Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
akinek 1.0 -ja van annak mindegyik patchet fel kell telepítenie?
mert ahogy látom nem emelkedik a méretük ,hanem változó.

1.1: 21 MB, 1.2: 13.1 MB , 1.4: 20.6 MB

Még csak az indulást teszteltem, de remélem simán mennek a mentett állások. Remélem megy a multi is vele.
dr Kotász
Ejha! Nekem is eredetim van, de vigyáznék a lemezre. Az 1.4-gyel mentett állások mûködnek a crack után?
PLackó
<#wow2><#wow2>

Láttam egy ilyet:
SILENT HUNTER 3 v1.4b NO-DVD/FIXED EXE (609K😎 RELOADED

Itt

Mindenki örülhet! Nekem eredetim van de így már tudom védeni a gyári dvd-met, mert nem kéri be ellenõrzésre. Ez nehéz törés volt.
Ez a menet is érdekes volt...

egész jol ment a csapatnak , de volt egy ujonc lengyel gyerek aki belémjött derékszögben amivel feldobott a felszinre...
a rombolok ezután élvezték a játékot... én kevésbé<#ejnye1>

Baromi ronda ez az új dizájn!

Na megint mentünk egyet.
Kicsit ködös de jo volt.
3 rombolo legázolt...

A 22:15 ös Maffiozok miatt elmaradt.
viszont most inditok egyet.

Seaweed
Beteg vagy <#vigyor2><#idiota>
Gundark
Mondhattok bármit 😊 Az igazi férfias verda a IIes. Annak olyan családias a hangulata 😊

dr Kotász
Lockheed
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a külsõ tárolóban lévõ halacskákat hogyan tudom becibálni???<#wave><#wave><#wave> Elõre is köszönöm...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Na megvolt az elsõ menet.
Egész jól teljesítettek a Fritzek, magyar vitézek megint seholÛ
22:15 kor indul a következõ.

Ma 9kor is inditok egyet Misiion Impossible néven.
Gyertek vitéz leventék! <#crazya>

xj700t
Ahoj!

Wazze, megvan a XXI-es és nem találok normális konvojt...

u.i.: Óceánjárót és Katonai konvojt hol szokott beadni ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Game?
Vagy megint a Hitlerjugendesekkek kell küzdenem? <#circling>

Tuvok
Ismered a viccet arról, mikor két öreg megy egy szekéren ?

MOD centrum lesz a Silent Hunter III oldalán (http://www.silent-hunteriii.com/de/home.php). Képek, info stb.

Bõvebben:
"Silent Hunter III Mod-Center
15.09.2005

In den kommenden Tagen werden wir ein Silent Hunter III Mod-Center eröffnen. Das Ziel ist es alle verfügbaren Modifikationen mit Infos, Screenshots, Teams und Links aufzuführen. Dazu benötigen wir natürlich eure Hilfe!

Solltet Ihr einen Mod erstellt haben könnt ihr uns die folgenden Informationen & Materialien schicken:

1. Zwei aussagekräftige Screenshots in den Größen 120 x 90 Pixel und 600 x 800 Pixel und im Jpeg Format.

2. Offizieller Name der Modifikation.

3. Größe der Modifikation in MB.

4. Name des Mod-Teams.

5. Patch erforderlich: Nein / Ja (Welcher?).

6. Kurzer Infotext mit einem Maximum von 80 Wörtern.

7. Link zur Website & Link zum Download

Bitte achtet darauf dass ihr die Vorgaben einhaltet. Nur so können wir eine einheitliche Übersicht aufbauen die keinen Mod bevorzugt oder benachteiligt.

Bitte schickt das Infopaket mit der Überschrift "Silent Hunter III Mod-Center"an folgende Email Adresse: [email protected]

Wir danken euch jetzt schon für eure Unterstützung!

Death from below...Ubi_Marc"
1 kis multi este?
Ma leszek, nem ugy mint tegnap 😞

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Tuvok
Okés, nekem mind1 hol van, csak legyen egy direkt link, mert sokan nem találják meg ha már keresni kell ... <#wilting>

Piedon
Köszi! És megint köszi...az észrevételért.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nagyon f@sza a magyarításod.
Nem kritikaként mondom hanem segítõ szándékkal:
A csapadék ,meg a köd-nél (gondolom véletlenül) benne maradt a medium meg a heavy angol kifejezés.
Nem zavar csak azért írtam hogy majd tudjad javítani a következõ verziódban.

Piedon
Nézd amit most le lehet tölteni az is az én verziómon alapul kb 80-90%ban, csak megegyeztünk, hogy azt kirakhatja. Csak ez a mostani verzió már Gamehunteres és azokat a fordításokat jobb ha a Gamehunterrõl lehetne csak letölteni. Azt hiszem ennyit kérhetek a fordításért cserébe. Tudod az van, hogy van egy pár emberke akik azt csinálják, hogy kirakják a honlapjukra a fordításokat, mintha õk csinálták volna, vagy ne adj Isten pénzt is kérnek érte.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Tuvok
Etnitõl pl ?

Piedon
Megoldható hogy ne csak 1.0-hoz hanem 1.4-hez is legyen. Remélem a hétvégén ahhoz is meg tudom majd csinálni.
A linket a magyarításhoz meg az elõzõ üzimben megtalálhatod. Légyszives ne rakd ki közvetlenül a FAQ-ba, csak a linkjét. Nem nagyon szeretem ha más oldalról is le lehet tölteni a magyarításainkat.

