Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak a multiplayer legyen jó😄
a térképre mondtam
<#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1>
Nekem is jobban tetszett ,de hát rárakhattak volna legalább egy lekerekítést a pixelekre
ilyen??? jézus isten..., sh2 mapja oda vissza verte ezt minden szempontbol...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
hát new yorktól mást vártam volna pl igazán lehetnének a kikötõk romokban😄
oldalak számát viszont kitünõen növeli😄
jesszus mi az a 2. kép???
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
zsolo sztem elég ha belinkeled a sok kép miatt csak átláthatatlan lesz
Tehát következik a beígért képáradat:
Elõre szeretném kiemelni hogy a képek 1024x768-ban készültek (ezen van rögzítve) közepes részletességgel.
Elõször is egy kikötõ:
Most pedig következzen pár kép egy New York-i kiruccanásról:

Elõre szeretném kiemelni hogy a képek 1024x768-ban készültek (ezen van rögzítve) közepes részletességgel.
Elõször is egy kikötõ:
Most pedig következzen pár kép egy New York-i kiruccanásról:

a tüskék azért vannak hogy a matrózok megtudják fogni különben kicsúszik a kezükbõl és lesz nemulass
Hát mekkora szivatás szépen bepakoltam a képeket, el akarom küldeni erre mi történik? Egyszerre mx. 10 kép lehet egy hozzászólásban....most kezdhetem az egészet elõlrõl <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#action>#action><#wilting>#wilting><#help>#help>
Köszi az infót! Remélem holnap megy tõlünk autó Pestre mert akkor megtudnák hozni a fiúk.És délután merülhetek!Ha nem akkor csak a posta marad.A játék lényegesebb hibáit meg idõvel kijavitják./remélem/
Ez szép a gond az hogy hogy ment bele a hajóba? Nem a középenrobbanáson van a hangsúly hanem a HAJÓ KÖZEPÉN VALÓ ROBBANÁSON 😊
Mindjárt berakok egy rakat képet, de elõször van egy kis dolgom ,addig készüljetek fel (nagyon sok kép)
mindengyiken volt tüske mivel az a kioldo szerkezet fö eleme
és azért robant a közepén mert idözitet a robanás
és azért robant a közepén mert idözitet a robanás
Nem MEREM próba nélkûl megvenni :S
ELvonási tüneteim viszont már vannak 😊
A fáradt Enigma-t meg már nem fogom felrakni a gépre.
ELvonási tüneteim viszont már vannak 😊
A fáradt Enigma-t meg már nem fogom felrakni a gépre.
Az április eleje sokkalta valószínûbb, mivel márcuis végén le lehet tölteni a fileplanet D2D programjának keretében, egyesek szerint az valami gyengített starforceot fog használni szal van remény 😄
A mágnesesen is voltak tüskék ?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
hmm azt hittem azokat már rég kivonták a forgalomból és ezek már mágneses érzékelõsök😄
Azokból a kicsi képekbõl ezt így megmondod ? 😄DD Nekem eszembe se jutott még ezen elmélkedni ... 😄DD
"Egyki sakna bug kezdésnek, az akna csak a tengeralattjáró közepén jön rá hogy robbannia kéne"
Nem biztos , hogy bug (bár lehet!) ezek az érintõaknák nem azonnal robbantak ui. azok a kis "szarvak" az aknatesten ólomból készültek és rendszerint egy savval töltött üvegfiolát tartalmaztak . Amikor a hajó nekiment elgörbítette ezt az ólomcsövet amiben a fiola összetört és a sav ráfolyt egy drótra ami egy rúgóra rõsitett elsütõszerkezetet szabadított fel , így az akna egy kis késleltetéssel robbant az orr helyett valahol beljebb egy sérülékenyebb részen .
Én legalábbis így tudom , de a nyakamat nem tenném rá ... <#nevetes1>#nevetes1>
Nem biztos , hogy bug (bár lehet!) ezek az érintõaknák nem azonnal robbantak ui. azok a kis "szarvak" az aknatesten ólomból készültek és rendszerint egy savval töltött üvegfiolát tartalmaztak . Amikor a hajó nekiment elgörbítette ezt az ólomcsövet amiben a fiola összetört és a sav ráfolyt egy drótra ami egy rúgóra rõsitett elsütõszerkezetet szabadított fel , így az akna egy kis késleltetéssel robbant az orr helyett valahol beljebb egy sérülékenyebb részen .
