11357
-
Tomcika #8712 hogy kell kapcsolodni? -
#8711 Multi ma este! -
SzLacza #8710 Képzeljétek megoldódott a problémám. Lecseréltem a hajóm egy VIIC-re, rakattam bele motor upgrade-t is, ekkor pont okt. 1-je lett, átkértem magam a 2-ik flottához, és már volt IXB hajó! '40 okt.-ben járok még! Azt is feljavítottam, és már novemberben járok.
Viszont felmerült bennem egy újabb kérdés: megéri lecserélni az IX-en a tornyot ? Hiszen akkor egy 37mm-est kéne lecserélni egy 20mm-re ?
Oopsz. A multiról már lemaradtam. Egyeztessünk elöre egy napot, akkor jobban fog menni sztem. -
catyus #8709 Hogy álltok a multihoz este? -
#8708 Hát én lecseréltem a VIIB-t,VIIC-re.Pár küldtést vele csináltam meg.Utánna mentem át(legalábbis ha jól emlékszme a 2.flottához),és nekem beadta már ott.Viszont csak '41-be valamikor. -
SzLacza #8707 Engem érdekelne. Emléxem Catyus engem tanított anno, hogy hogyan kell a rombolót kilöni realistikon néhány mp-nyi célzás után, és már nagyon elfelejtettem. Jönnék okkulni. Nem tudom, h. ez vajon megy-e nektek hajó ellen is-e esetleg ? Single playerben nagyon más ugye a dolog, mert ott igyekszem az egy torpedó, egy hajó elvet követni, és ott nagyon pontosan kell eltalálni a hajót, hogy az egy torpedótól tényleg elsüllyedjen. Multiban meg arra emléxem, hogy nyomkodtuk a salvót, mint atom. :)
A single gamét én is abban nyomom, de csak szépen lassan, célozgatok, az utsó úton egy konvoj megsemmisítése 12 óráig (gameban lévő idő) tartott. Ez kb. 8 hajó volt torpedóval.
Télleg lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban:
1940 szeptemberében járok. Arra gondoltam, hogy októberben átmegyek a 2-ik flottához beülök egy IXB-be, (kicsit elöreszaladtam a játékban próbaképpen), de a transfer után nincs ilyen hajó a 2-ik flottánál, ha meg új kampányt kezdenék, akkor a 2-ik flottánál felajánlja a IXB-t. Ezt én nem értem.
Nem tudom, az számít-e a gameban, hogy még mindig a VIIB-vel járom a tengereket, nem a VIIC-vel (meg akartam spórolni a renown pontokat ).
Szóval meg tudnátok mondani, hogy mikortól lehet egy IXB-be beülni ? És vajon számít-e az, hogy VIIB-m van, és nem VIIC-m ? -
#8706 Most írtak a Bookline könyváruházból,hogy jött Das Boot könyv antikvárba!Én meg kb 1 éve már feliratkoztam rá,hogy ha jön akkor kell!Ugyhogy írok is vissza nekik,hogy jöhet! -
#8705 Épp Catyussal beszélgettük,hogy kellene tolni Realisticon!
Jelezzen az akit érdekene. -
MikroID #8704 Hello! Kijött már esetleg az a kieg., vagy patch, amiben benne van a fejőstehén? -
catyus #8703 Boldog Új Évet mindenkinek!!! -
#8702 off:
nekem az avast talált lemezre kiírt fáljban trójait, amikor használtam, meg kiírtam akkor meg megsem nyikkant. Úgyláccik most fejtették meg. Ha elgondolom, akkor ez egyenesen remek. yóóó is a biztonságos szex - nemigaz?
on -
catyus #8701 ICQ 299236667
Ha be vagyok kapcsolva akkor látsz!
Mi az ICQ számod? -
csakb #8700 Catyus, ha esetleg vagy akkor jelentkezz plííz!
-
zoltang #8699 Most vettem észre: (http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4)
Program SH3 Expansion #1
Designer Ubi-Soft
Description More good stuff
ETA Planning stage
Outlook Merged with SH4
Ez most mi? Valami kieg. lemez lesz? (Abból is az #1 rész?) SH4-el a kapcsolatot, hogy érti? Mikor jelenik meg majd? -
#8698 Ja,van itt multi szoba tessék ide is írni,ha már lesz ilyen oldal:
http://www.fw.hu/silenthunter3/ -
#8697 Nekem nincs vele baj a víz alatti vissztöltéssel(mondjuk ritkán mentek így).
