Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sûlyezd el😄
http://www.kepfeltoltes.hu/050318/n_vtelen2.JPG

Zsolo007
uppsz akkor egy másik formátummmal keverem sorry

hmm bmp miért ne lenne jó minõségû? hisz ott nincs adatveszteség
Zsolo007
a bmp nem jó minõség és túl nagy is

hát jpg
Zsolo007
jpeg, jpg az a legjobb

Milyen formátumba tegyem???

Most kiirta hogy a feltölteni kivánt fájl mérete túl nagy.

bmp 2 359 a mérete.

Zsolo007
Milyen neted van? Csak attól függ mennyi ideig tart, meg persze a képek méretétõl

Zsolo! Mennyi ideig tölti a képeket?Nekem már kb. négy perce, de azt irja csak várjak mig töltõdik.

Nem sok lótüdõt ér.Töltöm a képeket, csak lassan megy.Érdekes, a XXI-tip.teljesen máshogy néz ki.Fincsi mûszerfal, stb.

Ott van a lemezen pdf formátumban a kézikönyv meg a bill. kiosztás is ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Köcce a lehetõséget de ma este sörözés, mert névnap szülinap hegyek vannak a haveri körben szal ezen a hétvégén tuti tengeribeteg leszek a játék nélkül is <#hehe>

Zsolo007
Elhisszük csak lássuk már a képeket 😊

Köszi! Most kell egy kis idõ, mert többféle képet próbálok leszedni.Egyébként tényleg fontos!!Sokkal sokkal szebb minden a játékban , csak a leszedett képek ilyen ócskák!!!

Zsolo007
Remélem ez alapján el fogsz igazodni

Zsolo007
www.kepfeltoltes.hu oda feltöltöd.......ha fennvan van alul egy olyan szöveg hogy másolható lista, azt kiválasztod, feljön a lista arról amit feltöltöttél, kiválasztod az egyiket CTRL+C idejössz a hozzászólásszerkesztésnél alul kiválasztod a kép gombot.....CTRL+V OK-t nyomsz és kezdezed elõlrõl

Egy hozzászólásban max 10 kép lehet!

valaki irja meg neki mert ezt én se tudom hogy lehet ide felteni képeket
Nagyon csal a kép, mert ettõl sokkal szebb.Bocs a képeket már letudom szedni, de ide hogyan teszem fel?????

Zsolo te melyik fajtát töltöd?
Megvan, kezdek feltenni képeket.

Zsolo007
Keresd meg azokat a progikat amit priviben írtam neked

A játékban nincs ilyen.A dolog érdekessége, hogy opciókban ill.sehol sincs billentyû leosztás.Mindenkinek kikell találni mi micsoda.Megnyomtam valamit, és közölte hogy nincs snorkel/azt hiszem légzõcsõ/ A kép nem megy adjatok egyszerû és jó ötletet hozzáteszem ehhez nem igazán értek.A print dolog itt nem mûködik.

Videót is csinálj ^^
Próbálom!

ingame képeket kéne küldeni nyomd meg a print screnn bilentyüt utána indisd el a paintot és ot beilesztést majd mensd el valamilyen néven és ragd fel ide légyszi
Zsolo007
küldtem üzit, csak ha nem tûnik fel 😊

Doma! Te Kaposváron vagy úgyis.Ha gondolod este gyere el, és nézd meg, játsz vele.

A grafikáról annyit, hogy szerintem szebb mint a tutorialokban.1024-ben van.Nem tettem sel semmiféle simitást, stb.Igy is hibátlan.Javitást sem tettem fel.

Egyébként nagyon szivesen küldök bármennyi képet.És akinek nincs meg, és valami érdekli bármiben segitek.Pl.Most sem játszok, nektek próbálok bármiben segiteni.

Mond meg mivel szedjem le.Féfiasan bavallom, nem csináltam ilyet.Segitsetek és kaptok bármilyen képet.

Nem sámli! Külön javitó csapatot kell létrehozni egy tiszt vezetésével, akik az esetleges sérüléseket kijavitják.Ámde ezeket az embereket a hajó más fontos részeirõl kell elrendelni.Lehet filózni, ki lesz csatában felesleges.Mert ha nincs javitó csapat akkor gondod lesz.

Zsolo007
Igen ez valóban érdekes dolog........és mikor publikálod a DVDképet Vagy hagyjalak már békén ezzel? 😄

Nemtom miért tették dvd-re sajátgépben megnéztem,kb.1,8GB.Feltelepités után kb.2,5GB.

Zsolo007
És ami még érdekesebb leszedtem 2 db crackot, mindkettõ létrehozásának dátuma 2004. 10. xx Ez már csak azért is érdekes mert eredetileg ez idõre tervezték a gém kiadását.......szal el tudom képzelni hogy egy béta verzió kikerült a netre mint a HL2 esetében (de hát ugye mind tudjuk hogy az a HL2 béta milyen volt.......)

Zsolo007
Érdekes rengeteg embernek van meg ez a rar ami állítólag SH3 ha fake lenne akkor letörölnék nem? Nemigazán értem......

Zsolo007
Igazán berakhatnál pár képet 😊 és jut eszembe hogy haladsz a DVD kép létrehozásával 😄

Zsolo007
Én egy rar fájlt szedek, ami 2 Cd-nyi adatot tartalmaz (eddig stimmel)
az binekre iírta az edonkey hogy fake, szal nem azt szedem, de kötve hiszem hogy ez amit szedek az SH3...... de egy próbát megér.....
kb. 7-8 óra és lent lesz akkor kiederül a dolgo...

A gameshadowt ne töröld le ha jól emlékszem az 2 dologra jó: online nyomni, meg frissítésletöltésre de nem vagyok benne biztos

grebber
Hát ha SF3-as akkor csak lesz hamarosan valami mini images veriáció vagy remélem crackes is mihamarabb.

Next PC upgrade: 2022

te milyen beálitásokat használsz
ird le kérlek minden fulon van?
úgy fake, hogy azoknak az iso-knak többsége már fél éve ott van

Bucser
Hát én még sem nforszon sem isonews-on nem találtam SH3-at...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#wow2><#wilting>

grebber
Ubisoft játékok 2005-2006

Silent Hunter 4

Next PC upgrade: 2022