11357
-
crossy104 #7592 Nekem is 23.óra körül lenne jó egy kis hard milti.Jó lenne ha Hema /HunterKiller/ összehozna valamit -
#7591 Bármikor hazamehetsz, nyomsz 1 Esc-et és 'Return to base'
Viszont pluszt renown-t kapsz, ha:
- eléred a kijelölt járőrterületet
- 24 órát járőrözöl ott összesen
- visszatérsz a kikötőbe, ami annyit tesz, hogy a saját kikötődet annyira megközelíted (asszem 100 km-en belül), hogy az Esc után a 'Return to base' helyett 'Dock at: kikötőd neve' legyen . -
#7590 Na még 1 uccsó mára! Hogyan lehet visszatérni a kikötőbe 1 őrjáratról? Szólnak, mikor hazamehetsz csak akkor, vagy haza lehet ugrani ha elfogyott a sör a fedélzeten?? -
#7589 -
#7588 Éjszaka hogyan vadásztok a vak sötétben?? Van valami infra?? Lehet, h láma kérdés de mégis... -
HunterKiller #7587 Oke, akkor 11 korul majd kereslek forumon... -
#7586 Sziasztok!
Úúú látom lemaradtam egy jó kis hard gameról!
Az a baj,hogy nem nagyon van időm játszani.Még mindíg 41 végén járok.Ha van egy kis időm akkor Guild Warsozni szoktam mert,ott van sok haver(persze meg nagyonis bejött).Szóval tök rossz,hogy kevés az időm,és itt van az SH3,meg a GW és egyikre sincs igazából időm játszani egy jót.Pedig mindkettőt tök szeretem!Még jó,hogy több játék nem érdekel mostanába(eléggé válogatós vagyok benne).
Szóval egy SH3 hard,vagy realistic érdekelne valamikor.Ma 11 után este lehet ráérek de,még az se biztos. -
#7585 Szerintem igen. -
#7584 Passz, gondolom igen -
#7583 patchban javítva van ez a probléma?(szárazföldre küld) -
#7582 Szerintem akkor Etni még nem tudhatta, hogy hibát okozhat . -
#7581 ok.jó lett volna ott is a figyelmeztetés -
#7580 Azt a részét nem írtam, majd kiszedetem . -
#7579 itt,legalul. -
#7578 De az hol van ? -
#7577 a másik "magyarázatot" :) -
#7576 Milyen másikat ? -
#7575 de jó hogy a másikat néztem..nah már mindegy. -
#7574 Szárazföldön van a járőrterületem!
Készítők figyelmetlensége miatt, néhány fájl buherálásával megoldható a dolog, de ha már tengeren vagy, és akkor írod át a járőrterületet, hibát okozhat, így nem javasolt. Egyszerűbb, ha elmész portyázni, kilősz sok hajót, majd az Esc-el visszatérsz a kikötőbe. -
#7573 "Ha olyan helyre akar küldeni járőrözni, ami nem létezik, illetve a szárazföldön található, keresd meg a My Documents....SH3\data\cfg\Careers\ mappában, az adott karrierhez tartozó "career1.psc" fájl. Nyisd meg jegyzettömbbel és írd át a "PatrolArea"-t valami használhatóra."
én nem úgy látom. -
#7572 A faq-ban az van, hogy jobb, ha nem piszkálod, hanem simán visszatérsz a kikötőbe esc-el ,) -
#7571 már kb. 1 hete el sem indítottam a játékot ,felmérgelt..
bár még csak a 16. őrjáratomnál tartottam de nincs kedvem újrakezdeni az egészet..
a baj az volt hogy egy olyan helyet jelölt meg ami szárazföldön van.ok,faq alapján átállítottam egy olyan helyre ahol tudok járőrözni.nahde ezek után nem akarja betölteni egyik mentésem sem.csodálatos.. -
HunterKiller #7570 Altalanosan azt tapasztaltam, hogy: ha magnetic-re allitod es ala akarsz lodozni, akkor a hajo sullyedese plusz 0.8-1 meter. Vannak kisebb nagyobb elteresek, de a nagy teknoknel es a romboloknal ez tokeletesen muxik.
