Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ha valaki, aki megvette, hajlandó lenne csinálni belõle egy iso-t és feltöltené egy tárhelyre, amit én adnék (és amirõl természetesen megosztanám a többiekkel), a sok köszönet mellé kapna még egy ftp accot is egy egész kellemes kis ftp-re 😊
Az UltraISO program segítségével elvileg gyártható MiniImage fájl. A Starforce Nightmare-el pedig letilthatók a cd-meghajtók. És már megy is a game warezba. Már csak le kéne tölteni valahonnan... Valaki feltörhetné már...
Ha fedig lenne ftp tárhely, ahonnan pl ötszázért le lehetne tölteni, még annak is megérné, aki megvette és odaadta...

egyáltalán milyen rendszerû benne a multi?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magyar szerver jó hangzik!!!!

jah, szal ezé van hogy én inkább nem veszek zsákbamacskát...., ha legalább egy demo lenne..., de azt is basznak kaidni 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az a másik véglet 😛
pontosan..., meg olyat is amit mindenki leszarozott és napkig elvoltam vele...
és ha még 2k körül lenne mint anno sh2 amikor megvetem ugy még belefér zsákbamacska esetleg de 10k-nál már nem annyira...

jah thanatosnak igaza van sokszor láttam olyan gamét amire azt mondták hû de jó és 5 percig se bírtam vele elleni.
szeritned lehet ellenben én látatlanban akkor se fogok semmire kiadni 10k-t személy szerint, ez van... :/

<#wow1>
Nekem legalább 4-5X ennyi idõbe telt megcsinálni a tutorialt ...
<#worship>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

na nagyon király a játék szerintem
edig minden tutoriált excelentre nyomtam nagyon jó
és tök szép tényleg nem olyan mint a képeken de szeb pozitiv csalodás volt és megéri az árát kikéne probálni a multi részét magyar szervert kéne csinálni
Pill.küldöm.

Dobsz egy hátast, ha meglátod milyen.Teljesen más, mint a képeken.Sokkal szebb!

Zsolo007
Telefon??? ühüm, nincs messengered? az egy picit olcsóbb <#vigyor3>

Zsolo priviben küldök egy számot, hivj fel!!!!!

megjöt most telepitem alig várom már hogy játszak vele
Zsolo007
Az az igazság hogy szeintem abszolút lényegtelen hogy milyen a szárazföld hiszen a tenger közepén fogsz hajókra vadászni 😊

Papirzacsi
Sziasztok!

Mindenhol ilyen lapos a szárazföld ,vagy azért vannak kicsit dombosabb partok is?. Eléggé elszomorító lenne, ha Dover is ilyen lapos lenne.
Nekem még nem tudom mennyi idõ, mire meglesz. Elvileg este hatig meg kell érkeznie.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Zsolo007
Sikerült egy két dolgot lefordítanom hogy hogyan kell kikerülni a starforce-ot. MOst már csak egy önként jelentkezõ kéne akinek megvan 😊

Zsolo007
A gond az hogy nálam nem az a probléma hogy nem tudom eldönteni hogy megéri e rákölteni 10K-t hanem az hogy MÉG 10K-M SINCS!!!!!

Lacc
Wow ez jól néz ki.
szuperül néz ki ez a szállító de szívesen az óceán fenekére küldeném a sok amcsi tankkal együtt

Köszi!!!!

Megoldották , (bár ez csak ideiglenes megoldás) ctrl+p és pár másodperc múlva eltûnik a fehér köd .

A távcsõ problémát nem oldották meg vele.De ezen kivül más hibával nem találkoztam.<#nevetes1>

Még mindig nem játszottam fél óránál többet vele.Egyébként feltettem a javitást, de semmi változást nem láttam./bár amennyit játszottam nem meglepõ/.

Tökéletesen igazatok van, 10K azért eléggé sok.DE ha van játék amiért megéri ennyi pénzt kiadni akkor ez az.

Attól függ ki mennyit engedhet meg magán pl nekem a gépem el se éri a minimum konfigot szóval elöbb a gép és csak azután jöhetne a game.
Pluskast
Szerintem ez a játék megér ennyit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zsolo mit találtál a zsákbamacskában?😄
Zsolo007
Megvenném én is nagyon szívesen a legnagyobb gond az árával van, mert ugye 10K elég sok....... szal inkább maradok wareznál

Én 1500 renown-val kezdtem a kampányt (7. flotilla Kiel) elméletileg ennek az 1500-nak egy része onnan származik , hogy megcsináltam a gyakorló küldiket .

Lacc
Hát akkor várni kell a törésig úgy látszik.
Pluskast
Egyébként tényleg kicsit bonyolúltabb lett, ami szerintem abszolút nem gond. Ugye erre a legjobb példa, hogy már nincs az ami az SH2-ben volt. Ott ha feltünt egy konovoly vagy ellenséges hajó azt folyamatosan nyomon tudtad követni és láttad, hogy merre tart. A mostani részben ez ugyebár nincsen, neked kell kiszámítani a lehetséges útvonalát az ellenséges hajónak/hajóknak. Ami szerintem tényleg egy jó gondolat volt, merthát nem egy 21.századi seewolf tengeralatjárót irányítunk😊)

nekm ma jönn meg alig várom már nagyon jó lesz hála crossynak
hogy ilyen jó infokat adtál
Köszi!<#worship>

Pluskast
Szerintem jobban jársz ha megveszed. Tegnap én is így tettem😊 A játék marha jó. Egy gondom van csak. Hogy a kurva életbe, hogy ma dolgozni kell<#boxer><#boxer>

az hogy a dvd a boltihoz jó mig a downloados pedig amit netröl szedtek le neked a dvd set kel leszedni abol is az europait
Mi a külömbség a dvd patch, ill.download patch között?

Fentvan a honlapon négy javitás egymás mellett.Melyiket kell leszedni?Van valakinek tippje?

Egyébként a gyakorló küldetésekre ad valamilyen bóbuszt?

Én még nem csináltam meg a gyakorlókat, majd ma.Tegnap az irányitássaé szenvedtem, de az egész game rettenetesen összetett.Kiskorúbé-nek igaza van. Nagy gratula a románoknak.Isten-Császárok!!

Zsolo007
Az elsõ link alatt van egy mini-image kreálási útmutató, de német, le tudnám fordítani ha ki tudnám másolni, de az a ku**a acrobat nem engedi, hogy lehet kimásolni belõle szöveget vagy konvertálni?

Zsolo007
Na lejött az edonkeyról a RAR fájl, hogy az sejthetõ volt FAKE, csak azt nem értem hogy mi jó szórakozás bizonyos embereknek abban hogy becsomagolják egy játék 2 cdjét és elnevezik egy másik játéknak.......

Lacc
Itt és itt vannak infok a töréssel kapcsolatban elvileg, csak én rohadtul nem tudok németül. Aki tud az megoszthatná velünk mi szépen irnak ott róla 😊
jah, miniimaget meg mi is meg tudnánk oldani, egy sima iso elvielg elég lenne nem kell semmi cloneozás vagy hasonlo
és nekünk is szigoruan kiprobálásra kéne, én legalábbis ha modom lenne kiprobálgatni valszinû megvenném (sh2 is emgvan igaz azt kb 2k-ért vettem ugy msáfél éve 😄)

Lacc
Éés nincs kedvetek feltolni nekünk belõle egy .iso-t? Tárhelyet adnék én, ti meg kapnátok sok <#worship>-t
Igen , illy' aljas cselekedetre vett rá mohó birtoklási vágyam ... <#buck>