Én legalábbis így tudom , de a nyakamat nem tenném rá ... <#nevetes1>#nevetes1>
A tengerészek eléggé román arcnak néznek ki...
jónak tûník az az aknás háló 😄 kíváncsi vok hogy lehet azt idejében felfedezni
apály van azért ér a felszínre😄
izé........õõõõõõ....halovány lilám sincs, mint mondtam nem az én képeim, a szerzõ pedig nem közölte, hogy milyen beállításokkal tolja, miért szép vagy csúnya? 😄
Kértetek pár képet hát berakok párat, sajna ezek még nem az enyémeim<#szomoru1>#szomoru1>, de remélem tetszeni fognak<#vigyor3>#vigyor3>!
Egyki sakna bug kezdésnek, az akna csak a tengeralattjáró közepén jön rá hogy robbannia kéne 😊
És 1 darab akna egymagában:
Amúgy ez érdekes én úgy tudtam hogy a tengeri aknák sosem értek a felszínig, de lehet hogy tévedek....
És egy érdekes dolog:
Ez egy aknaháló subok ellen, nem semmi mi?
És végül egy kis bíztatás azoknak akik megrendelték, de még nem kapták meg:
A felirat annyit tesz: 'A Silent Hunter 3-at már szállítják......napok kérdése és ideér'
Egyki sakna bug kezdésnek, az akna csak a tengeralattjáró közepén jön rá hogy robbannia kéne 😊
És 1 darab akna egymagában:
Amúgy ez érdekes én úgy tudtam hogy a tengeri aknák sosem értek a felszínig, de lehet hogy tévedek....
És egy érdekes dolog:
Ez egy aknaháló subok ellen, nem semmi mi?
És végül egy kis bíztatás azoknak akik megrendelték, de még nem kapták meg:
A felirat annyit tesz: 'A Silent Hunter 3-at már szállítják......napok kérdése és ideér'
nem kell izgulni mert szerintem ugyis tolni fogják a megjelenést
hisz ez csak tervezet megjelenés
hisz ez csak tervezet megjelenés
én is így értelmeztem😄
teljesen egytértek veled, itt nem a tervezõkkel van a gond õk mindent megtesznek, sokkal inkább az EVIL UBISOFT mindennek az okozója <#vigyor3>#vigyor3>
Ez egyszerûen képtelenség 2005/3. negyedév - 2006/1. negyedév közéá rakták a Silent Hunter 4 megjelenését!!!! Ez mit jelent?
Hát csak annyit hogy szép mese volt az addon dolog amit az e-mailben említettek. Meg persze azt is hogy hacsak nem párhuzamosan dolgoztak eddig is a 3-on és a 4-en (LOL lenne)akkor a 4-nek bizony ugyanaz a motorja lesz, egy év alatt nem lehet új motort írni + egy teljesen új gémet mellécsinálni. 100 szónak is 1 a vége Silent Hunter 4 = Silent Hunter 3 Add-On, csak ha teljesen új gémként adják ki több pénzt zsebelhetnek be érte.....mocskos üzletpolitika <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Hát csak annyit hogy szép mese volt az addon dolog amit az e-mailben említettek. Meg persze azt is hogy hacsak nem párhuzamosan dolgoztak eddig is a 3-on és a 4-en (LOL lenne)akkor a 4-nek bizony ugyanaz a motorja lesz, egy év alatt nem lehet új motort írni + egy teljesen új gémet mellécsinálni. 100 szónak is 1 a vége Silent Hunter 4 = Silent Hunter 3 Add-On, csak ha teljesen új gémként adják ki több pénzt zsebelhetnek be érte.....mocskos üzletpolitika <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
pff inkább a 3at fejlesztenék tovább ,zsolo: arra írtam hogy 3év alatt elég sok mindent belelehet rakni egy játékba
Zsolo! Te mindenre figyelsz!<#worship>#worship>Egyébként tényleg nagyon pozitiv dolog, hogy még szinte kapni sem lehet, de már kijött egy patch.Különben azért morgolódom, mert még mindig nem jött meg.Talán holnap.Egyébként a tervezõ urakat félisteneknek tartom.Valószinûleg mindent igyekeznek hamar kijavitani.