Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, találtam még egy bugot az egyik patrolon. Nem töltötték a torpedót nekem sem, mint a múltkor PanzerWolfnak. Aztán arra gondoltam, hogy mi van ha hasonló a baj, mint a lemerült hídon álló emberkéknél, hogy mégg 1x, mondom nekik, hogy periszkóp mélység. Szóval mondtam a csákónak, hogy vonja vissza a 'silent running'-ot, pedig ugye nem is voltam abban, és csodák csodája, elkezdték tölteni a torpit. Szóval, mintha a silent running is beragadna néha. Sux<#boxer>
Sajnos nem. Csak eredeti game-vel lehet multizni. Ráadásul 1.4 patch-el nyomul itt a csapat. Én is benne lennék egy falkában, ha lenne......
Hallom egyes fanatikus emberek vállalnak "szüzek" beavatását multiba! Egy jó kis csete-patéra beneveznék én is. Mi módon lehet? Elõször is mik a tárgyi feltételek? Biztonsági másolatos játék jó?
Tuvok
Gondolom arra 😊

Tuvok
Dud torpedo, nekem be van kapcsolva, és úgy volt a háború elején néhány torpi, ami bedöglött, de akkor is ritka volt .

Vagy Paulus a beállításra írta a 100%-ot? Akkor bocs!
<#wow1><#wow1><#csodalk><#csodalk><#wow1><#wow1><#csodalk><#csodalk>
Azért arról se felejtkezzünk el, hogy mi módon van beállítva a realitás! Ugyanis nem csak mi szenvedünk ezzel, hanem annak idején is gondok voltak vele. Persze tudni kellene , hogy a készítõk (a játék készítõi) a torpik hány százalékát nullázták.
Tuvok
<#guluszem1>

Paulus
Igen, 100%-on.😊

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Tuvok
Nem egyedi, de nekem az egész háború alatt talán 5-6 torpedóm döglött be karrierenként <#nemtudom> Nem értem, ha a táv jó, szög jó, és még ha 1-2 torpi be is döglik, na de az összes ..?

Nagy kérés lenne, ha csinálnál egy screenshotot (CTRL + F1) a torpedó kilövésének pillanatában a periszkópban / UZO-ban és azt megmutasd itt ?

Sracok! Elmondtak a tobbiek, hogy mik lehetnek a gazok. De en mondok megegyet, ami esetleg prob lehet: Talan a torpi melysege nembiztos, hogy jo...
Mert ha egy hajo azon a melysegen mar gombolyodik, nem pedig meroleges a torpi becsapodasara, akkor biza le fog pattanni, barmilyenre (impact/magnetic) legyen allitva... Probaltatok mar, hogy feljebb-lejjebb a melyseget?
Titan
Legfalább nem csak Én szívok ezzel! <#vigyor> De, ahogy elnézem a segítségnyújtást egyedi esettel van dolgom, vagy egyszerûen titkolóznak vagy le vagyunk szarva...sbõgés...<#vigyor5>

Tuvok
Gondolom single-ben úgy nyomja régebb óta .

Hm... eloszor multizik es maris hard-on vagy realistic-en akarja tolni?
Hat van ver a ... azaz ize van torpedo a csoveben 😊
Szerver fellove, varjuk a jelentkezoket 21:00-ig
Tuvok
A múltkor még az volt a baj, hogy toborzás ment ,)
Valóban titkolom, mivel Paulus elõször multizik, így nyugodtan meg tudom mutatni neki a csíziót .

Sziasztok!
Csatlakoznék "Dr. Hentes" hajóstárs 7513, 7514-es prolémájához. 90 fok, kb 420 m. mélység veállítva, egymás után kettõ is lekoppant. Túlszaladt, a sarkára ráküldtem egyet, és a 'majd 2000 tonnás egy lövéstõl elmerült. Mi a gond, valamit rosszul állítok be, és is, és Õ (Dr. Hentes) is? A torpik mágneses/ütközésesre vannak állítva.
Elõre is köszi.
Apicsbe ment ez el...
Szoval 21:00-ra hirdetek egy game-t.
20:50-kor inditom a szervert, 1.4 ungarise neven, pass: 12345
nehezseg: HARD, ellenfel konvoj, meret large, kiseret kozepes, tudasuk kozepes.
MINDENKIT szivesen varunk.
Nah akkor, mivel gyultunk mar paran ossze, hirdetek egy game-t.
21:00-kor kezunk, 20:5
Veled nincs problemam, csakhat ha visszaolvasol, kicsit szelektiv volt ez a "na akkor multizzunk" dolog...
En multiznek, de ugy latszik Tuvok titkolja mikor indit szervert...
Lesz még ma multi?

Looserke
A torpik lehetõleg 90 fokos szögben csapódjanak be a hajó irányvonalához mérten. Ja és a torpik kb. 300 méter után élesítik magukat, szal' ha a hajó ennél közelebb van, akkor le fog pattani...

