11357
-
#8672 Neked aztán van géped -
Tomcika #8671 Sziasztok !
Az lenne a kérdésem ,hogy neketek sem lehet multiban, hajó vs tengeralattjáró harcot vívni?
A másik problémám ,hogy a faq-ban olvastam hogyan lehet felbontást növelni, meg is csináltam, de nem változott semmisem :( van valami másik trükk erre?
Előre is köszi a segitséget -
#8670 Nekem is egyszer előfordult az ilyen!Viszont én már régóta az 1.4-el játszom.Betöltöttem újra és utánna jó lett.Mondjuk nekem eredeti a game,lehet ez is befolyásolja.Nem tudom. -
HunterKiller #8669 Egy jotanacs(???): Vannak ugye a regi, 1.0, 1.2, 1.3-as menteseid... En miutan vegigvittem a karriert (kezdtem 1.0-val majd befejeztem 1.4-el) letoroltem az egesz gamet full, a mentesekkel, opciokkal mindennel. Miutan az 1.4-el ujrakezdtem az egesz teljesen mas lett (jobb), annak ellenere hogy elvileg uppolja a regi menteseket is 1.4-be. Elmultak a regi gyerekbetegsegek amik megmaradtak a patch-eles ellenere. Tehat legjobb ha torlod az osszes mentest es ujrakezded.
Mas: Ha egy kikotore rakozelitesz (ra zoom-molsz) akkor latni fogod a kikoto elhelyezkedeset, felepiteset, strukturajat. Mindez Scapa Flow-ra nem igaz, annak ellenere, hogy 1.4 van fent (bar ez eddig is evidens volt vagy nem )... Ez masnak is igy van? -
bgabor #8668 Nekem is fent van az 1.4b, és működik a precíz lövés. Csakhát hozni kell a 90 fokot és az 500 és 600 méter közti távolságot.
Amúgy nálam az 1.4b óta a XXI hidrofónszobájában tök feketeség van, textúrahiba talán, mindenesetre így használhatatlan a hidrofon. Másnak is felmerült ez a probléma? -
#8667 Jaaaa... Azt nemtudom. -
HunterKiller #8666 Koszonom a linket, de ezt en is tudtam, csak arra voltam kivancsi van-e ezen kivul mas hasznos dolog is amirol esetlegesen nemtudhatok. -
#8665 VIP. -
HunterKiller #8664 Omm ize... eza VIP ize mire jo azonkivul hogy van par olyan aprosag ami nemtul fontos, mintpl a sajat uzenet szerkesztese meg ehhez hasonlok? -
HunterKiller #8663 Aki router mogul nyomja annak mondanam hogy szerver krealasahoz elvileg
ezekre a nyitott portokra van szukseg:
TCP/18000 ( ubi.com connection i guess)
UDP/17997 ( ubi.com ping )
UDP/18001 ( ingame data)
Nekem viszont a kovetkezoket kellett kinyitnom:
40121,40103,17997,11743,11680,18000,18001
A trigger port pedig: 17997
Amennyiben a routered logolja (es logolja) a behatolasi kiserleteket, ugy
abban lathatod, ha egy haveroddal probaljatok ki es az o ipje mely portokon probal "behatolni". Nah azokat a portokat kell nyitva hagynod a routeren :) -
Solt #8662 ja igen...ezt nem találom még..., hogyan lehet váltani a torpedó gyújtás módját? -
#8661 Frissült a lap, igaz csak egy picikét...ugyanis nincs sok időm mosatnság ünnep alatt ezzel foglalkozni / ez volt a kifogás /
Silent Hunter III
remélem mire elkészül az oldal még többen leszünk aktiv tagok!
Üdv mindenkinek -
#8660 Örülök hogy tetszik a játék :)
Nekem hogy fenn van az 1.4 már nem akar működni a preciz lövés, de nem is baj... nem nagyon jön be :)
Azóta csak manuális célzással, és mágneses gyújtással lövök alá. -
Solt #8659 most kostolgatom a gamét, eddig nagyon bejön, 69%-on van a realistik úgy, hogy a célzás nem manuálisra van állítva! egyedül az idegesít, hogy állandóan lesni kell a fáradó matrózokat!! a manuális célzást egyelőre még nem erőltetem, mert épp elég feladatot ad, hogy megfelelő tüzelő pozicióba kerüljek! :)) imádom a precíz lövést, .urva jó érzés ott várakozni a megfelelő helyen és a préda meg szépen beúszik elém derékszögben, bár azt a megfelelő helyet nem egyszerű előre meghatározni! :)) ja és szimpatikus egy-két forum lakó hozzászolása is!! :)) én is szívesen kipróbálnék egy Monarchia korabeli csatahajót...főleg, ha a Horthy Miki lenne az egyik főtisztem!! -
szemlits #8658 'estét!
Használja valaki a milk cow mod-ot? Vélemény? -
#8657 Multi valaki most ?? -
#8656 Nem tudod akkor követni őket...
Én igy nem is szeretek játszani, nehéznek nehéz, mert még a szöget is neked kell bemérned a periszkópon keresztül, ami nekem sacra nem megy.
Személy szerint én HARD ban játszom, itt még van MAp contact update, de már manuális célzással kell lőni.. én igy szeretem!
