11357
  • Lockheed
    Hello! Van 1 progi a neve TeamSpeak. Nemtudom ismeitek -e! Ez a a játék közbeni kommunikációt hivatott megoldani! Nagyon jó kis program! Valaki letölti a szerverprogramot a többiek a klienst hozzá és már mehet is! :) Több csatornát is lehet használni! Repülős gémeknél használják főleg, mert külön csatornát lehet nyitni különböző parancsnokokhoz(raj/század/ezred...)! Ha érdekel van hozzá magyarításom is! :) Jó játékot! :)
  • PanzerWolf
    Este 20:00-kor HARD nyomulás!!!Ha én csinálok szervert akkor, "Silent HUN ter" néven generálok!Kódos legyen vagy ne(ha én csinálom)?
    Bocsi ha valakire rákérdezek Icq-n,hogy ki is vagy?Kicsit sok embert vettem mostanába fel,és nem tudom még ki kicsoda pontosan.
    Ha érdekel valakit akkor,használok Skype-t is.Multkor tök jót beszélgettünk gamézés közben mikrofonon keresztül!
  • HunterKiller
    Inkabb tobbet mint egyet kettot mert nekem az nemjon be hogy leulunk nyomatni egyet es utana itt csamcsogunk rajta hogy ki mi hogy mint miert.
    Minel tobbet annal jobb. Ha lesz valaki, akkor majd adok ICQ szamot is.
  • HunterKiller
    Nah ugy nezem ujraeled a multizas :)
    HARDon es NORMALon en vallalok szervert márha vagyok.
    Latom uj arcok is jatszanak a gemmel, es felteszik a szokasos 1.0-as bugmegoldos
    kerdeseiket is :)
    Aztan meg volt valaki aki meg az uncsi multis hozzaszolasokat fikazta anno :)
    Hm. Holnap/ma este en is megprobalok nyolcra elszabadulni sajat magamtol es
    tolhatunk egyet kettot.
  • Tuvok #8548
    Bug, 1.0-ban főleg .
    Tölts vissza egy korábbi mentést .
  • Goaulds
    Nekem is csinálta ezt még az 1.0
    Az 1.4 el eddig szerencsére nem tapasztaltam, igaz nem eredeti a game, mert nem azt adták amit igértek a srácok!
    Majd az SH4 et....
  • PanzerWolf
    Ezt már más is panaszolta régebben.Eredeti a játék neked?
  • levi1989
    Helo nekem olyan problémám van elmentetem elmentem enni és megyek vissza töltök betölt minden és kilép ez mitöl van?
  • PanzerWolf
    Na vélgigvittem a küldit.'43 január 10valahányadikán értem haza.Beleakadtam még,1 T3-as tankerbe meg 1 small merchantba.Ja,egy coastal merchentot meg hagytam elmenni mivel ráment 3 torpadóm potyára.Ugye annyit meg nem ér,hogy még adjak neki még.22000 birodalmi márka!Szóval ez az amerikai portyázás nem jön be nekem valahogy.
  • PanzerWolf
    Nincs véletlen bekapcsolva neked a csandes üzemód? Z betü.
  • horthy
    Miért van az ha teli az elől lévő torpedo ház emberekkel zöld csik fulon és se automata se kézi torpedo ujratöltési üzemmodban nem töltik be a torpedokat a csövekbe !! Fegyver officer a helyén ! Why ??
  • tibor16
    szia, - eddig jól ment - bár most ritkábban jáccok vele
  • Piedon
    Kérnék egy visszajelzést az 1.4b magyarítás "tesztelőitől", hogy minden rendben müxik-e? Értem ezalatt, hogy karakterhibák nincsenek-e, nem fér ki valami felirat, stb. Köszönöm.
  • Goaulds
    Ez az
    gyűlünk!!!!!
    ma este felveszlek...
  • infantility
    Hell!
    Itt egy új multi partner.
    ICQ számom: 280706669
  • PanzerWolf
    Ti folyamatosan használjátok a radart?Mivel ha használom könynebben felfedeznek elvileg.
    Már lassan mésfél hónapja kint vagyok a tengeren és eddig 1 coastal merchant az áldozatom(a multkori állást folytatom,keveset játszom mostanában).2 torpedó hiányzik össz vissz.Több hajót meg még nem is láttam!!!Pedig hajózási útvonalom megyek!Érdekes.
  • Placebó
    Hát ez egy ilyen szakma volt...:)
  • george4
    Udv!
    Nem lehet valahogy 800x600-as felbontasban jatszani a jatekkal? Elolvastam a FAQ-ot, de az a megoldas nem mukodik!:( Nics valami mas megoldas, hogy 800x600-ban lehessen jatszani? Lehet hogy az 1.4b patch-tol van? Thx
  • Goaulds
  • Lockheed
  • Piedon
    Huppsz, nagy volt az arcom. Bocsánatot kérek. Kövezzetek meg mert kimondtam Jehova nevét.

