Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Aki vásárláson elmélkedik annak azt tudom mondani , hogy SZERINTEM(!!!) megéri az árát , de aki könnyed vizikvékre vágyik az inkább "alternatív" megoldás után nézzen mert szvsz csalódni fog .
Nagy gratula a román fiúknak ! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az eMule-os változattal akkor mi a helyzet, kamu?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és a 10k mégis csak 10 k , 10szer meggondolom mit vezsek belõle...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tényleg kéne már valami warez verzio... vagy legalább egy demo és ha télleg jó mennék emgvenni énis...
crossy104
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
-Minimum Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9.0c
1.5 GHz Pentium 4, AMD Athlon, or equivalent
512 MB RAM
64MB DirectX 9.0c compatible graphics card with Pixel Shader 1.1 capability
DirectX 9.0 compatible sound device
DVD-ROM 8x or faster
2.8 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9.0c
2 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent
1024 MB RAM
128MB DirectX 9.0c compatible graphics card
DirectX 9.0 compatible sound device
DVD-ROM 8x or faster
2.8 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
Internet connection for play on Ubi.com (minimum 56k modem or broadband)