11357
  • GarET
    Nemmondom nem semmi, én erre nem is gondoltam és milyen hatásfokkal működik ez nálad? ha hazamegyek kiprbálom az biztos. ha velóban bejön, akkor nem kis taktika lehet akár éjszaka is pfff csak mindenre oda kell figyleni, meg sok miatyánkot kell elmondani.. egy próbát mindaféleképpen megérdemel az biztos képzeljétek így rombolókat le lehetne szedni ha üldöznek pffff. öcsém
  • atwe
    Hello minden kinek egy kérdés az 1 küldetésben végén visza mentem a kikötöbe és nem csinál semit?
    túdom hogy láma kérdé de nem tudom?
    Segitsetek
  • crossy104
    Bocs siettem. SubSim.com
  • crossy104
    SumSim.com
  • Bee
    Tényleg, a crackelt játékhoz lehet valahol szögmérőt letölteni?
  • Bee
    Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy a halászhajónak és a rombolónak is különbözik a hangja a cargo-któl, azaz nagy valószínűségel belőheted a mélységet. Az alálövésnél bevallom, csalok egy picit a hidrofonos lövésnél, mert külső nézetből lefigyelem, hogy milyen hajó közeledik, és megnézem a manualban a merülési mélységét. De csak a mágneses alálövésnél, a sima impactnál sekélyre állítom és reménykedek.
  • Bee
    Ugyanebben a cipőben járok, ráadásul az elektronika épp most mondta, hogy csütörtök, szóval költhetek rendesen.
  • Bee
    Dehogynem, nem nehéz. A térképen fekete vonallal látod a cél irányát. Annyi az egész, hogy többször leméred, hogy merre van éppen, és a fekete vonal végét minden friss méréskor markerrel megjelölöd (1-2 perc minden mérés között). 4-5 jelölés után a vonalzóval húzol egy vonalat, ami metszi az összes pontot, így meállapítod, hogy merre és hol halad, a sebességét is megbecsülheted. Namármost az általad húzott vonalra merőlegesen beállsz, megvárod, míg a megfelelő távba kerül, és az 1-2 méterre állított torpot elindítod manuálisan. Ez akkor használható a legjobb hatásfokkal, ha nappal támadsz védett konvojt, mert így (ha T2-t használsz) semmi sem árulhatja el a pozíciódat. Ennyi az egész, aki nem hiszi, próbálja ki.
  • GarET
    naja májusban az autót kell levizsgáztatni, úgyhogy az a pénz is ugrott, szal én inkáb várok a crackra, és addig megimátkozok.)
  • GarET
    a múltkor pl egész beszívtam már csak 1 torpim maradt cirkáltam vhol a szerkotoromban és hidrofonnal érzékeltem egy hajót, nah felém is jött szrevettem 12 csomóval ment vmi armed akármi volt, egy lélekvesttő kis bárka, 530tonnás, nah mondom ennek elég elsz 1 torpedo bemér 800 metérre van adatfrissítás TDC, csöveket elárasztani 700 m adatfrissítés tűz......... nézem a event camerában a dolgot és a hajamat téptem ugyanis nem néztem meg, hogy a merülése csekély 2,5 m én meg 4 méteres mélységben löttem ki, ráadásul impecten.. a hajamat tépve végignéztem, ahpogy elsuzáguld alatta a torpi szal lOl volt.
  • GarET
    és az irányról ne is beszéljünk.) pl merchant 8 csomóval, Bee hogy lössz te alá, amikor hidrofonnal még a haladási irányát sem tod??? a többiek által emlegetett dologról ne is beszéljünk.
  • crossy104
    Engem is érdekellne hogyan lehet hidrofon alapján megbecsűlni a távolságot.Szerintem max. azt lehet, merre megy, ill. közeledik vagy távolodik!
  • Bucser
    Hát csak hidrofon alapján lőni??? NEm tudod a süllyedését nem tudod a távolságát sem a méreteit.. hogy akarsz te így alálőni????
  • Rafaelo
    nem
  • Bee
    Amúgy a hidrofonos csóka iszonyú béna. Gyakran beülök a helyére az angol partok közelében, motor lekapcs, és fülelek. Sokszor találtam meg így kereskedőt, illetve kerültem el rombolót. Állatira élvezem, hogy fél óráig tart, míg ráállok a pontos szögre és távolságra, újabb negyed óra, míg odaér a célpont, beállítom a torpot a hajó fenekére, és alálövök.
    Próbált valaki kizárólag hidrofon alapján lőni? Nem is rossz.
