11357
-
george4 #8512 Ertem koszonom!) -
#8511 Okés itt leszek!Remélem nem jön közbe semmi se holnap.
Amúgy én is csak egy pár alkalommal játszottam realisticen!Hydrofonos miatt sajna nem lehet szerintem játszani rendesen.Lenne még mit javitani rajta.Viszont tök izgi a külsőnézet nélkül. -
#8510 Amit írtam azt mondták nekem is csak.Én nem szeretm a hovamennyencsapódjonbe a torpedó dolgot. -
#8509 Igen. -
george4 #8508 Hogy lehet az Akkukat feltolteni?Eleg ha feljovok a felszinre?thx -
#8507 Gondolom, csak hard módban vették ki, mert én azóta látom, mióta az 1.4-es fennt van. Mellesleg, egy yóóó nagy marhaság, mert ha vmelyikbe célzok, mindig 3 kell a csónaknak, - alá - az a legjobb.. :) -
#8506 Én is benne lennék a gameban.. de csak ha HARD ban lesz. Neked úgy jólenne!?
Akkor holnap este 20:00 kor itt leszek remélem Te/ti is -
#8505 oops a link lemeradt :)
Halálom -
#8504 A profikhoz: Hogy a csudában lehet játszani Realistic nehézségi módban? :)
A manuális célzás az megy azzal nincs bajom.. de hogy ne legyen Map update vagy mi a szösz fúúúú igy nem megy nekem! Hogyan tudjátok hogy milyen távol vannak stb a hajók? Beültök a sonárba és hallgatóztok?! :) nekem igyanis nem ment hogy külön válaszzam annak az 5-6 hadihajónak a hangját ami rajtam zúgott át...
Itt a kép.. persze ezt már a halálom után készitettem :P -
#8503 Egyik nap kéne tolni neten!Holnap lehet jó estefelé(20:00körül).Majd írok,hogy okés-e nekem.Viszont csak HARD vagy,REALISTIC nekem!!! -
#8502 Megvan miért nem műkszik a hovalövödcsapódikbeatorpedó dolog!
Mivel az 1.4-es javitásból kivették ezt a dolgot.Most tudtam meg egyik ismerőstől.
Amúgy szerintem helyes,hogy kivették!Hülyeség volt bele. -
SzLacza #8501 Nod viruskeresőt ? Nem ismerem... Amúgy kipróbáltam, hogy feltelepítettem egy másik gépre, és gondoltam összehasonlítom az exe-ket, de sajnos a két exe megegyezik. :( Ebből az következik, hogy nem vírusos az exe, csak vmiért annak ismeri fel. :( Hát a windows reinstallhoz elöbb egy kis időt, és erőt kell gyüjtenem, ugyhogy még kicsit arrébb lesz. Addig is jó merülést! -
#8500 :) -
#8499 hehe én szinte mindent végig nyomkodtam de ezt nem -
#8498 num lock -
#8497 Túl vagyok életem első SH3 multis játékán!!
Németek csináltak egy servert oda csatiztam be...
fúúú nagyon teccik!!!!!!!!!!!!!!Olyan bombázó flotta támadott meg minket áhh nagyon élvezetes volt... főleg mikor a végén már csak egymást nyirbáltuk kifelé :P
Jah egy kérdés: Játékon belül melyik billentyűvel lehet Chat-elni?
thx -
#8496 manuális célzáson vagyok... de igy ment ez a része régebben.. most nem értem miért nem műxik ? -
#8495 Pedig jeleznie kellene ilyen távról!Viszont tudtommal csakk akkor ha,automata cálzáson van a game.Vagyis egyből kiírja az adatokat periszkópnál és az uzonál. -
#8494 Preciz lövést hogyan lehet leadni? Igaz egy jó ideje nem játszottam, és akkor is csak az 1.0 val.. Most ismét neki kezdtem de már 1.4 el..és sehogy sem akar összejönni a perciz lövés.. pedig 400 m re vagyok az áldozatól és 89 fokos szögben... és nem jelenik meg aban a könyvben mit szeretnék kilőni... pedig a Züzemanyagtartály volt a kedvencem
Valaki tud nekem segiteni, miért van ez? -
#8493 Milyen modookat érdemes feltenni 1.4 hez?
Vagy hagyjam őket? -
#8492 Okés várunk!
Bár énis kevesebbet játszom vele.Kicsit sok volt a gépezés mostanában aztán pihi van.Azért játszom ám csak nem annyit. -
SzLacza #8491 Szia Wolf!
Hát ja jó régen jártam már erre, ez igaz. Jönnék is én vissza multizni is, ha menne ez a jószág, de nem megy sajna. Na mindegy, azért még küzdök vele, amíg el nem indul!
Azért is jönnék vissza, mert nem tudom, h. emléxem-emég hogyan kell manuálisan célozni.
Nah, ha sikerül akkor jövök, és tisztára gyaluljuk a tengereket.
További jó szelet! -
george4 #8490 Rajottem! -
george4 #8489 Udv!
Lenne egy problemam! Feltelepitem a jatekot utana a patch-et es utana a patch-hez valo crack-et es inditanam a jatekot , de ezt a hibauzenetet kapom: Can not initialize 3D engine! -
levi1989 #8488 meg van egyébként magyar szerver? ha van mi a neve? -
levi1989 #8487 például mint a call of duty-val a the all seeying eye programmal is
lehet játszani
-
#8486 Most vagyok kint a tengeren 1 hónapja és 2 napja(Karib tengernél).2 torpedó kilőve amiből 1 nem talált a másik meg puffant a cél elött.Elsülyesztve 1db kis kereskedő hajó.Most értem el az üzemanyag 50%-át.Előző küldit is eléggé szerencsétlenül végeztem.Nem műkszik nekem ez az amerikai partos dolog. -
#8485 Na ebből semmit se értettem én. -
levi1989 #8484 de programmal nem lehet játszani a game-val vagy csak a játékban lévő többjátékos mód-nál lehet
-
levi1989 #8483 de
-
#8482 Te nem a Pcdoméról való levi vagy? -
levi1989 #8481 akkor sem megy
-
#8480 EMEA DVD
ezt próbáltad ? -
levi1989 #8479 bármelyket rakom fel kiírja mindig valamelyik hibaüzenetet és nincs hozzátéve magyarosítás! -
Biztos amerikai verziód van ? -
levi1989 #8477 Hello nem tudom pachelni a játékot mert ezt írja ki: this program cannot update the installed version of silent hunter III US DVD v1.0 because of the following reason: D:\játék\sh\MissionEngine.dll: unknown version
-
#8476 Gondolom a nyelvfájl módosult, tedd vissza az eredeti szövegfájlt, utána valszeg jó lesz . -
levi1989 #8475 Hello nem tudom pachelni a játékot mert ezt írja ki: this program cannot update the installed version of silent hunter III US DVD v1.0 because of the following reason: D:\játék\sh\data\menu\de_menu.txt: unknown version
légyszi segítsetek! -
#8474 FAQ-ban találsz róla leírást . -
#8473 Ma multi???