11357
-
#11317 Ez nem az? -
Amergin #11316 Pls help!
Nem ide tartozik, de hátha itt is tud valaki segíteni mert a SH4 fórum döglött.
Feltettem az U-boat mission kiegészítőt, rá a az opmonsun modot és az OMEGU-t. A legutolsó verzióját azonban (OMEGU_V300_Patch7_pkg) nem találom a neten sehol máshol, csak a subsim.com-on.
És ez a problémám, mert nem lehet a regisztrációt végigvinni, mert nem jön visszaigazoló email, így a regisztráció nem befejezett és a letöltést ezért nem engedi (k. anyukáját!)
Nem tudná valaki máshová is feltölteni, hogy leszedhessem?
Megköszönném!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2014.11.04. 03:00:07 -
#11315 Oké, thx. -
#11314 Ilyesmit nem tudok, olyan viszont igen, hogy a repülők ne zavarjanak.
Keresd meg az Airstrike.cfg fájlt, nyisd meg Notepad-dal, találsz benne olyat, hogy Maximum Aircraft Range, ami asszem 2000. Ezt írd át pl. 0050-re (4 karakter maradjon), így a repülők a bázistól (partoktól ?) csak 50 km-t tudnak repülni, ergo az óceánon nyugtod lesz. -
#11313 Melyik mentési fájlban lehetne átírni a flak gun lőszermennyiségét? Ugyanis kifogytam, és képtelen vagyok továbbmenni a repülők miatt. -
Amergin #11312 Itt van -
#11311 Eladó - Silent Hunter 3 - eredeti PC játék
a legautentikusabb II. vh. tengeralattjáró szimulátor
Sehol nem kapható - hiánycikk.
Állapot: sérülésmentes, karcmentes
Tokjában papírjaival, térképpel
Vadonatúj.
Ára: 4.990,- Ft
Érdeklődés - PÜ-ben.
-
robi3 #11310 Háj! GWX modot honnan tudnám biztonságosan leszedni? Magyarítás van hozzá? -
USA körül az összes hajóroncs térképen megjelölve
pontos helyszín megjelölés - ITT
-
#11308 Na még egyszer..
-
#11307 Kórházhajó
Majdnem Titanic-osat játszottunk
A Karib-tenger továbbra is hemzseg a zsíros tankerektől
(Csak az én üzemanyagom fogyott el...)
-
#11306 indakilépőn sztem olvasnak minket :D
megihletődtek :))
egyszerre 2 cikk is címlapra került ma
Vadászat a Vörös Októberre
Lusitania elsüllyesztése -
bettly #11305 Igazan koszonom -
VDomino #11304 Megnézném az USA keleti partvidékét is,ott nagyon arattak a "boldog idők"-ben 42 első felében,lehet ott is néhány szép találat. -
#11303 1-2 pötty elgondolkodtató. Szent-Lőrinc folyó torkolata, Gibraltár szomszédsága, Grönland partjai, Portsmouth, Plymouth, Liverpool és más kikötők közvetlen közelsége... -
#11302 vice versa :)
összesen 38.000 férfi hajózott ki a háború ideje alatt német tengókon
ebből 30.000 odaveszett a hullámsírba
ez átlagszámra levetítve azt jelenti 44 fős legénységgel számolva
863 tengóból 182 tért vissza -
#11301 Gyá :) Micsoda pusztítást vittek véghez. -
#11300 a piros pontok a '39-45 között elsüllyesztett
ker. hajók pontos helyét mutatják a térképen
-
#11299 Nem halt ki, sőt, nekem így 9 év távlatában tudott még újat mutatni a játék nem olyan rég :)
Alapeset az, hogy térkép szerint olyan útvonalakon haladsz, ahol van hajó/konvoj forgalom. Térkép
A hídőrséged kiabál, ha lát valamit, de érdemes bizonyos időközönként lemerülni (vedd lejjebb a gyorsítást pl. 128-ra, mert az akkuk nem bírják sokáig) és hallgatózni kicsit. Sokkal messzebb hallasz, mint látsz.