Hát azt nem tudm de, már megcsináltam a logó vázlatát(fan klubb).Az a bibi vele,hogy a menük elérése az a szobád lett volna ahol nézelödhetsz a gameban pl.indulás,hajód...stb.Az a baj vele,hogy ez jogvédett és ha véletlen megtudja az ubi akkor,lehet nagyon nem fog tetszeni neki.Szóval Goaulds mondta megkérdi majd ezt az ubi-tól hátha beleegyezzik.Amúgy én csak kisegitek neki mert,a honlapszerkesztéshez nem értek.tanácsok gyüjtögetek neki képeket meg ilyesmi. -
SzLacza #8696 Az 1.4 speciel a víz alatti örszemeket, újra elrontja. :) Ha visszatöltéskor a víz alatt vagy, akkor bizony ott hesszelik a cápákat. :)
Amúgy képzeljétk meggyógyult a game, újratelepítés nélkül! 2 trójai volt a hunyó, amiket a decemberi AVG már megtalált.
Már jó régen jáccottam vele, ugyhogy kissé nehézkesen ment a célzás eleinte, de aztán összejött, igaz azt a gyors célzást a rombolók ellen már elfelejtettem, hogy hogyan is kell ha támadnak. Lehet, hogy kéne multizni ?
Szia PanzerWolf. Mikor lesz kész a weboldalatok ?
-
#8695 köszi -
#8694 köszi -
bgabor #8693 Ezenfelül rengeteg idegesítő bugot kijavít, olyasmiket, mint vissza nem hívható mentések, víz alatt őrszemekkel a hídon hajózó tengeralattjáró, és hasonszőrű bugok. Csak a legutolsót kell letölteni, az 1.4b-t, az tartalmazza a korábbi patcheket. Mindössze 21 mega. -
Tomcika #8692 TE HALLOD ! Nehogy már válaszólj -
banános joe #8691 megjavult -
Tomcika #8690 hogy kell oda felcsatlakozni? Lehet hajó vs tengeralattjáró harcot vívni? -
banános joe #8689 az UBI szervere nem elérhető ma este -
#8688 A térképen jelzi a akikötőket rendesen,hydrofonosnál pusz ikonok(kicsit értelmesebb is lesz de,még ígyse az igazi),lesz szögmérő a térkép módnál,kiveszi a nagy bugot,hogy van egyből sonár a hajón.Most hirtelen ennyi jutott eszembe de,még van. -
#8687 mit változtatnak a patch-ek? -
bgabor #8686 Mindenképpen tedd fel a legújabb patchet. (1.4b)
Különben hamar elmegy majd a kedved tőle. -
#8685 Yo,
Új gépemen új winXP. figyel, mielött újra felteszem a játékot, pls segítsetek egy kicsit. Tegyek fel patch eket, érdemes, miért jobb vagy miért nem? Multisok használnak patch et? Hogy tudok majd csatlakozni az esti vadászatokhoz?
Köszi! -
#8684 köszke :) -
bgabor #8683 Nekem is eredeti! -
HunterKiller #8682 Nah toljunk egyet! Amolyan ussuk vagjukat -
#8681 Ja bocsi,szóval multi.Épp most írtam Guild Wars fórumra is,és még ott tartott az agyam(fáziskésés). -
#8680 Akkó pvp ma 19:30 körül!HARD fokozat akit érdekel! -
banános joe #8679 Jégcsákány vette az üzenetet.
-
#8678 MA este leszek kb 7- 7:30 kor -
#8677 1.4b nyer
' és \ billentyű - angol kiosztásnál -
#8676 No én is végre megszereztem ezt a király kis játékot és most sem csalódtam benne...a 2. rész szerintem nagy újítás volt az 1-hez képest (ami szintén nagyon nagy újdonság volt - és jó is)...ez erre is elmondható, a 2-höz viszonyítva...
Olvasgattam itten, hogy mindenkinek más-más "paccs"-eredménye született (rámásolom, nem másolom, egymás után frissítgetem...stb.)...én fölraktam az 1.4b-t, ez mondhatni a legjobbnak, vagy sürgősen dobjam ki?
Másik kérdésem lőn: ebben a részben nincs "view to heading" és "heading to view" okosság? Kinyomtattam a bill.kiosztást is, de ott nem leltem :( (lehet megemlítettétek Ti is, de azért van bennem egy minimális mértékű "lusta" is :) )
Előre is köszi a válaszokat :) -
#8675 Én nekem is ez a problemám vele. -
Tomcika #8674 Senkinek semmi ötlete? -
Tomcika #8673 köszi, de semmit sem érek vele mert a kedvenc gammám ami a Silent Hunter 3 képtelen vagyok vele 1024x768-as felbontásnál nagyobban jáccani