11357
-
#8392 Na ekkorák voltak kint bécsbe a multkor!Ja,és működtek is,de ezt már írtam. -
zoltang #8391 Ez legyen a következő modelled, ez működik is: :)))
http://www.modelspot.com/robbe/u2540.htm -
#8390 Igen ez az de,már kész.Amúgy nekem nincs nagy gyakorlatom a makettezésben úgyhogy, haver bátja rakta össze(ő neki hobbija).Én csak régebben csináltam 1-2 makettet. -
zoltang #8389 Erre a típusra gondolsz?
Ennek az U-47-nek nagyon jól ki van dolgozva a belső tere. :))))))))))))))) -
zoltang #8388 Képek?
http://www.sshui.com/20050401/b01.jpg
Ezt az U-47 makettet csinálod? -
#8387 Elkészült a 2. makett U-boot-om!!!!!Az első Otto Kretschmeré U99,a másik ami most készült el Günther Priené U47.Ez ráadásul metszeti makett.Az a baja,hogy sajna a belseje nem teljesen valósághű.Azért tök állat! -
#8386 a magyarítás csak a peccs nélküli játékhoz jó... - olvasgasd el fent a fejlécrészben a piros felirat alatt található faq-ot. -
smithi26 #8385 a magyarosítást nem tudom felrakni,ami fontos lenne! -
smithi26 #8384 a magyarosítást nem tudom felrakni,ami fontos lenne! -
#8383 mégis, mi az ami nem megy? -
smithi26 #8382 sziasztok.leszedtem javításokat innen,http://patches.ubi.com/silent_hunter_3/de nem tudom felrakni!valójábaN MELYIKET KELL EZEK KÖZÜL?a magyarositást innen szedtem: game hunter 0.98 as de ez sem megy!segitsetek mert nem tudok játszani!előre is kösz
email:[email protected]
sziasztok
-
#8381 Én írtam újabban, de Etnies a tulajdonosa, őt keresd meg .
etniez kukac frímél pont hu -
#8380 ja.... erre nem is gondoltam, mer nekem a VIIc-én csak 1 van... bocsesz -
#8379 Ez igaz!Viszont ha már van 3 légvédelmi ágyu az u-boot-on,akkor löjjenek is!Minek van akkor a másik 2 ha csak néz mint a birka?Meg ha nekem épp nincs kedvem lövöldözni,hanem esetleg manőverezni vagy ilyesmi?Szóval nem értem miért nem műkszik. -
catyus #8378 Annak elégnek kell lennie! -
#8377 Sőtt, a kissebb hajók ellen is kiváló, nem csak a sima álgyú.. nnnyami, én piszkosul élvezem benne a személyes részvétel lehetőségét (már amikor van időm rá...) -
#8376 Ezexerint nem jáccottál a Battlefield 2-ővel, ott meg lehet tanulni a repülők elleni védekezést. Nem próbáltál te beűlni a a géppityuba - naon élvezetes -
nkasi #8375 Heló 1GB ddr ram van benne! -
#8374 Nekek nincs probléma a fedélzeten az emberkékkel.Viszont a légvédelmisek idegesitenek engem is!3-ból 1 lő csak,vagy még az sem(pedig minden parancs be van állítva nekik a tüzeléshez)!Pedig eredeti a game. -
DDE #8373 Hali!
A következő kérdésem lenne. A fedélzeten a tisztek/katonák feje viládos-szürke árnyalatot vesz. Olyan mintha videó problem lenne. (A legújabb NVidia driver fenn, 1,4-es patch fenn.) Találkozozott már ilyennel valaki? A másik, de légelhárítós embereim nem akarnak lőni a repülőkre. Van arra megoldás, hogy rávegyem erre őket? (Parancsmegtagadásért biztos kivégeznék őket az éles helyzetben.) -
#8372 Nekem full felbontáson megy a gépemen lazán de,a nagy tüzeknél,meg a füstnél akad néha.Ez a program hibája,rosszul van megírva.Már többen is mondták.
Farkasok előre! -
#8371 remélem még él a project,mivel pár nap különbség lett volna a 2 magyarítás változat megjelenése között:( -
catyus #8370 Mennyi memoria van a gépbe?
Csak az 1.0-hoz van magyarositás, az 1.4b-hez készül.
Nekem jól megy. -
nkasi #8369 sziasztok
vettem egy gépet:amd athlon3200+64,geforce6600gt video,és megfogja ez a játék!főleg torpedó találatnál!mekkora a gépigénye ennek a játéknak full textúrán?van hozzá magyarosítás?az nagyon kéne!előre is kösz!
sziasztok -
#8368 Ja ja,az engem is érdekelne. -
viktor2 #8367 Hello!
Az 1.4b magyarositása hogy áll. aki tud valamait dobja fel ide. Köszi -
#8366 Jah igen! Ti vagytok az illetekesek, mert ugytudom Etniestol valaki atvette a FAQ-ot ;)) -
#8365 Sziasztok!
Szia!
Küldtem egy privát üzenetet a topic házigazdájának a következő szöveggel:
A GameCNN főszerkesztője vagyok. Mátol idul az oldalon egy GameFAQ részlegünk, ebben összegyűjtenénk, a jobb, igényesebb FAQ-kat. Láttam az sg fórumon a HL2 FAQ-dat, és megkérdezném, hogy bele egyezel e a felhasználásába.
