11357
-
#8272 Váltottam IXC-re.ÚÚÚ de sok az a +10mp merülésnél.3 torpedót kilöttem 1 rombolóra és ebből 1 talált.Közbe mondom a hülye hydrofonosnak jelezzen merre van a hajó,meg mennyivel szelheti a vízet.ERRE AZT MONDJA :NO SONAR CONTAKT!!!!Én meg beülök aztán tisztán hallom!!!!Ezt nagyon utálom! Nem sülyedt el.Aztán legázolt de,ő húzta a röviebbet.Merülni se tudtam csak 16-17 métert sajna de,túléltem.
Aztán jöttek a repülők.Tisztára idegesít,hogy kiadom löjjenek ezerrel erre a 3-ból csak 1 tüzel!Na,ez miért van??? -
#8271 Ez egy rétegjáték.Akit nem fog meg annak hiába is magyaráznád.A hangulat,ahogy átérzed a mélybe lent lévő magányosságot.Ahogy az A.S.D.I.C. pittyeg egyre sürübben.Vajon megúszom-e?Még mélyebre sülyedni.Kibirja a nyomást a hajótest?Meg ilyenek... Erre rá krll érezni.Amúgy ha nem megy akkor,tényleg unalmas az egész.
Ha már így felhoztad a nevet,megkérdezhetem hány éves vagy?Meg kíváncsi lennék a többiekre is!Milyen korosztáj játszik vele? -
#8270 sajnos, én még mindig nem csináltam a teljes hard módot, ezért is nem jelentkeztem. Ha tisztában leszek vele, viszont kipróbálnám...úgyhogy ezért nem jelentkeztem. A játék nagyon jó. úgyhogy később számíthasz rám.
Tényleg - azon gondolkoztam, mi a fene tetszik benne. A B.nőm kisfia aki most 14 (senkit ne tévesszen meg a nick nevem), elsőre mmegállapította, hogy unalmas. Rá vagyok ragadva egy térképre, amin 1 ikon szambázik, és képes vagyok órákig cseszni az időt vele. Talán van értelmes válasz erre... - mindenesetre jövök majd, csak jussak el odáig... -
#8269 Látom senki,akkor léptem. -
#8268 Vagyok icq-n kb még 10 percet.Ha addig senki fekszem. -
#8267 Vagyok még 1 kicsit aztán fekszem.Multi? -
Dns5000 #8266 igen a heavy fog nagyon durva 400m latotav, marha nehez igy celozni, egyetlen jo dolog benne, hogy lehet a felszinen menni a konvoj kozepeben. Csak vigyazni kell mert neha a semmibol legazol egy distroyer :P -
HunterKiller #8265 En itt, multi? -
#8264 nálam is csináltak már ilyet viharban :)
utána jól meg is szívtam mivel hadihajó volt:D -
#8263 Na kint volta a tengeren 1hónapot!Elsülyesztettem keményen 1 c2-es meg 1 c3-as hajót(egyikre 7 a másikra 5 torpedót löttem ki mire elsülyedtek,nem mind robbant).Közben láttam 2 coastal merchantot,kilöttem az egyikre 1 torpedót,nem talált.Ezek után végig tombolt a vihar.Elmentem egy c2-es mellett kb 50-100m-re, és a megfigyelők észre se vették!Aszonnyák no visual contakt. Mondom mi van???Háá itten van elöttem vazz,majdnem belementem.300m-ről nem is láttam nagyon a hajót ugyhogy ki se tudtam számolni az adatokat.Az üzemanyag fogytán hazafelé mentem,persze akkor lett jobb az idő.Közben beleakadtam 2 c3-as cargoba.1 torpedóm maradt hát nem volt elég.Most jó lett volna az az 1 amit kilöttem még az elején arra a coastalra.Eddigi legrosszabb örjáratom volt ez. -
catyus #8262 Hello!
Nem gyakoroltam még eleget a manuális célzást, az nekem még nem megy.
De lehet experience: high, ugy legalább érdekes. :)
Üdv -
HunterKiller #8261 Na en mar tudom, hogy otkor semmikepp nem erek ra, elore lathatolag 9 lesz az en szabadulasom ideje. -
HunterKiller #8260 Ez a "tengerre magyar" azert durva volt:)
Szoval ma delutan ot utan megprobalok lenni, de elore nem igerek semmit.
Mindazonaltal kezdem iszonyatosan unni a sok dajcsot, akiknek mielott elindulnank mindig felhivom a figyelmuket arra, hogy "Game difficulty: HARD. Do you want this?" Erre az a valasz, hogy persze, tudjuk, hogy hard csak menjunk mar. Erre az elso arrajaro korvett a fel nemet tengeralattjaro flottaval vegez par perc alatt :)
Tehat mindenki csak olyat vallaljon be, amit bir. Delutanig gondolkozzon aki jonni akar, hogy milyen nehezsegi fok lenne neki jo.
Addig meg joejt.
-
#8259 I = impact
M = magnetic -
#8258 Sziasztok melyik állásba kell a kapcsolot kapcsolni mágneses elsütés esetén?I vagy M?
