11357
-
csakb #8632 sajnos nem
-
zoltang #8631
Living SH3-Mod v2.0 -
zoltang #8630 Már szeptember óta van no-dvd javítás. :))) -
#8629 Hmm, van mar crack a patchekhez?
Lehet ujra felrakom a jatekot most karacsonykor! -
#8628 Én legközelebb nem tom hogy mikor leszk
Ma és holnap dógozom, utána bnőmékhez megyek, majd pénteken jövök haza, szal péntek este kb
-
#8627 Lehte nem leszek este.Ha nem lennék itt max negyed 9-re akkor,nem leszek.Bocs! -
catyus #8626 Megoldodott a problémád? -
#8625 Megint 1 kb 5perc mulva: Silent HUN ter néven. -
csakb #8624 éppen nézem a das boot-ot.
bár mennék nagyon csakhát...
-
#8623 Most multi! -
csakb #8622 ez az eredeti crack nélküli sh3.exe verzió
-
#8621 Rossz sh3.exe verzió, valamiért változtatva lett az alaphoz képest .
Tedd vissza az eredeti 1.0-ás sh3.exe-t és jó lesz . -
#8620 Mit kell csinálni, hogy a felrakott magyarosítás normális karikkal legyen az 1.4b-hez? Nincs ékezetes betü csak jelek helyette... -
csakb #8619 http://www.kepfeltoltes.hu/view/051218/827504062n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valami ilyesmi
-
csakb #8618 na mindegy feladtam
nem akar összejönni
kicsit átlapozgattam a fórumot és láttam egy gyereket.----valami levi1989 a neve (panzerwolf vágja ki az) ugyanezzel a problémával fordult hozzátok mint én.
sajna ő sem kapott megoldást vagy magától rájött mi a para. -
#8617 Elég csak az utolsó patch is . -
zoltang #8616 Egy frissen telepített SH3-ra felteszed sorba a javításokat (1.1...1.4.b). Közben nem kell nézegetni, hogy működik-e a progi és nem kell lecserélni a dll-ket stb.-t !!! Lehet, hogy a usa/eu Digital Distribution javításokat kell a reloaded verzióhoz. Az 1.4b után kell csak a töréshez felülírni az exe-t, a dll-t, azzal ami benne van az 1.4 csomagban (SilentHunter3v1.4bNoDVDFixedexeEng.rar). -
#8615 Így van Ő volt. -
#8614 itt vagy még? -
#8613 nézd meg a privit -
csakb #8612 ha lefuttatom az 1.4-es patchet, akkor kidob egy ablakot, hogy nem ismeri fel a missionengin dll.(lásd: #8601) fájlt és emiatt nem tudom telepíteni.
viszont, ha nem crackelem át a missionengin dll.-t akkor nem tudom a játékot elindítani.
VALAKI PLÍÍÍZ HELP -
csakb #8611 bocsika.
a megoldás az volt, hogy átmásoltam a crack-elt missionengine dll. és a simdata dll. crack-et.
írjon már valaki aki crackelt multiba nyomja
-
csakb #8610 ok
most éppen az a bajom, hogy újratelepítettem de kidob a játék elindítása után egy protection system ablakot, a nyáron még vágtam hogyan kellett ezt megoldani de most nem ugrik be
nem vágja valaki
-
#8609 ja, ez jónak tűnik -
#8608 Az iszákos disznó Sir Winston Churchil volt. -
#8607 Az U4-el istenkém de szívesen lennék:))) -
csakb #8606 ok
figyu
a játékot még nyáron szedtem le a dc-ről.
jelenleg odáig eljutottam, hogy most uninstaltam az egész cuccot.
nem akarok értetlennek tűnni de ha ebben a sorrendben csinálom akkor elvileg semmilyen cink nem lehet:?
-játék install
-1.4 patch
-1.4 crack
?????????????????,,,
vagy
fel kell raknom előtte az 1.0, 1.1, 1.2, 1.3.-is??????????????????,
kérlek válaszolj
-
zoltang #8605 Friss telepítésre próbálod feltenni? (Az 1.0 törésnél pár dll-t is átírtál. EGYIK A MISSONENGINE.DLL!!!)