  • Bee
    A WO is tud lőni, bár én a helyedben nem nagyon bíznám rá a feladatot. Először ráklikkolsz az ikonjára, és (miután lockoltad a célt a periszkóppal/UZO-val) beazonosíttatod vele az ellenfelet. Utána a kiszámoltatod a torpedó célzásához szükséges dolgokat, majd a pipával felviszed a térképre. Végül kilöveted vele a torpot. Célszerű azért ellenőrizni a támadási térképet, hacsak nem akarsz sokszor mellélőni. Az sem árt, ha már a számolás előtt kinyitod a vetőcsövet, mert így nem vesztesz értékes másodperceket kilövéskor.
  • Macccy
    Lesz ehhez amúgy patch-alá törés? Vagy van már???
  • steweee
    mi lenne az a gameshadow nevezetű progi amit a játék installálása után szeretne feltelepíteni? nem hagytam, de amúgy mi lenne?
  • [NST]Cifu
    Torpedót bármikor kilőhetsz, ha már kijelölted a célpontot, pl. a WO térképén is. Csak előtte célszerű beállítani pár dolgot (pl. a torpedó sebességét és a merülési mélységét - egy kisebb romboló vagy fregatt/korvett) ellen feleslegesen indítasz 6m mélyen haladó torpedót, simán átúszik alatta).
  • Macccy
    nnnna .. "kipróbáltam" és teccik. Olyannyira, hogy az első küldetés 1(!) napomba telt, de nem bénázás miatt, hanem mert nem sokat gyorsítottam és kiélveztem a legénység pihentetését. (Sims Underwater) amúgy full graf és 4AA és 4AF és nem is lép ki. Bár ez még később változhat - remélem nem

De van ám egy kérdésem: az bug, hogy a legénység úgy tűnik nekem, hogynem a játékban pörgő időre regenerálódik, hanem inkább valós időre. Vagyis amikor felgyorsítottam és mentem mint a meszes akkor kb. 1-1,5 nap alatt estek térdre a gépészcsávók, de amikor csak 32x-esen toltam akkor ez kb. fél nap alatt bejött.
    ??
    Másik kérdésem az, hogy a torpit hogyan lehet még kilövetni a kézi célzáson kívül?? Mer én rálesek "crosshairral" és bumm, de biztos nem véletlenül áll a Mr.WO ottan. Van is neki minden parancs, de nemértem, segíccsetek!

Ja! És találkoztam áám konvojjal mingyá itt az első napokban ... zsíír ... leráztam taktikusan 4-5 rombolót is és kerestek a britek még éjszaka is refikkel meg jelzőrakétával, de mindhiába.
  • crossy104
    Kösz!Próbálkozom, de előtte elmentem.
  • Lupis
    Válazd a reggelt mert arra nem számítanak egész éjjel fent lesznek és figyelnek reggelre pont elfáradnak ekkor kell lecsapni:D
  • crossy104
    Jó kérdés.Visszahúzódok, kivárom az éjszakát.Akkor jön el a ragadozók ideje.
  • Lupis
    ezzel a konvojjal hogy bánsz el? beküldesz 4 torpit hátha eltalál vmit?:P
  • crossy104
    Érdemeld ki.
  • crossy104
    Mert jár hozzá alapból, később csak pontokra kapsz minden földi jót.
  • crossy104
    Ez csak a konvoj fele!!!!!!!
  • crossy104
    DVD.
  • crossy104
  • zolo
    Hány cd-s?
  • crossy104
    Megy a privi INGYEN!!
  • zolo
    Hi all!Honnan lehet letölteni a game-t?Minél olcsóbban!Dc nem jó
  • SZEG007
    Hát igen egyenlök közt is vannak egyenlöbbek
  • Braveheart
    Na elkezdtem én is egy hadjáratot, lassan megismerem a játék kezelését. Elég összetett így első ránézésre. Ami zavar az az hogy gyakran kifagy, főleg 1024-es időgyorsításnál.
    Az miért van hogy ingyen fel tudtam szerelni egy flak gunt az első tengeralattjárómra?
  • crossy104
    Vannak fent új mod-ok a subsim.on!!!!!!!!!
  • Lupis
    addig még van egy évem :(
  • crossy104
    Én 41 elején találkoztam először konvojjal.
  • crossy104
    Eddig csak a mod-oknak vettem látványosan hasznát, az meg mindenkinek műxik.
  • Lupis
    Én még konvojt se láttam:D pedig ez már a 7. küldim
  • crossy104
    Köszi!Megvan.