Köszi a segitséget. -
#8257 Ma nem jó nekem.Holnap délután 5 után? -
infantility #8256 Mi az hogy, nagyon is, de még mennyire! Tengerre magyar! -
HunterKiller #8255 Ha van ra ohaj sohaj, ma osszejohetne egy multikazas. -
Dns5000 #8254 hmm erdekes hogy, c2/c3 nal a felepitmeny eleje mogott kell picivel eltalni, pedig ott az engine room van, a fuel bunker picivel elorrebb van es amikor azt lovom telibe semmi sem tortenik. -
#8253 Sérült,vagy rossz állapotban lévő "megmenekített" archívumból való újrarajzolás. Szerintem -
#8252 miert nem tartod valoszinunek hogy akkor rajzoljon valaki egy ilyen rajzot?! -
catyus #8251 Én átállitottam a periszkop mélységet is mert kicsit kevésnek gondoltam a 12 métert, én 14-et kedvelem.
-
catyus #8250 álltható valamelyest -
mstummer #8249 Szép....de jól látom h 1948-as dátum van a papiron?Hogy lehet ez? -
#8248 csak nektek
-
#8247 Az nektek sok a 10-15 lövés?Nekem nem sok de,ez az én vélemyényem. -
#8246 jah,kb. nekem is.Pedig vizvonalban lövöm,és egyhelyen. -
Dns5000 #8245 hat ugy latszik eleg bena vagyok nekem 10-15 lovoes egy kis hajo is VIIb-vel, nem tudom kesobb mennyivel lesz nagyobb agyum es az mennyit szamit. -
#8244 közben megtaláltam :) -
#8243 azt hogy van topicja... :D -
#8242 off
most bukkantam rá egy bizonyos játékra:dangerous waters
mi a véleményetk róla? -
#8241 5-ig lehet. -
#8240 A vízvonal alá érdemes célozni(üzemanyagtartáj könyékére) és ha tudsz akkor,mindig ugyanoda.Viszont ha van a merchantnak ágyuja akkor elötte azt érdemes leszedni.Nem tudom pontosan hány lövés kell egy kis hajóna de,ha jó helyre célzol akkor pár lövésből elsülyed.A nagyobbaknak(c2,c2t2,t3...stb)azért több kell.Érdemes a 1 torpedót kilőni rájuk és ha nem sülyednek el akkor,felmerülni(ha van rá lehetőség) és egy két lövés nekik aztán annyi.Ilyenkor pedig oda kell lőni,ahol már megrongálta a torpedó.
Igen 5m/s-ig lehet(de lehet,hogy 6?)ágyúzni. -
#8239 Loptam 1 órát és jáccottam, - ez alatt a bosszúvágytól fűtve ki akartam készíteni a destroyed hajót... szemből jött a nyavajás, megvártam amíg 350 m-re került hozzám, hogy ne tudjon kitérni és elengedtem egy gőz torpit... - erre az teljes hosszába végigment a hajótest alatt és nem robbant fel... eccerűen ököllel vertem az íróasztalt.... -
#8238 de játszanék már én is,olyan jó nézni az élmánybeszámolóitokat :D -
#8237 én úgy tudom, ágyúzni csak 5m/s szélsebesség alatt lehet.. amúgy sztem a vízvonalra... bár én még nem gyakoroltam... -
Dns5000 #8236 hova erdemes celozni agyuval ? oldalara? mindig ugyan arra a pontra vagy lojjem vegig? mennyi minimum lovessel lehet kis hajot,t/c2,t/c3 elsulyeszteni?
amugy most hetek ota olyan vihar van hogy csak 300mre lehet elletni :((, azert lehetne valtozatosabb az ido -
#8235 Egész éjjel, álmomban menekültem a destroyedek elől.... nnna látom, meg vagyok fertőzve... -
#8234 Midig mozgásban kell lenni. Ha leállsz halott vagy :) 60 méteren pláne :) Nagy mélység (ezért is nem szeressük a földközi tengert :) halkan sunnyogás, ha nagyon ragadnak a kopók akkor pluszban még csendesmenet is. Bár én szemből szoktam támdni konvojt, csendesmenetben felettem elmegy az első kisérő, periszkóp, 5 torpedó ki az esetleges célokra (tegnap 3 T3ast kaptam ki csak ebből a konvojból) majd le mélyre és keresztbe át alattuk. Nem is találtak meg :) A hajósor túloldalán lőttek valamit meg dobálták a bombákat. 44 elején már nem lehet büntetlenül bohóckodni velük :) Egy hiba és a fél atlanti flotta a nyakadban van. -
#8233 Háát megpusztulok a méregtől, kb vagy 20.000 tonna után jött egy destroyed és bár leállítottam a motort, lemerültem 60m mélyre, ez halálpontosan rám talált 41-ben, és legyakott 1 vizibombázással. Ha volna vmi tipp, hogy ezeket, hogy lehet kivédeni, azt megköszönném... . most vagyok a 3. boatnál, tehát a lehetőségeim azok, -mit mondjak a finguriga szinten vannak. Lehet ezekk ellen taktikázni? 1 pi@@@@ányi hajó, legyakott 1 perc alatt... bassszus...