11357
-
crossy104 #7392 Nálam semmi gond.MSI 6800GT 256MB. ill.78.11 driverrel. -
zoltang #7391 Szerintem egy újabb kis hibát találtam a programban. Eddig a IXC, majd a VIIC hajómon FuMO-29 Gema típusú radar volt (csak előre pár fok szögben figyelt).
Most felszerelték 1943-ban a következő generációs radart a FuMO-30-t. Ez a szerkezet tudtommal ki/be vonható forgó radar volt (körkörös figyelés). De a játékbeli radar bele van "gyógyulva" a toronyba.
Nálam az egyszemélyes játék alatt egy idő után, a külső nézetben szemlélve a hajót, ha a toronyra fordítom a "kamerát" és fenn van a tiszt elkezd nagyon szaggatni a progi (volt amikor ki is lépett, elég zavaró). Sehol sem akad a progi csak ha a torony+tiszt kerül a képbe. Vajon ez miért van, talán az 1.4b javítás okozza. Már több ATI driver is volt fenn, de az nem számított. -
#7390 khm.google a te barátod. -
Eagle24 #7389 Sziasztok!
Egy olyan szentségtörő kérdésem van, hogy léteznek e cheat -ek a játékhoz. Pl. torpedo és lőszer feltöltés... (csalás nélkül szeretem a játékot, csak ha kevés időm van, akkor esténként egy egy arcade stílusú lövöldözés lenyugtatna egy hosszú nap után...)
Köszi -
crossy104 #7388 Uraim! Nekem sem a dobozos verziómmal van gondom, csak azokat sajnálom, akiknek nincs pézük megvenni.Nem mindenkinek van feles tizezre,sok más dologra is kellhet az a pénz.Bocs az OFF-ért. -
Kossuth Lajos #7387 Nos, most mennem kell. Szasztok! -
Kossuth Lajos #7386 Annak nem biztos, hogy fogok örülni. -
#7385 Új dolgok lesznek benne az biztos, de túl nagy változás nem várható, a motor marad . Eddig úgynéz ki modern tengókról fog szólni . -
Kossuth Lajos #7384 Nem szószerint értettem az "alig"-ot. Csak arra gondoltam, hogy mennyi idő telt el a Hidden and Dangerous 1. és 2. része között. -
#7383 már márciusban kijött. -
Kossuth Lajos #7382 Kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lesz jobb mint a 3, ha már most csinálják. Még alig jött ki a 3. -
#7381 Nincs még olyan fázisban, hogy lennének képek róla / belőle . -
Kossuth Lajos #7380 Silent Hunter 4-ről láttatok már képet? -
#7379 Kis hiányosságok, bug-ok, apró hibák, de semmi eget rengető . -
Kossuth Lajos #7378 És mi hibák vannak benne? -
Kossuth Lajos #7377 Keresztbe vertünk! -
Kossuth Lajos #7376 Rendben. Nincs gond. Nos? ^7373 -
#7375 Igen dobozos van . A játék nem tökéletes, de játszhatósági problémák nincsenek . Fennt van hozzá a legújabb patch, ahogy eddig mindig . -
#7374 De megjött ő is egy ideje .
Ne cifrázzuk, csak az érthetőség kedvéért kértem a válasz gomb használatát . -
Kossuth Lajos #7373 Tuvok!
Inkább azt mond meg, hogy: "Neked dobozos van ugye? Abban semmi gond? Patch-eket nem próbáltad hozzájuk?" -
Kossuth Lajos #7372 Téged tudtalak, mivel veled írogattam. De Crossyt nem, mivel Ő nem írt. De szerintem ne cifrázzuk. -
#7371 Én is itt voltam meg Crossy is . -
Kossuth Lajos #7370 Más nem volt itt. Most érkezett körünkbe ChevyG. Én mást nem láttam közbe írni. -
Kossuth Lajos #7369 Kis különbség azért van közötte. -
Kossuth Lajos #7368 Köszi -
#7367 Senkit ? -
#7366 végre valaki rájött, hogy ez NEM cset!!! -
Kossuth Lajos #7365 Bocs, csak mivel közel s távol nem láttam senkit, gondoltam mellőzöm. -
#7364 Használjatok már válasz gombot ! -
Kossuth Lajos #7363 Jogos a két pont, nem az eredeti játék idegel ki. Neked dobozos van ugye? Abban semmi gond? Patch-eket nem próbáltad hozzájuk? -
#7362 Bár az 1.0-val sem volt gondom, de a javítások és a multiplayer ért annyit, hogy kiadjak 10k-t érte, egyáltalán nem nagy pénz ... -
#7361 Ez nemtom miért lenne felróható az Ubi-nak, az eredeti játékra vállalt felesősséget egyrészt a javításokkal, másrészt a termékgaranciával, játék lemásolása, feltörése illegális, tehát a problémának semmi köze az Ubi-hoz . -
Kossuth Lajos #7360 Én nem tudom elhinni, hogy ez véletlen. Az UBI sem most kezdte. Végül is ha bele gondolsz, 10-ért már lehet kapni. Ha annyira bejön a játék, és nincs pénzed idegorvosra, lehet, hogy jobb ha megveszed. -
crossy104 #7359 Egyébként a FarCry-on kivül ez az egyetlen dolog amiröl azt gondolom, hogy megérte megvenni. -
#7358 CTD-k egyedi problémák szoktak lenni, valamivel összeakad .
Tölts be egy korábbi mentést . -
crossy104 #7357 Még az elején is ezt beszéltük ki.Nagy sumák a UBI.mert kiadja a játékot hibásan, ill. tele idegesitö hibával ami az embert a sirba viszi hosszú távan.Viszont akik megveszik azoknak megoldja a problémáját, mert a kiadást követöen kiad egy javitást.Igy akarva-akaratlanul rákényszeritik az embereket, hogy megvegyék.SZERINTEM. -
Kossuth Lajos #7356 © Kossuth Lajos tegnap 13:13 | Privát | Válasz | #7244
Hát sziasztok!
Újabb probléma az SH3 egén. Második küldésben (AN81) a 24 órás helyben topi után bóklászni mentem. Beakartam cserkészni egy zsíros teherhajót, és akkor a gép kidobott a játékból. Eddig soha. Pont előtte mentettem el a játékot. És most a betöltés után mindig ugyanott kihajít. De ha jól vettem észre mindig megvárja, hogy elinduljak. Bejön a kezdő kép a vezérlőből. Ha nem nyúlok semmihez, akkor nincs gond. Ahogy elindul a hajóm, dobás. És teljesen mindegy, hogy a térképről vezérlek, a támadó térképről, vagy a vezérlőből.
Nos, most mi van?
Kossuth Lajos
-
#7355 Konkrétan milyen probléma ? Biztos nem egyedi ? Nekem 1.0-val sem volt semmi ilyen gondom . -
Kossuth Lajos #7354 Akkor jó! A mentéssel kapcsolatos dolgokat amúgy javították patch-ben? -
#7353 Sztem pont erre van, ennél gyorsabban már nem igazán lehet, annyi időt vesz igénybe, amennyi alatt az egyik beírja, a másik elolvassan és ő is beírja, ennél gyorsabban nem lehet ...