A letölthető reloaded verziónak talán usa/eu Digital Distribution patch kell.
http://www.gamershell.com/news/21974.html
-
csakb #8604 háát
én bármelyik verziót töltöm le mindig ezt írja ki
sztem más a cink
ha valaki vágja plíz help me
-
#8603 szia, - nem ennél a játéknál van amerikai és angol verzió? mintha erre elékeznék... asszem nézz utánna, de mintha így lenne. Vszínű emiatt van.. -
csakb #8602 egyszerűen nem tudom feltelepíteni a patcheket
hibaüzenet:
this program cannot update the installed version of silent hunter 3 emea dvd v1.0 to v1.3 because of the following reason:
c:program files/ubisoft/silent hunter 3/missionengine.dll: unknown version -
#8601 Igazt adok a játékkal kapcsolatba!Szerintem is szinvonalas nagyon(a kis hibáitól eltekintve)!Viszont én biztos nem veszem meg ha nem lesz benne U-boot!Más tengeralattjárók nem érdekelnek csak,a német!Nem véletlenül fostt tőlük az "iszákos disznó"(na honnan van ez az idézet tudja valaki?)! -
csakb #8600 minden patchet fel kell raknom vagy elég csak az 1.4b-t?
-
csakb #8599 sajnos nem eredeti.
ha jól olvastam vissza akkor a következő lépéseket kell megtennem ahhoz, hogy tudjak játszani multiba:
-uninstal game
- instal game
- lefuttatni 1.4 patch
-lefuttatni 1.4 crack
u i:
a nem original játékommal tudok játszani az általatok kreált szerveren?
(ubi-nal mar reggeltem)
kérl. válsz. külömb. öngyilk. leszek -
#8598 Hááát ha ezt a színvonalat képviseli majd, mint az SH3 akkor szerintem vígan fogk játszani vele! :) De amúgy szerintem mindezek ellenére ti is! :D Mert valljuk be őszintén a Silent Hunter az EGYETLEN subszim. Tehát válogatni NEMlehet, be kell érni ezzel! Viszont EZT legalább rendesen megcsinálják! Régóta nemadtam ki ekkora megelégedéssel egy játék árát, mint az SH3 -ét! Tudtam, hogy színvonalat, tartalmat és hosszútávó szórakozást kapok a pénzemért! :) De ez szigorúan az ÉN véleményem... :) -
mstummer #8597 De jó is lenne I.vh...évek óta vágyok rá hogy egy Monarchiás tengeralattjárót irányíthassak és a tenger alá küldjem a macskazabálók hajóit :) -
#8596 Hát igen akkor,már első v.! -
#8595 Miért nem első világháborús részt dolgozták fel?? Tényleg úgy van a kutyát sem érdekli a Csendes-Óceán. -
mstummer #8594 Na jah...amcsikkal csak az usások akarnának lenni.
Egyébként azért az amik szép teljesítményt nyújtottak a japók ellen a tengeralattjáróikkal...a japán kereskedelmi flottát szinte teljesen megsemmisítették...más kérdés hogy a sárgák nemvédték a hajóikat úgy mint a szövetségesek az európai fronton.
No mind1...engem se fog érdekelni ha a IV a csendesen jáccódik. -
#8593 AKKOR NEM ÉRDEKEL!!!!!!Hülye jampcsik meg a csendes óceánjuk!!!Szerintem sokakat nem érdekel így az egész!!!Ki akar sárgákka lenni meg amcsikkal???A hülye szövetségesekkel lehet lenni minden háborús gaméban!!!Itt az volt a lényeg,hogy német U-boot-okkal lehtett lenni!!!Miért nem maradnak meg ezeknél?!Hisz ha második világháború akkor,szeintem mindenkinek az U-boot-ok jutnak eszébe ilyen téren!KI VAGYOK AKADVA!!!Bár hallottam már ezt a hírt de,akkor is!!!Amúgy még a mi érdekelne(bár nem ide illik)az egy jó kis tankszimulátor(persze német meg magyar oldalon)!!!
Goaulds:még nem fejeztem be a küldit.Eddig nem szereztem meg neked ezt az örömöt.Kíváncsi leszek az oldalra!Keresek cuccoka még neten,bár nem tudom fel tudod-e használni őket?Azért lássad,hogy én is erölködöm a témába!
Ma nem leszek szerintem.Esetleg 11-12 körül este.Meglátom milyen fáradt leszek mikor hazaérek.Viszont vasárnap jó nekem délelött 9-10-től kb 12-ig.
Aztán este 10körül.Hétfőn szabizok ugyhogy eddig okés.Lehet nem leszek végig itthon de,nagyrészben biztos.