Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki még kínlódna a bill kiosztás rejtelmeivel látogassanak el ide , egy jótét lélek kiírogatta .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Lacc
Te is megvetted?
Nah megcsináltam a gyakoró küldiket , mit mondjak , vagy én vagyok nagyon béna (esetleg elkényelmesdtem a DW(<#worship>)-ben) vagy egy kicsit (???) összetettebb a dolog mint ahogy elõször gondoltam . Mindegyiknek többször neki kellett ugranom , kivéve az utólsót a konvoly támadást , az az egy sikerült elsõre . Bár a romboló lekapta a tornyom meg a periszkópot (pont fölöttem állt a marhája mikor felemelkedtem <#zavart1>) egy szerencsés lövéssel elkaptam õt is . A rombolók - legalábbis ahogy eddig tapasztaltam - már nem olyan lerázhatatlanok mint amilyenek a SHII-ben voltak és idõnként õk is mellé lõnek már (<#eljen>) .

Aki vásárláson elmélkedik annak azt tudom mondani , hogy SZERINTEM(!!!) megéri az árát , de aki könnyed vizikvékre vágyik az inkább "alternatív" megoldás után nézzen mert szvsz csalódni fog .

Nagy gratula a román fiúknak ! <#eljen><#eljen><#eljen>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Lacc
Látom Crossy te megvetted, és a képek alapján úgy látom, hogy nagyon meg is érte 😊 Baromira tetszenek nekem legalábbis.

Az eMule-os változattal akkor mi a helyzet, kamu?
Érdekességként mennyire jó a progi.Csendes módban elmentem kettõ romboló mellett, de késõbb felemeltem a periszkópot hogy nézelõdjek, és jót röhögtem, hogy ez könnyen ment.Viszont a periszkópot észrevette egy felderitõgép, ami meg is jelent nálam a bal alsó sarokban/kép a képben szerû/Gondolom jelentette a helyzetemet, mert pillanatok alatt teljes sebességgel felém indultak.A befejezés sejthetõ.

Nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.<#awink>

Nem tudom.Sima küldetésekkel szenvedek, de csak kisérletezek.Általában simán kinyir egy romboló.Ha nem csinálsz semmit az elsõtiszt tanácsot ad három választási lehetõséggel.Bonyolult nagyon.A fõbb embereidnek külön is több utasitást adhatsz, hogy mire figyeljen, de a legénységet különbözõ helyzeteknek megfelelõen kell beosztani szoliba.Jó mi??? Pl. ha felszinen vagy több pozició is van.Sima járõr,légvédelemre berendeszkedõ, fedélzeti ágyúval támadó,stb.Mindegyiknél máshol vannak az emberek.Ha simán csak nézelõdsz, egy repülõ simán leszed, mert nem küldtél matrózt légvédelmi ágyúhoz.De ez csak a jéghegy csúcsa,nem egyszerû meló.Annyi mindenre kell figyelni, hogy káosz van.Sok-sok gyakorlás kell.

amugy ebbõl a renown-ból csak a legénységet kell "megvenni" ? jah és késöbb lehet új legénységet venni? fejlõdik a legénység? sorry a sok krédésért de ha már nem tom kiprobálni a nyálam hagy csorgassam a részleteken 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

biztos vagyok benne de én látaltanba nem veszek semmit..., software-t meg fõleg nem... , ez van... :/
és a 10k mégis csak 10 k , 10szer meggondolom mit vezsek belõle...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hidd el! Tényleg megéri megvenni!!!!!

<#eljen><#eljen><#eljen>
tényleg kéne már valami warez verzio... vagy legalább egy demo és ha télleg jó mennék emgvenni énis...

Na Õ az! És itt kell felfogadni ill.kiválasztani a legénységet.

Állitólag ha az elején béna embereket fogadsz fel, nem mindig hajtják végre az utasitásodat, bénáznak,stb.<#guluszem1><#hehe><#beka2>Szóval tényleg szimulátort hoztak össze.