Itt leled.
  • bgabor
    Na, beírtam a keresőbe, hogy "magyarítás" és nem hozott ki olyan hozzászólást, amiben link lett volna. Akkor most hogy is van ez a "használd a keresőt" dumával?
  • bgabor
    Csak azért kérdeztem meg, mert írták hogy nem jó a megadott link. Amivel ugyebár nem sokra mentem volna, ha rátalálok a keresővel.
  • zoltang
    Mekkora mázlija volt H.D.F. von Tiesenhausennek (U-331) 1941. nov. 25.-én! :))) (Sajnos ha jól tudom 1943-ban hősi halált halt.)
  • Placebó
    Ez azthiszem már torpedózás után mikor a hajó felfordult és hűs tengervíz ömlött a kazánokba...
  • Piedon
    Kicsit gondolkozz...(én látom a gondolataidat:"hmm van ott egy kereső ami ebben a topikban keres...beirom, hogy magyarítás...jéé, megvan..")

Titan: most próbáld meg letölteni.
  • bgabor
    Tényleg, ez az 1.4b-hez készült magyarírás hol elérhető?
  • zoltang
    Ez mondjuk elég durva:

U. 331 SINKS HMS BARHAM
  • Placebó
    Egy kis érdekesség
  • Titan
    Az 1.4b magyarosítását valaki linkelje be plz, mert a lentebb említett hivatkozás nem működik..
  • PanzerWolf
    Na itt a két link amit igértem Skypba az elöbb.Az egyik az az oldal lenne a másik a fórum.Hifinak kellene benne segiteni csinálni.Eddig sajna csak 3-an vagyunk.Jó lenne minnél többen bejelentkezni oda,és csinálni egy baráti U-boot-os fan klubbot!Találkák meg ilyesmi.Az oldalra meg mindent felrakni amit csak össze tudunk szedni az U-boot-okról.Próbálkoztam már ezzel de,sajna nem volt visszajelzés rá(eddig itt se,pedig beraktam ide is régebben a linket).
    http://th-cod.uw.hu/
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=dasboot
  • Goaulds
    köszi a játékot :)
    igaz nem értettem miért ment le a HULL 11% ra mikor a közelemben sem robbant fel semmi... de nem gáz
    Na sziasztok :)
  • Goaulds
    My ICQ number:
    334155930
  • Goaulds
    És már fenn is van :P
    Huhh ezer éve nem használtam ICQ-t még anno Lite-ot 2000 ben :P
  • Goaulds
    Jöhet és felteszem az ICQ-t..
    SH3 ért mindent :P
  • catyus
    Támogatom az ötletet, de nem szeretném használni a messengert.
    ICQ megteszi?
    Már vagyunk rajta egypáran.

• Goaulds
    Ha valaki szeretne játszani komolyabban multiban, és akár hetente összeülni stb... annak egy MSN cim:sajátom:
    [email protected]
    Jó lenne kialakitani egy állandó csapatot/csoportot kikkel együtt szelnénk a tengereket, és gyalulnánk a gazt
    Mit szóltok?
  • Goaulds
    Bááássszá meg.. pedig siettem haza munkából....
    Na sebaj mejek akkor és eszem
    Jó csajozást
  • PanzerWolf
    Bocs nem tudok jönni mert,itt van barátnőm.Egyik nap igérem beőótoljuk!Szombat délelött olyan 10 óra körül lehet,hogy jó.Nem igérek semmit.Inkább az a biztos,hogy szombat reggel megírom.
  • Goaulds
    Ja ja jó külső nézet nélkül...én is csak igy játszom. Mindent kikapcsolok a reailsme ben :) kivéve a map update-et,na meg néha jól jön a weapon officer tanácsa, mikor nem tom beazonositani a hajókat :P
    Akkor holnap Hunting :)
    Jön még valaki holnap 20:00 ra multizni?