vasárnap jön el az ideje........
Köszi. Néztem a COD-ot, de sajnos még nem annyi idõm, hogy kipróbáljam. Elvileg vasárnap jön el az ideje........
ok. köszi.
Ez lesz az, annyi biztos, hogy a játékban csinált acc-ot lehet használni az ubi honlapon, meg fórumon is, sztem fordítva is igaz .
A jelszóban legyen betû meg szám is, nekem szarakodni kellett a jelszóval, 4 betû + 2 szám bejütt, ékezet nem lehet .
A jelszóban legyen betû meg szám is, nekem szarakodni kellett a jelszóval, 4 betû + 2 szám bejütt, ékezet nem lehet .
Ha 1.4-ed van, akkor semmit, egyedül egy accountot kell csinálni, ami jó esetben 2 perc, rossz esetben tovább tarthat, ha nem fogadja el a jelszót .
Asszem az Ubi honlapján is meg lehet csinálni, megkereshetem a linket ha gondolod, ahhoz még csak otthon se kell lenni .
Asszem az Ubi honlapján is meg lehet csinálni, megkereshetem a linket ha gondolod, ahhoz még csak otthon se kell lenni .
Van netem otthon, ugyhogy én is lehet, hogy tudok jönni vasárnap du.
Majd segítsetek, mert még nem multiztam. Nem t'om mit kell beállítani v. telepíteni hozzá.
Majd segítsetek, mert még nem multiztam. Nem t'om mit kell beállítani v. telepíteni hozzá.
Én is benne lennék szivesen(csak hard vagy realistic)csak,megyek szigetre szombaton.Vasárnap déután nekem jó lenne eddig.4-5-6óra körül?Mondjátok meg mikor ponosan.
Közös multi nincs kilátásban a hétvégén?
FAQ-ba mi kerüljön ?
Beleraktam a magyarítást, kiegészítettem 1 hibajavítást, kiraktam a fejlesztéseket az elsõ oldalra is a tippekhez .
Beleraktam a magyarítást, kiegészítettem 1 hibajavítást, kiraktam a fejlesztéseket az elsõ oldalra is a tippekhez .
Hat jah...ha mar kepet akartok faq-nak akkor ehhez a mostani fejlechez kellene hozzaszerkeszteni egy also reszt ami mind illik grafikaban mint stilusban.
szombatra meglesznekiesek,és csinálokegy jobbat,reményeimszerint jobat ez csak egy elõzetes😊)