Paulus
Most valami problémád van?
Megkérdeztem, hogy hol és kivel tudnék játszani, mert még nem játszottam multiplayerben, Tuvok jelezte, hogy nála játszhatnék, így vele lebeszéltem. Olvastam múltkor, hogy baj volt a multiplayer megbeszélésének módjával, ha baj, hogy rákérdeztem, akkor elnézést kérek, ezután nem teszem. Ha más van, akkor légyszíves azt mondjad.

Jahogy ezt kulon kene kerdezni, mivel manapsag mar nem szokas meghirdetni?
Bocs...
Nah... akkor aki kicsit nyilvanosabban akar falkazgatni, az jelezze please.
Paulus
Nem tõlem kéne kérdezned.

Vagy a tobbiek ki vannak rekesztve?
Es mik a parameterek?
Mikor, szerver nev, pass, stb?
Paulus
A szervert beszéltem le.

???
Miazhogy lebeszelted?
Es mas nem fer be abba a szerverbe?
Paulus
Köszönöm, de már lebeszéltem.<#wave>

Toljunk egy hardos sunnyogos konvojos temat akkor...
Tuvok
Kb 😄
Privi

Paulus
Miért ne lenne, az a reális, nem?<#papakacsint>
Ha jól tudom harci egységet a háború alatt csak egyszer támadott meg tengeralattjáró SF-t leszámítva.

Tuvok
Ha neked jó a konvoj elleni sunnyogás is, akkor megdumálhatjuk .

Paulus
Egy hard vagy realistic multiplayerben benne lennék, kinél jelentkezhetnék?<#wave>

Titan
Most még a becspódásra állított torpi is lekoppan a hajóról..mindjárt betojok...

Titan
A gyakorló pályán szopok már lassan 3 napja!! és egyszerûen nem jövök rá, hogy mi lenne a helyes taktika, h ne koppanjanak le a mágneses torpik a hajókról...<#szomoru1> Már ronggyá olvastam a faq-t és ami ott le van írva az vagy mûködik vagy nem... Nincs valami biztos tipp vagy ötlet??? Vagy tök lutri az egész??

Hat ize... kicsit tulspilazodtak a pofak, ez egy fel flotta volt 😊
Irtam fentebb/lentebb, hogy kb 70 repcsi szaguldozott ott fel-le...
Most 10 perces kulonbseggel jonnek. De ha majd este lesz idom, beteszteljuk 😊
Elso external(kulso) torpik azok ugye elore "neznek", hatsok meg hatra.
Evidens, hogy hatsokat csak hatso belso tarolokba rakhatod, elsoket meg csak elore. Nem a vetocsovekbe kell berakni oket, hanem a belso tarolokba.
Amig a legenyek be nem toltik, addig ott marad a helyen, csak nem eles hatarvonallal, hanem elhalvanyitva. Ha raviszed az egeret, akkor par masodpercig lathatod is, hogy mennyi ido kell meg a belso tarolokba valo atmozgatashoz. Legenyek annyi legyen mindig a torpiknal, amennyi ahhoz szukseges, hogy maximalisan felkusszon az a kis jelzo ott a slot-ok felett, amelynek a vege mar zold. Ha hatra akarod betolteni a hatso kulsobol, akkor a hatso torpedoknal, ha elore, akkor az elsoknel... persze ezt bizonyara tudtad.
Köszi! Akkor ezen már túl vagyok. De a külsõ rekeszekben lévõ torpedók elõre telepítésével még mindig nem boldogulok. Ha az egérrel megfogom a torpit és átteszem, akkor ott is marad a képen, vagy visszaugrik a helyére, és majd csak akkor kerül oda, ha betöltõdött? A vetõcsõbe kell rakni, vagy csak az elsõ tárolókba? Mire figyeljek, hol legyen elég ember? Most hirtelen felindulásból ennyi.
Hello Hema!

Este lesz valami game?
Szeretem a bombázokat 😊) (Bogi mesélt)

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

A legjobb, ha hagyod oket szepen tovabbhaladni, sot szolsz a hidon levoknek, hogy integessenek is nekik, mert ha kilovod oket minusz, azaz MINUSZ pontot kapsz ertuk. Ha netan egy nemet hajot sikerulne kilonod, akkor meg akkora minuszt kapsz, hogy ihaj! Csakis es kizarolag a terkepen (F5 vagy F6) pirossal jelzett hajokat lovoldozd.
Bocs. Helyesen: "1940-ben járunk."
1940-ben járunk? Kíváncsiság? Mit szoktatok csinálni a semleges országok hajóival? Én késõn vettem észre, hogy görög volt a szentem.
Köszi!
dr Kotász
Sziasztok!
VIIB típusú isteni szerkezetnél, hogyan lehet felhasználni a külsõ, ás hátsó tárolókban lévõ torpedókat? A normál tárolókban lévõket betölti, de aztán......?Illetve még egy kis bug. Két hajó kilõve. Utána technikai gondok miatt játékból kilõve. (itt most én voltam a f.....) Utána betöltöttem a mentést, ami a 2 hajó kilövése után készült. (Csodálkoztam, hoy szó nélkül ment a betöltés, és nem dobott ki utána.) Kilõttem még 3 hajót. Küldetés végén viszont csak 3 hajót írt jóvá, a mentés elõttieket nem vette figyelembe.
Elõre is köszönöm.