PLackó
<#worship><#worship><#worship>

Tuvok
Érdemes visszamenni a kikötõ közelébe (asszem 20 km-re kb .), ahol már nem azt írja, hogy Return to base, hanem Dock at: kikötõ neve, plusz renown jár érte .

Csak a térképen kellett, útközben rájöttem. Én hülye...
Még egy kérdés: Ha teljesítettem a feladatokat akkor vissza kell térjek a kiindulási bázisra, vagy elég ha felfüggesztem a küldetést?
Bocsi a sok kérdezõsködésekért, de baromira bejön a game és sokáig szeretném vele nyomni.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Tuvok
Nyomjad 1024x gyorsításban .
Num + + + + + + +

😊

A másik dolog: olyan 3100 km-re kell elmennem az elsõ küldetés során. Már vagy háromnegyed órája játszom és még csak most sikerült megkerülnöm Dániát. Ûgy nagyjából ilyen tempóban kb 3-4 órába telne megérkezzek a kijelölt területre. Nincs valami gyorsabb megoldás, hogy elõbb odaérjek. Ja és természetesen 32x gyorsítást is benyomtam.
Köszönet az elõbbi válaszért!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Tuvok
Ha valóban msot kezdted, akkor természetesen lehetséges, késõbb lesznek motorfejlesztések is .

GWKapselgeblase x1.1 February 1939 500
MANBuchigeblase x1.2 January 1940 1500

Tuvok
Sztem akkor tegyük ki, ha kész van, küldd el nekem a cuccost, kirakom FAQ-ba .

Az megoldható lenne, hogy legyen egy 1.0-ás, és egy 1.4-es magyarítás is ?

Hali! Most kezdtem a hadjáratot és lenne egy kérdésem. Lehetséges-e az,hogy van egy VIIB tipusú tengeralatjáróm és a a sebessége a felszínen nem haladja meg a 16-17 csomót. A dízelmotoroknál fullos a legénység, viszont az elektromotoroknál nincs senki. Ott csak a merülésnél lényeges a személyzet nem?
Elõre is köszi!

Multi most ?
Már megint kilépett a faszom program.....

Már megint egyedül írtom az angolszász agreszorokat atengereken <#vigyor4>

Piedon
Kicsi önreklám: Kéretik a FAQ magyarítás részét kiegészíteni azzal, hogy most már a Gamehunter.hu-ról is letölthetõ a magyarítás. Annyiban különbözik azzal ami a FAQ-ban van, hogy ez már kezeli az ékezeteket, a múzuem rész 95%ban kész, van felirat egy-két tutorial videóhoz. A multis része még nincs ennek lefordítva, de igyekszem a hétvégén azt is befejezni. Ja és csak az 1.0-ás változathoz jó, de lesz majd 1.4b-hez is(asszem az a legutolsó frissítés). Ha bármi írhatnékja lenne a magyarítással kapcsolatban(nem mûködik, xar az egész, vagy esetleg dicsérni akar), akkor vagy ide írjon vagy dobjon egy privit. Köszönöm a figyelmet.

Ha többen összejönnénk jó lenne egy kis multi. Benne lennék egy 21:00 körüli, nem hard (nem gyakoroltam/próbáltam a manual célzást) falkázásba.
Hello Fiúk!

Este 1 multi?

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Titan
HAHA! Ezzel Én is szívtam! Íme a megoldás: A mágneses torpit állítsd a merülési mélység alá kb. 1-2 méterre, az "Inpack"-tet meg 1 kicsit feljebb, a lényeg, h ne a hajó gömbölyû részét érje...

Hali!
Miért nem robbanak fel a torpedóim? Már vagy kilõttem vagy 10-et és abból becsapódás után az összes lepattant a hajóról. Ez a kiképzés során történ! Remélem élesben nem ilyen a hibaszázalék. Mondjuk biztos én csesztem el valamit.
???

Placebó
a dacia is rönó

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

800X600/32

Nezz csak meg egy dácsiát es lathatod, hogy hol tartanak teknologiaban 😊)
Bar ez nemjo pelda, mert a "mi" suzuuuuuuuuuuukink sem epp egy vilagszam 😊
De veluk ellentetben mi csinalgattunk mar jopar igencsak igenyes gémet 😊
Nem tudom hogy csinálták a román fiuk hogy minden driver cserekor lefagy, vagy kidob.<#conf>

Hali! Egy próba:tedd fel NV 78.11 driver, ezután SH3 detection tool klikk, nézze meg mid van.Pipálás után próba.Ha új drivert teszek fel, engem mindig kidob a játék. A detection tools után minden jó.Nekem MSI 6800 GT 256MB.van.

Tuvok
Hmm 😊
Azt áruld el légyszi, hogy elõtte mekkora felbontást használtál !

Valóban megoldotta, ezt azért nem hittem volna....
Köszi a segítséget!!!
Lehet, hogy még lesz pár kérdésem ugyanis most próbálom ki elõször.

Tuvok
Ubi-n is ezt olvastam, nem is merem betenni a FAQ-ba, mert közröhely tárgya lenne 😄

Ha ez igaz, es ez megoldja a problemajat haaaaat vazzeeeee akkor ujbolcsak gratulalni tudok a roman programozo kollegaknak<#taps>