Zsolo007
jólvan jólvan nem vagyok egy nagy sub expert, annyit tudok hogy a nagyon koraiaknak nem volt ágyúja még az egészen késõieknek, meg a formáról is felismerem, de max. annyira hogy kb. meg tudjam mondani mikori, tipust semmiképpen sem

nekedis hasonlo jokat 😊

Zsolo007
az a jó

Zsolo007
Nagyon lassan jön még csak 40% nál jár.......szal egész éjjel meg holnap is menni fog és úgy talán lent lesz estére, de ha imádkoztok 😊 akkor az talán kicsit felnyomja a speedet, amint lentvan tájékoztatlak titeket, mostpedig alszok...........aludjatok jól és álmodjatok subokkal 😊

Csak egy hibát láttam, a távcsövet.Még nem tudtam feltenni a javitást idõhiány miatt.

Bonyolult eléggé, de igy élethû.

Ezt adja a karrier kezdetén, azt hiszem IIc.osztályú.Állitólag csak a part menti járõrõzésre alkalmas.Egyébként nem egyszerû elkezdeni, mert fel kell fogadnod tiszteket,altiszteket,matrózokat.Mindegyiknek más a személyisége/ morál,stb./ Meg egy csomó dolog van még.Csak utána indulhatsz el.

jah érdekelne engemis mert ha nem kamu tépnék szedni énis...., amugy emule télelg televan sh3-al csak krédés melyik a nem fake 😛

zsolo lejött már a rar?
IIc😄
s milet a hibával kijavitota vagy nem
Zsolo007
eZ MILYEN TÍPUSÚ SUB? mert nem látok fedélzeti ágyúkat......

Zsolo007
WoW ez a gém királyul néz ki......AKAROM!!!!! MOST!!!! <#vigyor3><#nevetes1><#nevetes2>

Visszatérve a hibára.Egyet megarõsithetek, a fedélzeti távcsõ vagy mi a bánat csak akkor rossz/hatalmas köd/ amikor pont elõre nézel.Oldal irényba jó.Most leszedem a javitást, megnézem milyen vele.

Nem tudom mekkora a legnagyobb vihar, mert max.15 percet játszottam eddig.Most jöttem vissza.

Abit AA8 Intel925,P4 Prescott 3600,2GB DDR2 533 Super Talent,MSI NV6800GT 256mb,stb.

BBird
Köszi! Ez a játékban a legnagyobb vihar? Én ilyen 10méter magas hullámokat vártam, szakadó esõt, amolyan posszeidon féle haragot. ;-)
bazza
értem

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zsolo007
Még nem törték fel

Zsolo007
Senkitõl sem szedtük le 😊 crossy spec megvette

halod milyen a géped configja
crossy104
bazza
pl te?

Kitõl kérdezed?

bazza
tom h vissza kéne olvasni, de ti honnan szedtétek le? nforce-on nem láttam...

Nem mertem feljönni a viz alól, mert mellettem volt EZ!

Most el kell mennem egy órára, de ha megjöttem próbálok keresni vihart.

-Minimum Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9.0c
1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon, or equivalent
512 MB RAM
64MB DirectX 9.0c compatible graphics card with Pixel Shader 1.1 capability
DirectX 9.0 compatible sound device
DVD-ROM 8x or faster
2.8 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9.0c
2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
1024 MB RAM
128MB DirectX 9.0c compatible graphics card
DirectX 9.0 compatible sound device
DVD-ROM 8x or faster
2.8 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
Internet connection for play on Ubi.com (minimum 56k modem or broadband)

Próbálok nézni, de a sima küldetéseknél nincs vihar.Nézem a ninimum konfigot.

Vki említette a viharost arra én is kíváncsi lennék
bazza
Minimum konfigot tud vki mondani?

Milyen fajta kellene még????