Ha jobb géped van, ajánlom valami 16 vagy 20 km-es mod használatát (pl. M.E.P), azokkal sokkal messzebbről, reálisabban látod/hallod a hajókat.
És egy trükk: a játék motorjának gyengesége miatt ha 1024-ben gyorsítva mész, és ha egy kisebb hajó közelébe érsz, a játék belaggol egy pillanatra, konvojnál meg brutál módon elkezd szaggatni pár másodpercig. Még Intel I7-tel 8G RAM-mal is. Ha ezt tapasztalod azonnal vedd vissza a gyorsítást, merülj le és hallgatózz. Ha semmi, menj pár km-t és újra.
Ha a háború elején jársz, IIA-val ajánlom az Orkney-szgk. környékét és az Inverness-tölcsért, VIIB-vel pedig a Hebridák és Írország között hajózgass. -
bettly #11298 Hat itt kihalt minden......ez van -
bettly #11297 Sziasztok,az sh3 gwx3 van fent mivelhogy jobb a jatek elmeny,mondhatom kezdo vagyok,a masodik kuldetesben vagyok,teljesitettem a kuldetest de meg nem mentem vissza a bazishoz,szinte korbe jartam egesz Angliat de meg hajoval nem talalkoztam[carrer-ben],mit szurok el?Ido gyorsitasnal megall , ha konvoj van a kozelben? Felszinen hogy fedezem fel oket?Mennyit hasznaljam az ido gyorsitast?Jobb ha a legtobbet sullyedve megyek? Nagyon koszonom a vallaszokat -
#11296 Szimulátorral jelenleg nem, stratégiákat szeretem, meg MMO köt le mostanában. -
Condás #11295 Azt olvastam,s sajnos komolyabb warship,illetve egyáltalán harcászati célokat betöltő hajónak a szimulációja még nem nyert megvalósítást. Csakis az SH-ban lévők számítanak komolynak.
Én az SH5-tel nagyon elvagyok most,s ha nem annyira megemlíthető szimuláció terén az SH3,SH4 csatahajói,akkor tengózni maradok az SH5-nél,mert modokkal nekem nagyon bejön + gyönyörű is.
Tuvok valamilyen szimulátort tolsz egyébként manapság rendszeresen ? Csak kíváncsiságképpen kérdem. -
#11294 Régebben volt egy lámpám piros meg kék izzóval, este/éjjel ha játszottam az világított csak a feeling miatt :) Felülmúlhatatlan ... mindaddig, amíg a képedbe nem nyom egy Runtime error hibaüzit :DD -
Solyom2 #11293 Sokat nem kell várni tőle, de azért a mai napig a legjobb Silent Hunter rész. Aki szereti az sose unja meg:) -
#11292 Rendszeresen nem, évente egyszer előveszem, pár hétre leköt. Elég régi játok, sokat nem kell várni tőle, a rajongótábora így érthető okokból elfogyott már.
Csatahajókat ne tengószimulátorban keress :) -
Condás #11291 Koszonom szepen a kielegito valaszodat! Akkor valoszinu a 3 lesz belole. Te szoktal meg esetleg a szeriaval jatszani? Csak mert eleg kihaltnak tunik ez a topic, meg ugy egyaltalan az SH szeriak topicjai.
Utana is nezek az SH 3 modoknak akkor.
Nekem nagyon bejott az SH5-os Zorro-fele modpack. Csak kiprobalnam a csatahajokat is. -
#11290 A szubjektív véleményem, hogy az SH3 + GWX mod + néhány kisebb mod kombó jobb az SH4-nél.. Grafikában nem sokkal marad el, trillió jó mod van hozzá, amik még talán elérhetők is. Subsim regisztráció javasolt, vagy van egy ftp cím, ahol az összes létező mod-ot összegyűjtötték, nem tudom működik-e még.
Az SH4 kicsit más kategória, elég jól modolható, kicsit szebb is, viszont több türelmet igényel a nagy távolságok miatt. Szerettem azt is, főleg az SH3-as kezelőfelület, meg néhány kis mod-dal, de szerintem a 3-at soha semmi nem fogja überelni.