Próbálj meg te is rámenni a manuális célzásra, persze csak ha van kellő tapasztalatod a játékkal! Ha nincs akkor nyomd ahogy tetszik, de azért ne kapcsold be a GOD módot :P -
Solt #8655 de igen, közben megtaláltam! :)) és, ha ez kivan kapcsolva akkor nem is tudom követni az ellenséges hajókat a térképen?? olvastam valamit a faq-ban, de nem igazán jövök rá, hogyan működik a dolog.... -
#8654 A nehézségi szintnél nincs véletlenül kikapcsolva a Map contact update ? /vagy valami ilyesmi/
Mert ilyenkor nem jeleniti meg a térképen a kontaktokat! -
Solt #8653 Sziasztok! Hiába érzékelem vizuálisan az ellenséges hajót, az nem jelenik meg a térképen és így nem tudom kiszámítani az útvonalát! Mit csinálok rosszul? Előre is köszi, és Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#8652 Jaja! Boldog karácsonyt! -
#8651 Boldog karácsonyt Mindenkinek! -
mstummer #8650 De..azok közül is robbantgattak...csak nem lehetett mindent eltüntetni. -
bgabor #8649 Múzeumokban több hasznuk lett volna. Akárcsak a többi német haditechnikának.
(Kivéve persze az élvonalbeli német cuccok, amiket teljes egészében vagy nagyrészt lemásoltak, lásd Me-262,Ho-229,MP-44 gépkarabély,Type XXI tangó, V1-V2 ballisztikus rakéták és még a jó ég tudja mi. Azokat bezzeg nem robbantották fel.) -
zoltang #8648 Most láttam ezeket a képeket:
Háború utáni felvétel az önelsüllyesztett U-Boot-okról Wilhelmshaven-ben. (Szomorú képek.)
Egy jól kihasznált tengeralattjáró, a japán I-58 tele mini ta.-val (Kaiten):
-
catyus #8647 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Lesz valami összeröffenés ünnepek között? -
bgabor #8646 Nyilván a hajó áramlástani jellemzőit is lerontja egy ilyen magas torony, tehát sebesség és fogyasztás tekintetében hátrányos lett volna a sorhajókra is ilyesmit pakolni. -
#8645 hát így a súlypont jóval feljebb kerül, háát -
#8644 Pedig nem lett volna hülyeség ez a torony(védett ágyu)!Kissebb viharba is lehetett volna használni.Biztos nem vált be a víz alatt szerintem.
viktor2:neked is! -
Karabiner #8643 No kiderítetem hogy milyen hajó is ez. Ez a U-30-as és egy VIIA. 1940 Dec. Tréning és tanuló hajóvá alkotják. Amit sikerült kiolvasnom átalakítják VIIB-re. És Fölaprikálnak egy IXD tornyot. És ezt a speciális lövegtornyot. Valószínűleg így tanulókat nem fenyegette a vízbe esés és a tanár a toronyból tudta irányítani a tanulókat. Az emelt légvédelmi gépágyúnál hasonló módon lehetett oktatni -
viktor2 #8642 Mindenkinek bruttó regiszter tonnában gazdag és vízibombáktól mentes Kellemes Karácsonyí Ünnepeket kívánok!!! -
bgabor #8641 Ez valami egészen másfajta felépítmény lehet, mint amiket eddig láttunk. Jónak tűnik, mert elég magas a torony, és a torony tetején került elhelyezésre a 88mm-es ágyú, így gondolom nem fenyeget az a veszély, hogy a hullámok lesodorják a tengerészeket az ágyútól. Szerintem vagy valamilyen teljesen ismeretlen típus, vagy pedig (és ez a valószínűbb), ez egy kísérleti toronytípus. Hiszen azt tudjuk, hogy az U-hajók tornya a valóságban is leszerelhető volt. Így nyilván nem okozott gondot egy újfajta torony felapplikálása a VII-es vagy a XI-es típusra. -
zoltang #8640 Egy kis vágás a hajóról: (bocs a gif-ért, de mpg-t nem tudok mivel vágni)
A hajóról a narrátor semmit nem mond, csak Lemp-ről van szó stb. A hajón német szászló, olyan mintha egy átalalkított IXD2 lenne. -
#8639 Igen ez érdekes egy kép! -
mstummer #8638 Én se láttam még ilyet....nem lehet hogy valami hadizsákmány?Vagy olyanokat nem használtak a németek? -
bgabor #8637 Hát letölteni sikerült, de a readme persze németül van. Hogyan kellene telepíteni? (Nem értem miért nem képesek angolul publikálni a művüket, ennyi erővel szerbül is lehetne a readme) -
bgabor #8636 Kár, hogy emberi nyelvű változat nincs belőle. Meg hogy a server sem megy, ahonnan tölteni lehetne... -
zoltang #8635 Ezek a képek az 1940.09.08 Die Deutsche Wochenschau-ból vannak:
Én ilyen felépítménnyel nem láttam még német U-Boot-ot! -
bgabor #8634 Ennek az oldalnak nincs angol nyelvű változata? Mert hiába nyomom át angolra, csak a főoldalt adja be, ezzel a Living SH3 moddal kapcsolatos oldalt nem találom. -
catyus #8633 Beszélnünk kellene.
Van skype-od?