11357
  • catyus
    A nod-ot mint viruskeresöt probáltad már?

Pedig nagyon ugy tünik hogy reinstall windows lesz
  • LarryTaylor
    Helló Mindenkinek!
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy jön ki a renown az őrjárat után? Mert a hajókról megvan a lista, de nem tudtam rájönni, hogy mit számol a gép.
  • PanzerWolf
    Szia te eltünt tangerész!
    Hát én nekem még ilyen problemám nem volt,pedig már kb 4szer raktam fel a játékot.A hülye patchek miatt!Ugyhogy én az 1.4-est használom aztán annyi(egyenlőre legalábbis).Mikor felraktam a gamét egyből ment az 1.4-es javitás, és nem volt gond vele.
    Nem tudom mi lehet a baj sajna.Remáélem sikerül felraknod,hogy el is induljon!
    catyus kapitányt tegnap okitottam egy kicsit a manuális célzásról.Szóval tessék a többieknek is gyakorolni!Nyugi nekem is megy mellé torpedó!
  • SzLacza
    Aha. ok. Azt még kipróbálom. Köszi.
  • Tuvok #8468
    Próbálj meg egy régebbi peccset felrakni előbb, utána az újabbat .
  • SzLacza
    A windows reinstallt próbálom meg elkerülni pont. :(
    A vinyómon el volt mentve a patch, de gondoltam, hogy esetleg az is lehet fertözött, szóval azt is újra letöltöttem, és az újat raktam fel, de az sem segített. Olyan modokat használok ami a skineket, hangokat cseréli le, de már újratelepítés után mod nélkül is próbáltam, de közvetlenül a patch felrakása után már ezt írja ki. :(
  • Tuvok #8466
    Próbáltad a pecsset letölteni újra ? Esetleg a peccsen kívül teszel még fel valami mod-ot ?
  • Mor3llo
    Én ilyennel még nem találkoztam...probald meg a Windows reinstall-t
  • SzLacza
    Sziasztok !
    Hát már jó régen nem jártam erre, és gonodltam leporolom az sh3-at ,de sajnos akadt egy kis problémám vele. A Következő hibaüzenetet kapom állandóan:
    "The application's modula sh3.exe was modified. It may be damaged or infected by virus. Reinstall the application."
    Nos, 3 viruskeresőt eresztettem rá a gépemre, +spybotot, +antispy-t, találtak is pár vírust, de már sztem tiszta a gépem. Azóta újratelepítettem már. kb. 10x. A következő van: ha újrarakom, akkor elindul a game, de amikor felrakom a patchet, az (ubi.com-ról szedtem le ma újra! ) akkor már nem indul el.
    Patch nélkül meg akár a tört verióval is jácchatnék, de nem azért vettem meg.
    Nem futott vki bele estleg már elöttem ugyanebbe a történetbe?
  • catyus
    messengert nem használom csak ICQ-t
  • Mor3llo
    Jah, akkor msn-t adjon vki
    és mért van az h carrier-ben a rádiósoom elfog egy üzeenetet, nem tom hol megnézni?és a hidorfonos emberkém pedig nem csinál semmit nem tok se szonarozni, se hidrofozni
  • Maverick666
    Kösz srácok most már pontosan tudok tájékozódni .
  • catyus
    Én ICQ-val szoktam tartani a kapcsolatot a többiekkel, javaslom neked is, akkkor legalább látod ha valaki fenn van.

• Mor3llo
    nah, ma már vki jöjjön multizni :D
  • catyus
    mikor?
  • Mor3llo
    Vááááá...vki jöjjön már egy kicsi multizni kicsit később
  • Mor3llo
    senki?
  • Mor3llo
    Vki este egy kis portyázást?
  • Mor3llo
    Akkor gyere a Mor3llo's Wolfpack szerverre:)
  • catyus
    Én jelenkezek
  • Mor3llo
    Vki most multi?
  • tibor16
    Sziasztok, igen és meg is köszönöm. Tegnap játszottam is vele (Carrier) úgy 3 órát, zökkenő mentesen. Ja, és elmentem Gibraltár kikötőjébe, ahol 3 tanker dekkolt - vesztükre :)))
  • Piedon
    Nos, nemhivatalosan kiraktam, hogy Tibor16 ki tudja próbálni, de ez a változat nem tartalmazza a küldetések szövegeit. Sajnos mostanában túlórázom a munkahelyemen így nincs sok időm a magyarításra.
  • PanzerWolf
    Nem tudna valaki sigiteni Das Bott-os oldalt készíteni egyik ismerősömnek?

http://th-cod.uw.hu/

Ide lehet írni neki(ez is hozzá tarozik majd:

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=dasboot

Köszi előre is aki segit neki!!!
  • PanzerWolf
    Micsoda????Van már az 1.4b-hez magyarosítás?????Akkor le vagyok maradva?
  • viktor2
    Sziasztok!