A válaszában leírta, hogy nem ő írta a FAQ-t, és hogy esetleg itt, a fórumban kérdezzek rá a dolgokra, hátha a szerző még benéz ide.
Szóval kedves Szerző Úr! :-P Használhatjuk a SH3 FAQ-ját?
-
#8364 Kellene tolni egy multit egyik nap majd,persze hardra gondoltam.Mondjuk valószinü,hogy csak hétvége lenne jó,az is vasárnap délután egy kicsit.Holnaptól elfoglalt leszek majdnem egész nap. -
#8363 Ma elmentem kinyomtatattni a térképet(mert ugye a dvd-n rajta van hiányosságok nélkül) A3-as méretbe,és belamintáltatni.Tök szép lett!
Ja,volt már nekem kinyomtatva csak eléggé gagyi állapotba van már szegényke.Meg ez szebb is,meg már nem sérül a laminálás miatt. -
HunterKiller #8362 Kicsit sem vagy eltevedve :)
Amint te magad irtad egy hangvezerelt torpi 10 csomo felett kovetett.
De meg akkor is megvan az eselye, hogy nemtalal, ha fel vagyok merulve es haladok 18-20 csomoval, ugyanis ha leallitom a dieseleket egy eles kanyar kozben a torpi celt teveszt es kesz. Probald majd ki egyszer, hogy egy tengeralattjarot (tenger viszfelszin alatt uszot :)) annyira nem is konnyu eltalalni. -
#8361 -a torpedók feltöltését sajna nam tudom - dwe sztem nem
-a bunkerek alatt mit értesz? - én csak a U-Boat hangárokat láttam
-az a 2 tartalék torpi, csak a felszínen folyamatosan haladva tölthető fel, ha van elég legénység odarendelve, és ha !nem vagy lopakodó üzemmódban!. Amúgy ha a torpin tartod az egeret, mutatja, ha elkezdte az átrakást, meg, hogy hány százalékon van
-
zoltang #8360 Benne van a játékban (1943-tól) a FIDO nevű szövetséges hangvezérelt torpedó? Valaki találkozott vele? (repülők dobták)
HunterKiller | #8359: Akkor csak egy hangvezérelt pl.: Zaunkönig kell, és meg van oldva. (bár az csak 10 csomó felett követett) -
HunterKiller #8359 Ha valamit eltalal a torpedod akkor felrobban. Teljesen mind1, hogy mit.
Ergo mivel te is a tengeren vagy es a friendly u-boot-ok is, ezert
ha ezeket (beleertve sajat magad is) talalod el, akkor ezek is karokat szenvednek. Tehat ily modon levezetett eszmefuttatas kovetkezmenye, hogy IGEN, lehetseges sub vs sub, de csak a torpedok kilovesi es merulesi parameterein belul tudsz eltalalni barkit is. -
HunterKiller #8358 Vagy delutan, vagy keso este en benne lennek egy kis hajcihoben, bar meg nem tudom hogy engedi az idom. -
catyus #8357 Mi van senki nem akar multizni hétvégén? -
pic789 #8356 Meg lehet oldani olyat hogy ha elfogy a torpedó, akkor visszamegyek a kikötőbe, és ott feltöltik?
-ha igen akkor hova kell pontosan álli? a bunkerekhez, vagy a zenekar mellé?
-mire jók a bunkerek van valami jelentősége vagy csak dísznek van?
A másik kérdés pedig:
-hogyan tudom a torpedokat utántölteni? a VII-nél van 14db de az externalon lévő utolsó kettőt soha sem tudom betölteni, felmerülve se legénységet rendezve sem, próbáltam áthúzni, az sem megy mit kell ilyenkor tenni? -
zoltang #8355 Mi ez az U-Boot vs. U-Boot? Ezzel az SH3-al lehet az ubin keresztül? Német hajó német ellen? -
HunterKiller #8354 Hm.. Eddig meg ilyet nem csinaltam, de ma kiprobaltam a "sub vs sub"-ot.
Mivel gondoltam az a legkemenyebb pofa aki a szervert inditja, hat egybol nekimentem. Az emberke fel-le manoverezgetett, de csak megevett 2 torpit, egybol be is zarta a szervert. Masodjara meg mihelyst engem meglatott, mindenkit egybol kidobott a szerverrol es csak velem tolt egy 'face to face'-t.
Majd mikor itt is sikerrel megetettem vele 3 torpit ram fogta, hogy cheat-er vok, de sebaj, csak bementem a 3. szerverre is, na ott mar sikerult egyszer farba lonie a hajom, de szinten zenesz, kellett neki 3 fini halacska. Erre felhaborodottan mondja, hogy marpediglen en csiter vok es az o hajoja igenis hogy 28 meteren volt mikor en a torpival telibe kaptam. Maga a jatek az tetszett, marmint a sub vs sub, de ami hisztizest levagott emberke mert ot valakinek sikerult felkepelnie, meghogy le csiterezett, hat az mar annyira nem, de tulelem :) Szoval szumma szummarum ez a sub vs sub sem rossz dolog, de itt ugye maximalisan manualisan kell celozni, sot tavolsag, melyseg, eleri-e nemeri, elfogy a torpi, nemfogy el mire megpusztul... Tehat kiraly ez is! -
#8353 Ha valakit érdekel a Das Boot filmzene innen elvileg letölthető:
http://www.allsoundtracks.com/soundtracks/info/943
Nekem megvan erdetibe bebeeee