Elteres pl: flower corvette draft: 3.5 m, de ha 4.5-re allitod a torpit, az meg koppan az aljan (hajo alja), es csufosan nem "pukkan". Azoknal pl 4.8-4.9 m a jo... Masik az impact... na en meg eletemben nem allitottam impact-ra egyetlen torpit sem :) Magneticcel igy vagy ugy meg 2 meteren is felrobban. Probald csak ki! -
crossy104 #7569 Örülök hogy müködik.Das BOOT-ban pl. kapiány a romboló támadásakor a torpikat impact 2 méterre állitotta. Próbáld ki, egy kisérletet megér. -
#7568 THX! Ez működött..a magnesest alávittem az Inpackt-ot meg feljebb..:) BUMMM! De a sonáros gyereket úgy pofán vágom! Beűltem a hidrophon mögé hallotam, h megy valami tőlem kb. 90 fokkal de ez a mamlasz meg se nyikkan, h hall valamit de nem tudja mi az...A fegyvermesterem meg asszonnyá avatom, mert az se csinál semmit...célpont azonosítás, bemérés...stb. csak visszakántálja a parancsot és kussol, mint aki beszart. Jah, és nem hardon nyomom...cseréljem le a legénységet?? vagy? Utálnak? -
crossy104 #7567 Lehet hogy tévedek, de multinál hardban pl. /manuális célzás/nagyon pontosan kell beállitani a mágneses torpi mélységét.Nekem többször fél méter tévedés miatt nem sikerült,egyszerüen visszapattant. Ezért Dr.Kotásznak tökéletes igaza van.De a hullámzási tényezöt se hagyd figyelmen kivül. -
#7566 Inkább 5,5-re. -
#7565 Hunterkiller! Lehet, h neked van igazad, mert így visszagondólva valami ilyesmivel állok szemben...mos majd megprobálok 1 olyat, hogy ha a hajónak pl. 4.8m a merülése, akkor alápukkantok mondjuk 5m-re egy máneses halacskát...elvben ennek működnie kéne... vagy??? -
HunterKiller #7564 Jah ize... ez HARD-ban... -
HunterKiller #7563 Szumma: 3 dd, 1 T2, 1 T3, 4 Liberty C, 1 C2, 1 Small Tanker.
crossy meg levadaszta a legnagyobb vadat 2(!) torpibol, egy Passenger Linert.
Ugy robbant a gephaz, mint ahogy a nagykonyvben meg van irva. Grat crossy -
SzLacza #7562 Ok. Ugyan még egyedül sem találkoztam össze manuális célzásnál konvojjal, de azért benne vagyok. :) -
crossy104 #7561 Fincsi!!!Megyek! -
HunterKiller #7560 Manualis celzas. Az ellenseges hajo mind tipusanak, tavolsaganak, stb manualis meghatarozasa. Ovatos sunnyogas a konvojig, az utba kerulo rombolok ledaralasa mesterseges zatonynak, majd a konvoj modszeres kivelozese... ezt mind manualisan :) -
SzLacza #7559 Figyu már. A hard az mit jelent, Manuális célzással löttök ? -
HunterKiller #7558 Nah ujabb falkazast hirdetek 23:40-re
Nehezseg: HARD,
celpont: konvoj, merete nagy,
kiseret merete kozepes, tudasuk kozepes.
Szervert 23:20-kor lovom fel, nev: 1.4 ungarise, pass: 12345
MINDENKIT szeretettel varunk! -
crossy104 #7557 23:30 kor ott leszek.De Hard legyen jó? -
HunterKiller #7556 Kicsit kesobb tolhatnank meg parat akar az ujonc Paulussal is ha van kedve. -
crossy104 #7555 Nos ez igen jó volt.Még lesz multi? -
HunterKiller #7554 Nah... miutan csesztetek jonni, kinyitottuk a szervert a nemeteknek.
6 jatekossal toltuk. Mondanom sem kell, volt aki mar az elejen lebuktazott, ami hardban ugye eleg gaz :)
Vegeredmenyem: 1 flower corvette, 2 coastal merchant, 2 small merchant, 4(!!!) T2 tanker. Masodik crossy104 o is sullyesztett el mindenfele allatfajtat, de a nagyvadakat en kaptam puskavegre -
Kossuth Lajos #7553 Hát akkor ezt dobta ki a gép!