Ez a zip tartalmazza a teljes magyarositást 1.4b javításhoz????

Viktor
  • tibor16
    Figyu, ha berajzolódik a térképre pl 1 konvoj, az nem jelenti azt, hogy megvár míg odaérsz. Amikor felderítették, akkor ott volt, de közben halad. Ha oda startolsz, jel ott marad, mert ott történt az észlelés de közben a vélt sebessséggel haladt tovább a vélt irányba. Meg kell keresni hova ért addig amíg keresed. Hiába álsz be a berajzolt jel közepébe, persze hogy addigra már nincs ott. Csak akkor van ott, akkor látod nagyítás után, ha a hajókat Te is felfedezed, vagy találkozol olyannal ami utatba esik, vagy a berajzolódott hajót a sebessége útiránya alapján megkeresed merre lehet. Figyelni kell ezen felül arra is, nincs e valamilyen kereskedelmi útvonalon, mert akkor még el is kanyarodhat... Szvsz annak idején is időbe tet mire megtalált az U 1 hajót...
  • GarET
    nos ha jelentést kapsz hogy konvoj, akkor emgjelenik egy nagy kocka a térképen, illetve a "log listában" középen alul, kiírja hogy mekkora a konvoj, merre halad, feltehetőleg milyen sebeséggel. Markerrel megjelölöd a vélt jelenlegi helyzetet, aztán elkezdesz számolni, körző-milyen messze vagy tőlük, behúzod a vélt haladási irányukat.
    full gázzal utánuk, de úgy hogy lehetőleg elé menj, nagyából ki lehet számolni, ha ők pl 6 csomóval haladnak, akkor ha te 16-v 12 csomóval mész az a 2-2,5x szerese, tehát 2x annyi uatat teszel meg adott időagység alatt mint ők. Ha ráérsz a vált haladási irányt jelző vonalra, megálsz, lemerülsz és hallgatózol, vmikor túl gyorsan odaérsz, olyankor visszamegyek kicsit, vagy előre megyek, de fontos hogy ygakran hidrofonozz!! így én még mindig megtaláltam a hajókat!!
  • Maverick666
    Kösz a segitséget de ha egy hajóraj jelének a közepén állok akkor sincs rajtam kivül senki.Hiába van az őrszem a helyén ha bejelölöm a hajó irányát a térképen és úgy követem akkor sincs semmi.Még szonárral is hiába próbáltam ugyan ez az eredmény.Valamikor egy őrjárat alatt el lehetne sűjeszteni k.b. 10-12hajót de csak 4-5-öt lehet mert a többi nincs meg.
  • GarET
    jó vadászatot:)
  • Maverick666
    Köszönöm a segitséget.
  • GarET
  • Sam16
    Hopp nem szoltam :D:D
  • Sam16
    Csasztok tud valaki hozzá magyarosítást??
  • GarET
    Lehet, de az egy idő után úgy is eltűnik, meg akkor is oda van írva hogy merre halad, meg az ominózus vonal is ott van.
    én meg szoktam jelölni markerrel.
  • tibor16
    Lehet, hogy arra gondol, amikor a rádiós kap egy üzit, hol tud a központ hajóról. Nyílván azt ugyan berajzolja a térképen a progi, de még valójában nem látta - ezért ha ránagyítasz nem láthatod. Ha már Te is észleled, vagyis fizikailag Te vagy valamelyik őrszem, a szonáros.. stb észleli, ránagyíthatsz és ott lesz.
  • PanzerWolf
    Így van.
  • GarET
    koc=kocka
  • GarET
    :)))) lol azt hiszed rád fog várni???:)
    nyílván ő is mozog és tart valamerre, amit lehet látni, ugyanis a kis kocból kilóg egy vonal. az a hajó végét jelzi, tehát a ahjó ellentétes irányba megy ha a vonalhoz viszonyítasz.
    meg ha rákkantintasz akkor kiírja hogy Cours: W-azaz irány nyugat, vagy bármi más
  • Maverick666
    Hello srácok . Tudna nekem segiteni valaki ,hogy miért van az hogy atérképen lehet látni az ellenséges hajót ha odaérek a masinámmal akkor meg sehol senki.