A 3-al egy gond volt mindig: iszonyat instabil.. elég egy rossz mentés, egy rossz fájl valahol, egy nem működő mod, és annyi neki.. -
#11289 FAQ-ban találsz egy rövid leírást a felbontással kapcsolatban, de csak óvatosan vele. -
Condás #11288 Melyik jatekkal jobb, szebb a warshipek, vagy egyaltalan a hajok iranyitasa? SH3 vagy SH4 ? Nagyon szeretnem kiprobalni a hajokat, csak nem tudom, h melyiket vasaroljam meg. Melyikre vannak jobb modok? -
bettly #11287 Sziasztok , van valamilyen mod hogy a jatekot nagyobb rezolutioval jatszodjam? -
bettly #11286 Csak en vallaszolok is ,kis turelemmel nagy reszet a kerdeseknek megoldottam ....cszk az uzemanyag elfogyasa carrier modban maradt meg es az hogy valoban manualban minden befogott hajonal kell lapozni a hajokonyvet felismeresert? -
bettly #11285 Ja meg igen .. a menteseket nem kapom a fokonyvtarban,csinaljak biztonsagi mentest,meg egyszer koszonom
-
bettly #11284 Orvendek,hogy meg mozognak e forumon,en aGWX3-al jatszom,csak meg sok minden nem tiszta,a cariernek alltam neki jatszodni,vissza olvasva ugy lattam lehet allitani a Time kompresziont,ugy is allitottam de nallam a jatekban meg mindig 32-ot mutat max.a kepernyon jobb felen legalul,ez igy kell legyen? nem megy tovabb 2048-ig? A tenger szinen kepen nem lehet valamit allitani,videokarim GT-430 1 Gb es rosszab mint most sok eve mikor csak egy szaros 250 gb volt,,,,,,,A carrierben ha utkozben elfogy az uzemanyag mit tudok tenni......Ha torpedot keszulok loni az ellens. hajora .eleg hosszadalmas azelott lapozzam a hajo konyvet felismeresert,letezik egy konnyebb opcio? Tudom hogy sok kerdes ,de en igazan megkoszonnem annak aki segit,mert ez nekem nagy segitseg,igazan koszonom -
bettly #11283 Koszonom a valaszt , valahogy igy gondoltam,csak nem voltam biztos -
#11282 ha szerencséd van
azaz csendes időd lesz és
eltéved 1-2 kíséret nélküli hajó
akkor fedélzeti ágyúval még hullámsírba küldheted őket
egyéb esetben pedig irány vissza a kiindulási támaszpont -
bettly #11281 sh3-ban carrierben tehat nyilt tengeren miszio kozben elfogynak a torpedok, mit tudok tenni, ? folytatom igy a kuldetest? Remelem valaszra talalok -
Solyom2 #11280 Na megoldódott a probléma.Most másik flottánál kezdtem és nincs ilyen gond.
Ahogy eddig láttam a rombolók meglepően jók 1940-ben is.Megtámadtam egy nagy konvojt amit egyedül kísért egy romboló.Egy 11 ezer tonnás hajót lesüllyesztettem de aztán rám jött a romboló és még erősítést is hívott így hát elmenekültem.
Valaki tud adni néhány tanácsot a rombolók és konvojok ellen?Ti már azért gondolom elég profik vagytok ebben a modban. -
bettly #11279 Szevasztok,amikor a GWX modban aktivalok egy modot azt a jatekban hol kapom meg ? career vagy single mission ,mondjuk pl. aaz indiai ocean modot. A tdc manualis beallitasat honnan tudom megtanulni konnyebben,hol kapnam meg? Uj leven itt a forumon most tanulgatom a jatekot,,,,,igazan koszonom a segitseget -
Solyom2 #11278 Letöltöttem egy olyan sh3-at ami már eleve tartalmazza a GWX3-at csak ki kellett csomagolni.
De lenne egy hatalmas problémám:
Nem lehet normálisan gyorsítani az időt.Először mindig belassult a játék mikor 256-ra vittem fel,de a következő kampányban már nem is lehetett gyorsítani mert rögtön visszaugrott 1-re.
Megnéztem egy single küldetést de ott meg nem lehetett a -,+-szal irányítani az időt.Valakinek van ötlete?