11357
  • crossy104
    Nos. Visszatérve a játékhoz, kiváncsi lennék, mikor jönnek a jav-ban igért csilli-villi dolgok.Mert én semmivel sem találkoztam, pedig nyúzom rendesen.Magyarán a W-ok semmit sem vesztettek!!!! SZERINTEM.
  • Lupis
    MSN-ben barátságosabb .
  • crossy104
  • crossy104
    Köszi!
  • Zsolo007
    Ez egy MSNben használt szmájli kód melynek beütése egy nyelvnyújtó arcot eredményez :)
  • crossy104
    Mi az a P???
  • Lupis
    :P
  • crossy104
    MEGVAN!!! Stallone féle Függő játszma. A rosszfiú mondta.
  • crossy104
    Valamelyik ami filmben volt, és a rosszfiú mondta.
  • Lupis
    Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést.
  • Lupis
    Én meg már vagy 5-10 helyen láttam:D
  • Zsolo007
    Ez az idézet a Rome:Total Warban is benne van én onnan ismerem, nem semmi
  • Lupis
    Shlomo Morel gondolom még kitüntetést is kapott a béke és emberszeretetéért.
  • [NST]Cifu
    Szvsz ezek közül a legfélelmetesebb a róka fogta csuka esete, hogy a volt Szovjetunióban történt eseteket már ne is emlegessük...
  • VO101 tvr
    Ha az Egyesült Államok hasonlóan rákényszerülne kártérítést fizetni (kamatokkal) az afrikából kényszerrel elhurcolt és rabszolgaként kényszerdolgoztatott négereknek, vagy a tömegesen megsemmisített amerikai indiánoknak, mint ahogyan Németo., Ausztria, Svájc és hát részben kishazánk kényszerült a háború óta folyamatosan kártéríteni a meghurcolt zsidóságot, cigányságot, hát nem lenne ott akkora most a jólét....
  • crossy104
    Tökéletesen igazad van!!!!!!!
  • Lupis
    Amelyik nemzet sikeresen növelte területét,befolyását,gazdagságát az legtöbbször háborúk és népírtások útján érte el.
  • Lupis
    A gyarmatosítók jogosan léptek fel a benszülöttekkel miután törnyvényes keretek közt megálapodás eredményeként megvették az indiánok földjeit ,csak a kilakoltatásnál voltak apróbb félreértések ,de mivel az indiánok nem tettek feljelentést a hatóságoknál így kár is erről beszélni.
  • crossy104
    Mindenkitől bocs az OFF-ért, de minden nemzetnek megvannak a hibái, ill. "sötét" korszakai.
  • crossy104
    Az amik szidják a németeket, hogy holokaust meg minden,de ők mit műveltek az afrikaiakkal és az indiánokkal.Vagy a spanyolok stb. nemzetek mit műveltek anno amerikában a benszülöttekkel??? Sorolhatnánk reggelig....
  • Lupis
    HA mét többet akkor te vagy az Isten!!
  • crossy104
    Egy idézet egy filmból: Ha megölsz egy embert gyilkos vagy, ha többet akkor sorozatgyilkos, ha milliókat akkor hóditó! Hát nem érdekes?
  • Lupis
    Isten kitalálása kész katasztrófa volt:D
  • crossy104
    Szépen olvasgattam az eszmefuttatásotokat.Tanulságos.Köszönöm.Ma is tanultam valamit.35 évesen is tanulhat az ember történelmet ha érdekli.Mielőtt sok ember szidná a németeket, tudni kell, hogy Sztálin több embert nyiratott ki mint Hitler, ill. Isten nevében is több embert öltek meg mint ahányan természeti katasztrófában valaha is meghaltak a történelem során.
  • crossy104
    Fincsi kép! Köszi.
  • Lupis
    Így már jó ^^
  • [NST]Cifu
    Yepp, megint sz@rakszik az Uboatarchive.net... :((

Tessék, akkor feltöltöttem külön.
  • dr Kotász
  • Lupis
    nekem nem jön be a kép :(
  • [NST]Cifu
    Isten hozott a klubban. ;)

Vagy meg kell venni eredetiben, vagy meg kell várni a törést a patchez...
    Én hajlom rá, hogy az első megoldást fogom elkövetni... :D
  • [NST]Cifu
    [URL=http://www.uboatarchive.net/U-848-208284B.jpg]Ilyen volt a Flak "tréning" a másik szemszögből. ;)[/URL]
  • GarET
  • GarET
    miért.miért........................... uninstallálom mindjárt ezt a *********** mi a véresért lép ki bármelyik mentésemre, miután betöltöm.. visszadob windowsba ó hogy dögölne meg..
  • GarET
    hogy száradna el az ajó.......
  • VO101 tvr
    Az SS dologhoz pedig aki nem elég olvasott, tájékozott nem kell hozzászóljon!
    Az SS-en, mint szervezeten belül létrehozták a Waffen-SS-t, ami FRONTHARCOS alakulatokból állt. Nem keverendö össze egyéb, háborús bünöket (frontvonal mögötti tömeges emberölések, haláltáborok) elkövetö, de szintén az SS állományába tartozó alakulatokkal (pl. Einsatzgruppe-k).
    A Waffen-SS számos területen (kiképzés-nevelés, harcászat) új módszereket, követelményeket elsöként honosított meg a harcászatban. Amit a háború után a gyöztes hatalmak lelkesen vettek át és alakították ki a saját különleges egységeiket jelentös részben a Waffen-SS tanulságaiból okulva. A legsarkosabb példa a háború utáni Francia Idegenlégió. Állományának jelentös része (több mint fele, de nem emlékszem pontosan) az európaszerte nemkívánatossá ( és hontalanná, magányossá - az USA bombázások és Szovjet terror által)vált Waffen-SS katonákból állt. És ismét jól teljesítettek Dien Bien Phu-nál!!!
    A háború alatt általában elmondható volt, hogy 2-3-szoros túlerö ellen még sikerrel vették fel a harcot.
  • Kifu
    Ok. igazatok van. Árnyaltabb a dolog.

Amúgy, a game tetszik, lehet hogy megveszem.
  • GarET
    emberek a gramofont mivel tom kikapcsolni, hogy ne szóljon, van rá vmi hotkey??
  • VO101 tvr
    Itt közöttünk is vannak jópáran, akinek a nagyapja itt-ott szolgált a háborúban (Don-kanyar 42-43, Kárpátok-Erdély 44, Bp. 44-45...) Közülük itthon sokan nem szeretnek már erröl beszélni... és nem csak a háborúban megélt borzalmak miatt...
  • bigfoot
    hát azért ez nem így van!a waffen ss be nem kerülhetett be akárki!elég nehéz volt bekerülni!
    ja és sztem usa is egy suck mert ők pl az indiánokat írtották ki :)
    szóval erről ennyit!meg a szu se egy angyal mert amit ők a 2.vh ban csináltak ! simán lekörözi a németeket!!!
  • [NST]Cifu
    Ez megint erős sarkítás, fanatikusok voltak, ez nem kérdéses, de nem minden SS egység volt mészáros.
    Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy minden német náci volt...